|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
28.8.2008 10:33:48   
ursulina
ufff, sta naklofale in me spet nasmejale!!! user posted image

filmček, zmenjeno, samo tiste ki boste fotkale, mi morate seveda poslat material... delam pa v Pinnacle studio, ki je malo bolj izpopolnjen od Windows movie makerja, mi za vse kake večje priložnosti naredimo filmček (čeprav ravno za lenartov krst še vse čaka user posted image  na obdelavo) in je res lep spomin....

katee, nič nisem dosti spala... ful se je zbujal, nekaj ga je napenjalo, mislite da so lahko krive borovnice? dala sem mu banano, borovnico in skutko za pop. malico in je ful veliko pojedel (pa borovnice je že prej probal), ampak ne vem kaj bi drugega lahko bilo...
opažam, da moram ful pazit, kaj dam za popoldansko malico in večerjo, ker ima mali potem z vetrovi težave ponoči če jeva kaka žita... je to res možno? mislim, da je ena že omenjala to težavo, pa se ne spomnim katera...

no, da se "pohvalim", tudi jaz sem bila pri frizerju včeraj, ampak itak bi šla, ker grem samo na vsake 4 mesece in sem bla že ko strašilo, za v trišin vinograd, bi z majro podebatirale u nulo user posted image  

jaz tudi planiram kapri kavbojke, šlapike in majčko, pa oprala sem jo na roke, ker mi je genau prav, če dam pa v stroj, bo pa ravno za lenarta user posted image

suzana, super, da si spet on line...

mala pikica, pozdravi se, pa prinesi domačico za katee, pa bo :) jaz še nimam pojma kaj bi prinesla... obvladam pa krhke flancate... user posted image

katee, una tetka ga pa res krasi... sam triš ima prav, si ziher da so semena? user posted image

joj, danes me ne bo na kavo, ker sta starša šla na morje, firmo mamo na off za dva dni in sem sama z malim in prababico, ki zadnje dni ni najboljšega zdravja in si je sploh ne upam pustit same v hiši... tako da škoda, pa se vidimo na pikniku.... 

glede hranjenja za male; če mi kam gremo smo tudi na sendvičih (ni, na pikniku ne bomo, a neuser posted image ), z malimi ne bo nič narobe če bodo na kašicah en cel dan... jaz bom sicer vzela termovko s toplo vodo in zmešala kako kašico kar tam, ostalo pa kozarčki... že kar vidim, kaj bo dela... pa me zanima koliko bo joka user posted image  ker zdaj ko en začne, za njimi potegnejo vsi... auuuuuuuu... user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.8.2008 10:40:22   
Katrin
Punce,
priletelo je kot strela z jasnega: telefon včeraj, namreč user posted image  "k, a prideš v službo k nam?"  user posted image user posted image user posted image

Za mano je neprespana noč, a 15tega grem v službo ... Lahko bi šla že 1ega, pa sem si "izborila" še dva tedna. Ni kaj, ali pa decembra spet pristati na zavodu user posted image user posted image user posted image

Delala bom do treh, tako da bomo popoldeve skupaj, dopoldne bom pa z Anžetom do 11ih, potem ga oddam k "babici". Saj bo šlo, mislim, no user posted image

Sem zasledila, da nekatere že tudi delate user posted image  Dajte mi malo poguma, please user posted image

Lep dan,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.8.2008 11:38:18   
ursulina
katrin, torej delo za 4 ure, če prav razumem?
no, kakorkoli, res bolj to, kot pa po porodniški biti brez službe... jaz sem sp in delam praktično skoz, kolikor zmorem... HB sva z mami v kompanjonu in ona dela teren, da meni ni treba, jaz pa se potrudim za vse v pisarni. prve mesece je bila štala, zdaj pa je že bolje... kaj čmo, če ne, pa tudi jaz lahko decembra iščem službo, škoda bi bilo.

ravno včeraj sem se pogovarjala z eno gospo, ki je šla po treh mesecih že delat... kot je to pač včasih bilo normalno...če samo pomislim... si sploh ne predstavljam kako je to bilo.
no, saj moj je bil tudi pri treh mesecih v jaslih, kot vsi ostali, pa je čisto super dečko user posted image

pojej en kindermilhšnite in reci "saj bo šlo!" user posted image user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.8.2008 12:22:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sunny morning, ne moreš spat?
Kako se je pa Neja danes uspavala?

