|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.8.2008 11:19:18   
zimbra
Ja, tudi jaz sem vzela fotkič s sabo. Pa mi je gospa v Krinolini dovolila fotkat le tiste obleke, ki so prišle v ožji izbor (tri)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.8.2008 11:22:52   
Martina27
poopsika- itak da moraš vzet fotoaparat s sabo. Jaz sem ga tudi in me je gospa slikala, potem pa je moj to tak fajn zbrisaluser posted image
Zaenkrat imam to rezervirano in upam da me ne bo druga prepričal, če me pa bo, pa ni problema, je rekla da se lahko tud za drugo odločim, seveda v njihovem salonu.
Mi je pa še všeč tale, ima Swarovski biserčke na obleki

user posted image

pa še zadaj

user posted image

Sej te ozke oblekice so men tudi lepe, sam se pa jaz v tej ne vidim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.8.2008 11:23:59   
Anonimen
zimbra, no ko jih boš poskusila pa obvezno slikceuser posted image user posted image user posted image .

Evo , jst sem poklicala Krinolino...10.9 imam datum...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
28.8.2008 11:24:51   
Anonimen
Martina, kje si pa rezervirala to obleko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
28.8.2008 11:25:25   
Anonimen
Martina, taprva mi je bolj všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
28.8.2008 11:35:09   
Martina27
Ja ja, sej men tud taprva in takšna vabila bova imela ko je na oblekci, una lila barva.

V Grazii sem jo rezervirala, dala sem 100€ in me čakauser posted image

No, 10.9 bomo držale pesti zate user posted image user posted image

Zdaj sem ravno klicala za mojga sončka za vpis v takwando- mah sej ne vem če se mprav napisala. On si to tok želi trenirat, da sem mu obljubila, da ga bo mamca vpisala.
Oktobra so vpisi in na mesec pride 25€ članarina. Mu bom danes povedala, uuuuuu kako bo mj sinek vesel, mamica pa zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.8.2008 12:15:37   
zimbra
Tudi jaz navijam za ta prvo!!! Martina kako boš lepauser posted image .

Poopsika, a šele 10.9.? Jaz sem mislila da greš jutri in da te bomo že lahko občudovale v tvoji sanjski obleki.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.8.2008 13:54:33   
Martina27
Hvala zimbrauser posted image
Takrat bomo itak vse lepe in vsaka zase najlepšauser posted image

A mi katera zna povedat kako izgledajo ti psihološki testi?
Moram v ponedeljek na Inštitut opravljat psihološke teste pa ne vem kaj in kako me bodo tam mučli?user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.8.2008 14:11:37   
zimbra
Pojma nimam, nikoli mi jih še ni bilo potrebno reševati. Mi je pa kolegica povedala, da ni nič groznega.
Pač z vprašanji preverjajo kako se obnašaš pod stresom, ali si bolj timski ali bolj samostojen tip človeka, kako bi reagiral v določenih situacijah..
Baje se ne moreš nič kaj posebej pripravljati, ker so taka situacijska vprašanja, če me razumeš (kako bi reagiral v določeni situaciji)..

Neposredna povezava do sporočila: 834
28.8.2008 14:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pojma nimam, nikoli mi jih še ni bilo potrebno reševati. Mi je pa kolegica povedala, da ni nič groznega.
Pač z vprašanji preverjajo kako se obnašaš pod stresom, ali si bolj timski ali bolj samostojen tip človeka, kako bi reagiral v določenih situacijah..
Baje se ne moreš nič kaj posebej pripravljati, ker so taka situacijska vprašanja, če me razumeš (kako bi reagiral v določeni situaciji)..

tako jeuser posted image
Nič ne skrbi, Martina, ni nič hudega.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
28.8.2008 14:35:29   
Martina27
In kako lahko oni skozi test to preverjajouser posted image

Pa sem tako nervozna, vedno bolj se bliža ponedeljek bolj sem nervozna. In to kakšno uro so mi samo dali 7.30user posted image

Mi je rekla ena da bi naj neke domine reševali? Domine?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
28.8.2008 14:40:48   
Anonimen
Martina, bejbi, relaxuser posted image ...Res, sploh ni težko...moj dragi jih je reševal in je čsito u izi...sej ne preverjajokolk znaš matematiko alip a zgodovinouser posted image ...tko kot ti je zimbra napisala...situacijska vprašanja, nič zakompliciranega.

Vem, da te skrbi ind da imaš tremo, sej to je normalno, samo ne se sekirat, da te ne bodo živci požrli potem boš pa tam čisto zmrznila.

A kadiš? Če ja, si pejt enga pržgatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
28.8.2008 14:46:35   
Martina27
Ne, ne kadim-bljak!
Sam sem zdaj tam brala (čvekanje v tri dni) da je ena pogrnila. U MADONCA!
Ja itak da mi to gre, sam kaj pa je o matematiki? A je tud tuki delal na Inštitutu?
Joj kak si ti zlata+zimbra da me takole tolažitauser posted image
Se ne morejo na SKB odločita al zame el za unga druzga in zdaj morma na teteste in kateri jih bo bolje rešil bo dobil službo. Aja pa  delovni čas je sam do 15.30 sem narobe mislila da je do 17.00!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
28.8.2008 14:50:30   
Anonimen
Martina, sej te razumem...user posted image ...tale je kar stresna, če veš, da imajo dva kandidata in bodo izbrali tistega , ki bo bolje pisal testuser posted image ...Ampak res se ne smeš preveč obremenjevati, ker to ni dobro.
Si me narobe, razumela...rekla sem, da niso vprašanja o matematikiuser posted image ...ampak so situacijska.

