Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 7:58:52
|
|
|
|
katee
|
Jaz pa druga!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 8:01:53
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Aja, pa pečt moram it za en piknik Kateri piknik? ŽAn Luka se je včeraj zbudil ob 23.15 v joku in je jokal v eno do polnoči. Vmes sem ga zbudila, ker sem mislila, da joka v sanjah. No po skoraj eni uri se je umiril in zaspal nazaj. Sem mu naredila še 90 ml mleka, že prej je pa spil 240ml. Danes mu bom šla kupit še kakšno mlečno žitno kašico, pa bom videla, če bo kaj bolje. Sedaj se pa že veselo igra z novo igračo. Lep dan vsem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 8:49:50
|
|
|
|
koala
|
Jutro! No končno se uspem javit. Naša noč je bila katastrofalna, se je skozi nekaj zbujal in jokcal, duda ne pomaga, ninica tudi ne, če pa ga dam na prsi pa prime bradavico in zaspi. Meni pa nič jasno. Alfabela, nasj se pikica hitro porihta bogica mala. Jutrišnjega dneva pa se tudi jaz veselim. Aja, Anže za zobek.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 9:01:56
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Jaz pa četrta Kar malo čudno glede na to, da je ura že devet. Kje pa ste vse? A že vse pečete? IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Toliko za enkrat. Sedaj grem pa likat, sicer se mi bo štuk podrl od teže cunj. Aja, pa pečt moram it za en piknik Jaz sem te ravno hotela poterat pečt, pusti zdaj cunje Ti bo ja časa zmanjkalo za peko... No, jaz že tudi pečem. Babi je Gašperja ob šestih odpeljala, jaz sem še malo zaspala nazaj, zdaj pa sem že pridna. Moram pohitet, grem ob enih pomagat sestrični čistit, se bodo čez vikend selili. Če jih kaj druga prej ne prehiti... majhno štručko mislim Se že tako veselim Čez tri mesece pa še druga sestrična
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 9:07:56
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, hvala vsem za pohavale, glede avatarja. Rojstno dnevna zabava je uspela, tudi meni se mali smili, ker mu pri 6 letih nihče ni imel namena organizirat torto...delajo iz tamalih odrasle eh... Naša noč je bila standard 3x se je zbudil, tako da ni bilo panike, pa kr takoj nazaj zaspal, samo 2x vstat na bujenje Sem pa jaz utrujena, ker sem se včeraj potepala zvečer in sem šla bolj pozno spat! Bom že nadoknadila...samo še ne vem kdaj Martinca jaz držim pesti, da bodo ugotovili, kaj ti manjka in da ne bo kaj hujšega in da bo takoj ozdrvaljivo Alfabeta za Ajdo, da bo lažje kakala! Anže super za zobka , pa si že mali zajček Katrin super za službo, sploh super da imaš varstvo . Mislim, da ne bo nič narobe z nikomer, če greš delat, tak da res Meni se porodniška izteče januarja, Vid pa bo šel v vrtec septembra, ker me nobena služba ne čaka, če pa bo kaj vmes pa bomo že videli. sej nimam nič pamaetnega za napisat Lep dan vsem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 9:54:33
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro... Tudi jaz nimam ravno kaj pametnega za napisat. Da bi zdej Manja mogla spat tako kot ponavadi zaspi ampak ona veselo plazi in ropota po stanovanju... alfabeta- za razliko od tebe se moram jaz oblečt in it do trgovine. Pa če verjameš ali ne se mi še to ne da. Ti pridem okna pomit samo če jih nimaš 30 tako kot klepetka... Grem zdej eno močno kavo popit pol bom pa že zaštartala z današnjimi projekti...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 9:56:18
|
|
|
|
sani1
|
intruder- super, da je zabava uspela.Ja kakšni starši so pa to? martinca- držim pesti, da bo vse vredu... Zdej pa grem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:02:11
|
|
|
|
katee
|
Ve ste pa peko resno vzele. Nikjer nobene
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:06:05
|
|
|
|
majra
|
Dan! Danes je pa en čuden dan . Nič se mi ne da, jaz bi spala, Katja ne bi.... Smo šle vn na Kavo če bo kaj bolje, pa ni Mi pa imamo 4. zobek Je danes pokukal ven, tako da upam, da bo mala spet začela normalno jest, ker že 4 dni štrajka. Nič, gremo kuhat kosilo, spekla bom pa jutri, v Tuševi pekarni
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:07:45
|
|
|
|
koala
|
majra za zobek.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:08:57
|
|
|
|
Alfabeta
|
katee, en piknik tam od enih babušk in njihovih bebic. Mah, ne vem kaj za ene so to. Meni so samo naročile da moram pečt. Nimam pojma mala pikica, kdo je sposoben je pač sposoben. Sem že zlikala, pa rulade imam fertik, pa še eno pecivo. No, tisto kar sem si za danes zadala je gotovo. sani, o kakem preoblačenju ti to? Saj jaz moram tudi v trgovino. Sem vsa jajca ponucala, mož mi pa svojih noče dat Aja, oken imam pa samo....čak da preštejem... 11...ni tko veliko, a ne? intruder, hvala evo, bežim....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:34:47
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sani, o kakem preoblačenju ti to? Saj jaz moram tudi v trgovino. Sem vsa jajca ponucala, mož mi pa svojih noče dat alfabeta ti jih jaz nekaj posodim, ampak ne moževih, da ne bo pomote Ne klepetajte toliko, pecite raje za jutri. Jaz še imam za kakšno uro dela, potem pa šibam k sestrični. Zvečer pa še končam, kar sem si zadala
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:40:58
|
|
|
|
Alfabeta
|
Mala pikica saj da ne bi mislila....moj jih meni non stop ponuja, sedaj ko bi jih pa rada jih pa ne da....Ne vem zakaj ne Aja, daj mi ene 2 pošlji po hitri pošti
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:43:46
|
|
|
|
klepetka
|
oj samo da vas pozdravim na hitrco, ekr so priprave v polnem teku alfabeta, o , a ti tud pečeš za piknik?!JAz tudi.Ga imamo jutri s samimi fejst puncami .Pa vi? Drugače pa že res komaj čakam da vas vse skupaj spoznam lp
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 11:58:37
|
|
|
|
ursulina
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, piknik se bliža... jaz se samo že v naprej opravičujem, ker ne bom nič vedla, kdo h komu paše... majčke gor ali dol katja, bravo!! to je pa brzinsko :) in bravo za G. udeležbo!!! uf, vi to resno s tole peko... no, jaz sem tudi dobila domača jajčka, kurja, seveda... :) sani, boš prišla na svoj račun! imam samo malo več dela, ker je babica zelo slaba in sem že včeraj in danes zjutraj pedenala "dva dojenčka"... no, saj bo.... čau!
