Skyline
|
pozdravljene vidim, da so se v tem času dogajale neke čudne zadeve tle gor, ampak upam, da ste rešle... želva ČESTITAM, sm komaj sedaj prebrala poste in vidim, da boš spet postala mamica naša je dobila sedaj že 4.zobek, in sicer desno dvojkico zgoraj plazi se še vedno ne, se pa počasi premika nazaj, ko je na trebuščku in skoz se kotali levo in desno, tako da bog ne daj, da jo pustim kje samo ležat, mi takoj pade...in skoz bi hodila po tleh, sploh ne da miru, tako da jo jaz držim in ona ''hodi'', ne vem niti, če je to dobro pri njeni starosti.... v četrtek imava še 3. cepljenje in po vsej verjetnosti pregled, tako da bomo videli, kaj bo...je pa dobila po zgornjih dlesnih soor, ker tudi mene srbijo prsa, tako da ne dojim več, pa saj itak je dovolj stara, pa še mleko smo končno dobili ta pravo, da ga rada pije...neko znamko Holle...bio varianta js pa sm mela hudo vnetje črevesja, tako da imam drug tedn rektoskopijo (spet), pa še kri so mi vzeli za tumorski marker, tako da me daje prava panika, skoz mislim na kake bolezni, sm prow v depresiji me skoz kaj boli, ko me taka psiha daje pa še službo si iščem ko zmešana, ker mi prejšn ji delodajalec ni podaljšal, ko je zvedel da sm noseča, čeprav sva bila drugače dogovorjena upajmo, da bo vse ok sm prilepila še fotke v album, ker tukaj jih ne znam lepo se imejte in uživajte na sončku
|