Upam, da bodo izbrali tebe, ti bomo močno držale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako si se pa v tej slućbi zdej zmenila...ker, če se točno ne veš ali te bodo izbrali potem tudi tukaj nisi dala odpoved...al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 839
28.8.2008 14:58:56   
zimbra
No vidiš da se bo tudi s delovnim časom dobro izteklo.

Kolikor jaz vem, pri teh testih sploh ne moreš pasti, ker ni pravilnih in nepravilnih odgovorov. En psiholog (al kaj vem kaj je) pregleda tvoje odgovore in potem pove ta je taka in taka oseba, tako se bo obnašal v tej in tej situaciji, glede na vaše zahteve pri tej in tej službi je bo ta in ta se najbolje obnesel... Potem pa se lahko odločijo tudi za koga drugega, ti psihološki testi so bolj tako tako. Saj itak veš kaj ocenjujejo in lahko odgovore po mojem malo prilagodiš "njihovim zahtevam" user posted image

Po mojem če malo pogooglaš boš našla kake primere prisoloških testov in lahko malo pogledaš, če te je že tako strah. Vendar mislim, da se brez veze sekiraš. Tak človek si, kot si ... na to ne moreš vplivat. Pa tudi brez veze je, ker se na dolgi rok ne moreš pretvarjat in boš potem samo nesrečna v službi. Če si jih prepričala na razgovoru, kjer so te imeli čas spoznati in vprašati kar so te želeli, ni vrag da ne bi zmogla enih takih testov. Samo pogumno.

Neposredna povezava do sporočila: 840
28.8.2008 15:00:03   
Martina27
Nič določenega še! Šla sem včeraj do nadrejenega in mu pač razložila situacijo in mi je rekel, da ko bom to opravila mu naj sporočim,ker imam 1 mesečni odpovedni rok, da pa če tudi ne bom izbrana lahko tuki ostanem.
Tko so ful razumevajoči res.
Aja niso matematika pa tko..... eh sej se  vidi, da sem že čisto zgubljena.

Joj ja sej vem da se moram pomirit predvsem v ponedeljek ampak če si ne morem dopovedat. Mene bo tak kap zadela.

Še malo pa grem domov- joj ne po sončka mojeg zlategauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.8.2008 19:22:46   
Anonimen
Živjo nevesticeuser posted image

Kaj kej počnete?
Jst počivam, ker me tolk zvijauser posted image ...moj lubi je pa s Tjašiko zunaj, sta šla na sprehod, da lahko jst malo zadihamuser posted image .

Jutri gre pa Tjaša k babici za en dan, midva pa malo ven na kak vinček, pa v kino...malo se bova razvajalauser posted image , malo pa ponočevalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 842
28.8.2008 19:31:04   
Bubamaraa
poopsika a blog od Matjaža merčnika bereš??? ima nove fotke gor...

evo link;

http://mmercn.blogspot.com/

drug teden bi mela čas za kavo, če ti bo zneslo..pridem z albumom pa z revijami v LJ...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.8.2008 19:39:33   
Anonimen
Bubamaraa, wooooooow, pa jst sem vsakič bolj navdušena nad njim in sem presrečna, da sem ga izbrala za najinega fotografauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kako so te nove slikce lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , resnično je pravi profičuser posted image user posted image user posted image .

Ja, zmenjenouser posted image . Kakšen dan prej mi sporoči, da si lahko splaniram vse skupajuser posted image .

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
28.8.2008 19:40:18   
Anonimen
Bubamaraa, a me boš spoznala, ker se že tolk časa nisva vidle?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
28.8.2008 19:43:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ja itak, da te bom....user posted image

upam, da boš ti mene...user posted image

pa obljubim, da ne bom sam jst govorila....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.8.2008 19:46:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ja itak, da te bom....user posted image

upam, da boš ti mene...user posted image

pa obljubim, da ne bom sam jst govorila....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
dobra!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
28.8.2008 19:48:47   
Bubamaraa
o poopsika boš videla kolk bo poroka nekaj res zeloooooo lepegaaaauser posted image ..... jst kr solzna postanem, ko se spomnim na ta danuser posted image ...sam kaj ko res tolk hitro mine, da sploh ne moreš verjet...user posted image

zato pa upam, da nisem tečna, ko se štulim na tej temi, sam mi je tako lepo, ko spomine obujam....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.8.2008 19:51:16   
Anonimen
Sej razumem, jst bom pomoje ista, ko bodo nevestice 2010user posted image .

Jst niti ne smem preveč premišljevat, ker me pograbi taka evforija, da potem ne morem spat al pa funkcionirat, samo sanjarimuser posted image .

Nič se ne štuliš!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 849
28.8.2008 19:51:54   
Anonimen
Grem jutr gledat v kino  Made of Honor, da se bom lohk mal slinilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.