|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
27.8.2008 22:54:07   
sani1
Alfabeta- sej nakladat je potrebno. Ti povem, da bi midve skupaj veliko zaslužile...user posted image

Zdej pa grem je moj dragi prišel...

Nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
27.8.2008 22:54:09   
Alfabeta
katarinas, jaz nimam kaj za menjat. Rezervoarčki so spremenjljivi tako, da moram še počakatiuser posted image , mislim pa da manj kot C ne bo. Kot pred nosečnostjo

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.8.2008 22:55:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Alfabeta- sej nakladat je potrebno. Ti povem, da bi midve skupaj veliko zaslužile...user posted image

Zdej pa grem je moj dragi prišel...

Nočko...

A že slišim žvenket €?user posted image

Le pojdi se pocrkljat, jaz se še ne morem user posted image . Mah, saj bo jutri nov dan.

jaz bom šla tudi počasi spat, ker komaj gledam

Noč!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.8.2008 22:57:41   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

katarinas, jaz nimam kaj za menjat. Rezervoarčki so spremenjljivi tako, da moram še počakatiuser posted image , mislim pa da manj kot C ne bo. Kot pred nosečnostjo

Ooooo C, rada bi menjala za C, samo ne vem kako bi ti stlačla v Buser posted image user posted image ...

Grem tud jaz spat, tud mojga čakam da pride iz šihta....bo vsak cajt.

Lepo pančkajte, nočka

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.8.2008 23:02:27   
klepetka
čer,

bolj je pozno, bolj ste nekam živahne  ratale tle gor zdaj zvečeruser posted image .

samo na hitrco;

ursulina, jaz sem  "ZA"

joški, vSE nekam jamrate , da imate eno št. manjše.Jaz pa sem bila že prej obdarjena, zdaj  sem pa še bolj.Upam da ko bo zmanjkalo mleka , da  bo kaj uplahnilo, tako za ene 3 številkeuser posted image .user posted image

nana, se mi zdi , da si  ti zadnjič spraševala, če prineseš slano pecivo?! SEm ziher da ne bo nič  ostalouser posted image .

mala pikica, ne trudi se zdaj še s peko , če si zbolela.Ja, klime so pa vrag.JAz sem bila ravno prejšnji teden , k osm obile na kofetu z ljubljančankami, hripava. IN DOmna je najprej zanimalo kaj so punce rekle, ko tako čudno govorimuser posted image .No, želim ti , da čimprej ozdraviš

Pecivo; jaz bom jutri začela kaj peči.Imam v planu 4 vrste za narest. UPam da mi rata. DRUgače prinesem domačicouser posted image

sani, user posted image  ja pa si  faca.user posted image Dobro da si nas opozorila glede morebitnega samomora.user posted image

Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. user posted image KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de user posted image

še kaj?user posted image ... ziher , pa saj se bom spomnila pa  prišibala nazajuser posted image . Grem še po kuhinji pomit po  tleh.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Alfabeta moja menza, je kljub stečaju pred 4 mesecu, še vedno za 2 številki večja, kot je bla pred odprtjem. Mi je zadnjič bivša sošolka, ki me ni videla že 3 leta rekal: " u, piuser posted image  kake joške maš" user posted image user posted image user posted image  Sem rekla:, ja ne upaj si komentirat moje preostale širine, ker bo po tebi! user posted image user posted image user posted image

user posted image  opozorjeni tud mi za v soboto, da ne bo potem kdo v smrtni nevarnostiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.8.2008 23:07:03 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.8.2008 23:12:04   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
piknik... kako boste ve uredile obrok za kosilo? Mislim, kje ga boste pogrele? mml kaj veš mogoče, če lahko kje tam pogrejemo?

Ne sekiraj se ,ga boš pa h kateri pristavla pa se bo fant najedeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pri nas bo jedel to kot miuser posted image .Pa ne matraj se s peko.Počivaj da se 100%pozdraviš.Peciva bo dosti ti pa si enauser posted image
Katarinasuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke prijateljici.Kako ji je lepouser posted image

Sin se pa tako veseli, da še v spanju sprašuje, če gremo res v soboto v LJ na piknik

Ooooooooooo kako lepo.Tisto o družini pa si tako lepo napisala.