Zgleda, da sem glih ugasnila računalnik. Sem prišla še prečekirat, če je kaj novega. Sem se s starimi grehi za faks ukvarjala.user posted image

Uspavanje je trajalo 30 minut. Kar nadaljujemo. Pa spala je do 6.15 v posteljci, potem pa še do 7.15 pri meni. user posted image sva kar izselili, ker preveč smrči.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Pa ja nisem noseča user posted image Skoraj nemogoče je...

Ali pa....user posted image

Čeprav vidim, da bo ogromnoooo peciva. Me zanima, koliko majčk bo popldan še prav user posted image

Obvezno s sabo prinest še kakšno za preoblečt.user posted image user posted image user posted image

Ah, ste me nasmejale z modrci in rezervoarčki user posted image Pri nas je revščina... še večja kot je bila prej user posted image

Pri nas je ves čas enako...sploh ni čudno, da ni bilo za najest.

minka kje za vraga si pa toliko časa hodila?user posted image user posted image user posted image  Me sprejmemo čisto vsako, če še nisi opazila.

Patrik user posted image za spanje.

mala pikica najprej se pozdravi, potem boš pa pekla.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. user posted image KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de user posted image

jaz se za dneve ko smo po svetu, ne obremenjujem, ampak lepo kašice v ruzak pa gremo, pa kaj, če bo en dan na njih, ne si delat dela....

Izjava leta, s katero se strinjam. Sadno ji bom naredila doma in jo itak jemo v času za kosilo, tako da bomo mogoče za zelenjavo že doma.

Jaz pridem na piknik v 3/4 kavbojkah in naši majčki. Se pa zdaj, ko sem doma sploh ne obremenjujem z oblačili. Trenirka je zakon. Nisem ena tistih...nališpanih tudi za na WC.user posted image

Vid to pa so prave mere.user posted image  Super za lepo "prespano" noč. Mami user posted image za nov avatar.

Suzana zgleda, da se bo treba na morje preselit.

Katrin HB, da bo služba. Če ni drugega se take priložnosti danes ne zapravljajo. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.8.2008 12:36:55   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
katrin, torej delo za 4 ure, če prav razumem?

pojej en kindermilhšnite in reci "saj bo šlo!" user posted image user posted image

Ja, skupaj z vožnjo me 5 ur ne bo. Hvala user posted image

Hvala za nasvet, si bom mal cuker dvignila user posted image user posted image user posted image

Sunny morning: ja, službe danes ne padajo kar z neba, ne? Vesela sem, da je meni "padla" user posted image  Ločiti se od otroka je vedno težko, pa ni važno koliko je star user posted image  

Lep dan vsem do sobote, ko se vidimo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
28.8.2008 13:14:10   
TRIŠ
No tako midva sva doma.Sva poklepetala z možičkom od Majre in bo tudi on prišel na piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa ima moj možiček že dva poznana in bo lažjeuser posted image user posted image user posted image .Ja me je pa klicala še sodelavka in sva šla še k njej na lep klepetuser posted image .Žan pa je zmlatil sedaj cel krožnik(svoj seveda ki je manjši)enolončnice sedaj pa na zizek in gre nina nana do 15.00 mama pa pospravljatuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.8.2008 13:23:09 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.8.2008 13:18:42   
mml
katrin super za službo user posted image , saj vem, da ti ej sedaj težko, ampak enako težko bi ti bilo tudi čez dobra dva meseca...vem, da je tolažba bolj tako tako, ampak kot si sama rekla, službe praviloma ne padajo kar iz neba, tako da je res super, da si jo dobila.

