klepetka
|
čer, bolj je pozno, bolj ste nekam živahne ratale tle gor zdaj zvečer . samo na hitrco; ursulina, jaz sem "ZA" joški, vSE nekam jamrate , da imate eno št. manjše.Jaz pa sem bila že prej obdarjena, zdaj sem pa še bolj.Upam da ko bo zmanjkalo mleka , da bo kaj uplahnilo, tako za ene 3 številke . nana, se mi zdi , da si ti zadnjič spraševala, če prineseš slano pecivo?! SEm ziher da ne bo nič ostalo . mala pikica, ne trudi se zdaj še s peko , če si zbolela.Ja, klime so pa vrag.JAz sem bila ravno prejšnji teden , k osm obile na kofetu z ljubljančankami, hripava. IN DOmna je najprej zanimalo kaj so punce rekle, ko tako čudno govorim .No, želim ti , da čimprej ozdraviš Pecivo; jaz bom jutri začela kaj peči.Imam v planu 4 vrste za narest. UPam da mi rata. DRUgače prinesem domačico sani, ja pa si faca. Dobro da si nas opozorila glede morebitnega samomora. Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de še kaj? ... ziher , pa saj se bom spomnila pa prišibala nazaj . Grem še po kuhinji pomit po tleh. IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Alfabeta moja menza, je kljub stečaju pred 4 mesecu, še vedno za 2 številki večja, kot je bla pred odprtjem. Mi je zadnjič bivša sošolka, ki me ni videla že 3 leta rekal: " u, pi kake joške maš" Sem rekla:, ja ne upaj si komentirat moje preostale širine, ker bo po tebi! opozorjeni tud mi za v soboto, da ne bo potem kdo v smrtni nevarnosti
< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.8.2008 23:07:03 >