Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:18:00
|
|
|
|
katee
|
Sej to, da smo boge, sem rekla bolj v hecu. Je pa res, da je družina sedaj na prvem mestu. Se da pa vse uskladiti, ni kaj.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:18:26
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Moj mož je pa še vedno v Radgoni. Menda bo kmalu odpeketal proti domu. uuuuuuuu, pol maš pa še ful časa za klepetanje ja, dok mi mrak ne pade na oči
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:19:00
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katee Smo boge, ker smo toliko same, a ne? Se sprašujem, kdaj smo imeli sploh čas delat? Ah, jaz vzamem to drugače. Jaz sem to vedela preden sva se poročila, sicer ni bilo v taki razsežnosti (niti delo, niti podjetje), ampak sem vzela to v zakup. Nikoli pa ne rečem da sem boga, ker nisem. Sama sem sposobna poskrbet za oba otroka, kar tudi večino časa, poleg službenih in drugih obveznosti tudi počnem. Moj prosti čas je namenjen izključno družini, oz. otrokoma, to je preko dneva, zvečer pa je moj čas namenjen tudi možičku. Ko pride seveda. Tako mi za enkrat ustreza. Nimam navade hoditi okrog na kavice, zabave, fitnes in podobno. Živim pač tako kot mi paše. Kje je Ursalara, da bi našla smileta, ki daje kapo dol? Skratka, Alfabeta, kapo dol
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:20:22
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Sej to, da smo boge, sem rekla bolj v hecu. Je pa res, da je družina sedaj na prvem mestu. Se da pa vse uskladiti, ni kaj. aha, vidiš pomankljivost neta...ni prizvoka.... ja, vse se da če se hoče. Mi smo med tednom bolj malo vsi skupaj, se pa potrudimo, da smo čez vikend, predvsem v nedeljo več. Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa"
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:21:43
|
|
|
|
Alfabeta
|
Majra, zakaj pa to?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:22:04
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa" Zato greva midva v nedeljo dol, sama s tamalim za cel teden, ker letos še nisva bila skupaj na morju več kot 3 dni.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:23:12
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa" Zato greva midva v nedeljo dol, sama s tamalim za cel teden, ker letos še nisva bila skupaj na morju več kot 3 dni. . Sem prav razumela? Vsi trije greste, kajne?
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 27.8.2008 21:24:00 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:25:19
|
|
|
|
katee
|
ja, ja, vsi trije (sem malo smotano napisala). Bova z Žan Luko končno imela cel teden mojega samo zase!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:25:30
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Majra, zakaj pa to? Zaradi zrelega razmišljanja že v mladosti oz. rani mladosti. Pa itak občudujem vsako mamico, ki je cele dane za "vse" sama. Saj vem, kar se mora ni težko, sploh za družino, ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:26:44
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee ja, ja, vsi trije (sem malo smotano napisala). Bova z Žan Luko končno imela cel teden mojega samo zase!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:28:03
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Majra, zakaj pa to? Zaradi zrelega razmišljanja že v mladosti oz. rani mladosti. Pa itak občudujem vsako mamico, ki je cele dane za "vse" sama. Saj vem, kar se mora ni težko, sploh za družino, ampak vseeno Aja to, hvala. Hja, saj vprašanje kak bi se odločila, če bi videla v prihodnost. Pa HB nisem vedeževalka.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:29:40
|
|
|
|
katee
|
Zdaj grem pa še malo TV gledat, potem pa spat. Lepo noč vsem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:47:18
|
|
|
|
mml
|
No očitno ste našle recepte, ker je tukaj malo bolj živahno kot popoldan mala pikica upam, da prehlad ne bo prehud in ti bosta tale dva dneva koristila, da prideš v polno formo za soboto . Kar se pa gretja hrane tiče pa nimam pojma...samo dvomim, da imajo mikrovalovko v Brunarici... ursulina tale ideja s filmčkom je pa prav super alfabeta jaz sem tudi mnenja, da se vse da, če se le hoče , jaz sem bila z Manco parkrat sama po 4 tedne, ko je bil na izobraževanju v Avstriji. Je pa res, da je lažje samo z enim kot z obema. Samo tvoj Filip je že tako samostojen, da je res super. katee super, da boste imeli cel teden samo zase na morju. Držim pesti ,da boste imeli nocoj eno super mirno in lepo noč nussy za Monijine zobke Nekaj mi možgani štrajkajo , bom počasi začela razmišljati o odhodu v mižale Jutri imam polno opravkov...moram v BTC - pride mogoče katera na kavo okrog 11? Uf ja vedno pozabim...k stroškom za hrano je treba prišteti še 50€ za najem prostora...tako da pobiramo v sobot 10€/odraslo osebo, upam, da več ali manj vsi pridemo, ker bo sicer potrebno narediti še eno nabirko, ko bomo vse sešteli. Katera se pa javi za blagajnika????
