Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:20:18
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: ursalara No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi! A nobena noče??? Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem Ne, resno; ni problem kako pravično se vse porazdeli. To boš delala, ker nisi pekla Sicer pa pohvaljena, ker si se sama javila. Jaz ne bi tega želela, ker z denarjem delam v službi, v prostem času pa se ne igram z njim. Mi nekam tako zelo rad uhaja, ne vem kaj je to . o svojem govorim seveda, da ne bo pomote!!! Kazen mora bit', pa čeprav vzgojna Velja, če se ostale strinjajo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:22:52
|
|
|
|
vaney
|
katrin, mislim, da se ne bo nobena pritoževala grem spat SE VIDIMO JUTRI nočka
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:23:14
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih? Suzana ne boj se.Dašika še tudi nima nobenega zobeka.Tak da klub še obstaja,že zaradi najinih sončkov. Jaz res ne vem s čim sem si zaslužla to mojo pridno pupo.Ob 20h je pojedla 240ml flaške,sma se spucale na previjalni (kopanje je še vedno ZF),pižamico,se polupčkale in sem jo dala v kinderpet,dudiko in naniko,pokrila jo in šla ven.In ona frajla pridna lepo zaspi,kot že cel tedn.Če jo ne bi rabla fotrat pa previjat ne bi vedla da jo mam.Mislim da sem že od 2mes najbolj naspana mamica Še enkrat prej ko grem spat,lepo se imejte jutri!!! LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:25:41
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: ursalara No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi! A nobena noče??? Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem Ne, resno; ni problem no to bi bilo super!hvalla že v naprej!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:29:17
|
|
|
|
Anchikaa
|
Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spet )
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:30:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spet ) Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:35:38
|
|
|
|
limma
|
Drage moje e-prijateljice, mi smo se odločili, da jo jutri zjutraj (ali ppnoči, kakor se vzame ) mahnemo kar na morje, ker je Neža že dva dni siiiitna in ne spi čez dan (ponoči pa itak ne) in danes sem od vsega tega sitam tudi jaz... NUJNO rabim oddih, menjavo okolja in to, da jo še malo počuva.. ugotavljam, da sva v avgustu bili bolj ali manj cele dneve sami, tako da se moramo tudi vsi 3je malo družit Zelo mi je žal, ker se še ne bomo spoznale; resnično sem se veselila, da spozname vse vas in vaše (naše) sončke... pa saj bo kmalu še kakšna prilika. Bom pa mislila nas vas Vreme bo lepo, peciva in domačice bo več kot dovolj, družba bo super, tako da bo piknik uspel ena a Se priporočam za kakšno fotko .... Mi je že žal, da nas ne bo.. mi gre na jok Nič, grem naprej pakirat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:36:59
|
|
|
|
limma
|
mala pikica, vidim, da si že javila, da nas ne bo... hvala. Zlata si
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:38:42
|
|
|
|
limma
|
No, saj pravzapšrav ste vse Res mi gre na jok.. sr , zakaj sem taka cmera?? ----------------- Ni, če spimo do 9h (ali vsaj do 8h), javim mml ali mali pikci in pridemo... če pa bo spet budnica opb 5h, gremo na morje. Nočko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:40:05
|
|
|
|
Katrin
|
limma: škoda sicer pa vam želim lep dopust Torej velja: pobiram denarčke ... nočka
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:42:45
|
|
|
|
Alfabeta
|
limma, a si bila ti ta o kateri je ursalara govorila? Jaz močno upam, da bo Neži spala in da vseeno pridete. Pa mislim, da nas bo pupika uslišala da bo spala, da ne bo mami
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:43:16
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spet ) Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum! Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:44:00
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih? To me sicer ne skrbi, saj sem sama prvega dobila pri 9-ih mesecih, tako malo mi je hecno. ne niste sami, tudi mi še brez, še vedno več ušes kot zob
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:46:54
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spet ) Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum! Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako Men se zdi to malo prehitro. Ko se bom jaz odločila za drugega sončka,bo Daša ziher stara vsaj 3leta.Sicer bi moj že zdaj enga naredo,ampak ne.Že tak mamo zdaj najprej kravco,ki je še štalca.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:47:14
