Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:11:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
ursalara a lahko prosim še enkrat napišeš... iz odcepa za Bizovik kam potem? Mi prihajamo iz smeri NM. Saj zemljevid sem videla, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:12:04
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee katrinRR: a ti delaš v šolstvu, a ne? jap
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:14:50
|
|
|
|
mala pikica
|
triš sem ves čas razmišljala, da gre verjetno zate Prosim, prosim, pridi sama!!! Imaš tako zlate otroke, da ne bo pretežko. Pa veliko družbe bodo imeli. Pa tudi druge ti bomo kaj pomagale. Prosim, prosim, prosim.... Drugače pa pokaži tvojemu vse te naše prošnje, pa ga mogoče vseeno prepričaš. Jaz močno upam, da se boste vseeno odločili in prišli
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:17:01
|
|
|
|
mala pikica
|
triš pa vzemi s seboj kakšno babico ali pa prijateljico, da ti bo vse skupaj lažje. Jaz sem tudi tako razmišljala, če bi se z dragim kaj skregala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:19:46
|
|
|
|
Alfabeta
|
Triš, lahko pa prideš do nas z otroci pa gremo skupaj naprej. Eden za drugim, če se bojiš da bi zašla. Ali pa če ti je ljubše, da se zmeniš s kako drugo od dolenjk
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:23:26
|
|
|
|
baby_08
|
hey! Moja princeska pridno spančka, jaz se pa odpravljam pisat diplomo. Upam da bom dobila navdih . Mi še praktičen del manjka, upam da hitro zaključim s tem, ker se mi je predolgo vleče... Drage Januarčice lep sončen dan vam želim jutri, pa upam da boste kako fotko sem prilepile. Lahko nočko in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:25:14
|
|
|
|
Alfabeta
|
No, jaz moram še tole povedati. Moj sin se je danes vozil na svojem malem traktorčku, tem otroškem. In pride sosed, mali , da ga bo on vozil na prikolici. In ga naloži, pelje in pripodi v ovinek in našega strese dol. Mali je tako padel, da ima oreng buško na zatilju, pa še prebil si je malo kože. Je tako jokal, potem se je pa že pomiril, sva dala obkladek in čez kake 15 minut spet začne jokat in ga vprašam zakaj joka in ga je glava tako bolela. Sva šla potem noter in sem mu dala daleron, upam, da bo o.k. Saj vem na kaj moram biti pozorna, pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:25:31
|
|
|
|
Katrin
|
triš: upam, da se jutri vseeno spoznamo Sedaj se pa res ugašam mirno noč vsem, katrin
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:40:32
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta ursalara a lahko prosim še enkrat napišeš... iz odcepa za Bizovik kam potem? Mi prihajamo iz smeri NM. Saj zemljevid sem videla, pa vseeno NM Izhod Bizovik-Sostro pri izhodu iz obvoznice zaviješ levo naravnost 500metrov do naslednjega semaforja tam ponovno levo imaš tablo Bizovik potem se pelješ samo naravnost in se skotaj zaletiš v Brunarco če ne boš kaj vedela me pokliči! Štajerke Izhod Bizovik-sostro pri izhodu iz obvoznice zavijete desno naravnost 500 metrov do naslednjega semaforja tam greste levo imate tablo Bizovik potem se peljete samo naravnost če se katera izgubi me lahko pokličete(če bi rade tel.št povejte pošljem na zs!)
