|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.8.2008 13:52:06   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Mene pa tako skrbi za mojo pupo.Tako ma rdečo lulo,pa ji umivam z vodo in posušim pa jo luftam,ful namažem s kremo pa ni nič kaj boljše.Soor-a sicer nima več,ampak lula pa je še vedno rdeča.Izkušene:s kero kremo ji naj namažem?Zdaj jo z soleo baby,ki je res mastna fajn,pa bebival.A mislite če bi ji z bepantenom tut?
bepanthen še boljše sudocream

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.8.2008 13:53:14   
ursalara
Ja ja uradno se začne ob 11

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.8.2008 13:54:24   
Lusa
Ojla
Kaj res ni nobene iz okolice tržiča?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.8.2008 14:14:13   
mml
lusa najbližje Tržiča sta lunca, ki je iz Kranja in raja, ki je iz Radovljice, samo raja se že doooooolgo ni nič oglasila,...
...sicer pa povej, mogoče ti pa lahko kako pomagamo...

ursalara mene so danes klicali iz Bamboline in sem rekla, da naj hrano pripeljejo malo po 12., tako da če se bomo zmenile drugače, jim je treba še javit

Z Maticem sva bila na vrtu, ker je bilo nujno pobrati grah in stročji fižol, pa Maticu ni bilo preveč všeč in je na glas protestiral...mi je bilo že kar hudo, ker se sploh ni hotel potolažit. Pa spet ima foro, da hoče že ob 5. zjutraj jesti user posted image , smo bili že na skroaj ob 7., zdaj pa vsak dan 20 minut prej...pa tako si želim, da bi ga začela zvečer prej devat spat, da bi še imela kaj od večera...ah saj enkrat bo tudi to user posted image . Sicer pa zadnje dni veselo vriska in se reži in je še najbolj podoben narobe obrnjenemu zajčku user posted image

Zdaj grem pa likat, ker popoldan grem v Celje po Manco, zvečer pa pečt pecivo user posted image . Jutri bom pa tako utrujena, da ne bom za nikamor..

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.8.2008 14:16:37   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Ojla
Kaj res ni nobene iz okolice tržiča?

Lusa kaj pa rabiš?Imam sestro iz Golnika in če bi kaj rabila mi napiši na ZSuser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.8.2008 14:38:23   
nana35

IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: a Klemen se pa na sliki v avatarju igra z zabojčkom, kamor meče pravilne like čez pokrov? Mi imamo tudi to igračo, pa je še prezahtevna za Žan Luko. Sem pa ravno danes dobila podobno, samo manj zahtevno in je mali kroglice že metal v prave luknje!user posted image user posted image user posted image

Ja,tole igračko ima,a še ne meče likov vanjo,ker še ne zna.Se bolj s škatlo igra in s plastičnimi liki.

mala pikica,če iščeš malo več barv za Gašperja in ne predrago imajo nekaj tudi v Zari,jaz sem tam nekaj kupovala.

majra,user posted image za nov zobek.Klemnu se spodaj zobek že vidi,zgoraj pa mu tudi rine ven.A to pomeni da ga spodaj že imamo ali potem rečemo,da je zobek,ko že pošteno kuka ven???

ursalara,mi bomo gledali,da bomo okoli 11h ali pol 12h tam.Ostalo je meni osebno čisto vseeno,pojejte kar hočete tiste,ki boste prve tam.user posted image
Mi pridemo trije.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.8.2008 14:38:52   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Evo še danes preguramo juti pa žurka!user posted image user posted image

Punce!
Informativno me zanima kdaj mislite juti prihajati na piknik zaradi hrane ker mi jo imamo naročeno okoli 12 zdaj pa da ne bi bilo že vse mrzlo in po možnosti "postano"bi jo za kako urco preložili če se strinjate pa se na začetku malo peciva poje!Ker Majra,Twin pridejo okoli 13 ali še malo kasneje zdaj se je pa potrebno dogovoriti da jaz javim v gostilno!

Jaz in Lara bove tam ob 11 moj pride malo kasneje ker dela do 12!

Zaradi nas ni treba nič prestavljat. Itak ne bo časa jesti user posted image  
Samo Alfabeta naj prišpara par svojih kiflov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

majra,user posted image za nov zobek.Klemnu se spodaj zobek že vidi,zgoraj pa mu tudi rine ven.A to pomeni da ga spodaj že imamo ali potem rečemo,da je zobek,ko že pošteno kuka ven???

Mi zobek "prijavimo" ko prebije dlesen user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 29.8.2008 14:42:00 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.8.2008 14:40:35   
Katrin
Ja ja uradno se začne ob 11

Mi pridemo ob 11ih user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.8.2008 14:41:01   
vaney
ursalara, mi smo tudi imeli plan prit ob 11h, tako da po moje je najboljše, da hrana kar ostane naročena okrog 12h, itak nas bo večina prišla takrat, zaenkrat sem samo majro zasledila, da pridejo kasneje. Če vam pa bolj paše kasneje, pa lahko tudi, meni je praktično vseeno.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.8.2008 14:41:37   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Katrin jaz nič ne pečem, ker nimam ne volje ne časa. Imam pa taaaaaaaaaaaaaaakkkkooooooooooooooo glavo.

