ursulina
|
ufff, sta naklofale in me spet nasmejale!!! filmček, zmenjeno, samo tiste ki boste fotkale, mi morate seveda poslat material... delam pa v Pinnacle studio, ki je malo bolj izpopolnjen od Windows movie makerja, mi za vse kake večje priložnosti naredimo filmček (čeprav ravno za lenartov krst še vse čaka na obdelavo) in je res lep spomin.... katee, nič nisem dosti spala... ful se je zbujal, nekaj ga je napenjalo, mislite da so lahko krive borovnice? dala sem mu banano, borovnico in skutko za pop. malico in je ful veliko pojedel (pa borovnice je že prej probal), ampak ne vem kaj bi drugega lahko bilo... opažam, da moram ful pazit, kaj dam za popoldansko malico in večerjo, ker ima mali potem z vetrovi težave ponoči če jeva kaka žita... je to res možno? mislim, da je ena že omenjala to težavo, pa se ne spomnim katera... no, da se "pohvalim", tudi jaz sem bila pri frizerju včeraj, ampak itak bi šla, ker grem samo na vsake 4 mesece in sem bla že ko strašilo, za v trišin vinograd, bi z majro podebatirale u nulo jaz tudi planiram kapri kavbojke, šlapike in majčko, pa oprala sem jo na roke, ker mi je genau prav, če dam pa v stroj, bo pa ravno za lenarta suzana, super, da si spet on line... mala pikica, pozdravi se, pa prinesi domačico za katee, pa bo :) jaz še nimam pojma kaj bi prinesla... obvladam pa krhke flancate... katee, una tetka ga pa res krasi... sam triš ima prav, si ziher da so semena? joj, danes me ne bo na kavo, ker sta starša šla na morje, firmo mamo na off za dva dni in sem sama z malim in prababico, ki zadnje dni ni najboljšega zdravja in si je sploh ne upam pustit same v hiši... tako da škoda, pa se vidimo na pikniku.... glede hranjenja za male; če mi kam gremo smo tudi na sendvičih (ni, na pikniku ne bomo, a ne ), z malimi ne bo nič narobe če bodo na kašicah en cel dan... jaz bom sicer vzela termovko s toplo vodo in zmešala kako kašico kar tam, ostalo pa kozarčki... že kar vidim, kaj bo dela... pa me zanima koliko bo joka ker zdaj ko en začne, za njimi potegnejo vsi... auuuuuuuu...