< Sporočilo je popravil mml -- 27.8.2008 21:49:23 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 21:49:15
|
|
|
|
ursalara
|
Ursulina a ti to tudi obvladaš z katerim programo delaš-jaz sem ga naredila ob rojstvu z programom windows movie maker pa glasbo zraven in je zažigalo!Super zamisel sem za! IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katee Smo boge, ker smo toliko same, a ne? Se sprašujem, kdaj smo imeli sploh čas delat? Ah, jaz vzamem to drugače. Jaz sem to vedela preden sva se poročila, sicer ni bilo v taki razsežnosti (niti delo, niti podjetje), ampak sem vzela to v zakup. Nikoli pa ne rečem da sem boga, ker nisem. Sama sem sposobna poskrbet za oba otroka, kar tudi večino časa, poleg službenih in drugih obveznosti tudi počnem. Moj prosti čas je namenjen izključno družini, oz. otrokoma, to je preko dneva, zvečer pa je moj čas namenjen tudi možičku. Ko pride seveda. Tako mi za enkrat ustreza. Nimam navade hoditi okrog na kavice, zabave, fitnes in podobno. Živim pač tako kot mi paše. Kje je Ursalara, da bi našla smileta, ki daje kapo dol? Skratka, Alfabeta, kapo dol evo majra in alfabeta!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:09:39
|
|
|
|
nana35
|
majra, za novo frizuro in barvo.Jaz sem se predvčerajšnjim tudi malo zadaj postrigla,barvala pa sem se pred 10.dnevi. mala pikica,upam,da se pozdraviš do sobote,vsaj kolikor toliko . Kakšni dve luni???? Pisavo pa narediš enake barve tako da najprej napišeš vse,potem pa šele pobarvaš kaj želiš ,saj veš....Jaz tako naredim,ker mi gre ravno to na ž... intruder,moj je bolj za sladko,jaz pa za slano... Limma,intruder,Klemen pa ni imel miru in sploh ko je ugotovil,da se da tudi sedeti je hotel samo sedeti,zdaj pa bi dečko še samo stal,ko je spoznal tudi to.Ko je siten,ga samo na nogice obrneš in že dobiš filmski nasmešek. IZVIRNO SPOROČILO: katee Jaz imam pa eno številko manjše! Sem vsa nesrečna, ker so mi vsi modrčki preveliki. Je toliko prostora notri, da bi obe stlačila v eno košarico Moje joške pa so več ali manj spet iste velikosti kot pred nosečnostjo ,no jaz sem upala,da pa me le kdo usliši in ostanejo za kako številko ali dve večje,pa bi bile še kar majhne. Pa ne bo nič s tega. Kdaj pa se bomo zbrali na pikniku?Mene moj to vsak dan sprašuje. Toliko,lahko noč vsem.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:15:09
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Kdaj pa se bomo zbrali na pikniku?Mene moj to vsak dan sprašuje. Ob 11 se začne okoli 12 pride hrana jaz bom ob enajstih tam!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:41:14
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta ursulina jaz sem tudi za, za filmček Tudi jaz
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:43:56
|
|
|
|
sani1
|
Dober večer... Včeraj sem jaz bluzila danes pa moj . Sva prav smešna. Sploh se ne vidiva. Kot, da bi živela vsak po svoje. Ampak kdaj pa kdaj mora biti tudi tako, a ne? alfabeta- fajn si to napisala in povedala. Tudi jaz sem takšna in me ne bo strah zdej bit sama doma kar lep čas. Bom že, sej sem sposobna ženska. Vsem ostalim se pa tako smilim. Nekateri pač rabijo nenormalno pomoči. Jaz pa sem srečna če imam mir in že naredim vse takrat ko mi paše... Joj, sem spet zabluzila... Sem pa danes pospravila balkon. Me je skoraj kap od vročine. Jutri bom pa še okna pomila pa bo.