|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.8.2008 19:21:59   
lana38
Tim danes že manj kašlja. Pa tudi ni več tako suh ta kašelj. Spal pa še vedno ni ponoči, zdaj že 5. noč zapored.user posted image  Nocoj se ga dala k sebi, pa vseeno nismo dosti spali, ker se je skoz nekaj obračal in jamral.
Blaž in ati sta šla pa v MB na tekmo Slo-Hr in me je prav strah, da ne bo kaj narobe.user posted image Upam, da ne...
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.8.2008 21:01:27   
Vrtnica79
Kje pa ste danes vseuser posted image  A ste na tekmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.8.2008 21:56:39   
vetrnica
vse že nismo na tekmi user posted image , niti ne vem, katera tekma je user posted image - tok o tem, kok spremljam šport

lana38 user posted image user posted image user posted image za Tima, da se čimprej pozdravi

Zoja se pa počas spravlja na kolena pri plazenju. Drugač se pa kr nekak v sedečem položaju naprej premika, sam še nisem ugotovila kako.

še dva dni pa gremo končno tudi mi na morje...

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.8.2008 23:13:14   
15.7.
hey, da vas pozdravim, pa povem da sem dones podpisala pogodbo in en kup papirjev, zdej se zavedam, da mi je zol da imam oba priimka user posted image user posted image user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.8.2008 9:40:53   
Vrtnica79
user posted image Dobro jutro

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.8.2008 10:41:07   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Lana38 upam sa bo Timu čimprej bolje!!

Vrtnica79
ste preživeli tekmo, Maribor še stoji?user posted image

15.7. super za pogodbo.user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa dans pekla čokoladno torto zauser posted image , ki ima RD!! Upam da bo dobra. Ampak jo bomo šele v soboto jedli. Ker dans pečem biskvite, jutri nardim kremo in okrasim, potem pa še čez noč v hladilnik da se vse skup lepo navlaži in jo bomo komi v soboto probali.  To se bomo načakali!!!

Uživajte čao-ampak je res zatišje zadnje dni tuki gor.

Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.8.2008 11:31:56   
želva
15.7. super za pogodbouser posted image

Tejka, a nas povabiš nauser posted image ? Se sliši dobro. Si me spomnila, da mi je cukr paduuser posted image

Je pa res zatišje zadnje čase tukaj.

Vetrnica, dobr se imejte na morju, boš vidla kok te miceni uživajo v čofotanju.

Mi ne počnemo nič posebnega, kosilo se kuha, moj je podrl sadovnjak, da bo zrastla hiška, danes grem na pregled:Mi je že kar mal hudo, ko pomislim, da bom spet 2 ure čakala v čakalnici. Imajo ti G tako gužvo, odkar je tale baby boom, da sploh ne sfolga.

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.8.2008 11:48:52   
klarisima
No pa da malo nakloftam še jaz user posted image
Mi pa dobivamo nove zobke, zgornja desna enka je že prebila dlesen, leva pa nas muči, da že 2 noči bolj slabo spimouser posted image Komaj čakam, da pokukata na plan in da jo neha bubat user posted image
Drugače pa obožuje user posted image in user posted image , ko kakšnega zagleda, se nagne naprej v vozičku in začne hitro dihat da joj user posted image Pa tudi v knjigici ju zna pokazati user posted image
Ja, vsak dan nekaj novega user posted image

Vetrnica, tudi moja Š. se trudi postaviti v položaj za plazenje ampak ji rito kar dol potegne user posted image Je pa vztrajna in kar naprej poskuša user posted image Premikanje po riti pa je druga zgodba, kar nekaj hopsa in se obrača user posted image
Tejka njami, upam, da si bodo gostje prste lizali user posted image
Lana38 eno veeeliko user posted image da bo Tim čimprej boljše. Tudi Š. nekaj pokašljuje že drugi dan ampak nima vročine in počuti se tudi ok tako da bom še malo počakala s klicanjem dr.
SD upam, da ste spočite in da bo pri pregledu vse user posted image Škoda, da mi ni uspelo priti še enkrat do vas. Pa drugič zagotovo user posted image
Želva tebi pa se po moje vse tako hitro odvija user posted image naenkrat bo tu vaše novo gnezdece in še eno malo lepo bitje, pa še pupa povrhu user posted image

Drugače pa komaj čakam september, ko končno gremo na zaslužen dopust v Atomske toplice user posted image user posted image user posted image Bomo čofotali. Jupiii user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil klarisima -- 21.8.2008 11:50:39 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.8.2008 14:37:13   
15.7.
ziv, sem v dilemi; in sicer naj malega vpisem v zasebni vrtec ali javni? kaj bi naredile ve?

