|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
31.8.2008 8:28:53   
Martina27
Živijo!
Kako ste kaj zabušantkeuser posted image
Kaj a se sam cartate, pa ni časa kaj napisatuser posted image  Sej prav tak. Jaz sem prišla mal pogledat kaj ste kaj napisale, pa nič, sam murphy je bila pridna.

Evo moj sinek gleda ŽIV ŽAV jaz pa mal lenarim, pol gremo na tortico z prijateljico in njeno malo, pa kuhat in tako naprej.
Sinek gre popoldan k atiju, tako da ga nebo in bo mami samauser posted image

No, da vam povem, da sva vabljena na poroko 20.9 2008 in moja najboljša prijateljica me je prosila, če bi bila njena poročna priča in jaz sem tako user posted image user posted image user posted image
Itak da bom z veseljem in ponosom bom to storila.
Me smo 4 prijateljice že iz osnovne šole najboljše, kar sme delale ko smrkle, smo delale vse skupi, se nikoli skregale, držale skupi, edino kar je zdaj težko je to, da sem se jaz preselila v Lj in se tako posledično malo vidimo, se pa slišimo vsak dan po telefonu. Res se imamo radeuser posted image

No in potem mi pove, da je prvotno prosila eno drugo izmed nas 4 in ji je odklonila, ker je njen rekel, da drugim pa ne bosta financirala poroke- ejuser posted image user posted image
Mislim, ta pa je, kdo pa je rekel, da bi ona morala financirat. Meni je rekla Valerija, da nič ne zahteva od mene kot od priče, sam da sem z njo tam in ob njejuser posted image
No, jaz pa sem se odločila, da ji plačam izposojo obleke in prstane, tako da pa bom nekaj le naredila kot priča a neuser posted image

Jaz vem, da bom tok jokala na tej poroki,ker tako vidiš, da se ta naš čas izteka (čas norij) in da prehajamo v bolj resno obdobje našega življenja. No ona je prva, jaz druga, za drugi dve pa ne vem, kako pa kaj razmišljata, imamo pa 3 od nas 4-ih  otroke, edin ta ga še nima ko ima tega zmešanca.user posted image

Sam veste kaj, da men moj reče, da svoji najboljši prijateljici ne smem bit poročna priča, ne vme sicer kaj bi mu naredila, vem pa, da ga definitivno nebi poslušala.

No v glavnem na mamin rojstni dan bomo plesali na poroki, ker moji starši tudi grejo, ker se poznamo vsi in to so naše mame, ki so nam ogromno pomagale in nam stale ob strani, skratka zaupale v nas, ko smo bile v najbolj norih letihuser posted image user posted image

Lepo mi bodite, kjerkoli že ste in še boste, pa se kaj oglasite nouser posted image

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 876
31.8.2008 10:01:56   
Anonimen
Ojla nevesticeuser posted image .

Na hitro vas pozdravim, cel vikend se potepam, tudi zdjle gremo na koslio k mojim staršem tko,da bo spet pestro.

joj, sem pozabila katera me je vprašala kakšen je bil film(Made of Honor), mislim, da murphyuser posted image . uglavnem film je tolk luškanuser posted image .
Pejte ga gledat, jst sem šla ven čist namedena kako bi se takoj zdele poročila in zakaj je njaina poroka še tako dalečuser posted image . ful luškan film, nalašč za nas nevesticeuser posted image .
Sva si pa kar privoščila, v petek sva šla gledat eno komedijo, včeraj pa še Made of Honoruser posted image .

Zdej pa šibamo,
pridne bodite.

papa

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
31.8.2008 10:04:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Živijo!

No in potem mi pove, da je prvotno prosila eno drugo izmed nas 4 in ji je odklonila, ker je njen rekel, da drugim pa ne bosta financirala poroke- ejuser posted image user posted image
Mislim, ta pa je, kdo pa je rekel, da bi ona morala financirat.

tole moram komentirat

user posted image user posted image user posted image
Ta tipček je pa model, resuser posted image , pa jajca ma tud, da ji to rečeuser posted image .
Men ziher ne bi tega rekel...Kr neki, ta tipi so mi pa resuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 878
31.8.2008 10:46:52   
lyra*
Jutrooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz gledat ne morem tak,da hitro letim po en coffeeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 879
1.9.2008 6:38:07   
Martina27
Jutro!!!

