|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
18.8.2008 18:28:29   
mbd0411
Lara želim,da vam tokrat uspe.Nič bolj kot to.Prej ne grem od tu,pa če samo smeške limamuser posted image user posted image user posted image ....Z vami bom do konca!!!!! Tudi za Špelko in ostale,ki ste v novih postopkih.
Imam občutek,da bom po porodu nočni človekuser posted image .Pri prvem sem spala vsaj do 5h zjutraj in je mali potem bil priden in je spal do 5h zjutraj,pa potem dojenje in spanje.Zdaj pa se zbujam ob 2h zjutraj in bom znorela,ker ne spim večuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako,da vas bom brala ponočiuser posted image user posted image user posted image
Komaj čakam,da vam vsem uspe.Le špikajte se in user posted image ,pa bo,enkrat bo.

Zdaj pa grem še malo delat.Posparvljam,likam,sesam,prestavljam pohištvo,belim,lakiram,otroke pazim-še sosedove,delam malico......Ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte in pozitivno.Mislim na vas VSE.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 801
18.8.2008 18:31:47   
lara light
Mbd, user posted image  nikar se preveč ne naprezaj! Čuvaj moči zase in za novorojenčka!user posted image  Preveč si pridna, le kaj bo iz tega? Ti kar ostani z nami, vesele smo te, saj veš, da vsaka spodbuda še kako prav pride.
Hvala za lepe želje in lepo pobeli in poštimaj! Lep večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 802
18.8.2008 22:26:20   
spelka12
Lara - VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEE!!!! user posted image user posted image user posted image  A ni lepo biti spet za eno leto mlajši user posted image ?
Res upam, da bo ta postopek za tebe uspešen.
lejla user posted image  vidim, da res bereš. Glej, da me pokličeš, ko se bo kaj začelo dogajat.
savinjka, bodi pridna, ubogaj me pa brž počivat. Pol boš še preveč zmatrana.
mijavček user posted image  za tebe in tvoja 2 razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 803
18.8.2008 22:55:06   
lara light
Hvala lepa!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 804
19.8.2008 9:24:30   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lara,še z moje strani: VSE NAJBOLJŠE! Naj se ti uresniči..
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
19.8.2008 9:40:23   
lara light
Srce, hvala lepa!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 806
19.8.2008 20:59:07   
lara light
Mbd, preurejate? Ste belili celo stanovanje? Tudi midva bova kmalu, pa me zanima kakšne barve si izbrala. Če lahko, prilepi kakšno fotko. Hvala in lepo se imej!

Ju3 grem obiskat našga Reškota. Vsem topel pozdravček!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 807
20.8.2008 9:17:08   
mbd0411
Lara tooooliko sem napisala,pa ni napiše eroruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še 1x na kratko:
Kar z belo smo prebelili,ker sem se lani zaklela,da to leto hočem belo,ker lahko še kaj popravim,ko se umaže,ponavadi tam kjer se najbolj vidi.Kuhinjo pa bi imela belo in marelično,v dveh sobah imam stenski laminat,skoraj bel in še nakaj let ne bo treba nič.Ker smo v starejši hiši,ki sem jo podedovala je še ogromno za popravit,pa ni €€€€€user posted image user posted image user posted image user posted image ,bo treba loto igratuser posted image user posted image ...
Slike pa ne znam niti prilepit,niti pomanjšatuser posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 808
20.8.2008 11:36:49   
lara light
Nikar jokcat, bo že bolje glede dnarja. Važno, da imate vse ostalouser posted image , dnar se bo že najdu. Bela je lepa in lahko jo čudovito obogatiš z barvnimi dodatki. Saj ni treba slikce, je že v redu. Tudi jaz nisem en ekspet za take podvigeuser posted image
Bodi lepo.

Kje ste pa ostale miške? Spelka?

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.8.2008 13:43:14   
spelka12
evo me.
lara kako? Špikanje gre? Kolk si že daleč?
savinjka, bela je itak najbolj primerna za povsod. Midva mava samo 1 steno v stanovanju prebarvano, ker so ostali prostori premajhni. Drugače je pa res, da z dodatki lahko narediš čudeže. Mava pa prebarvano steno v spalnici, na katero je naslonjena postelja. Barva je pa taka huda, močna. Oranžno-rumena. Jo je revček pleskar mogel celo uro pred mano mešat, preden je uspela točno taka, kot sem jo želela. V švici sem dobila take dobre ideje za urejanje stanovanja. Tam imajo vse iz ikeje in so res lepo in poceni preuredili svoj prostor.
Grem papcat, lačna kot volk.