Klemen vse najboljše(evo od mene 8 paketkov)

Ursulina ti samo slikajglede filmčka pa superrrrrrrrrrrrrrrrr
Intruderkaj bi potem rekli moški če te že sošolka gleda v joškice

mml, zgleda da iščejo recepte, ker za peko je še predzgodaj

ti se kar norca delaj

PIKNIK  boste šle vse k frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila flikent gor samo trenerko pa japonke ali teniske in gremo,sedaj pa vidim da ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.8.2008 23:30:15   
klepetka
TRIŠ, jaz tud glih razmišljam, da se imajo očitno namen zrihtat u nulo.Ampak jaz sem si mojo uniformo že zamislilauser posted image .NE bo kostim, ne ne user posted image .Amapk kapri  in crokske.Pa majčka sevedauser posted image

Punce , dajte mi povedat, ali so se vam majčke precej skrčile?kER malo prej sem jo pobrala iz stojala , pa se mi zdi tako nekam kratka.Probala je pa nisem.ŠIroka je, to ja, ampak kratka,kratka,.....ja no , bom pa popek kazala.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.8.2008 0:09:29   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

PIKNIK  boste šle vse k frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila flikent gor samo trenerko pa japonke ali teniske in gremo,sedaj pa vidim da ...user posted image user posted image user posted image

NIč se ne bomo rihtale, no, vsaj jaz ne. Saj je piknik. Trenirka bo tudi pri meni laufala. Če se je pa treba rihtat pa povejte hitro, moram pol še v shoping, ker nič starega ne navlečem nase user posted image

Frizer? Triš, mate trtje, da ti vrabce prestrašim? Se pojavim zjutraj s svojo šekasto glavo, ne bo nobenega par let

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.8.2008 0:10:41   
majra
Sunny morning, ne moreš spat?
Kako se je pa Neja danes uspavala?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.8.2008 7:05:40   
mala pikica
Jutro!

Ste pa načvekale včeraj zvečer....

Moje stanje je zjutraj malenkost boljše, je pa še mi vedno na čase slabo user posted image Pa ja nisem noseča user posted image Skoraj nemogoče je... Vsaj toliko sem boljša, da lahko grem počasi pečt. triš če sem obljubila, sem obljubila user posted image Čeprav vidim, da bo ogromnoooo peciva. Me zanima, koliko majčk bo popldan še prav user posted image

triš jaz se ne mislim čisto nič rihtat. Kakšne kavbojke ali pa še bolje kakšne 3/4 poletne hlače in to je to. Pri frizuri pa nimam kaj razmišljat, pride edino sponka za lase v poštev, v nasprotnem primeru je Gašper cel dan moj frizer user posted image In to nič kaj nežen user posted image

klepetka jaz še je nisem oprala. Zdaj pa razmišljam, da je sploh ne bi, mi nazadnje ne bo prav user posted image

Ah, ste me nasmejale z modrci in rezervoarčki user posted image Pri nas je revščina... še večja kot je bila prej user posted image

Babica je odnesla Gašperja, jaz pa grem še malo v posteljo. mogoče mi uspe še odspati eno kitico.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
28.8.2008 7:33:44   
minka28
Pozdravljene punce
vem da sem kar zamudila nekaj časa ampak vseeno sem malo pokukala,da
vidim kako rastejo vaši sončki.Jaz bi tudi morala biti med vami ampak
je moj sonček pohitel že 6.12 .Upam da se me nakatere še spomnite.
Mi se imamo lepo in vidim da pri vas tudi dogaja.
Upam da nisem vsiljiva ampak sem malo pogrešala znana imena tu gor.
želim vam lepe trenutke z sončki in upam da me sprejmete .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.8.2008 7:38:28   
martinca
dobro jutro!

Klemen vse naj naj za osem mesecev ti želiva s PAtrikom!user posted image user posted image user posted image malo z zamudo ampak vseeno iz srca.
Baby_08 vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image vse najboljše pa tudi tudi tvojemu user posted image ! user posted image user posted image user posted image

mml,
kako veš da smo tako pridne s peko pecivuser posted image . jaz včeraj res nisem imela časa, da bi prišla kaj za računalnik. sem pekla dvojno pecivo. eno že za v soboto.user posted image

mala pikica, čimprej okrevaj. user posted image

intruder, jaz sem rekla mojmu da bova kokice napekla pa jih prinesla. jih bova lepo noter v vrečke spravla pa bo. upam, da vam tudi odgovarja.

alfabeta, midva sva pa z Urošom šla malo pogledat na sejem. katero firmo pa predstavljajo?

katee, super, da greste vsi trije na morje. od nedelje naprej pa le uživajte. bo drugi teden čas za user posted image delat. user posted image

nana, Patrik je isti. en čas še lepo sedi potem pa samo rit spodmakne in glavo nazaj pa ga že moraš na noge postavit, ker če ne je tako sitnareje.user posted image pa kaj hočma to sta najina zakladka.user posted image

klepetka, user posted image user posted image ti ga pa sviraš. ga bova že dve kazale. pa še malo šlaufekov.

je pa Patrik včeraj zvečer zaspal v trenutku ko sem ga dala v posteljico. sem upoštevala Sunny - in nasvet. sem mu rekla lahko noč, mu dala lupčka ga obrnila na stran in je že spal. to se ni že zgodilo ohoho časa.

no zdaj pa se je že prebudil.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.8.2008 8:09:53   
katee
Jutro!