Nič, drage moje, grem na mučenje in če zeznem pač zeznem, kaj hočmo, bo pa še kdaj takšna priložnost.
Strah me je pa tak, kot takrat, ko sem imela na faksu kak pomemben al pa težek izpit, da bi se kar user posted image user posted image user posted image
Moram pa že počasi it, ker nimam avta pa grem peš do tjauser posted image user posted image

poopsika- ne bit žalostnauser posted image  To so tako kot za nas tako za otroke velike prelomnice v življenju in ena od teh je oz bo danesuser posted image  Glavno da bo Tjaši vesela, ti pa ne jokat in bit žalostna, boš videla, kako je lepo, ko ti za dan žena kaj naredi ali pa za materinski dan, takrat se pa resnično lahk zjočeš in jih samuser posted image user posted image user posted image

No,vam potem javim kako je bilo ko se vrnemuser posted image

PA PAuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.9.2008 7:42:59   
Anonimen
Martina veliko sreče danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in srčno upam, da dobiš službo!!!

Pa hvala ti za tolažbouser posted image ...jst sem precej nervozna, se moram malo skulirat, sej, ko bova s Tjašo prišli v vrtec bo takoj kul ampak zdjle k se pripravljam mi je pa kar malo slabouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 881
1.9.2008 10:36:46   
Anonimen
Pnce jst sem iz uvajanja in samo rečem lahko, da je moj otrok caruser posted image user posted image .
Vam ne znam povedat kako se je hitro vklopila, kako se je takoj začela igrat z otroci, raziskovat po celi učilnici, vzgojiteljici sta jo nosili, se igrali z njo ona pa ful dorbe volje...pa ful je plesalauser posted image ...uglavnem, jst sem trenutno najbolj srečen človek na svetu!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
1.9.2008 13:04:23   
Martina27
Hej hej! Evo mene! Preživelauser posted image  Mi  je rekla gospa doktor psihologije, da sem malo depresivnauser posted image  Da me je skoraj kap zadela? In jo gledam ko tele v nova vrata in reče, ja kaj, sej ste vi to reševalauser posted image
Ma ti so za moje pojme vsi bebci. In pol me vpraša če sem že kdaj reševala te teste, ker imam vse račune prav to pa malo kdo narediuser posted image user posted image

Ja 20x sem že to delal in znam vse napamet!
Do konca tedna bo podala banki rezultate.

poopsika- super, tak je bil moj Žan Tai. Kolk je to super za starše a ne? No vidiš da bo, pa še to kbo uživala ona tam.Katera skpina pa je? Moj je zdaj lisička.

Kje pa sta zimbra in majcci? Nič ju ni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.9.2008 13:11:10   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Kje pa sta zimbra in majcci? Nič ju ni?

Sem še tukaj. Imam bolj malo časa, tako da le tu in tam malo skočim pogledati, če je kaj novega.

Martina - fajn, da si tako dobro rešila teste - računsko. Psihologi so pa itak malo user posted image , tako da se ne preveč sekirati zaradi njenih besed.

Poopsika - to je pa lepo slišati, da se je tvoja pupika tako lepo vključila v vrtec. Kako dolgo bosta pa imeli uvajanje.

Naša pa je šla danes v prvi razred. Je bila včeraj čisto navdušena. Moram potem mamo poklicati kako je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 884
1.9.2008 13:18:58   
Anonimen
What's upuser posted image .

Martina, ne sekiraj se glede psihologov...neki morjo met za delatuser posted image ...,dobro šalo na stran, so lahko zelo fajn, če jih potrebuješ( govorim na splošno) in ni nobena stramota to...Je pa valda kar malo šok slišat, da je človek depresiven, če ima občutek, da to sploh ni.
Hm..a veš, da ne vem katera skupina jeuser posted image ...bom jutri pogledala.

majjci, helowuser posted image pridna si ti v službi, ni kajuser posted image .
Ne vem še točno koliko časa se bova uvajali...par dni še ziher.
A tvoja sestrica je šla v 1. razred?user posted image Sorči, sem malo pozabila pa nisem ziher.

Je pa fino, ko imam tko male sestrice aneuser posted image , jst imam sestro staro 12 let in pa 1 leto in poluser posted image , pa še brata, ki je star 19. One big happy family.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 1.9.2008 13:19:46 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
1.9.2008 13:24:34   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

majjci, helowuser posted image pridna si ti v službi, ni kajuser posted image .
Ne vem še točno koliko časa se bova uvajali...par dni še ziher.
A tvoja sestrica je šla v 1. razred?user posted image Sorči, sem malo pozabila pa nisem ziher.

Je pa fino, ko imam tko male sestrice aneuser posted image , jst imam sestro staro 12 let in pa 1 leto in poluser posted image , pa še brata, ki je star 19. One big happy family.