( predstavljajte si v 12 nad. pomivat okna) Če padem nisem delala samomora, da veste za zavarovalnico... Sem pa odnesla zopet eno ful veliko vrečo smeti. Jaz ne vem od kod vsa ta krama. Pa še dve bundi in en pončo sem spakirala iz omare moram jutri odnest v kontejner za oblačila. Ja na čase, ko sem imela nenormalno veliko kg. Sem se danes čudila sama sebi kakšna sem bila. Tista bunda mi je bila prevelika med nosečnostjo. Če bi nosila trojčke bi mi bila še vedno prevelka... Vaši možje so že doma? mml- jutri bi pa z Manjo mogoče utegnili priti na kavo. Mogoče malo zamudiva... Zdej pa grem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:44:58
|
|
|
|
sani1
|
ursulina- sem tudi jaz za filmček... Prideš jutri na kavico?
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:45:16
|
|
|
|
katarinas
|
Hoj! Šele zdajle sem uspela priti do sem pa imam rač. že cel dan prižgan....ko je pa toliko dela zunaj, notri...vsepovsod. Lara spi že od pol osmih, smo se danes kopale in je bla tko zmatrana da je skoraj v banji zaspala Danes je prvič jedla špinačo...no je šla za silo dol, si je bilo treba na koncu pomagat še s Fruchtzwerge No in danes je moja kolegica postala mamica , čestitke!! Ima punčko, ki ima 4220 g in 54 cm...madona ne vem kje jo je skrivala, to bo ena oreng baba IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Alfabeta moja menza, je kljub stečaju pred 4 mesecu, še vedno za 2 številki večja, kot je bla pred odprtjem. Mi je zadnjič bivša sošolka, ki me ni videla že 3 leta rekal: " u, pi kake joške maš" Sem rekla:, ja ne upaj si komentirat moje preostale širine, ker bo po tebi! Jaz imam pa eno številko manjše! Sem vsa nesrečna, ker so mi vsi modrčki preveliki. Je toliko prostora notri, da bi obe stlačila v eno košarico Tud jaz mam eno številko manjše pa že prej ni blo "bohvekaj"...tud men se ni želja uresničila po večjih restavracijah ali rezervoarjih ali kaj že Katera menja modrčke
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:49:17
|
|
|
|
sani1
|
alfabeta- sem ravno včeraj videla Maručo na mojem koncu. Sem pa jaz bila enkrat pri njej pa moram rečt, da mi je dala motivacijo, da sem spremenila življenje.. Bi bilo pa fajn če bi bila ti vedeževalka. Veš kolko dela bi imela v soboto... Jaz bi ti pa še ta moj pončo prinesla pa bi bila lahko res prava č.... Ne mislim v slabem pomenu. Sem sama sebi rekla danes, ko sem oblekla tisti pončo, da kaj še to shranjujem, da lahko imam to samo še za noč čarovnic in nič drugega...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:51:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
sani, jaz bi bila bolj slaba vedeževalka. Ne znam kaj dobro lagat. Nakladat pa že katarinas za kolegico Pred 3 tedni je moja znanka rodila deklico 4400 g in 56 cm!!!Halloooo. Ni mi jasno kje jo je imela
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:52:31
|
|
|
|
sani1
|
Joj nana sem pa čisto pozabila napisat, da želim Klemnu vse najboljše. Malo pozno ampak iz srca... Za 8 mesecev... Manja mu pa pošilja enga slinastega lubčeka... katarinas- odvisno kakšno stevilko imaš? Lahko se zmenimo in v soboto vse zamenjamo...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 27.8.2008 22:52:35
|
|
|
|
Alfabeta
|
aJA, sani, mojga še ni doma
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?