Mi smo se danes zbudili 3×, od tega je Žan Luka 2× sedel v posteljici in se hotel igratiuser posted image (ura je bila 3 zjutraj).

Mene danes ne bo na kavo, ker sem zmenjena, da grem v fitnes. Se moramo zmeniti za novo sezono. Komaj čakam, da začnem spet delat.

Me je pa že zjutraj zgornja soseda vrgla iz tira in mi potegnila živec. Že pred časom je na našo streho (živimo v pritljičju) vrgla ptičjo hrano in meni je res zoprno, ker ptički kljuvajo po njej. Ful je glasno (pa nimam nič proti ptičkom). Danes je pa vrgla gor celo vrečo semen. Joj, vrat bi ji šla zavit. Pa že zadnjič sem ji rekla, ko sem jo videla metati gor semena, naj ne dela tega. Ona pa ne upošteva nobenega in danes je ponovno isto naredila. Najraje bi ji v poštni nabiralnik vrgla semena user posted image user posted image user posted image .

Kaj čes, primitivci še obstajajo.

Grem se sedaj obleči, pa Žan Luko zrihtati in šibam na fitnes.

Lep dan vsem

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.8.2008 8:30:21   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Frizer? Triš, mate trtje, da ti vrabce prestrašim? Se pojavim zjutraj s svojo šekasto glavo, ne bo nobenega par let

Ja,jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A ti možek dela danes,ker grem en del za sesalc kupit in on to obvladauser posted image

minka
28 veš da te sprejmemo,več nas je lepše jeuser posted image

katte tetka je očitno sama in se s tem moti ko hrani tičice.Naj si naredi na balkonu poličko in da gor semena.Pa si sigurna da so semena da ne trepe smetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.8.2008 8:32:12   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. user posted image KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de user posted image

jaz se za dneve ko smo po svetu, ne obremenjujem, ampak lepo kašice v ruzak pa gremo, pa kaj, če bo en dan na njih, ne si delat dela....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.8.2008 8:33:19   
dašabina

to mati bova že dve....user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.8.2008 9:14:32   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

to mati bova že dve....user posted image user posted image

Jaz grem k frizerju šele v ponedeljek user posted image , tako da se vama pridružujem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.8.2008 9:17:26   
baby_08
jutro!
Moja pikica pančka drugo rundo, pralni stroj pa pere prvouser posted image .
 Včeraj zvečer Lana sploh ni hotela zaspati, samo igrala bi se. potem sva ugasnila noči, zdaj pa ne vem kdo je prej zaspal, midva ali Lanauser posted image .

Hvala vam za čestitke še enkrat. Torta je uspela, je takoj čudežno izginilauser posted image .

Mala pikica- upam da si danes že boljšeuser posted image user posted image

Mi je vedno bolj hudo, ker nas ne bo na piknik. Že vidim kako fajn se boste imeliuser posted image ....
Lep sončni dan vam želim

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.8.2008 9:25:14   
sani1
Dobro jutro!

katee- meni je pa moj včeraj potem povedal kaj so se pogovarjali in ti povem, da je ta njegov bratranec tako čuden in trdi kaj sem jaz rekla pač določene stvari bla bla bla  pa se z njim sploh nisem pogovarjala. In to je tisto, ko nakoncu izpade vse skupaj čisto neka druga zgodba. Sem bla tako jezna, da bi ga najrajš poklicala in mu povedala svoje. Ampak ni vreden mojih živcev. Oprosti, da ti zdej s tem težim.  Bi pa jaz sigurno znorela glede ptičev sploh če so golobi.
Uživaj na fitnesu in fajn se zmeni...

