|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
26.8.2008 7:21:33   
lana38
Dobro jutro!
Že dolgo nisem bila tako zgodnja. Blaža in mamo sem odpeljala na vlak in zdaj ne morem nazaj zaspati. Tim pa lepo spi. Že ponoči sem se zbudila ob 4h, pa sem še 5.15 gledala na uro. Potem sem zaspala in se komaj zbudila, ko mi je ura zvonila. Zdaj sem pa kot zombi.user posted image  
Jaz sem tudi opazila, da je tukaj zatišje. Verjetno so še dopusti. Ko pa sem komaj kaj utegnila priti na RR, pa je bilo toliko za brati, da sploh nisem mogla vsega prebrati.
Tudi jaz bi najraje šla še malo na morje, da bi si možgančke odpočila.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.8.2008 8:14:32   
barby_nik
Dobro jutro..Lanauser posted image
s kerega konca ptuja pa si ti?mi tudi že bedimo
od pol 8ih.
sem ugotovla, da se je tvoj sinček rodil na isti dan kot moj..user posted image
lep dan vam želim..user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.8.2008 8:35:35   
lana38
Jaz sem pa doma pod OŠ Ljudski vrt. Potem sva se pa morda videli v P. Ob kateri uri si rodila, barby_nik?
LP

lana38

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.8.2008 8:39:22   
hokejistka
Dobro jutro!
Sem vedela, da sem včeraj nekaj pozabila: barby_nik dobrodošla user posted image .

Mi2 pa čakava varuško, ki pride ob 9-ih. Na žalost je tako, da najinih staršev ne morem kaj dosti porabit za varstvo. Najbolj žalostno je pa to, da pride varuška za to, da bom lahko stanovanje končno enkrat temeljito očistila. user posted image

Tudi mi2 sva bolj zgodnji zadnje čase- tam okoli 7-ih vstajava. Kje so tisti časi, ko sem lahko spala do 9-ih user posted image .

Drugače pa uvajamo mlečne izdelke (beri jogurt in skutko) pa ni večjega zanimanja. Poje 2 žlički in se stresa zraven.

vrtnica79 pošlji tisti frizeraj k user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.8.2008 9:24:00   
lana38
hokejistka, tako stresanje ob hrani je bilo pri nas ob vsej GH, razen pri banani. Zdaj pa že bo nekako, je začel lepše jesti.
Mi pa zdaj spimo do 8.30, prej smo pa samo do 7h.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.8.2008 9:38:38   
lili8
Živjo!

Hokejistka jaz sem ji tudi prejšnji teden prvič dala skuto, in sicer tako, da sem spasirala breskev in jo zmešala skupaj s skuto, ker sama skuta še meni ni všečuser posted image , pa je vse pojedla.

Mene pa zanima tiste, ki imate stajice, kako se obnesejo. Mi jo bomo najbrž kar kupili, čeprav najprej nisem bila za to, ampak odkar je tamala začela vstajati, ne morem narediti praktično nič, še na wc ne morem normalnouser posted image . Dviga se čisto povsod, in je ene parkrat tudi že padla, sicer ni bilo nič hudega, ampak vseeno.

Zdaj par dni imamo grozne probleme s spanjem podnevi. Ko vidim, da je zaspana, jo odnesem v posteljico kot ponavadi, ampak takoj vstane in ni šans, da bi spala. Lahko jo 100x nazaj poležim, pa nič! Tako, da včeraj sem jo uspavala tako, da sem jo držala na rokah, in se je grozno upirala in drla kot bi jo iz kože dajala, ampak po ene 5-ih minutah se je umirila in zaspala. Ne vem, to se mi ne zdi ravno doer način, ampak enostavno ne vem, kaj naj naredim. Tako, da če ima katera kakšen predlog, bi ji bila zelo hvaležna.

Vrtnica79 mi imamo že 6 zobkov, pa še 2 sta na pohodu, tako da v seznamu lahko popraviš na 6. Moje sožalje za frizuro. A so te zdaj poštimal kot je treba?

Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.8.2008 10:12:49   
barby_nik
Hvala vsem za dobrodišlico..user posted image

lana38 ob 15:12 sem rodila..user posted image
naš nik ima že tudi 5 zobekov, 2 spodaj in 3 zgoraj..
pravi junak je..
pridne mi bodite, papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.8.2008 11:21:36   
pikica*
barby_nik, dobrodošla!

hokejistka, kaj pa, če bi naredila tako, da bi popoldne tvoj user posted image  odpeljal tamalo na sprehod, ti bi pa v miru pospravila? Pri nas naredimo tako. Je pa res, da sem se že kar zverzirala in mi rata pospravit in počistit celo takrat, ko sta oba mulčka doma. Če ne gre drugače, ju posedem v stolčke in je nekaj časa mir. Tam se ponavadi zabavata in pridobim nekaj časa. Ko pomivam po tleh je pa to itak edina varianta. Pa ne rečem, da imamo super duper čisto in pospravljeno....je pa redno posesano, pomito, pobrisan prah itd. Imajo pa otroci radi, če te lahko opazujejo. Poskusi dat Julijo v stolček in naj te gleda.

Kar se vstajanja tiče...jaz sem danes vstala ob pol šestih zjutraj. Najbrž zmagam, kaj?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.8.2008 13:46:44   
t*e*j*k*a
barby-nik dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79 škoda za frizurouser posted image

Mi smo se čist odvadli dnevnega dojenja, tako da se po novem dojimo samo zjutraj zvečer in ponoči (okoli 5-6zjutraj) Ponoči se še zbujamo, ampak takoj nazaj zaspi, ko pridem k njemu. Niti iz posteljice ga ne jemljem, ampak celo noč spi sam. Upam da se bo tudi zbujati nehal kmalu.

ČAo
Če katera v za kakšen rdeč fredov obroč, ki se prodaja, se priporočam.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.8.2008 13:51:29   
t*e*j*k*a
Bo šla katera iz okolice Ptuja na plavalni tečaj dojenčkov???

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.8.2008 13:55:58   
hokejistka
Varuška odšla, Julija spi, stanovanje pospravljeno- kaj hočem še lepšega user posted image . Julija se je imela prav lušno, celo uspelo se ji je pokakati in to tako, da je vse ven iz hlač zlezlo celo na voziček user posted image . Še dobro, da imam v planu danes tako ali tako voziček oprat user posted image .

pikica*  ja tale varianta z možem je super. Čeprav bi bilo meni bolj všeč, da bi jaz kam šla, on bi pa čistil user posted image Da bi me gledala, kako jaz čistim je pa malo verjetno. Ima bolj malo potrpljenja. V stolčku zdrži toliko časa, da kosilo skuham zanjo in za naju- to je pa tudi vse. Drugače je pa dretje sto na uro. Pa sesalnika tudi ne mara. Tako preplašeno gleda in se začne jokat, če jaz sesam. Mimogrede, bog ne daj, da si noge depiliram, ona me pa gleda- začne kar vame lest, tako jo je strah user posted image .
Priznam, da sem jo verjetno razvadila in je ne pustim dolgo, da se joka user posted image
Drugače pa čestitke za absolutno zmago v zgodnjem vstajanjuuser posted image user posted image user posted image .

lili8 mi imamo stajico, ampak....... Meni se zdi, da je stajica uporabna, dokler se otrok ne plazi. Lepo ga daš noter, par igrač in je mir. Ko pa se začne premikat, pa se mi zdi da stajica omejuje njegov razvoj. Julija se sicer še ne plazi, se pa z rito tako premika in steguje, da rabi veliko prostora. Jaz jo čedalje manj postavljam v stajico, ker se mi zdi, da je zanjo dobro, da pridobi čimveč izkušenj. Je pa res, da je potrebno zagotoviti varno okolje in če je to problem, potem je bolje da jo odložiš v stajico ali posteljico ali pa v voziček ali stolček. Meni osebno se zdi brez veze, da jo kupiš sedaj.

spanje mi nimamo teh problemov, ker se še ne dviguje. Je pa baje res, da ko se otroci pričnejo dvigovat in hodit postane uspavanje nočna mora. Je treba vse zopet od začetka. Miljonkrat v sobo in jo položit v posteljico user posted image

