|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.8.2008 7:58:52   
katee
Jaz pa druga!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
29.8.2008 8:01:53   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Aja, pa pečt moram it za en piknik user posted image user posted image user posted image

Kateri piknik? user posted image user posted image user posted image

ŽAn Luka se je včeraj zbudil ob 23.15 v joku in je jokal v eno do polnoči. Vmes sem ga zbudila, ker sem mislila, da joka v sanjah. No po skoraj eni uri se je umiril in zaspal nazaj. Sem mu naredila še 90 mluser posted image mleka, že prej je pa spil 240ml. Danes mu bom šla kupit še kakšno mlečno žitno kašico, pa bom videla, če bo kaj bolje.

Sedaj se pa že veselo igra z novo igračo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
29.8.2008 8:49:50   
koala
Jutro!

No končno se uspem javit.
Naša noč je bila katastrofalna, se je skozi nekaj zbujal in jokcal, duda ne pomaga, ninica tudi ne, če pa ga dam na prsi pa prime bradavico in zaspi. Meni pa nič jasno.

Alfabela, nasj se pikica hitro porihta bogica mala.

Jutrišnjega dneva pa se tudi jaz veselim.

Aja, Anže user posted image user posted image  za zobek.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
29.8.2008 9:01:56   
mala pikica
Jutro!

Jaz pa četrta user posted image Kar malo čudno glede na to, da je ura že devet. Kje pa ste vse? A že vse pečete?

Toliko za enkrat. Sedaj grem pa likat, sicer se mi bo štuk podrl od teže cunj. Aja, pa pečt moram it za en piknik user posted image user posted image user posted image

Jaz sem te ravno hotela poterat pečt, pusti zdaj cunje user posted image Ti bo ja časa zmanjkalo za peko...

No, jaz že tudi pečem. Babi je Gašperja ob šestih odpeljala, jaz sem še malo zaspala nazaj, zdaj pa sem že pridna. Moram pohitet, grem ob enih pomagat sestrični čistit, se bodo čez vikend selili. Če jih kaj druga prej ne prehiti... majhno štručko mislim user posted image Se že tako veselim user posted image Čez tri mesece pa še druga sestrična user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
29.8.2008 9:07:56   
Intruder24
Dobro jutro,

hvala vsem za pohavale, glede avatarja.

Rojstno dnevna zabava je uspela, tudi meni se mali smili, ker mu pri 6 letih nihče ni imel namena organizirat torto...delajo iz tamalih odrasleuser posted image  eh...

Naša noč je bila standard 3x se je zbudil, tako da ni bilo panike, pa kr takoj nazaj zaspal, samo 2x vstat na bujenje user posted image  Sem pa jaz utrujena, ker sem se včeraj potepala zvečer in sem šla bolj pozno spat! user posted image  Bom že nadoknadila...samo še ne vem kdaj user posted image user posted image

Martinca jaz držim pesti, da bodo ugotovili, kaj ti manjka in da ne bo kaj hujšega in da bo takoj ozdrvaljivo user posted image

Alfabeta za user posted image  Ajdo, da bo lažje kakala!

Anže super za zobka user posted image , pa si že mali zajček user posted image

Katrin super za službo, sploh super da imaš varstvo user posted image . Mislim, da ne bo nič narobe z nikomer, če greš delat, tak da res user posted image  

Meni se porodniška izteče januarja, Vid pa bo šel v vrtec septembra, ker me nobena služba ne čaka, če pa bo kaj vmes pa bomo že videli.

sej nimam nič pamaetnega za napisat user posted image
Lep dan vsem!  

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
29.8.2008 9:54:33   
sani1
Dobro jutro...