Piknik- jaz bom tudi v tričetrt hlačah ali pa v kratkih odvisno kakšno vreme bo in v majčki...

klepetka- jaz sem majčko na roke oprala, ker sem rekla, da če jo dam v stroj je ne bom  mogla oblečt.

mml- se dobiva na kavi tam pri rumenih stolih? Bom ob 11ih tam...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.8.2008 9:37:55   
Intruder24
Jutro,

Vid je spal do 6:30 z 3x zbujanjem user posted image . Smo že bolje, pa smo še le 3x polovično spali. Je pa hecno, ko je spal že ob 18:45.
Zdaj pa je skakal po postelji in se obračal user posted image  in zaspal šele po eni uri. Pa imava spet vse zmrdano user posted image . Jaz že kuham kurjo juhico za njega, sama pa imam še sojin golaž od včeraj in mi ni treba nič več drugega kot piti kapučino in brat RR user posted image ...

Danes pride tašča z nečakom na obisk, ker ima mali rojstni dan in je sam tu...se mi full smili ko mu je komaj 6 let, pa brez staršev...ne vem no!!user posted image
V glavnem jaz in moj user posted image  mu bova pripravla torto (ker mu je drugi ne bodo) in pa polno balonov, da bomo zunaj noreli user posted image . upam, da mu bo všeč!

Jaz bom Vidu na pikniku kar Hipp in Frutek kašice dala, popoldan pa gris, bom imela vodo v termovki, pa za vsak slučaj še bom imela mleko zraven pa je , da ga ne bom rabla pristavlat user posted image user posted image  in bodo drugi brez ostali user posted image
Če pa bo imel hrano na sobni temperaturi "mrzlo" pa tudi nič ne bo narobe, vsaj do sedaj ni bilo.
Bojim se samo kak bo jedel, ker v gužvi sploh noče user posted image

Rihtala pa se za vas punce ne bom user posted image , ker je piknik, plus tega me Vid vedno znova pošpuka user posted image

Mere mojega sončka pri 7 mesecih, domače user posted image , ker onih še 2 meseca ne bo: 9000g in pa 73 cm

Lep dan!

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.8.2008 9:45:52   
Alfabeta
Jutro! Bom po spominu....

triš, hvala user posted image

piknik jaz bom oblekla kapri kavbojke in oranžno majico (le kakšno, a ne). Pri frizerju sem pa bila že v torek, ker serm bila nujno potrebna striženja. Frizura pa itak....user posted image

mala pikica, lepo te prosim....ne obremenjuj se s peko. Vsega bo vrh glave

martinca, glede sejma sem ti odgovorila na ZS, da ne bo katera rekla da delam reklamo za firmouser posted image . Bom morala RR prec plačat reklamo

klepetka a ti pa kar 4 vrste?!?! Ja, pa ne morem biti jaz potem slabšauser posted image user posted image user posted image

evo, tole na hitro. Šibam. Itak me non stop čas lovi. Se beremo zvečer

aja, še to. Katee, če te kaj tolaži,....danes celo naša ni spala ponoči. Jo je kar nekaj matralo. je pa sedaj zaprta ko user posted image , ker sem ji dala včeraj banano in smo danes že na odvajalih (beri slivov sok in slive)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.8.2008 9:46:35   
Alfabeta
Intruder zelo lep avatar

od včeraj naprej bom vsakemu posebej povedala, ker vidim, da potem pa ene user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.8.2008 9:48:57   
Alfabeta
intruder upam, da nečak starše ima, da samo trenutno niso prisotni. Vsekakor pa user posted image user posted image user posted image  za nečaka in user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan. Ima pa krasno strino in strica user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.8.2008 9:49:39   
Intruder24

Intruder zelo lep avatar

hvalauser posted image

Vida pa banana in korenček sploh ne zapirata user posted image . Na srečo od hranjenja z GH nimamo več problemov z kakanjem user posted image . Prej pa je revež kakal na 2 al pa celo na 3 dni.

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.8.2008 10:15:32   
SuzanaKK
Lep pozdrav po dolgem času!

Mi je šele danes uspelo priti do rr, čeprav smo doma že od nedelje. Sploh ne vem, o čem teče trenutna debata, za nazaj brat je itak mision imposible, mi boste že na pikniku povedaleuser posted image . Drugače pa dopust je za nami (spoznali smo alfabeto z družinouser posted image ), vreme je bilo super, Aljaž priden, zdaj ko smo doma je pa druga pesem. Siten po cele dneve, nič noče jesti, tako da na srečo je še ta teden Grega doma, da mi pomaga, ker bi se mi drugače zmešalo.

Trenutno malo spi, tako da mi bo mogoče uspelo preleteti kakšno stran za nazaj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?