|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.8.2008 21:20:18   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi!user posted image user posted image

A nobena noče???

Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem user posted image user posted image user posted image

Ne, resno; ni problem user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako pravično se vse porazdeli. user posted image To boš delala, ker nisi peklauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa pohvaljena, ker si se sama javila. Jaz ne bi tega želela, ker z denarjem delam v službi, v prostem času pa se ne igram z njim. Mi nekam tako zelo rad uhaja, ne vem kaj je touser posted image user posted image . o svojem govorim seveda, da ne bo pomote!!!

Kazen mora bit', pa čeprav vzgojna user posted image user posted image user posted image

Velja, če se ostale strinjajo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
29.8.2008 21:22:52   
vaney
katrin, mislim, da se ne bo nobena pritoževalauser posted image

grem spat

SE VIDIMO JUTRIuser posted image user posted image user posted image

nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
29.8.2008 21:23:14   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih?

Suzana ne boj se.Dašika še tudi nima nobenega zobeka.Tak da klub še obstaja,že zaradi najinih sončkov.

Jaz res ne vem s čim sem si zaslužla to mojo pridno pupo.Ob 20h je pojedla 240ml flaške,sma se spucale na previjalni (kopanje je še vedno ZF),pižamico,se polupčkale in sem jo dala v kinderpet,dudiko in naniko,pokrila jo in šla ven.In ona frajla pridna lepo zaspi,kot že cel tedn.Če jo ne bi rabla fotrat pa previjat ne bi vedla da jo mam.Mislim da sem že od 2mes najbolj naspana mamicauser posted image user posted image

Še enkrat prej ko grem spat,lepo se imejte jutri!!!user posted image user posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
29.8.2008 21:25:41   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi!user posted image user posted image

A nobena noče???

Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem user posted image user posted image user posted image

Ne, resno; ni problem user posted image

no to bi bilo super!hvalla že v naprej!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
29.8.2008 21:29:17   
Anchikaa
Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spetuser posted image )user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
29.8.2008 21:30:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spetuser posted image )user posted image

Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
29.8.2008 21:35:38   
limma
Drage moje e-prijateljice,
mi smo se odločili, da jo jutri zjutraj (ali ppnoči, kakor se vzameuser posted image ) mahnemo kar na morje, ker je Neža že dva dni siiiitna in ne spi čez dan (ponoči pa itak ne) in danes sem od vsega tega sitam tudi jaz... NUJNO rabim oddih, menjavo okolja in to, da jo še user posted image  malo počuva.. ugotavljam, da sva v avgustu bili bolj ali manj cele dneve sami, tako da se moramo tudi vsi 3je malo družit user posted image

Zelo mi je žal, ker se še ne bomo spoznale; resnično sem se veselila, da spozname vse vas in vaše (naše) sončke... pa saj bo kmalu še kakšna prilika. Bom pa mislila nas vas user posted image  Vreme bo lepo, peciva in domačice bo več kot dovolj, družba bo super, tako da bo piknik  uspel ena a user posted image  Se priporočam za kakšno fotko .... Mi je že žal, da nas ne bo.. mi gre na jokuser posted image

Nič, grem naprej pakirat. Lahko noč.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
29.8.2008 21:36:59   
limma
mala pikica, vidim, da si že javila, da nas ne bo... hvala. Zlata si user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
29.8.2008 21:38:42   
limma
No, saj pravzapšrav ste vse user posted image

Res mi gre na jok.. sruser posted image , zakaj sem taka cmera??

-----------------

Ni, če spimo do 9h (ali vsaj do 8h), javim mml ali mali pikci in pridemo... če pa bo spet budnica opb 5h, gremo na morje.

Nočko user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
29.8.2008 21:40:05   
Katrin
limma: škoda user posted image  sicer pa vam želim lep dopust user posted image

Torej velja: pobiram denarčke ...

nočka user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
29.8.2008 21:42:45   
Alfabeta
limma, a si bila ti ta o kateri je ursalara govorila?

Jaz močno upam, da bo Neži spala in da vseeno pridete. Pa mislim, da nas bo pupika uslišala da bo spala, da ne bo mami user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
29.8.2008 21:43:16   
Katrin

Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa user posted image  Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
29.8.2008 21:44:00   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih? To me sicer ne skrbi, saj sem sama prvega dobila pri 9-ih mesecih, tako malo mi je hecno.

ne niste sami, tudi mi še brez, še vedno več ušes kot zobuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
29.8.2008 21:46:54   
Anchikaa

Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa user posted image  Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako user posted image

Men se zdi to malo prehitro.