intruder super, za boljše spanje user posted image  in za nov avatar user posted image . Lepo, da bosta pripravila RD zabavo za načeka user posted image

mala pikica lepo počivaj in ne pretiravaj user posted image

sani upam, da ti nisem preveč pokvarila načrtov, ampak se mi časovno ne bi izšlo...pa naslednji teden en kofetek...a prav user posted image ?

pranje majčk jaz sem jih dala prat v pralni stroj, pa se jim ni zgodilo kaj hudega user posted image , no vsaj upam...

minka lepo da si nas spet našla user posted image

sunny super, za skrajševanje uspavanja in dobro prespano noč user posted image

katee ja nekateri ljudje nimajo nobenega pojma, kaj je dopustno in kaj ne...meni se golobi prav gnusijo user posted image , pa če pomislim koliko razičnih bolezni prenašajo...fuj in fej...mi na kraj pameti ni pride, da bi jih hranila

ursulina vsako sadje lahko napenja, predvsem olupi vsebujejo celulozo, ki se v črevesu ne prebavlja in zato izboljšuje prebavo, lahko pa povzroča tudi vetrove...upam, da bo Lenart kmalu toliko zrasel, da ga to ne bo več motilo user posted image . Pri Maticu s tem ni večjih težav od 4. meseca dalje

suzana super, da ste se imeli na morju krasno in je Aljaž užival user posted image

martinca držim pesti, da bo Patrik lahko kmalu spet bolj pestro jedel in da bo s prebavo vse OK user posted image

Matic si ja pa danes mislil, da me mora zjutraj zbuditi, ker ni Mance user posted image , ponavadi spi vsaj do 9.30, danes je pa začel žvrgoleti in se pogovarjati z medvedkom že ob 8.20, pa tako sem si mislila, kako bom zjutraj lahko potegnila s spanjem...

Sem si pa danes naročila sling, ker sem ugotovila, da bo to dosti bolj enostavna varianta, ko bom vozila Manco v vrtec, z vozičkom je bistveno več dela, pa če dežuje je zoprno, pozimi v snegu pa sploh...tako bo pa Matic lepo v slingu na poti od avta do vrtca (približno 150 metrov), pa še v vrtcu bom imela vsaj približno proste roke, da bom slekla in preobula Manco

Sestavine za pecivo so doma...tako da se jutri zadeve lotim...samo sem se ravnokar spomnila, da sem pozabila kupit alu pladnje, da se ne bom ukvarjala še s škatlami...ah ja EMŠO user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 28.8.2008 13:19:21 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.8.2008 13:29:00   
TRIŠ
Katrin če imaš varstvo za Anžeta se nič ne sekiraj.Nam bo isto težko čez 4 mesece ,kot tebi sedaj,ampak enkrat je treba začet,da bo malo več dinarčkovuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.8.2008 13:41:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

katee, una tetka ga pa res krasi... sam triš ima prav, si ziher da so semena? user posted image

pa meni tu sploh nič ni smešno user posted image user posted image user posted image . Hmmm, če so bila semena, ...Sem šla prav pogledat tiste kroglice, ki so popadale tudi na tla in je neko čudno okroglo sranje. Zdaj pa ne vem, a je iz sredice delala tako majhne kroglice, nekaj v glavnem je. Amapk smeti pa niso!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.8.2008 14:20:15   
sani1
Ženske moje vidim, da ste dobro...

Pri meni so okna na balkonu pomita, lasje na sveže pobarvani, prišli iz čveka, sprehoda in obvezne kavice. Tako, da od vsega hudega zdej pupa spi jaz pa kje drugje kot tukaj visim... Ne bom dolgo, ker sta prišli danes kar dve moji reviji in imam čtiva za par dni...user posted image

klepetka- sem preživela...

minka28- dobrodašla med nami. Lepo, da si se oglasila...user posted image in pridi večkrat...