Sem malo nerodno napisala. Ni moja sestrica, ampak od dragega. Si jo pa kr prisvajam user posted image , ker sama nimam ne brata in ne sestre. Je pa fajn imeti tako veliko družino. Jaz bi tudi user posted image . Zato pa sta mi od dragega brat in sestra tako kot da bi bila moja. Ker njegovim staršem rečem kar ata in mama, potem avtomatsko tako tudi napišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
1.9.2008 13:28:58   
majcci

A vi ste pa kar 4? Lepo je to slišati oz. prebrati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
1.9.2008 13:29:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Sem malo nerodno napisala. Ni moja sestrica, ampak od dragega. Si jo pa kr prisvajam user posted image , ker sama nimam ne brata in ne sestre. Je pa fajn imeti tako veliko družino. Jaz bi tudi user posted image . Zato pa sta mi od dragega brat in sestra tako kot da bi bila moja. Ker njegovim staršem rečem kar ata in mama, potem avtomatsko tako tudi napišem.

Ej, prav je takouser posted image .

Vidim, da imaš tako zlato taščo in tasta kot jazuser posted image . In to je nekaj najlepšega...meni je tašča tako kot mamiuser posted image .
Pa od dragega sestra mi je kot sestra, njegov nečak je pa kr mojuser posted image .
Si tudi jst malo prisvajamuser posted image ...

Res smo lahko srečne, da imamo take ljudi okoli sebe...ker ko berem na forumu kakšne tašče imajo nekatere...res so boge reve in jst si nemorem tega predstavljat. Grozno.

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
1.9.2008 13:30:23   
Anonimen

A vi ste pa kar 4? Lepo je to slišati oz. prebrati.user posted image

Ja štirje smo ampak smo polbratje in pollsestreuser posted image , ampak zame so brat in sestri in čisto nič drugače.

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
1.9.2008 13:36:38   
majcci

Vidim, da imaš tako zlato taščo in tasta kot jazuser posted image . In to je nekaj najlepšega...meni je tašča tako kot mamiuser posted image .
Pa od dragega sestra mi je kot sestra, njegov nečak je pa kr mojuser posted image .

Res smo lahko srečne, da imamo take ljudi okoli sebe...ker ko berem na forumu kakšne tašče imajo nekatere...res so boge reve in jst si nemorem tega predstavljat. Grozno.

S tem se pa strinjam. Jaz večkrat dragemu rečem kakšno srečo imam, da ga imam oz. da sva midva skupaj in da se imava tako rada in da se razumeva, ter da imava tako vredu družine. Obojni starši so nama pomagali, malo finančno malo moralno in veva, da se lahko vedno zaneseva na njih.

Meni je tudi tašča kot mama. Vse se lahko zmeniva. Najbolj sva se tako povezali po rojstvu naše tamale oz. že prej, ko sem jo veliko spraševala glede otrok, pa rojstva,...

Malo si pa tako moramo prisvajati, a ne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
1.9.2008 13:40:51   
Anonimen

S tem se pa strinjam. Jaz večkrat dragemu rečem kakšno srečo imam, da ga imam oz. da sva midva skupaj in da se imava tako rada in da se razumeva, ter da imava tako vredu družine. Obojni starši so nama pomagali, malo finančno malo moralno in veva, da se lahko vedno zaneseva na njih.

Meni je tudi tašča kot mama. Vse se lahko zmeniva. Najbolj sva se tako povezali po rojstvu naše tamale oz. že prej, ko sem jo veliko spraševala glede otrok, pa rojstva,...

Malo si pa tako moramo prisvajati, a ne user posted image .

evo , pri nama istouser posted image .
In to je najlepši občutek na svetu, da veš , da se med seboj razmemo, se imamo radi, si pomagamo in stojimo ob strani. Res lepo!

Sva tolk pocukrane ratale, majcciuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
1.9.2008 13:44:28   
majcci

Sva tolk pocukrane ratale, majcciuser posted image

Včasih moraš biti user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
1.9.2008 16:50:30   
zimbra
Evo punce, še jaz. V službi mi računalnik ni delal oz. mreža al kaj vem kajuser posted image . Pa ravno danes, ko sem celo jutro mislila nate Martina in na tvoje teste. Vidim da je pomagalo in da si vse skupaj super izpeljala. Glede tiste depresije pa si ne beli glave, v banki je nabolj pomembno da znaš računat in to si dokazala user posted image .

Poopsika ti pa si tudi lahko srečna, da je tvoja Tjaša tako dobro sprejela vrtec. Očitno bo uvajanje dobro prenesla in sploh ne bo težav. Si kar predstavljam kako težko ti je pri srcu, ko jo moraš peljat tja in si polna skrbi kako bojo tam zanjo skrbeli. Zdaj vidiš, da bo vse ok. Otroci potrebujejo tudi družbo ostalih otrok in zate je tudi dobro, da imaš čas še za kaj drugega. Verjamem pa, da je težko izpustiti iz rok svoje sončece

Ok, dost mam računalnika za zdaj, pa pa do jutri.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.9.2008 9:03:47   
Martina27
Jutrčekuser posted image

Kako ste nevestice? Jaz sem še danes prosta, tako da grem kasneje malo v shoping zase in za malega princauser posted image
Hvala vam za vzpodbudo, sam jaz imam tok slab občutek,ker me je včeraj s to depresijo resnično vznemirla. Depresivnauser posted image  In potem sem se včeraj sam neki pikala v user posted image  on pa to vse tako na miren način, pa lubica, pa bonbonček pa umir se.
Ne vem no, sam pišuka, ja kdo pa ni depresiven, v kakšnem času živimo, služb ni, drago je vse, o tempu pa da itak ne govorim.