Tudi jaz nimam ravno kaj pametnega za napisat. Da bi zdej Manja mogla spat tako kot ponavadi zaspi ampak ona veselo plazi in ropota po stanovanju...user posted image

alfabeta- za razliko od tebe se moram jaz oblečt in it do trgovine. Pa če verjameš ali ne se mi še to ne da.  Ti pridem okna pomit samo če jih nimaš 30 tako kot klepetka...user posted image

Grem zdej eno močno kavo popit pol bom pa že zaštartala z današnjimi projekti...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
29.8.2008 9:56:18   
sani1
intruder- super, da je zabava uspela.Ja kakšni starši so pa to?user posted image

martinca- držim pesti, da bo vse vredu...

Zdej pa grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
29.8.2008 11:02:11   
katee
Ve ste pa peko resno vzele. Nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
29.8.2008 11:06:05   
majra
 Dan! 
Danes je pa en čuden dan .  Nič se mi ne da, jaz bi spala, Katja ne bi....
Smo šle vn na Kavo če bo kaj bolje, pa ni user posted image

Mi pa imamo 4. zobek  user posted image  Je danes pokukal ven, tako da upam, da bo mala spet začela normalno jest, ker že 4 dni štrajka.

Nič, gremo kuhat kosilo, spekla bom pa jutri, v Tuševi pekarni user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
29.8.2008 11:07:45   
koala
majra user posted image user posted image  za zobek.

Nisem vedela

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
29.8.2008 11:08:57   
Alfabeta
katee, en piknik tam od enih babušk in njihovih bebic. Mah, ne vem kaj za ene so to. Meni so samo naročile da moram pečt. Nimam pojma user posted image user posted image user posted image

mala pikica, kdo je sposoben je pač sposoben. Sem že zlikala, pa rulade imam fertik, pa še eno pecivo. No, tisto kar sem si za danes zadala je gotovo.user posted image user posted image user posted image

sani, o kakem preoblačenju ti to? Saj jaz moram tudi v trgovino. Sem vsa jajca ponucala, mož mi pa svojih noče dat user posted image user posted image user posted image  Aja, oken imam pa samo....čak da preštejem... 11...ni tko veliko, a ne?

intruder, hvala

evo, bežim....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
29.8.2008 11:34:47   
mala pikica

sani, o kakem preoblačenju ti to? Saj jaz moram tudi v trgovino. Sem vsa jajca ponucala, mož mi pa svojih noče dat user posted image user posted image user posted image  

alfabeta ti jih jaz nekaj posodim, ampak ne moževih, da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image

Ne klepetajte toliko, pecite raje za jutri. Jaz še imam za kakšno uro dela, potem pa šibam k sestrični. Zvečer pa še končam, kar sem si zadala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
29.8.2008 11:40:58   
Alfabeta
Mala pikica saj da ne bi mislila....moj jih meni non stop ponuja, sedaj ko bi jih pa rada jih pa ne da....Ne vem zakaj ne user posted image user posted image user posted image  Aja, daj mi ene 2 pošlji po hitri pošti user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
29.8.2008 11:43:46   
klepetka
oj

samo da vas pozdravim na hitrco, ekr so priprave v polnem tekuuser posted image

alfabeta, o , a ti tud pečeš za piknik?!JAz tudi.Ga imamo jutri s samimi fejst puncamiuser posted image .Pa vi?user posted image user posted image

Drugače pa že res komaj čakam da vas vse skupaj spoznamuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
29.8.2008 11:58:37   
ursulina
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, piknik se bliža...
jaz se samo že v naprej opravičujem, ker ne bom nič vedla, kdo h komu paše... majčke gor ali dol user posted image
katja, bravo!! to je pa brzinsko :) in bravo za G. udeležbo!!! user posted image

uf, vi to resno s tole peko...

no, jaz sem tudi dobila domača jajčka, kurja, seveda... :) sani, boš prišla na svoj račun! imam samo malo več dela, ker je babica zelo slaba in sem že včeraj in danes zjutraj pedenala "dva dojenčka"... no, saj bo.... čau!