Intruder- jaz bom isto naredila za piknik. Bo že preživela tisti dan... Vse najboljše nečaku in super, da sta mu vse to pripravila. Sigurno bo vesel... user posted image user posted image user posted image   Ima pa tvoj sonček konkretne mere pri 7ih mesecih...

Alfabeta-  se v soboto zmeniva kako in kaj glede novega hobija...user posted image user posted image user posted image

suzana- dobrodošla nazaj. Ste se imeli lepo? Boš mogla še za kakšen mesec na morje, da bo mali jedel in bo priden.  Ampak to je zdej ta sprememba. Do sobote bo že vse ok.

sunny- obvezno bom imela sabo majico za preoblečt, ker ti povem, da bo moja počila do večera...user posted image

ursulina- jaz obožujem krhke flancate.Tako, da se priporočam. Jih sama ne znam naredit pa sem zato še večji ljubitelj...

Katrin- le pogumno v službo. HB, da jo imeš in ti povem, da nam bo vedno težko pustit te naše otročičke kjerkoli in kadarkoli.  En velik velik user posted image zate!

mala pikica- bomo v soboto delale test in preverile če si prva, ki bo drugič mamica? Bomo vriskale od veselja če bo +....  

mml- nič mi nisi pokvarila načrtov, ker si me še pravi čas obvestila. Sem vsaj naredila vse kar sem mogla oz. sem si zamislila.  Pa tudi jaz ne maram golobov iz istega razloga...user posted image     Fajn, da si že pripravljena za slaščičarko...user posted image   Naj ti uspe...  Za kavico se bova pa res zmenili za drug teden. Se pa meniva že toliko časa, da bo prej sneg...user posted image

No zdej pa grem brat revije...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.8.2008 14:25:04   
majra
Dan!

Končno mi se je uspelo vsest za par minutk. Me prav zanima Koliko časa mi bo Katja namenila za RR.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ja,jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A ti možek dela danes,ker grem en del za sesalc kupit in on to obvladauser posted image

Verjetno si že sla, drugače maš pa še pol ure časa, da ga ujameš.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
28.8.2008 14:41:20   
majra
Triš, vidim, da si že bila v shopingu user posted image

Jaaaaaaaaa, me je danes dragi razveselil, da gre tudi on user posted image  na piknik. Samo ne more pred 11 iz službe, tako da mi pridemo po 13 uri. Da ne bi slučajno katera pobegnila prejuser posted image , ker se vas ful veselim spoznat.

Katrin super za službo

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
28.8.2008 14:41:22   
mml
No naš mulo se je pa odločil, da danes ni dan za spanje user posted image , je bil buden skoraj do 13. in zdaj že spet veselo plazi po tleh in se igra s trenutno najljubšo igračko - stekelničko kapljc Oleovita user posted image , ne vem zakja mu sploh kupujem igračke, ker so takšne domače najboljše

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
28.8.2008 14:48:00   
vaney
dan.

jaz sem preživela pogovore s starši, takšne cukrčke sem dobila v skupino, da je kar joj...user posted image  in HB za pomočnico, da je pisala namesto mene.

na piknik bom jaz oblekla športne poletne hlače in majico+japonke, brez kompliciranja, s sabo pa bom vzela mleko, toplov vodo, mlečno+sadno kašico in to je to, samo v malo večjih količinah, ker bomo najbrž do konca nedelje kar ostali na Bledu, pri kolegih, bomo malo podaljšali, aja, pa kupila sem piškote za na piknik in to je to, ker za peko glih nisem, pa še prst mi fali

no, da vam povem še to: dopoldne (ko sem bila v službi, seveda), je Anžetu ven pokukal 1. zobekuser posted image user posted image user posted image  bil je že čas

triš, tvoj možek ne rabi skbret za družbo, saj pridejo vsi Belokranjci

ps: se opravičujem, ker ni nič poudarjeno in je tako težko brat, ampak mi je trenutno malo pretežko z levo roko črnit...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
28.8.2008 14:58:49   
ursalara
Karin super za službo!user posted image user posted image user posted image

Frizer ne bom se nič rihtala itak pa imam frizerko vsak dan doma in se lahko kadarkoli odločim za novo frizurico samo da ima čas!

