mml
|
No moj kup perila je zlikan, eden še čaka, da ga obesim in se posuši, po tem pa spet dalje... nana jaz priajvim novi zobek, ko prebije dlesen in se tipa š**** zobka klepetka si pa res pridna...kuhinje ti pa trenutno ne zavidam ursulina želim ti dobro peko in upam, da bosta babi in Lenart mirno spala in se zbudila dobre volje majra čestitke k novemu zobku mala pikica vidim, da imava podobne probleme z barvami , jaz sem zadnjič za Matica iskala majčke z doglimi rokavi za zimo v H&M, Okaidiju in Tape E L'Oile pa je povsed samo rjavo, temno zeleno, temno modro...skratka za zjokat. Sicer so police še precej prazne, kar se zimske robe tiče, tako da imam še upanje, da pride še kaj v bolj normalnih barvah... alfabeta, če potrebuješ mazilo za Ajdino ritko povej, ti bom kaj prinesla. Si pa predstavljam kakšna revica je . Manca je imela podobne probleme in sem mroala zelo pazit, kaj je jedla, odpadle so banane, riž, korenje...ni ja pa pomagal ne Donat ne hruškov sok ne namočene slive...še najbolj je pomagalo, ko je začela kakat na stranišče, od takrat pa kaka praktično vsak dan...Matic zanekrat nima podobnih težav, kvečjemo obratno, saj je kar naprej pokakan... anchikaa mislim, da ti Soela ne bo odpravila rdečine, trenutno je boljša kakšna krema, ki odbija vodo...tako da mislim, da bo Sudocream ali kaj podobnega praški pasti dosti bolj učinkovit. Držim pesti, da bo stanje kmalu boljše Jaz pa še ne morem pečt, ker Matic spi in bi ga zbudila, tako da lahko malo visim na RR