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:41:05
|
|
|
|
ursalara
|
Triš jaz sem ti povedala da si me že spravila danes v jok jaz vseeno upam da pridete!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:41:35
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, jaz moram še tole povedati. Moj sin se je danes vozil na svojem malem traktorčku, tem otroškem. In pride sosed, mali , da ga bo on vozil na prikolici. In ga naloži, pelje in pripodi v ovinek in našega strese dol. Mali je tako padel, da ima oreng buško na zatilju, pa še prebil si je malo kože. Je tako jokal, potem se je pa že pomiril, sva dala obkladek in čez kake 15 minut spet začne jokat in ga vprašam zakaj joka in ga je glava tako bolela. Sva šla potem noter in sem mu dala daleron, upam, da bo o.k. Saj vem na kaj moram biti pozorna, pa vseeno.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:44:31
|
|
|
|
Alfabeta
|
Ursalara hvala za objemčke in razlago poti. A telefonsko imaš še isto kot pred pol leta?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:47:21
|
|
|
|
ursalara
|
Zemljevid (naslov je Pot v Dolino 60, Ljubljana)
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:48:06
|
|
|
|
ursulina
|
joooooooooj, kaj berem?!? ja triš, no, upam, da si bo tvoj le premislil... če ne pa res probaj prit sama, saj se res lahko dobite skupaj s kakšnimi iz tvojega konca... pridite no!!!! glede morebitnih dodatnih eurčkov pa veste da ni problem... limma, morda pa vam rata se vsaj oglasit? saj te razumem, da si utrujena - če ne bo ratalo, pa drugo leto oz. kaj prej na kakšnem manjšem srečanju... joooooooooooooooooooooooooooj, punce, enkrat moramo tole organizirat še brez telih naših komplikatorjev.... mml, hvala za odgovor glede prebave, zlata si! punce, pridne, ker ste pekle, meni priznam, ni ratalo, zdajle pa sem preveč utrujena.... sem imela preveč dela z babico mojo zlato, ki se res ne počuti dobro in me kar srce boli ko jo gledam tako šibko.... zdaj je od poroda naprej vsak dan komaj čakala, da je videla svojega pravnuka vsak dan in mi ga počuvala, ko je spal ali se igral v vozičku pri njej, zdaj pa že par dni ne more.... no, pa upam skoz, da se bo popravila, saj je takšne krize že imela (da vam bo bolj jasno, je letnik 1922). sani, flancate dobiš na naslednji kavici, obljubim. tako da prinesemo kaj dobrega iz najboljšega soseda.... zdaj pa grem pod tuš in potem k dragemu na kavč se mal stisnit pa spat... sem koma strica toma...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:49:15
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ursalara hvala za objemčke in razlago poti. A telefonsko imaš še isto kot pred pol leta? ja ja začne se takole 070 .....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:52:01
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ursalara hvala za objemčke in razlago poti. ni kaj upam da objemčki kaj pomagajo!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:53:15
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ursalara hvala za objemčke in razlago poti. A telefonsko imaš še isto kot pred pol leta? ja ja začne se takole 070 ..... YES!!! Se vidimo. TRIŠ še enkrat!!!Če želiš iti za nami, se mi prosim javi. moj telefonsko imaš, če ne pa Zs! Lahko noč in se vidimo!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:54:00
|
|
|
|
ursalara
|
Nič grem moram zgodaj vstati moram še po pecivo ki ga je spekla moja mami a vam povem kaj bo No naj vam bo 2 roladi,piškoti-nič boljšega in medeno pecivo pa mogoče še kaj. A bo dovolj? Moja mami hvala ti -zlata si
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:54:04
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ursalara hvala za objemčke in razlago poti. ni kaj upam da objemčki kaj pomagajo! Moralno zelo veliko. hvala Sedaj pa grem, moram it spat, ker moram zjutraj še kifle pečt za ene babuške Lahko noč
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:54:55
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Nič grem moram zgodaj vstati moram še po pecivo ki ga je spekla moja mami a vam povem kaj bo No naj vam bo 2 roladi,piškoti-nič boljšega in medeno pecivo pa mogoče še kaj. A bo dovolj? Moja mami hvala ti -zlata si bravo za zlato mami in seveda tudi zate.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:54:58
|
|
|
|
dašabina
|
alfabeta za Filipa
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:55:07
|
|
|
|
ursalara
|
Lahko noč upam da bomo lahko spale da ne bomo kot mali otročki!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:55:59
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina alfabeta za Filipa hvala. zdaj pa res moram it. Dašabina, poskusi še ti prepričati Triško!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:56:27
|
|
|
|
dašabina
|
Nočko, se veselim, da se vidimo jutri.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:57:20
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina alfabeta za Filipa hvala. zdaj pa res moram it. Dašabina, poskusi še ti prepričati Triško! Ma kar ne morem verjet, sva bili zmenjeni, da se dobimo, da gremo skupaj zdaj pa to... Jo pokličem zjutraj....se bom potrudila...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?