Martina27
|
Dobro jutro! Ja kaj bi pa ve brez mene Tko lepo vas prebudim zjutraj, vam zaželim DJ načnem temo da mal čvekamo in pol grem A ni to lepo Danes sem pa komaj vstala, tak bi še spala, pa več ne morem. Tak mi manjka avto, tak ga pogrešam Ja, včeraj sem povedala v službi, da odhajam, vsi smo tok , ne vem no, če bom še kje imela tok lušne sodelavce, da se bomo tako razumeli in da me bodo oni imeli tako radi In posledično, gre pa pa tudi Egipt Joj, kako sem jaz nesrečna Sam danes, pa same žalostne popam zraven, pa nisme tak žalostna, sam ko na vse pomislim, me kar neki stisne Veste kaj, povejte ve meni, kdaj se je pametno vpisat v ta predporočni plesni tečaj, ker jaz pojma nimam o plesu, tko da me mora en orng plesalec prijet da me kaj nauči In včeraj jaz začnem razmišljat o obleki po polnoči Kar pozabila sem nanjo Jo bom pa dala najverjetneje šivat. In sicer želim si imet tko lila.... roza varianto, mal na dekolte, pod prsmi pa tko širok trak ko se lahko zveže v mašlco, dolgo pa do kolen. Danes pride prijateljica iz Mb, baje ma nekja za Žana, sam meni to bolj vse liči na to, da prinese vabilo za poroko. Poročita se 20.9.2009 ampak to sta onadva zrihtala v roku 1,5 mesca. Takrat sta se odločila da se porčita in to je to. Vse kar sta imela namen imet na poroki imata(ansambel, gostišče, fotograf) ni bilo nobenih problemov, Sam je pa taka megla, da bog pomagaj Nevestice moje, želim vam lepo jutro in še lepši dan
|