|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
22.8.2008 15:31:49   
karmy85
Ne nobenega posebnega postopka nisem uporabila,samo v posteljico jo dam,dudko ji dam in grem ven iz sobe pa priprta vrata pustim in luč na hodniku.Priprta pustim lih tok,da se malo luči vidi.
Drugače včasih,če joka hodim v sobo in ji dam dudiko nazaj ali pa jo tudi božam in pojem.user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
22.8.2008 20:23:08   
lana38
Mi smo nocoj lepo spali.user posted image  Pa tudi kašelj se umirja.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
22.8.2008 20:30:41   
želva
KAj je zdaj to, babe, a imate štrajkuser posted image

Mi smo sitni ko..Cel dan že noče spat, ratalo nam je celih 15 min, pol pa user posted image od same trme, utrujenosti .. Rovari pa še vedno. Zdaj je vse tok zanimivo in predvsem dosegljivo, da se ne splača spatuser posted image

Da vas mal podražim. Danes sva si za kosilo pripravila školjke na buzari user posted image odlično.

Danes je bila tok smešma, si je v eno knjigo(trdo plastkiko) prste priprla; z eno roko knjigo zapira, drugo ima pa uščipnjeno in se pritožujeuser posted image

Karmy mi se tako upavamo že ves čas, samo zadnje čase ima bolj fore, odkar sama sedi in vstaja. Jo damo spat in je čist koma,čez minuto se spomni skakat pri ograji.Ji je tok fajn ko je mobilna, da to še sred noči prakticirauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
22.8.2008 21:45:36   
Vrtnica79
Hej, jaz sem čisto brez časa. Zdaj grem v kopalnico na depilacijouser posted image , pol pa si morem še nohte uredituser posted image . Jutri pa sem že ob 7(user posted image ) naročena pri frizerju. Pol pa fešta celi dan- gremo na poroko.

Lep vikend vsemuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
22.8.2008 22:14:02   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Mi smo nocoj lepo spali.user posted image  Pa tudi kašelj se umirja.user posted image
LP

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Karmy mi se tako upavamo že ves čas, samo zadnje čase ima bolj fore, odkar sama sedi in vstaja. Jo damo spat in je čist koma,čez minuto se spomni skakat pri ograji.Ji je tok fajn ko je mobilna, da to še sred noči prakticirauser posted image

Isto. Mala razbojnica je čisto naspidirana.
Školjke: mjaaaaaamaaaaa!

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pol pa fešta celi dan- gremo na poroko.

U super! Žuraj še zame. Midva sva pred Janom vsak vikend plesala, zdaj pa komaj loviva te poroke, da malo obudiva spomine user posted image . Mater, kot da smo 100 let stari!

Jaz grem pa jutri na Bajago v Portorož user posted image .

Vrtci: midva sva za javne. Trenutno se mi zdi program še vedno najboljši, pa tudi kontrola (nad kadrom, razmerami in programom) je najvišja. Elitizma ne odobravava, prav tako pa ne enostranske verske vzgoje.

Naša mala se je danes lepo postavila na noge poleg postelje, se naslonila nanjo in z obema rokama prebirala oprano perilo user posted image

Uživajte!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.8.2008 0:02:42   
Anonimen
Čer!

Evo, ko se jaz končno spravim za računalnik, že vse spite user posted image . Mi pa že skoraj en teden nič ne spimo. Lina je dobila nov zobek- L dvojka zgoraj, zdej pa ven rine še L enka in je revica čisto zatečena. Zgleda da je neko obdobje zobkov, ker berem, da je veliko vaših sončkov dobilo nove zobke.

Prejšnji teden je Lina imela pregled pri 9 m. Težka je bila 9540 in velika 71 cm. user posted image Tudi na Denver testu raztura, hehe. Dobila je tudi listek za laboratorij- kri + voda. Bomo šle kar naslednji teden, samo da mi rata tisto vrečko za vodo namontirat...... user posted image

Ne bom dosti komentirala, ker bi bila lahko potem lahko pokonci do jutra. user posted image Najrajš pogledam slikce vaših sončkov, saj so prav vsi cortki.

Nč, grem spat, dolgo itak ne bom. Prejle sem ji dala Calpol, da se bo vsaj malo revčka naspala in zgleda da je kar prijel.

Lepo se cartajte, uživajte na morju, jejte tortice in praznujte. Ostalim pa želim en lep vikend, čeprav naj bi bil deževen.