Neposredna povezava do sporočila: 810
20.8.2008 14:40:43   
lara light
O, špelki! Dej, dej,user posted image  me heca...noče je bit za prav! In zdej jo čakam, da začnem z menopurjem, v sredo, če bo vse prav, 27/8 imam prvi UZ za kontrolo foliklov.
Lačna tudi jazuser posted image ...
Kisses!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.8.2008 14:42:31   
lara light
Sabsa, kako kaj s tabo? Boš šla na terapijo k Domančiču? Javi se nam!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 812
20.8.2008 20:03:46   
sabsa
Pozdravček!

Pozdravljene moje e-zmagovalke. 2. septembra grem v GK LJ k sestri Blanki po injekcije. Ko sva se maja slišali s sestro Miro, mi je rekla, da imam lahko kratki ali dolgi postopek. Odločila sem se, da tokrat poskusim s kratkim postopkom, a ko sva se slišali s sestro Miro, mi je ta pred dvema dnevoma dejala, da mi bo sestra Blanka 2.9. povedala v kakšen postopek grem. Upam, da bo tokrat kratki. In da bo ta uspešen. 

Kar se Domančiča oz. njegove bioenergije tiče ... če bo septembra možna terapija, bom vsekakor poskusila tudi to ... eno štiridnevno terapijo sem že dala skoz v juniju. Eni znanki je po tej terapiji uspelo zanositi v 2. ivf postopku. Je vredno poskusiti.
Drugače pa malo manj čokolade jem (sem namreč nora na čokolado), več sadja in zelenjave in vsak dan 2 tableti evitol. Pa še stanovanje malce prenavljam. Trenutno brskam po revijah in se odločam, v katere barve bi prebarvala stene. Malce spremembe ne škodi, ne?

Lara light ... veliko mislim nate in držim pesti, da ti uspe. A ni že čas, da tudi na tem forumu kateri uspe.

Špelka, kako se počutiš?

Vsem ostalim želim lep preostanek dneva in čim lepši prihajajoči vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 813
20.8.2008 20:12:49   
lara light
Vse nekaj prenavlajmo...fajn!

Hvala za lepe željeuser posted image
Vidim, da si ok. Komaj čakam, da začneš, jasno da bo uspešno!user posted image

Naj spomnim, da kljub nekaj trenutnim neuspehom, imamo nosečke na naši temi: lejla, mijavček, mbd, vse tri imajo diagnozo endometrioza in bodo kmalu imele naraščajuser posted image user posted image user posted image !!!

Punce moje, držte glavo gor, gremo dalje, što ne ubija, jača!
Kdaj se srečamo? Rada bi vas videla! Rada vas imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
21.8.2008 21:56:19   
lara light
Dekline, kaj počnete lepega? Spelka, mijavček, lejla, mbd, sabsa in ostale...pošiljam lep pozdravčel in glede na uro zaželim prijetne sanje!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 815
22.8.2008 8:59:08   
mbd0411
Lara,tu smo tu...
Malo se že pripravljamo na zadnji teden počitnic.Potem pa šolauser posted image user posted image user posted image user posted image .Moj sin že komaj čaka,jaz pa tudi malo.
Kako poteka tvoj postopek?Mislim kaj vse sodi zraven.Tu sem čisto nevedna,čeprav sem nekaj brala,pa vseeno.Koliko časa to traja ipd...
Pesti znam držat.

Neposredna povezava do sporočila: 816
22.8.2008 10:29:39   
lara light
O, fajn, se že štimate za šolo! Super!

Postopek ivf? Hm...kar veliko je reči. Pri meni se je začelo 23. dan ciklusa z injekcijami diphereline. Prvo mi je da dr. potem nadaljujem sama. 2. dan M dobiš dodatna zdravila. Meni je dal menopur. In tako si vsak dan poleg diphereline, vbrizgam še menopur. Injekcije dajem v podkožje na trebuhu. Imam eno dozo diphereline (voda iz ampule, ki jo zmešam s praškom) in tri doze menopurja (2 vodici iz ampule, 3 praške). To je to. Pazim, da zdravo jem, jemljem vitam. dodatke, veliko sem na zraku. V sredo imam UZ, previdevam da bo 1.9. punkcija in potem v roku 14 dni bomo kej vedli...

