Martina27
|
Evo mene, sem že v službi! Obe službi sta v centru, mi pa živimo tuki na Mesarski, ko je to novo naselje, tako da nimam daleč do službe. Ta druga služba pa je tudi v centru na Ajdovščini, v glavnem obe sta strogi center ne daleč druga od druge. Plača je za 400€ vejča zdaj na začetku in imam možnost kariernega razvoja, tako da kar se tiče pogojev so idealni. Ja z Žanom bi bila manj skupaj, ker bi nekdo drug hodil po njega (ati od Žana, njegova sestra-Žanijeva teta, kdaj pa kdaj tudi dedek, razmišljam tudi da bi mu najela varuško sam za ta čas ko sem še jaz v službi, čas po končanju vrtca in moje službe, to je nekje 2 uri) in potem bi si ga oni peljali domov, ker Nejc- ati od Žana ni doma Lj, mal ven in pol se jaz sigurno vsak dan nebi vozila po njega ali pač. Zdaj pa grem domov ob 15.30 sem v vrtcu 15 min do štirih in potem še greva mal po LJ in shopingirat. Sej se vedno bolj nagibam k SKB, sam mi jih je resnično hudo zapustit, ker se imamo ful lepo in me imajo zelo zelo radi, jaz pa njih. Ja, bil je razpis, že pred 2 mescema in sem mislila da itak ne bo nič, sam so me pred 14 dnevi klicali, prejšnji torek sem bila tam na razgovoru(med malico ) no in včeraj so mi poslali, da so me izbrali,da moram 1.9 še 1x k njim, da se dogovorimo o vseh detajlih. Ful so prilagodljivi, skratka vse je super. poopsika- pejt se postriži in frizerki povej kako in kaj in potem pusti da lasje rastejo, ker če boš imela uničene, itak lasje ne rastejo, ker vse vitamine pojejo oz črpajo konice, ne pa koren lasu. Ampak karšnokoli frizuro boš imela boš lepa!Kaj pa če bi si jih dala podaljšat? A tudi likaš jih? No jaz pa sem tak nesrečna, ker imam čist raven las in zmeraj rečem frizerju, da mi jih naj malo na krtačo fena in se mi smeji pa pravi, kej bi ene dale da bi imele tak las Mah, sej nam nikoli ni nič prav, ne tak ne drugače No drugače sem pa jaz super, uživam na maksimalno, samo glava me zaboli, ko vem, da bo treba spet novo robo it nakupovat, zame, za Žana jo grem z užitkom Včeraj sem mu na Lacoste kupila tako lepo majčko za na kavbojke, sam cena da se ti , ampak je vredna. Včeraj sem mu kupila knjigico v Mladinski knjigi, ko jo odpreš se mu začnejo oglašat živali, ko so na tisti strani, vodica žubori, ne moreš verjet, kaj vse se že da dobit. Ampak nič ne stiskaš, sam avtomatsko katero stran odpreš, in živali ki so na tsiti strani se oglašajo Moj sonček je čist navdušen nad njo in jo ima ful rad
|