LP,
Nana22

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.8.2008 15:52:01   
Raho
Samo, da vas pozdravim in vam sporočim, da imamo še 2 nova zobka.

mama pa ima že 9 dni virusno driskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.8.2008 16:40:53   
klarisima
Vrtnica79 tudi nam pripiši 2 nova zobka user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.8.2008 17:05:01   
lana38
Sinoči ni bilo kašlja, pa nismo spali od 1h do 1.30, ker so ga neki krči mučili. Verjetno bo od jajca, ki sva ga začela uvajati pred 3. dnevi.user posted image
Zdaj smo spet imeli tako nevihto, da je deževalo in se kar kadilo zraven. Toče pa k sreči ni bilo.
LP

lana38

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
24.8.2008 13:28:33   
lana38
Ojla, zdaj sem pa sama tukaj. A ste šle na dopust?user posted image
No, pa se lepo imejte, kjerkoli že ste.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
24.8.2008 14:14:36   
hokejistka
Oj lana38 se pogovarjaš sama s seboj user posted image
Ali mu uvajaš celo jajce, ali samo rumenjak? Baje naj bi se pričelo samo s 1/4 rumenjaka, še posebej, če je občutljiv.

raho podravljena! Virusne driske mi pa ne omenjaj. Sem jo doživela in sem 14 dni s* kot nora. Potem je pa minilo user posted image user posted image user posted image .

trdozimc kako je bilo na koncertu?

No, mi nismo na dopustu, smo pa bolj leteči. Zdaj letimo na piknik, samo čakam, da se madam zbudi. Uživajte!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
24.8.2008 14:28:35   
barby_nik
user posted image pozdravljene..javlja, se vam mamica malega nika, kateri je tudi bil rojen dec.2007..sem se odločla, da si bom malo z va,i preganjala dolgčas, ko sva sama..user posted image
če vas seveda ne moti..
lepo nedeljo vam želim..
papa

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
24.8.2008 20:21:04   
lana38
Dobrodošla, barby_nik!
S katerega konca Ptuja pa si, če ni skrivnost?

hokejistka, prvi dan sem mu dala čisto malo rumenjaka, drugi dan 2x toliko, tretji dan pa 1/4 rumenjaka. Za beljak vem, da se ga ne daje pred 1 letom. Zdaj mu ga 2 dni nisem dala, pa smo spali in tudi krčev ni bilo. Spomnim se, da sem Blaža nosila celo noč, ko sem mu dala rumenjak za jesti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
24.8.2008 22:39:42   
barby_nik
čer..blizu super lija;)nočko vsem..
vsem našim malčkom pa lepo spanje
in seveda sladke sanje..
user posted image  spat..

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
24.8.2008 22:46:57   
trdozimc
barby_nik dobrodošla!

Lana, kaj pa če bi še prestavila uvajanje rumenjaka za par mesecev? Saj nujno ga ne potrebuje za razvoj!

Bajaga je bil user posted image  in user posted image  inuser posted image  inuser posted image . V glavnem super. Je bilo pa pred koncertom pravo neurje in je moralo nekje prav v bližini treščit, ker se je v trenutku posvetilo, preskočila elektrika (bzzzzzzk), zagrmelo in zmanjkalo štroma. V glavnem pestro! user posted image

Čao bejbe!

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
25.8.2008 11:23:03   
loncica
Čav!

Kje ste punce?

Mi smo se vrnili iz dopusta po Švici in malce tudi po Avstriji. Imeli smo se fenomenalno, tja se bomo še vrnili. Pika na i super dopustu je bila pa še kava z Ayo in njenim možem, kjer smo prav fajn kofetkali. Če bi oboji imeli še več časa, bi naš klepet še raztegnili. Da je Ayo super itak že vemo, iz prve roke vam pa povem, da je njen mož res zelo fajn.
Slikice od Gabrijela in Timoteja še sledijo. Ayo ni nič povedala, bom pa jaz, da smo Gabrijela naučili mahat. Ayo, a še zna?user posted image

Lana: glede na to, da je bil Tim pikast po mleku, mu jaz rumenjaka še ne bi dajala. Ker ponavadi ob občutljivosti na mleko priporočajo tudi umik jajc iz prehrane. Jaz mu ga še en čas ne bom dala.

Lepo se imejte

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
25.8.2008 12:06:59   
loncica
Še to sem hotela vprašat: a katera ve kje bi dobila kakšne tople rokavičke za malega? Saj vem, d aje še poletje ampak, ko gremo v hribe zna biti že kar mrzlo.