Torej od 11.8. cca 20.9....kar dolgo a ne? Ampak skušam mislit na druge reči, delam, se zabavam...popravljam avto od toče razbit, danes grem za 2 dni v 'moje' hribe... in tko gre naprej.

Imejte se super in lep vikend!user posted image  

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.8.2008 14:42:04   
spelka12
Gužva v službi.
lara in sabsa bom držala pesti za vaju nonstop.
savinjka ti bi pa lahko mal trebuščka dala na ogled, da se nam mal sline pocedijo pa srček zaigra.

Neposredna povezava do sporočila: 818
22.8.2008 16:30:26   
mbd0411
Ojoj,Špelka a moj trebuh???
Te dni je kar naprej neprepoznavne oblike,saj mali menda špago dela,pa stojo al kaj....Posledica olimpijskih??user posted image Res tako dela,da mi je včasih res čudno.Ko pa se umiri me je pa spet groza,ker nič ni.Ojoj...!Še mesec in 3 tedne.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.8.2008 8:08:54   
lara light
Špelka, hvala, hvala!!user posted image  Ne delat preveč!

Mbd, ne morem verjet, da samo še tako malo do cilja?user posted image  Superca! Ma pa telovadi, pravi? Le po kom se je vrgel, da ne more bit pri miruuser posted image

Nedelja je. Privoščite si kaj posebnega. Naj bo to misel, pogovor, ideja, destinacija, aktivnost, al pa dolce far niente.user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.8.2008 8:08:07   
mbd0411
Kako ste mi kaj punce?
Sem včeraj sama sebi našla delo za ves dan.
Voziček sem razstavila do mere,ko ga slečeš in daš prat,pa da vidim kake funkcije vse ima...In na koncu ugotovim,da ni več tak kot prejuser posted image .Seveda sem tako dolgo sedela zraven da mi je uspelo.Mi je kolegica posodila svojega za zimo in potem mi ga je še ena pripeljala,skoraj novega...Kupit ne bo treba v glavnem.So pa tako vesoljski vsi ti vozički.Vsak je po svoje zanimiv. Še dobro,da sem bila sama,ker je padla tudi kaka user posted image ker sem se jezila.user posted image
Kaj ste počele,kje ste...???
Danes čakam šolske stvari za sina,da jih pripelje poštar.Bi že mogle pridituser posted image
Ja,konec počitnic.Tako je hitro minilo.Vse tako hitro mineva.Pa spet je tu jesen in zimauser posted image .Res pa komaj čakam na kostanj..
Eh malo mi je dolgčas pa pišem v tri dni.
Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 821
27.8.2008 7:34:43   
lara light
Mbd, kostanj?!user posted image  MMMmmm, to pa je nekaj boljšega...
Poštar?
Kako so moje ostale nosečkice, mijavček, lejla?user posted image
Spelka, nič te niuser posted image ...pridi no kaj pokukat!user posted image

Moji folikli napredujejo, v soboto spet UZ. Pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.8.2008 8:53:24   
mbd0411
Lara,šolske stvari sem naročila preko kataloga,ki smo ga dobili v šoli.Tam je prav vse in moj sin si je izbral kar mu je bilo všeč.Seveda je še označeno kaj zahteva posamezna šola in to pote naročiš + še ostalo,ki rabijo ali vsak želi...Potem ti to pripeljejo na dom-poštaruser posted image
Tako sva tudi lani naročila in vsa dobila že 14.8. letos pa mučkajo.user posted image

Tvoji folikli naj kar veselo delajouser posted image user posted image user posted image user posted image
Na ivf..sem brala,da ene punce morajo pivo pit,kdaj je potem to??

Neposredna povezava do sporočila: 823
27.8.2008 10:09:00   
lara light
Pijem, pijem, kot pijanc!user posted image

Hvala!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.8.2008 14:36:36   
spelka12
Punce sej vas skoz berem, ampak mi ne znese velik napisat.
lara ti piješ nonstopuser posted image , jest pa delam nonstopuser posted image . Morm malo ozimnice narest pa po službi še po vrtu šarim. Mam že korenje in peteršilj pospravljena, še papriko narežem pol sem pa pripravljena za zimo.user posted image  Bomo samo zelenjavne juhe jedl.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.