Martina27
|
Živijo! Kako ste kaj zabušantke Kaj a se sam cartate, pa ni časa kaj napisat Sej prav tak. Jaz sem prišla mal pogledat kaj ste kaj napisale, pa nič, sam murphy je bila pridna. Evo moj sinek gleda ŽIV ŽAV jaz pa mal lenarim, pol gremo na tortico z prijateljico in njeno malo, pa kuhat in tako naprej. Sinek gre popoldan k atiju, tako da ga nebo in bo mami sama No, da vam povem, da sva vabljena na poroko 20.9 2008 in moja najboljša prijateljica me je prosila, če bi bila njena poročna priča in jaz sem tako Itak da bom z veseljem in ponosom bom to storila. Me smo 4 prijateljice že iz osnovne šole najboljše, kar sme delale ko smrkle, smo delale vse skupi, se nikoli skregale, držale skupi, edino kar je zdaj težko je to, da sem se jaz preselila v Lj in se tako posledično malo vidimo, se pa slišimo vsak dan po telefonu. Res se imamo rade No in potem mi pove, da je prvotno prosila eno drugo izmed nas 4 in ji je odklonila, ker je njen rekel, da drugim pa ne bosta financirala poroke- ej Mislim, ta pa je, kdo pa je rekel, da bi ona morala financirat. Meni je rekla Valerija, da nič ne zahteva od mene kot od priče, sam da sem z njo tam in ob njej No, jaz pa sem se odločila, da ji plačam izposojo obleke in prstane, tako da pa bom nekaj le naredila kot priča a ne Jaz vem, da bom tok jokala na tej poroki,ker tako vidiš, da se ta naš čas izteka (čas norij) in da prehajamo v bolj resno obdobje našega življenja. No ona je prva, jaz druga, za drugi dve pa ne vem, kako pa kaj razmišljata, imamo pa 3 od nas 4-ih otroke, edin ta ga še nima ko ima tega zmešanca. Sam veste kaj, da men moj reče, da svoji najboljši prijateljici ne smem bit poročna priča, ne vme sicer kaj bi mu naredila, vem pa, da ga definitivno nebi poslušala. No v glavnem na mamin rojstni dan bomo plesali na poroki, ker moji starši tudi grejo, ker se poznamo vsi in to so naše mame, ki so nam ogromno pomagale in nam stale ob strani, skratka zaupale v nas, ko smo bile v najbolj norih letih Lepo mi bodite, kjerkoli že ste in še boste, pa se kaj oglasite no
|