Lep dan

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
25.8.2008 12:40:20   
lana38
Sem že nehala z rumenjakom. Zdaj bo tako kmalu 3.9., ko imava testiranje v Rogaški Slatini, pa bom videla, kako in kaj. Me res zanima, kaj vse mu škoduje.
Blaž gre pa verjetno jutri z babico za 5 dni na morje v Izolo, če bosta dobila še kje za spati. Potem bomo pa malo samo 3 doma. Pa mi bo verjetno ker dolgčas. Drug teden pa že šola. Neverjetno, kako hitro so minile počitnice. Pa tudi pordniške se bo zdaj iztekla, kot bi pihnil. Samo še malo več kot 3 mesece.user posted image  Še dobro, da me čaka še dopust...
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
25.8.2008 12:50:50   
lana38
Pozabila sem napisati, da ima Tim od včeraj že 4. zobek.user posted image Zdaj bo pa grizel...
lp

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
25.8.2008 12:56:49   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85
Naučila se je sama zaspati user posted image ,to traja že 1 teden.

user posted image user posted image user posted image jst sem ti ful fouš...pr nas brez zize ne gre..pa bi ful rada

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
25.8.2008 12:57:25   
hokejistka
Samo na hitrco vas nekaj vprašam: koliko bi plačale na uro za varovanje otroka. Jutri bo Julijo čuvala ena lušna punca, pa bi ji rada plačala, ampak ne vem koliko naj ji dam.

Hvala, se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
25.8.2008 16:05:21   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Samo na hitrco vas nekaj vprašam: koliko bi plačale na uro za varovanje otroka. Jutri bo Julijo čuvala ena lušna punca, pa bi ji rada plačala, ampak ne vem koliko naj ji dam.

Nekje 4-5€/h.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
25.8.2008 20:54:29   
Vrtnica79
Ej, nekam mrtvo je tukaj goriuser posted image .

Vidim da vsem naveliko izraščajo zobkiuser posted image , bom se morala malo seznama lotit.

Mene pa sploh ne spraševat kako sem, zadnjič ni je frizerka totalno zajebala (pardon izrazu) frizurouser posted image . Kot veste sem se šla malo uredit ker smo šli na poroko. Pa sem se odločila da se še malo postrižem če sem ravno tam. Pa rečem postopoma- tako do ramen, odspredaj pa naj mi pusti dolge da si jih lahko dam za uho. No, potem me striže in striže,... pa pride še do sprednjih las in vpraša na katero stran imam prečko. Mi jo naredi, a ker imam vrtinec ravno na sredini ne stoji tako kot je treba. Pa mi reče da me bodo lasje zagotovo motili in padali na oči ( vedno sem imela dolge odspredaj in me niso nikoli motili). Se ji pustim prepričat. No, pa dooolgem času striženja me začne fenati. Brez kakšne krtače me suši..........tako z rokouser posted image . Čudno, pa saj menda ve kaj delauser posted image  Porem tako za okras prime še krtačo in parkrat pofena. Minimalno pospreja in konec. Nakar mi še ogledalo v roko potisne naj se pogledam.

Ma, od šoka sem rekla vredu je. Na poti domov pa je v meni samo vrelo. Nobena frizura ni bila touser posted image , kvečjemu samo neko striženje.

Ops, micena se je zbudila................

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 25.8.2008 20:55:09 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
25.8.2008 21:28:00   
Vrtnica79
nadaljujem................

Pa dobro, če mi že frizure ne naredila neke boljše bi že še spregledala. Ampak potem ko sem si drug dam oprala glavo katastrofa. Postriženo tako malo tu, malo tam. Odspredaj postrani, nekje daljši nekje krajši. Ob straneh na vsaki strani drugače, odzadaj nekak čudno. Zgledam ko user posted image , vse stoji čudno. Sem si malo navila lase pa nič negre ker je striženo kot da bi se sama.

Danes sem šla tja in povedala svoje. In ju3 naj bi mi lastnik "popravil" škodo. Sramota da v strogem centru mesta naletiš ne neko pomočnico frizerja in te zajebe v nulouser posted image . Pa da ne omenjam da ko mi je umivala glavo voda mrzla- voda vroča,.......... pri striženju se je urezala,..............

Nikoli več na slepo ne grem nikamor. Tja pa sem šla zaradi tega ker mi je najbližje domu in da bi čimprej bila pripravljena za odhod.

Sori ker sem zdaj tak zatežila z tem.

Ja, pa danes smo imeli posvetovalnico. Nas je pohvalila da lepo rastemo in se razvijamo. Naslednjič jo imamo pri enem letu ko bo tudi cepljena.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
25.8.2008 21:33:36   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica
user posted image  
user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26user posted image

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image user posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85user posted image user posted image
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image    

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?