< Sporočilo je popravil ursulina -- 29.8.2008 12:00:44 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
29.8.2008 12:40:29   
Katrin
Hvala vsem za mnenja in čestitke user posted image

Kolk ste vse pridne:) A res vse pečete??? user posted image  Jaz nimam časa ... user posted image

Se pa že veselim jutrišnjega dne user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
29.8.2008 12:53:17   
koala
Katrin jaz nič ne pečem, ker nimam ne volje ne časa. Imam pa taaaaaaaaaaaaaaakkkkooooooooooooooo glavo.

Nisem vedela

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
29.8.2008 13:03:04   
TRIŠ
Alfabeta in mala pikica a sta kaj že spekle a bosta non stop za računalnikomuser posted image user posted image user posted image ,da ne bomo pol jedle kake močno zapečene sladiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta upam da ste našle mazilo za ritkouser posted image user posted image user posted image ,drugače povej pa ga grem jaz iskat da ti ga jutri prinesemuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
29.8.2008 13:04:23   
TRIŠ
KOMAJ ČAKAM DA VAS SPOZNAM MAMICE Z LEPIMI DOJENČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.8.2008 13:05:52   
koala
Ja Alfabeta povej, jaz imam sicer že načeto ti jo pa z veseljem zraven prinesem Suducrem namreč.

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.8.2008 13:06:32   
TRIŠ
Lusa a prideteuser posted image .Jaz se že veselimuser posted image ,tako da mi ne pokvarit veselja,prav user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.8.2008 13:06:36   
ursalara

katee, en piknik tam od enih babušk in njihovih bebic. Mah, ne vem kaj za ene so to. Meni so samo naročile da moram pečt. Nimam pojma user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.8.2008 13:14:42   
ursalara
Evo še danes preguramo juti pa žurka!user posted image user posted image

Punce!
Informativno me zanima kdaj mislite juti prihajati na piknik zaradi hrane ker mi jo imamo naročeno okoli 12 zdaj pa da ne bi bilo že vse mrzlo in po možnosti "postano"bi jo za kako urco preložili če se strinjate pa se na začetku malo peciva poje!Ker Majra,Twin pridejo okoli 13 ali še malo kasneje zdaj se je pa potrebno dogovoriti da jaz javim v gostilno!

Jaz in Lara bove tam ob 11 moj pride malo kasneje ker dela do 12!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.8.2008 13:27:51   
Anchikaa
Dan.
Kako lepo vas je brati, ko se takole pripravljate na jutrišnji piknik.Nas žal ne bo.Pa se bomo pač drugo leto spoznali ali pa kaj prej.Želim vam samo da se imate lepo,kar se bote itak mele.Z mislimi bom pri vas.

Mene pa tako skrbi za mojo pupo.Tako ma rdečo lulo,pa ji umivam z vodo in posušim pa jo luftam,ful namažem s kremo pa ni nič kaj boljše.Soor-a sicer nima več,ampak lula pa je še vedno rdeča.Izkušene:s kero kremo ji naj namažem?Zdaj jo z soleo baby,ki je res mastna fajn,pa bebival.A mislite če bi ji z bepantenom tut?Ampak kljub temu da ima tako lulo je ona vesela,nič ne joka,jaz nevem al je ne boli al kaj oz. peče.Mene bi ful.Kak se mi smili,sem se že parkrat razjokala,sploh te ko jo previjam pa mažem.user posted image

Lepo se imejte,
Anchikaa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.8.2008 13:51:03   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Evo še danes preguramo juti pa žurka!user posted image user posted image

Punce!
Informativno me zanima kdaj mislite juti prihajati na piknik zaradi hrane ker mi jo imamo naročeno okoli 12 zdaj pa da ne bi bilo že vse mrzlo in po možnosti "postano"bi jo za kako urco preložili če se strinjate pa se na začetku malo peciva poje!Ker Majra,Twin pridejo okoli 13 ali še malo kasneje zdaj se je pa potrebno dogovoriti da jaz javim v gostilno!

Jaz in Lara bove tam ob 11 moj pride malo kasneje ker dela do 12!

a ni uraden začetek ob 11,  mislim da smo se tako dogovorili, mi bomo takrat tamuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?