Ko se bom jaz odločila za drugega sončka,bo Daša ziher stara vsaj 3leta.Sicer bi moj že zdaj enga naredo,ampak ne.Že tak mamo zdaj najprej kravco,ki je še štalca.user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
29.8.2008 21:47:14   
sani1
limma- škoda, da vas ne bo. Uživajte na morju in lepo se imejte!

alfabeta- moj pa nikoli ne pije. Za jutri mi je pa naročil dva piva iz trgovine. Sem ga pa jaz čudno pogledala. Je samo rekel pri tolkih ženskah se mi bo ja zmešalo. Pa naročil mi je, da vozniško sabo vzamem...

koala- nihče mu ne bo nič zameril. Če le ne bo kakšne preveč ustrelil al pa premalo...user posted image

Zdej pa grem še malo film pogledat pol pa pod tuš in spat...

Se vidimo jutri...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
29.8.2008 21:47:52   
Intruder24
Večer,

jaz grem na lepotni spanecuser posted image user posted image user posted image not!

V glavnem jutri se vidimo, predvsem beremo iz majčk kdo je kdo, do odhoda bom najbrž vedela kdo je kdo user posted image  Tako, da če bom kaj pobrklala  pač bom user posted image !
Kriva moja utrujenost.

Moj nima prebliskov, da nebi šli. Moja mama je čist navdušena, da bomo imeli tak piknik user posted image  Upam, da vsi pridete!

Jaz nisem nič pekla, prinesemo nekaj čipsa, za tiste, ki bodo pivo pili, pa je!

limma upam, da se spočijete na morju in da bo Neža spala. Se pa itak še vidimo user posted image

katrin super, da si se javila za pobiranje denarja user posted image

suzanaKK tudi mi smo še v klubu brezzobih nasmehov user posted image

Mirno noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
29.8.2008 21:48:09   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Čer..

Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj user posted image je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel.

A je še pri kateri isto?

Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal domauser posted image user posted image user posted image .Ob treh popoldan je bila ta izjava.Seveda sem to javila Ursalari če lahko odpove za dva ampak če ni šlo ni šlouser posted image Cel popoldan že jokam ampak bo boljše.Upam da bo še kaka priložnost da se vidimouser posted image user posted image user posted image
Ursalara dinarčke bom pa poslala, ker to je moja krivda oz.njegovauser posted image

Suzana zobkov pa tudi mi nimamo

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
29.8.2008 21:50:22   
dašabina
triš pa ne morem verjet, pa saj moj gre ravno ker bo imel družbo s tvojimuser posted image user posted image user posted image
saj si mu ne upam povedat....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.8.2008 21:52:55   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Čer..

Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj user posted image je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel.

A je še pri kateri isto?

Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal domauser posted image user posted image user posted image .Ob treh popoldan je bila ta izjava.Seveda sem to javila Ursalari če lahko odpove za dva ampak če ni šlo ni šlouser posted image Cel popoldan že jokam ampak bo boljše.Upam da bo še kaka priložnost da se vidimouser posted image user posted image user posted image
Ursalara dinarčke bom pa poslala, ker to je moja krivda oz.njegovauser posted image

Suzana zobkov pa tudi mi nimamo

Triš
ne to pa ne nič dinarčkov kaj ti je mačka saj sem ti že na zs-ju vse povedala ne ne to pa ne saj veš mogoče si pa še premisli!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.8.2008 21:54:18   
katee

A ga res ne moreš prepričati? Pa pridi sama! Saj imaš zelo pridne otroke! Probaj ga prepričati, držim pesti in navijam zate!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.8.2008 21:59:23   
Katrin
Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal domauser posted image user posted image user posted image .

Pravzaprav ne vem, kako komentirat; rečem lahko le, da pridi sama user posted image  Vsaj jaz bi, na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.8.2008 22:00:18   
Alfabeta
TRIŠ!!!! Zdajle sem pa kar trda ratala ko sem tole prebrala!!!user posted image user posted image user posted image Ej, mati, ma da prideš pa sama z otroci. Otroke imaš itak full pridne. Pa zakaj se je premislil? Pa reci mu, da naj gre zaradi otrok, če noče zaradi sebe it. Moj mali se je že tako veselil, da bo spoznal Matica, sva se ravno danes cel popoldan menila o tem, je samo spraševal kaj in kako in kdo in zakaj....Prepričaj ga, če ne naj pa tole prebere.

Ne bo samo tebe v user posted image  spravil, ampak tudi mene in mislim, da tudi vse ostale januarčice!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.8.2008 22:03:54   
dašabina
triš bod pametna pa prid sama z otroci....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
29.8.2008 22:08:22   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

triš bod pametna pa prid sama z otroci....

V skrajni sili res!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
29.8.2008 22:08:35   
katee
katrinRR: a ti delaš v šolstvu, a ne?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?