|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.8.2008 19:54:41   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Grem jutr gledat v kino  Made of Honor, da se bom lohk mal slinilauser posted image .

zdele še take filme hodiš gledat...čez kako leto al pa dve boš pa hodila na Panda KungFu...kot jaz....user posted image user posted image user posted image ..sem glih v ponedeljek Danajo v Koloseja peljala na to risanko pa je ful simpatična....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.8.2008 19:55:20   
Bubamaraa

Sej razumem, jst bom pomoje ista, ko bodo nevestice 2010user posted image .

Jst niti ne smem preveč premišljevat, ker me pograbi taka evforija, da potem ne morem spat al pa funkcionirat, samo sanjarimuser posted image .

Nič se ne štuliš!!!user posted image

ja zna se naredit, da boš ista....user posted image user posted image user posted image

no pol se bom večkrat mal poštulila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.8.2008 19:55:20   
murphy
ooooooo, pa lahko mal zadiham! Je bil zelo naporen delovni teden. Sem pa zato do ponedeljka že frejuser posted image

Oblekice so tako lepe. Jaz imam rada bolj romantične kroje, pa bolj krem barve. Sem se pa odločila, da en dan vzamem s sabo dve frendici in gremo v lov za najboljšo obleko. Ne bom prej nič kaj izbirala. Saj na koncu izbereš tisto, ki ti najbolje pristoji. Pa čeprav ni čisto po tvojem okusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.8.2008 19:57:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Grem jutr gledat v kino  Made of Honor, da se bom lohk mal slinilauser posted image .

zdele še take filme hodiš gledat...čez kako leto al pa dve boš pa hodila na Panda KungFu...kot jaz....user posted image user posted image user posted image ..sem glih v ponedeljek Danajo v Koloseja peljala na to risanko pa je ful simpatična....user posted image

Jauser posted image ...čeprov že zdej hodiva z nečakom , ki je star 9 let  gledat take filme in risanke. Nazadnje smo gledal v Xpand-u Indiano Jonesuser posted image , me je tolk premetaval sem pa ke po zicih, tamau pa čist navdušenuser posted image .

Jst komaj čakam, da bo Tjašek tolk velika , da bomo hodil risanke gledat v kinouser posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
28.8.2008 19:58:16   
Anonimen

Jst niti ne smem preveč premišljevat, ker me pograbi taka evforija, da potem ne morem spat al pa funkcionirat, samo sanjarimuser posted image .

ja zna se naredit, da boš ista....user posted image user posted image user posted image

sam, da ne boš preveč govorilauser posted image user posted image ( đoukuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 855
28.8.2008 19:59:28   
Bubamaraa

sam, da ne boš preveč govotilauser posted image user posted image ( đoukuser posted image )

ne bom....user posted image user posted image user posted image  sam ti me pa ne smeš zanemart...user posted image user posted image user posted image  (tud đoukuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.8.2008 19:59:37   
Anonimen
murphy, jst bom tud popokala s seboj par prijateljic in potem nas nič ne ustaviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
28.8.2008 20:00:39   
Anonimen

ne bom....user posted image user posted image user posted image  sam ti me pa ne smeš zanemart...user posted image user posted image user posted image  (tud đoukuser posted image )

user posted image user posted image .
Nič batuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 858
28.8.2008 20:01:59   
murphy
A ste že kaj ble na pomerjanju? Kako pa to zgleda? A se je treba kaj najavit? Al kar uletiš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
28.8.2008 20:06:03   
Anonimen
murphy, jst imam 10.9 prvo pomerjanje...se je pa treba naročituser posted image . Če boš uletela boš bolj mal imela od tegauser posted image .

Drug teden imam pa še šiviljo, tko,da se zdej vse vrti okol oblekeuser posted image

(odgovor članu murphy)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
28.8.2008 20:14:51   
lyra*
Bejbeee...jz se sploh nebom več pogovarjala z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak vas je fajn brat o oblekcah.........jaz imam probo komaj naslednje letouser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
28.8.2008 20:17:01   
Anonimen
lyra, kje se pa ti potepaš?user posted image Sem te prav pogrešalauser posted image .

Če pa nosiš dve bunkici, valda, da ne boš zdej pomerjalauser posted image , čeprav verjamem, da se ti luštauser posted image .

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
28.8.2008 22:46:34   
lyra*
Dober večeruser posted image  A je še katera tu ali edina strašim?user posted image

Nekaj sem mogla uredit in me ni bilo zdaj pa vam povem vse za nazajuser posted image

Za user posted image user posted image  imam vse. Voziček smo pripeljali domov in si že predstavljam kako ju vozimuser posted image  Oblačilca sem spet kupovala..pa sem se hvalila,da sem končala!?!user posted image user posted image

No...da vam povem kak je bilo na pregledu.
user posted image user posted image  sta super...malo sta pretežki in preveliki za svoje tedne(30t5d)! Imamo 1500 in 1600 in je rekel,da se bosta rodili pred 20oktobrom. To pa bo hitro tuuser posted image user posted image  Me je pa zelo presenetil,ko je rekel,da je ena punčka kot smo vsi vedeli drugi pa je fantekuser posted image user posted image user posted image  Ko pa sem mu rekla,da so mi vsi potrdili dve user posted image  pa je rekel,da je mogoče samo popkovnicauser posted image  Samo jaz kr mislim,da je popkovnica.user posted image

V soboto grem na poroko..sem priča moji najboljši prijateljici in bom dobila kakšne idejeuser posted image user posted image  Tako,da grema ju3 še po kozarce pa na pedikuro&manikuro in depilacijooouser posted image  In bova uživaliuser posted image