Mah veste kaj, če bo bo, če ne pa pač ne? Grem še jutri na ABANKO na razgovor sem včeraj dobila pošto, pa da vidim kaj mi bodo tam povedali.

Moj sinek je pri atiju tako da imam časa na pretek.
Pa še polikam lahko vse, kar se mi je nabralo, no sej ni velik, nekaj pa jeuser posted image

Aja sobico sma mu včeraj z Nejcem kupila, od Malega princa, zdaj pa še mu grem v Baby center po une medvedke, leve in ne vem šekaj vse imajo, upam da dobim kakšnega dinozavra. Posteljico pa ima v obliki medvedka. Poglejte sobico in posteljicouser posted image

user posted image

No tuki bo ajal moj mali princ--jjjoojj kako sem veselauser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.9.2008 9:14:29   
majcci
Martina - lepa sobica. Bo sinek vesel.

Jaz pa kot ponavadi v službi. Ravno sem dobila od šefa neko delo user posted image . Tako da grem pridno delati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 895
2.9.2008 9:34:46   
Anonimen
Jutro!

Moj otroček je v vrtcu...Danes so nas vzgojiteljice pošibale domov in samo gledam na uro, da bo 10. da lako grem ponjo. Tooolk mi manjkauser posted image .

Martina, ne sekiraj se glede depresivnosti...Sej  ima vsak  obdobje, ko se slabo počuti, je malo melanholičen in tko...Pa verjetno si bila malo napeta in živčna, pa je to psiholog razbral iz testa. Nič  ne skrbiuser posted image .
Po tvojem pisanju sodeč si daleč od depresivneuser posted image .

Ful lepa sobicauser posted image , to bo Žan Tai veseluser posted image .

No, zdej, ko imaš pa malo časa zase pa uživaj in hitr pejt v šopinguser posted image , jst bi na tvojem mestu izkoristilauser posted image .

Včeraj sem Taši kupila tolk lušne čevljčke, za v vrtecuser posted image ...je prava frajerka zdejuser posted image .

majcci, ti si pa pridna, bi te blo fajn zaposlituser posted image .

< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.9.2008 9:35:15 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
2.9.2008 9:42:13   
majcci

majcci, ti si pa pridna, bi te blo fajn zaposlituser posted image .

Moram biti user posted image .
Imam tako službo, da imam največ dela na začetku meseca, proti koncu meseca pa ga je manj in lahko več po netu skačem .user posted image

Naša je tudi vredu preživela prvi šolski dan. Sta prišli z mamo včeraj na obisk, tako da sta vse poročali.
Danes jo pa po službi k nama pripelje, ker gre še nekaj potem nazaj v službo.
So pa staršem včeraj plesali, pa peli.

Poopsika - malo še pa bo ura 10h, tako da boš lahko šla po Tjašo. Ona sigurno uživa, tako da se ne preveč sekirati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.9.2008 9:45:19   
Anonimen
Majcci, to je pa res lepo slišat, da se je tudi vaša tamala lepo počutila v šoliuser posted image .
Pol ti je takoj lažje pri srcu, aneuser posted image .

Že odštevam do 10huser posted image ...

Jst sem pa jutri zmenjena s šiviljouser posted image . Me prav zanima kaj bova dorekleuser posted image .

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
2.9.2008 10:14:37   
Barbara_L
Ahoooj....
Midva se poročiva v marcu 2009....:)))
Obleko sem kupila, rabim še čevlje...malo sem že gledala ampak zaenkrat nič pametnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.9.2008 10:28:25   
zimbra
Pozdravljene punce,

spet nam v službi nekaj računalniki ne delajo.. me selijo po pisarni od računalnika do računalnika user posted image Upam, da bo zdaj v redu in bom lahko sodelovala v teh vaših debatah user posted image .

Martina, res lušna sobica za Žana. Tudi ene moja kolegica je kupila sobico od Malega princa in je super. Sploh pa tale posteljica. Gotovo bo tudi Žan navdušen.

Poopsika, ura je deset in gotovo spet uživaš v Tjašini družbi. Nujno poročaj kako bo pri šivilji.

Majcci fajn je taka služba, a ne, da mamo čas po netu brskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.