Klepetka saj če bove v žlahti boš mela frizerko zastonj!user posted image user posted image user posted image

Intruder user posted image user posted image za nov avatar!

Pranje majčke -jaz sem jo oprala na roke že tako mi je malo majhna kaj bi šele potem bilo!

Punce še dva dni in se bomo končno spoznale!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
28.8.2008 15:03:08   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Joj komaj čakam.Jaz sem kot malo dete.Ne morem spat in hodim okrog do polnoči,zjutraj pa sem ob 7 aufuser posted image user posted image user posted image .Tako sem v pričakovanju.Res nam bo lepo.

Mala pikica da sem jaz na tvojem mestu se ne bi nič sekirala.Prav lušno bi bilouser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
28.8.2008 15:06:48   
ursalara

Joj komaj čakam.Jaz sem kot malo dete.Ne morem spat in hodim okrog do polnoči,zjutraj pa sem ob 7 aufuser posted image user posted image user posted image .Tako sem v pričakovanju.Res nam bo lepo.

Lepo vreme je napovedano,hrana bo pijača tudi in seveda fenomenalna družba lepše nam ne bi moglo biti!
Ja ja kot otroci kot pred morjem celo noč ne spijo ker se tako veselijo poznamo to ja!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
28.8.2008 15:34:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny super, za skrajševanje uspavanja in dobro prespano noč user posted image

Zdajle sva se trudili dobrih 20 minut.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
28.8.2008 15:35:02   
martinca
intruder, lep avatar. mi je takoj padelv oči. pa super, da je Vid tako lepo pridno spančkal. ve da se bliža sobota in je priden, da ga ne bo mamica na pikiniku šinfala kaki poreden fant je.user posted image

suzana, lepo da si se po dolgem času oglasila. saj Aljaž pa se bo že navadil tukajšnje klime in bo spet začel lepo pridno jestuser posted image . a mogoče veš kje je golobček kaj da se nič ne javi? verjetno se zdaj z Nino in tavelikima carta, ko so spet skupaj.

ursulina, Uroš tudi dela v programu filmčke. pridna si, da se podstopiš take stvari delat. meni nekako ni, pa bi še že čas najdla.

sani, kaki dve reviji pa imaš naročeni? jaz sem se zdaj na Super mami naročila. saj ne vem kaj  mi je bilo, mi je že malo žal.user posted image

ursalara in klepetka, kake tajne pogovore imata to vidve?user posted image a je to kaj v zvezi z onim Boštjanom ko sta se zadnjič pogovarjale?

jaz že tudi komaj čakam da se spoznamo. saj smo se že videle po slikah, ampak ko se bomo še pa v živo bo pa ful noro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
28.8.2008 15:35:33   
mml
...no Matic je pa le pogruntal kako se pije iz magičnega lončka user posted image , očitno mu Aventov ni bil všeč, ker iz Nubyevega, ki sva ga nabavila danes je pil kot velik...je pa res, da ima Nubyev mehkejši nastavek...ni važno, glavno da teče user posted image

Lepo vreme je napovedano,hrana bo pijača tudi in seveda fenomenalna družba lepše nam ne bi moglo biti!
Ja ja kot otroci kot pred morjem celo noč ne spijo ker se tako veselijo poznamo to ja!

user posted image user posted image user posted image  ja odštevanje kot predpočitnicami ali prazniki

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
28.8.2008 15:59:25   
sani1
Ja zdej smo pa me kot mali otroci...  Odštevamo...

martinca- naročeno imam revijo mama. To sem dobila za eno leto, ko sem bila noseča in tudi ne bom podaljšala naročnine, ker se vse ponavlja. Nisem ravno za te revije malčki, mame in pojma nimam kako se jim že reče. Imam naročen Cosmoploitan in to je bolj revija zame...Čeprav se tudi tu vse ponavlja. Bom vse prekinla in se raje naročila na kaj bolj pametnega. user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
28.8.2008 16:39:34   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Imam naročen Cosmoploitan in to je bolj revija zame...