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.8.2008 14:41:59   
Vrtnica79
Jaz bi kar javni vrtec izbrala, ker nimam slabih izkušenjuser posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.8.2008 15:20:32   
vetrnica
15.7 - In kakšne prednosti ima zasebni vrtec?

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.8.2008 15:25:10   
ElaM
Pri nas bosta obe šli v javni vrtec. Sploh ne vidim razloga, zakaj ne bi, ker smo dobili mesto, če ga pa ne bi, pa ne vem kako bi bilo.
Je pa tko, saj če nimam prav me popravite, da zasebni vrtci niso vsi subvencionirani iz strani države, no konkretno občine. Oskrba je dejansko enaka, razlika je samo v tem, če so vrtci katoliški, da otroci tudi molijo,...

:)

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.8.2008 16:27:28   
Magi*
no, pa me je vn vrglo.

na kratko: moji otroci so in bodo hodili v javne vrtce. sem zadovoljna z njimi. kolikor sem gledala waldorfski vrtec in pingvina, se mi zdi to kar malo preveč elitistično. ni zame. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.8.2008 17:01:53   
lana38
Tudi meni niso všeč zasebni vrtci. Pa tudi za zasebno šolstvo nisem. Tima bo v začetku babi pazila, tudi Blaža je. Potem bo šel pa v vrtec čez 2-3 leta.
Tim je sinoči prespal skoraj celo noč. Jaz pa tudi.user posted image  Danes smo spali jaz, Blaž in Tim do 8.30. Tim je potem spal še eno uro na sprehodu. Zdaj pa spi že od 15h. Jaz pa komaj čakam, da se zbudi. Mi je že dolgčas. Očitno mora noter spraviti nespanje preteklih noči. Kašelj je pa tudi že boljši.
Tekma je bila kar OK. Pa tudi oba sta prišla nepotolčena domov.user posted image  Zdaj se lahko smejim, včeraj pa me je bilo res malo strah.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.8.2008 18:49:29   
15.7.
novico imam, po treh neprespanih nočeh, smo dočakali tretji zobek, ...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.8.2008 21:34:32   
pikica*
Vrtci: naša dva gresta v javnega. Tile zasebni meni sploh ne dišijo...kot je Magi* rekla, so preveč elitistični. Že samo, ko poslušam, da si kar čuden, če v teh fensišmensi vrtcih otrok nima Robeez copatk, se mi v želodcu obrača. Kot da je to point vrtcauser posted image .

Tejka...tale torta se pa dobro slišiuser posted image . Mi bomo tudi ta vikend praznovali. V soboto in nedeljo bomo namreč piknikirali, ker na prvi in drugi šolski dan praznujeva midva z user posted image . Sva si dobro tele RD naštelalauser posted image .

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.8.2008 22:22:45   
hokejistka
15.7 čestitam za službo in zobke user posted image

vrtec tudi jaz načeloma nisem pristaš zasebnih vrtcev, ker menim, da imajo javni dobre programe. Ponavadi je tako, da zasebni vrtci delujejo po nekem programu (Montessori, Walfdorska pedagogika ipd). In prav to se mi zdi največji problem. Bojim se, da je zaposleni kader premalo izobražen o posameznih alternativnih programih. Kolikor vem traja šolanje kar nekaj časa in veliko seminarjev poteka v tujini. Problem nastane, kadar alternativa postane sama sebi namen in je važno samo to, da se sliši "fensi".

Če želiš otroka vpisati v zasebni vrtec, bi se jaz zelo dobro pozanimala o njihovem programu in usposobljenosti pedagoškega kadra. Če bi me prepričali, bi svojega otroka vpisala tudi v zasebni vrtec.

Pa še to: zasebni vrtci imajo lahko koncesijo in je potem cena približno enaka kot v javnih vrtcih.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.8.2008 22:48:30   
Magi*
se strinjam s hokejistko. nisem a priori proti zasebnim vrtcem, samo pri nas je za zdaj to samo fensi in bolj ali manj brez prave vsebine. je pa moja sestra nekaj časa delala v enem takem in ni bila najbolj navdušena.

pikica*, danes ste pa uživali, ne? user posted image

no, mi ne uživamo prav nič. spimo že nekaj noči NE. čisto nič. zobje pa rastejo kot gobe po dežju. danes sta mu pogledala še 2 ven. zdaj jih ima že celih 6.

ko smo že pri zobeh ... mene spet boli tista moja šestica in zdaj je padla odločitev, da jo damo ven. tako grem 3.9. na mini operacijo, ker mi bodo tudi sinusno kost ven dal, pa umetno not - ma sem bila tako zmedena, da nisem sploh razumela kaj mi bodo vse delala. menda bo pa pol mir.

