hokejistka
|
Varuška odšla, Julija spi, stanovanje pospravljeno- kaj hočem še lepšega . Julija se je imela prav lušno, celo uspelo se ji je pokakati in to tako, da je vse ven iz hlač zlezlo celo na voziček . Še dobro, da imam v planu danes tako ali tako voziček oprat . pikica* ja tale varianta z možem je super. Čeprav bi bilo meni bolj všeč, da bi jaz kam šla, on bi pa čistil Da bi me gledala, kako jaz čistim je pa malo verjetno. Ima bolj malo potrpljenja. V stolčku zdrži toliko časa, da kosilo skuham zanjo in za naju- to je pa tudi vse. Drugače je pa dretje sto na uro. Pa sesalnika tudi ne mara. Tako preplašeno gleda in se začne jokat, če jaz sesam. Mimogrede, bog ne daj, da si noge depiliram, ona me pa gleda- začne kar vame lest, tako jo je strah . Priznam, da sem jo verjetno razvadila in je ne pustim dolgo, da se joka Drugače pa čestitke za absolutno zmago v zgodnjem vstajanju . lili8 mi imamo stajico, ampak....... Meni se zdi, da je stajica uporabna, dokler se otrok ne plazi. Lepo ga daš noter, par igrač in je mir. Ko pa se začne premikat, pa se mi zdi da stajica omejuje njegov razvoj. Julija se sicer še ne plazi, se pa z rito tako premika in steguje, da rabi veliko prostora. Jaz jo čedalje manj postavljam v stajico, ker se mi zdi, da je zanjo dobro, da pridobi čimveč izkušenj. Je pa res, da je potrebno zagotoviti varno okolje in če je to problem, potem je bolje da jo odložiš v stajico ali posteljico ali pa v voziček ali stolček. Meni osebno se zdi brez veze, da jo kupiš sedaj. spanje mi nimamo teh problemov, ker se še ne dviguje. Je pa baje res, da ko se otroci pričnejo dvigovat in hodit postane uspavanje nočna mora. Je treba vse zopet od začetka. Miljonkrat v sobo in jo položit v posteljico Joj, kolk je fino, ker imam tako čisto
|