Zdaj pa naj ena nekaj napiše ker jaz nisem zaspanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.8.2008 22:56:37   
Martina27
Jaz tudi ne hihihihihihi!user posted image

Jaz vas strašim zjutraj pa še zvečer, ej kaka semuser posted image

No, sej grem zdaj ajat.
Ja ti boš pa uživala v soboto, jutri pa razvajalauser posted image user posted image user posted image

No, pol pa nam kar poročaj kako je bilo in nam posreduj kaj idejuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.8.2008 23:13:58   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Jaz tudi ne hihihihihihi!user posted image

Jaz vas strašim zjutraj pa še zvečer, ej kaka semuser posted image

No, sej grem zdaj ajat.
Ja ti boš pa uživala v soboto, jutri pa razvajalauser posted image user posted image user posted image

No, pol pa nam kar poročaj kako je bilo in nam posreduj kaj idejuser posted image

Za tebe tak vem,da si tuuser posted image user posted image  Le kaj bi mi brez tebe?user posted image Ja bom uživala.....v nedeljo zjutraj pa vam itak javim vseuser posted image

Aja glede srečanja! Meni je vseeno kdaj. Najbolj bi mi pasalo med tednom...je pa vseeno kdaj pa kje. Pa hitro punce..meni se mudiuser posted image

Greš še jaz....lahko noč

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.8.2008 7:11:27   
majcci
Jutro!
Končno imam malo časa da se javim.
Glede obleke - jaz bom tudi peljala prijateljico zraven, samo kdaj pa se mi pa ne sanja. Bo to kar cel projekt oz. celodnevni izlet. Se moram kar nekaj časa voziti, da kam pridem user posted image user posted image .
Saj je še čas.
Če se boste dobile čez vikend, se vam lahko tudi jaz pridružim, drugače je to bolj težko izvedljivo.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.8.2008 7:15:35   
Martina27
Dobro jutro moje dameuser posted image

Kako ste? Ene še spite- blagor vam, ene se sigurno že odpravljate, ene pa ste še doma!

Nič sem razmislila in ne bom več nervozna kar se tiče testov, bom vidli kaj bom naredila.
Kaj ve kaj veste kdaj pa je poročni sejem v Italijiuser posted image Da bi še šla tja malo prečekirat kako in kaj stojijo zadeve?

Sam zjutraj čvekamo  in smo zelo pridne popoldan pa ko pridem domov nič, forum bolj ko ne samevauser posted image

Danes se vam javim malo kasneje, ker imam danes gužvo, vsi bi imeli nekaj, včasih pa nič. Pa sej je prav tako. No, v glavnem ko končam pokukam in kaj napišemuser posted image

PA PAuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.8.2008 7:21:19   
Martina27
Jaz sem sicer že izbrala obleko ampak sem s svojimi tremi res prijateljicami dogovorjena v septembru, da pridejo k meni in da gremo od Primorske do Ljubljane prečekirat in pa seveda v Grazio, da si jo še 1x poskusim in da one povejo kako in kaj!user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.8.2008 8:00:46   
zimbra
Dobro jutro Martina,

kje pa je sejem v Italiji? Jaz grem v oktobru še v Milano pogledat za oblekco, ampak v Italiji oblek ne izposojajo pa jo moraš kupiti. Cene so pa kar zasoljene, tako da mislim da si jo bom izposodila.

Neposredna povezava do sporočila: 869
29.8.2008 11:16:40   
Martina27
HOJLA!!!
zimbra- veš da ne vem, bom se pa pozanimala pa ti bom javla kdaj je ta sejem v Italiji.
Jaz pa sem msilila, da se v Italiji tudi da izposodit obleke, potem pa tak hvala bogu da še pri nas ni tega, ker te bi pa res bilo vse to drago, da še za obleko daš ene 2000€ al koliko pač stanejo, si tega niti ne predstavljam v ceni.user posted image

Štrajkajo ene danes al kaj da jih ni.user posted image

Jaz sem vse poštimala v službi, tako da grem na malco in pol se bom dolgočasla do koncauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.8.2008 11:29:09   
majcci
Jaz sem še tukaj user posted image .
Bolj berem kot kaj napišem, ker imam bolj malo časa. Je zdaj kar pestro v službi - delamo proračun za drugo leto.
Grem pa na eno kratko pavzico zdaj.
Midva drugače ta mesec še ne bova kaj urejala za poroko, potem pa bova bolj intenzivno začela migati. Je dragi polno zaposlen in ne utegneva kam iti.

Neposredna povezava do sporočila: 871
29.8.2008 11:33:34   
zimbra
Pa res niste prav aktivne danes, se šparate energijo za vikend, kaj?user posted image user posted image

V Italiji res ni izposojevalnic oblek, lahko jih pa kupiš od prejšnih nevest na e-bayuuser posted image . Gledala sem oblekce od Spose di Gio, pa se cene gibljejo od 1.500 do 3.000€.. tu mač zame.

Ja, daj sporoči kdaj in kje točno je ta sejem, za vse ostalo še prav pride.

Neposredna povezava do sporočila: 872
29.8.2008 12:13:48   
Anonimen
Helow brajdzileuser posted image .

Midve s Tjašo se potepava že od zjutrajuser posted image ...zdej greva pa kuhat kosilce, potem pa ajatuser posted image .
No vsaj Tjaša gre ajat, jst se pa mal uredit( lase umit ), če greva z lubijem zvečer mal u lajfuser posted image .

Vsem, ki ste v službi naj vam tale petek hitro mine.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
30.8.2008 17:15:29   
murphy
http://www.weddingbands.com/

ena fajn stran za ideje glede prstanov. Na desni si izbereš stil, kovino, ceno---in ti jih vn vrže.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.8.2008 17:17:06   
murphy

Kakšen je bil film?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.