Je kaj pametnega norti to številko?

Jaz sem pa sedaj mrknila za pol ure, pa mi nič ne pomaga, se mi zdi, da sem še bolj utrujena oz. zaspana.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
28.8.2008 16:43:30   
SuzanaKK
Punce, jaz se že tudi veselim, da vas bom spoznala. Moja majčka je čisto ok, tako da se bom lahko basala po mili voljiuser posted image . Je pa res da bom boga, ker jutri dobim M. in me prva dva dni zelo muči in tudi močno imam precej. Ampak bom preživela. Pekla ne bom, mi je alfabeta rekla, da bo čisto ok, če prinesem domačico.

Tiste, ki uporabljate hoferjeve pleničke, ste videle, da so drugačne barve, ful ful lepe. Jaz sem bila kar presenečena, ko sem danes odprla nov paketek.

sunny na morje bi se takoj preselila. Na Pagu v Mandre mi je bilo predvsem všeč 4 kilometerska pešpot ob obali za vozičkat. Smo se navozičkali, da naša marela že kar malo škripauser posted image .
Evo ena skupinska fotka:

user posted image

A je še katera za to, da prinesem mt zraven?

martinca sem slišala, da je bil Patrik bolan, bogi revček. Je zdaj že dobro? Z golobčkom še nisem nič govorila, ti priznam, da zdaj, ko je še Grega na dopustu, smo večinoma skupaj. Ko kaj izvem, bom napisala.

Slavljenči vse NAJBOLJŠE za nazaj!!!!!!!!

Spalne vreče, mi smo si jo tudi sposodili, ker Aljaž ne prenese, da bi bil pokrit, samo noter ga še nisem dala, ker imamo v stanovanju kar toplo. Sem jih pa včeraj gledala v Pikapolonici, zelo lepe in tudi tople.

Ko se pogovarjate o hrani za malčke, naš bi bil najbolj srečen, če mu ne bi nič nesla. Upam, da ga bo minilo no, ker zdaj smo pa res na minimumu, zdaj je najhuje do sedaj.

limma ti je že uspelo prebrati knjigo? Saj veš katero. Jaz zdaj berem Morsko katedralo in je tudi super.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
28.8.2008 16:45:22   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

dopoldne (ko sem bila v službi, seveda), je Anžetu ven pokukal 1. zobekuser posted image user posted image user posted image  bil je že čas

Jeeee user posted image user posted image user posted image , bravo Anže!!!
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jaz sem preživela pogovore s starši, takšne cukrčke sem dobila v skupino, da je kar joj...  in HB za pomočnico, da je pisala namesto mene.

Super za takšno pomočnice in takšne cukre. Glede roke si pa res boga! Upam, da vsaj ne boli več.

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Punce,
priletelo je kot strela z jasnega: telefon včeraj, namreč  "k, a prideš v službo k nam?" 

Za mano je neprespana noč, a 15tega grem v službo ... Lahko bi šla že 1ega, pa sem si "izborila" še dva tedna. Ni kaj, ali pa decembra spet pristati na zavodu

Delala bom do treh, tako da bomo popoldeve skupaj, dopoldne bom pa z Anžetom do 11ih, potem ga oddam k "babici". Saj bo šlo, mislim, no

Sem zasledila, da nekatere že tudi delate  Dajte mi malo poguma, please

Lep dan,
katrin

Čestitke za službo!!!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
28.8.2008 16:52:20   
martinca
suzana, ja zdaj mu je že bi lahko rekla odlično. pa tudi glede hrane ni več problem, zdaj je spet začel na polno nazaj jest. pa še flaško je začel pit, ker prej je pa že en mesec in pol ni več pil. res me  preseneča ta moj otrok. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?