|
|
|
|
sani1
|
limma- škoda, da vas ne bo. Uživajte na morju in lepo se imejte! alfabeta- moj pa nikoli ne pije. Za jutri mi je pa naročil dva piva iz trgovine. Sem ga pa jaz čudno pogledala. Je samo rekel pri tolkih ženskah se mi bo ja zmešalo. Pa naročil mi je, da vozniško sabo vzamem... koala- nihče mu ne bo nič zameril. Če le ne bo kakšne preveč ustrelil al pa premalo... Zdej pa grem še malo film pogledat pol pa pod tuš in spat... Se vidimo jutri...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:47:52
|
|
|
|
Intruder24
|
Večer, jaz grem na lepotni spanec not! V glavnem jutri se vidimo, predvsem beremo iz majčk kdo je kdo, do odhoda bom najbrž vedela kdo je kdo Tako, da če bom kaj pobrklala pač bom ! Kriva moja utrujenost. Moj nima prebliskov, da nebi šli. Moja mama je čist navdušena, da bomo imeli tak piknik Upam, da vsi pridete! Jaz nisem nič pekla, prinesemo nekaj čipsa, za tiste, ki bodo pivo pili, pa je! limma upam, da se spočijete na morju in da bo Neža spala. Se pa itak še vidimo katrin super, da si se javila za pobiranje denarja suzanaKK tudi mi smo še v klubu brezzobih nasmehov Mirno noč!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:48:09
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Čer.. Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel. A je še pri kateri isto? Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal doma .Ob treh popoldan je bila ta izjava.Seveda sem to javila Ursalari če lahko odpove za dva ampak če ni šlo ni šlo Cel popoldan že jokam ampak bo boljše.Upam da bo še kaka priložnost da se vidimo Ursalara dinarčke bom pa poslala, ker to je moja krivda oz.njegova Suzana zobkov pa tudi mi nimamo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:50:22
|
|
|
|
dašabina
|
triš pa ne morem verjet, pa saj moj gre ravno ker bo imel družbo s tvojim saj si mu ne upam povedat....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:52:55
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Čer.. Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel. A je še pri kateri isto? Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal doma .Ob treh popoldan je bila ta izjava.Seveda sem to javila Ursalari če lahko odpove za dva ampak če ni šlo ni šlo Cel popoldan že jokam ampak bo boljše.Upam da bo še kaka priložnost da se vidimo Ursalara dinarčke bom pa poslala, ker to je moja krivda oz.njegova Suzana zobkov pa tudi mi nimamo Triš ne to pa ne nič dinarčkov kaj ti je mačka saj sem ti že na zs-ju vse povedala ne ne to pa ne saj veš mogoče si pa še premisli!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:54:18
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal doma .Ob treh popoldan je bila ta izjava.Seveda sem to javila Ursalari če lahko odpove za dva ampak če ni šlo ni šlo Cel popoldan že jokam ampak bo boljše.Upam da bo še kaka priložnost da se vidimo A ga res ne moreš prepričati? Pa pridi sama! Saj imaš zelo pridne otroke! Probaj ga prepričati, držim pesti in navijam zate!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 21:59:23
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Pri nas.Vse je nared on pa ne bo šel,ker se mu to zdi brez veze.Pecivo sva z Lano spekle,majčke za Lano in Matica narisale ,sedaj pa bomo žal doma . Pravzaprav ne vem, kako komentirat; rečem lahko le, da pridi sama Vsaj jaz bi, na tvojem mestu
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:00:18
|
|
|
|
Alfabeta
|
TRIŠ!!!! Zdajle sem pa kar trda ratala ko sem tole prebrala!!! Ej, mati, ma da prideš pa sama z otroci. Otroke imaš itak full pridne. Pa zakaj se je premislil? Pa reci mu, da naj gre zaradi otrok, če noče zaradi sebe it. Moj mali se je že tako veselil, da bo spoznal Matica, sva se ravno danes cel popoldan menila o tem, je samo spraševal kaj in kako in kdo in zakaj....Prepričaj ga, če ne naj pa tole prebere. Ne bo samo tebe v spravil, ampak tudi mene in mislim, da tudi vse ostale januarčice!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:03:54
|
|
|
|
dašabina
|
triš bod pametna pa prid sama z otroci....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:08:22
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina triš bod pametna pa prid sama z otroci.... V skrajni sili res!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 29.8.2008 22:08:35
|
|
|
|
katee
|
katrinRR: a ti delaš v šolstvu, a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?