Me veseli, da nisem edina user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.8.2008 14:50:55   
klepetka
mi pridemo enkart do 11.30.Ciljali bomo sicer na 11.-sto uro, amapk ker jaz rada vedno zamudim , sem napisala pol ure kasnejeuser posted image
Pecivo pečenouser posted image , čaka samo še na sladkosnedneže.Kuhinjo imam pa tako , da me vse mine.Šele zdaj dobro vidim, koliko posod sploh imamuser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.8.2008 14:54:37   
ursulina
uf, meni se tudi nič ne da... pa vseeno... babi in dete spita, skupaj na terasi, jaz grem pa packat :) saj veste za kam... za une babuške v bizoviku.... user posted image  ko alfabeta :) same sladkosnedke :)

hrana bo čist ok po dvanajsti uri, če bo večina tam točno okoli 11.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.8.2008 14:55:23   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Pecivo pečenouser posted image , čaka samo še na sladkosnedneže.Kuhinjo imam pa tako , da me vse mine.Šele zdaj dobro vidim, koliko posod sploh imamuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  bravo klepetka! user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.8.2008 15:07:23   
mml
No moj kup perila je zlikan, eden še čaka, da ga obesim in se posuši, po tem pa spet dalje...

nana jaz priajvim novi zobek, ko prebije dlesen in se tipa š**** zobka user posted image

klepetka si pa res pridna...kuhinje ti pa trenutno ne zavidam user posted image

ursulina želim ti dobro peko in upam, da bosta babi in Lenart mirno spala in se zbudila dobre volje user posted image

majra čestitke k novemu zobku user posted image

mala pikica vidim, da imava podobne probleme z barvami user posted image , jaz sem zadnjič za Matica iskala majčke z doglimi rokavi za zimo v H&M, Okaidiju in Tape E L'Oile pa je povsed samo rjavo, temno zeleno, temno modro...skratka za zjokat. Sicer so police še precej prazne, kar se zimske robe tiče, tako da imam še upanje, da pride še kaj v bolj normalnih barvah...

alfabeta, če potrebuješ mazilo za Ajdino ritko povej, ti bom kaj prinesla. Si pa predstavljam kakšna revica je user posted image . Manca je imela podobne probleme in sem mroala zelo pazit, kaj je jedla, odpadle so banane, riž, korenje...ni ja pa pomagal ne Donat ne hruškov sok ne namočene slive...še najbolj je pomagalo, ko je začela kakat na stranišče, od takrat pa kaka praktično vsak dan...Matic zanekrat nima podobnih težav, kvečjemo obratno, saj je kar naprej pokakan...

anchikaa mislim, da ti Soela ne bo odpravila rdečine, trenutno je boljša kakšna krema, ki odbija vodo...tako da mislim, da bo Sudocream ali kaj podobnega praški pasti dosti bolj učinkovit. Držim pesti, da bo stanje kmalu boljše user posted image

Jaz pa še ne morem pečt, ker Matic spi in bi ga zbudila, tako da lahko malo visim na RR user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.8.2008 15:20:19   
koala
Anchikaa kaj pa če bi jo probala umivat z prevretkom iz hrastovega lubja? Sicer sem pa nekje brala da če taka rdečica traja več kot 4 dni, da jo je dobro pokazat pediatru. Pozdravita se čimprej.

Mi bomo tam okoli 11-ih, se bomo potrudili da bomo točni. Še en kveščen, na katerem izhodu moramo z avtoceste,

Lusa pridete??

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.8.2008 15:21:08   
klepetka
anchika, pri Lani vedno , kadar ima rdečo rito , pomaga le in samo bepanthen. Niti sudocrem, niti nič.Pa sem probala že marskaj;menda vse kar se na tržišču dobiti dauser posted image . Po bebivalu ima pa še bolj rdečo.Tako da probaj bepanten

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.8.2008 15:25:43   
klepetka
 Limma, lusa in Lunca res upam da prideteuser posted image

no , me vidte , namest da bi šla odkidat v kuhinjo pa tle smetim.Nekako slabe volje postanem , ko sam pogledam čez vrata v kuhinjouser posted image user posted image
pa še sestanek imam v šoli ob 17 uri. Tako da dvomim da  bom danes zvečer kaj tle smetilauser posted image

mala pikica , sem nekam površno brala, pa ne vem zdaj al si al nisi noseča.user posted image

aja, dajte mi povedat, al naj dam piškote na pladenj al naj kar v  plastičnih posodah prinesem?kako boste ve?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.8.2008 15:29:29   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Mi bomo tam okoli 11-ih, se bomo potrudili da bomo točni. Še en kveščen, na katerem izhodu moramo z avtoceste,

Izhod BIZOVIK -SOSTRO

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.8.2008 15:30:13   
ursalara
Mml no potem pa kar pusti za hrano tako kot je!
Ali boš kar ti potem pobrala denar?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.8.2008 15:30:33   
ursalara

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.8.2008 15:47:05   
koala
Hvala ursalara.

Saj res katera bo blagajnik?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.8.2008 15:55:03   
mml

Te vloge bi se pa z veseljem odrekla, tako da upam, da se javi katera z boljšimi finančnimi sposobnostmi kot so moje user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.8.2008 16:12:10   
ursalara
Mml pa saj bi ti jaz pomagala si bove pač malo pomagale,za hrano ko dobimo račun poberemo denar in to je to!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.8.2008 16:28:03   
ursalara
Če se pa katera javi da bi bila blagajničarka HB bi nas rešile!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.8.2008 17:09:11   
Anchikaa
Hvala za nasvete za kremo,bomo probali kaj ste predlagale.Hvala vam res.

Se je pa to pojavilo takrat ko je mela soor.Ko je mela rito rdečo takrat v 1mesecu ji je pomagal bebival,zdaj pa ne. Tako da bomo mogli poseči po drugih kremah.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?