še vedno imam oba doma. zdaj sta OK, samo v vrtec pa ne upam dat Zaki, da ne pobere takoj kakega bacila.

lahko noč, punce!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
21.8.2008 23:16:17   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica
user posted image  
user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26user posted image

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.8.2008 23:27:24   
Vrtnica79
Vrtnica79 ste preživeli tekmo, Maribor še stoji?

Ja, ni bilo neke sile. Smo bili dobro zastraženiuser posted image user posted image

Tejka njammi, upam da ti uspe user posted image !

Klarisima upam da zobki čimprej pokukajo venuser posted image

Lana super za prespane noči, le tako naprejuser posted image

15.7. čestitke za zobek in srečno v službi!

Pikica čestitke za RD obema. Lepo praznujteuser posted image user posted image

Magi ojoj pa ti zobi. Vso srečo na mini operacijiuser posted image

Zdaj pa se morem počasi odpravit spat, moji že vsi smrčijo. Meni pa še kr ni, se vidi da sem popoldne spala.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
22.8.2008 7:44:32   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pikica*, danes ste pa uživali, ne? user posted image

Ne govor. Zoja je potem kar plesat začelauser posted image .

Hokejistka....se strinjam glede vrtcev. Jaz imam občutek, da velika večina (so izjeme) vpisuje otroke v zasebne vrtce zato, ker se lepše sliši. No, jaz bolj zaupam javnim vrtcem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
22.8.2008 7:47:27   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hvalauser posted image . Bomo, bomo. Razlogov za praznovanje bo dovolj...midva, moj stari ata (oba stara očeta sta imela RD na isti dan, ampak je eden žal že dolgo pokojen), stara mama, za piko na i pa še obletnica poroke. Vse to v septembruuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4472
22.8.2008 8:27:19   
karmy85
Hojla!

Javlam se vam spet po dolgem času.
Imamo dva spodnja zobka.Ne plazi se še ne,se pa samo postavlja na vse štiri in se gunca pa zelo se rada postavi na nogice,sicer ob opori še ne sama.
Naučila se je sama zaspati user posted image ,to traja že 1 teden.user posted image  Prej sem jo pa uspavala tako,da mi je zaspala na dojki al pa sem jo po rokah nosila.user posted image
Full je začela čebljat,kakšnih besed še nima,ima pa zelo zelo rada živali,sploh če je user posted image .Imamo doma enega in kar začne noret,ko prileti k njej.Septembra pa imamo pregled za kri,sam nevem če bomo vodo tudi dal.user posted image
Jutri gremo pa na morjeuser posted image v Rabac in že komaj čakam,voda pa ne verjamem,da bo topla,ker se Teje ne upam kopat v morju,če bo mrzla.Bomo vidli.user posted image

ČESTITKE VSEM SLAVLJENČKOM IN ZA ZOBKE! user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
22.8.2008 9:10:56   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Tejka njammi, upam da ti uspe user posted image !

Klarisima upam da zobki čimprej pokukajo venuser posted image

Lana super za prespane noči, le tako naprejuser posted image

15.7. čestitke za zobek in srečno v službi!

Magi ojoj pa ti zobi. Vso srečo na mini operacijiuser posted image

Takole, bom kar Vrtnico kopirala, ona ziher ni nič pozabila.

Za vse, ki imate neprespane noči user posted image , mi imamo sedaj samo eno zbujanje, ampak smo pa takrat vsako noč od 3 do 3.30 pokonc. Ne vem, ki si je najdla to uro. Uglavnem se zbudi za jest in preden jest naštimam mleko, je že čist budna in skače po postelji, se reži, spušča glasove, tud jest pol noče. Jo kar pustim, da skače nekaj časa, pol ji dam za jest in še nekaj časa rogovili, potem zaspi sama. Vsako noč imamo igriceuser posted image

Za vrtce, meni so bolj všeč javni, zaradi vsebine. Odvisno, no nekateri zsebni imajo tudi javni program, le malo prilagojen- krščanski vrtci. Sem delala v župnjiskem vrtcu s koncesijo, imeli smo kurikulum kot vsi javni vrtci, le zjutraj in pri kosilu so se otroci prekrižali.To je bila tudi vsa razlika. Pa ob krščanskih praznikih so se več pogovarjali o biblijiskih zgodbah. Meni je bila ta izkušnja zelo všeč in bi svojga otroka takoj vpisala v ta vrtec, nažalost je prepoln

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4474
22.8.2008 13:27:32   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85
Naučila se je sama zaspati user posted image ,to traja že 1 teden.user posted image  Prej sem jo pa uspavala tako,da mi je zaspala na dojki al pa sem jo po rokah nosila.user posted image

A si uporabila kakšen poseben postopek, al se je kar sama odločila? Zoja še vedno zaspi (skoraj) samo na dojki.

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?