< Sporočilo je popravil ursulina -- 29.8.2008 12:00:44 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 12:40:29
|
|
|
|
Katrin
|
Hvala vsem za mnenja in čestitke Kolk ste vse pridne:) A res vse pečete??? Jaz nimam časa ... Se pa že veselim jutrišnjega dne
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 12:53:17
|
|
|
|
koala
|
Katrin jaz nič ne pečem, ker nimam ne volje ne časa. Imam pa taaaaaaaaaaaaaaakkkkooooooooooooooo glavo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:03:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta in mala pikica a sta kaj že spekle a bosta non stop za računalnikom ,da ne bomo pol jedle kake močno zapečene sladice Alfabeta upam da ste našle mazilo za ritko ,drugače povej pa ga grem jaz iskat da ti ga jutri prinesem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:04:23
|
|
|
|
TRIŠ
|
KOMAJ ČAKAM DA VAS SPOZNAM MAMICE Z LEPIMI DOJENČKI
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:05:52
|
|
|
|
koala
|
Ja Alfabeta povej, jaz imam sicer že načeto ti jo pa z veseljem zraven prinesem Suducrem namreč.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:06:32
|
|
|
|
TRIŠ
|
Lusa a pridete .Jaz se že veselim ,tako da mi ne pokvarit veselja,prav .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:06:36
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta katee, en piknik tam od enih babušk in njihovih bebic. Mah, ne vem kaj za ene so to. Meni so samo naročile da moram pečt. Nimam pojma
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:14:42
|
|
|
|
ursalara
|
Evo še danes preguramo juti pa žurka! Punce! Informativno me zanima kdaj mislite juti prihajati na piknik zaradi hrane ker mi jo imamo naročeno okoli 12 zdaj pa da ne bi bilo že vse mrzlo in po možnosti "postano"bi jo za kako urco preložili če se strinjate pa se na začetku malo peciva poje!Ker Majra,Twin pridejo okoli 13 ali še malo kasneje zdaj se je pa potrebno dogovoriti da jaz javim v gostilno! Jaz in Lara bove tam ob 11 moj pride malo kasneje ker dela do 12!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:27:51
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dan. Kako lepo vas je brati, ko se takole pripravljate na jutrišnji piknik.Nas žal ne bo.Pa se bomo pač drugo leto spoznali ali pa kaj prej.Želim vam samo da se imate lepo,kar se bote itak mele.Z mislimi bom pri vas. Mene pa tako skrbi za mojo pupo.Tako ma rdečo lulo,pa ji umivam z vodo in posušim pa jo luftam,ful namažem s kremo pa ni nič kaj boljše.Soor-a sicer nima več,ampak lula pa je še vedno rdeča.Izkušene:s kero kremo ji naj namažem?Zdaj jo z soleo baby,ki je res mastna fajn,pa bebival.A mislite če bi ji z bepantenom tut?Ampak kljub temu da ima tako lulo je ona vesela,nič ne joka,jaz nevem al je ne boli al kaj oz. peče.Mene bi ful.Kak se mi smili,sem se že parkrat razjokala,sploh te ko jo previjam pa mažem. Lepo se imejte, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 13:51:03
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Evo še danes preguramo juti pa žurka! Punce! Informativno me zanima kdaj mislite juti prihajati na piknik zaradi hrane ker mi jo imamo naročeno okoli 12 zdaj pa da ne bi bilo že vse mrzlo in po možnosti "postano"bi jo za kako urco preložili če se strinjate pa se na začetku malo peciva poje!Ker Majra,Twin pridejo okoli 13 ali še malo kasneje zdaj se je pa potrebno dogovoriti da jaz javim v gostilno! Jaz in Lara bove tam ob 11 moj pride malo kasneje ker dela do 12! a ni uraden začetek ob 11, mislim da smo se tako dogovorili, mi bomo takrat tam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?