Joj, kolk je fino, ker imam tako čisto user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.8.2008 14:00:33   
lana38
Stajica je ena krasna zadeva. Naš Tim je notri tudi do 30 minut in se igra. Tudi z Blažem ni bilo težav. Res pa je, da sem Blaža dajala noter, ko je bil star šele 3 mesece. Tima sem pa začela pri 5 mesecih. Pa se je Blaž prej navadil. Tim je kar prostestiral od začetka. Vprašanje, če bo zdaj tvoja pupa, hotela biti notri, lili8.user posted image  Moja sestrična je dala hčero prvič noter, ko je že vstajala, pa se je vedno drla kot, da jo kolje. Sploh ni hotela biti v stajici. Verjetno se je počutila utesnjeno, ker je to bilo nekaj čisto novega in zaprt prostor.

barby_nik, v kateri sobi pa si bila na oddelku? Jaz sem rodila ob 9.17, pa sem
bila v sobi 9. Morda sva se kaj na hodniku srečali, ko sva šli pod tuš.user posted image
Meni je že grozno dolgčas po Blažu.

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.8.2008 15:25:51   
Ayo
Dan!

Da se se jaz spet malo oglasim user posted image
Karambol sem nekako prebolela, avto dobim nazaj konec tedna (upam), gospod mehanik je nas bivsi juzni brat, tako bo mogoce zrihtal popravilo brez racuna (tj brez DDV) user posted image

No, dolzna sem se kratek opis srecanja z loncico, ceprav je ona ze prav lepo, kratko in jedrnato napisala.
Res je Gabriel prvic pomahal njenemu ocetu user posted image sedaj je to postala njegova najljubsa spretnost + ploskanje user posted image
Drugace ima loncica tudi super moza, Timiju je bilo pri nas vsec, najbolj zanimivo mi je bilo, da tudi on "brunda" pred spanjem, tako kot Gabriel user posted image
Skratka, obisk je bil super, je izgledalo kot bi se dobili v Lj, preprosto in enostavno. user posted image

Glede pospravljanja - jaz vsak dan nekaj postorim, enkrat prah, drugic sesanje, potem pomijem po tleh, naslednjic kopalnice...in sem spet na zacetku. Mi pa nekako kar uspeva z Gabrielom. Kot je napisala pikica*, me rad gleda, kadar je sitko pa pac porabim malo vec casa.

Gabriel se tudi veliko mota okrog mojih nog, zeli biti neprestano v moji blizini in leze za mano. Verjetno je to obcutek varnosti. user posted image

Zobov se vedno nimamo.
Dojimo se samo se zvecer, zjutraj dobi AM.
user posted image se nimam...pocas bi lahko ze prisla, da zacnemo delat na novem user posted image user posted image

V soboto smo bili v shopingu za Gabriela, da smo mu pocasi nakupili jesensko/zimska oblacila.
To soboto grem pa jaz na koncert od Madonne user posted image
Potem pa upam, da nam mogoce uspe za 1 teden na morje.
Vceraj smo pa rezervirali Dolomite za novo leto user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.8.2008 18:53:03   
želva
Vrtnica, sožalje za frizuro.Poznam ta filing. Mene je enkrat ena tako grdo postrigla-kratko frizuro, da sem se šla pol sam še pobrit(še punk leta).Ne eno, ne drugo ni bilo lepo za vidit.

Glede pospravljanja, mi zmoremo vse z Manco. Sesam vsak dan, pomivam vsak drugi dan, prah enkart na teden in enako kopalnico, sproti cunje, kuhinjo. Kaj mala počne ta čas, mal puza za mano ko sesam, ji je ful zanimivo. Ko pomivam me počaka v pšosteljci, pa kuka na hodnik kaj delam. Se kar da. Amapk razmetano imamo pa non stop.

Lili8, glede stajice se kar strinjam s Hokejistko, ko se otrok začne enkart premikat, rabi prostor za manevriranje, pa kaj pol če stakne buške. Naša mala puza, vstaja povsod(kavč, miza stol, tv omara), tud pade, se mal začudi, če je hudo zajoka, če ni, se zasmeje in gre naprej.Buškasta je pa itak. PA kok še bo. Ji pa nikoli ne stojim za vratom in gleam kaj dela. ONa v dnevni raziskuje, jaz kuham kosilo v kuhinji, ki je popolnoma ločena. Če zajoka, jo grem pogledat. Do zdaj še ni blo hujšga, razen enkart nama je s postelje zletela, pa Cupa jo je enkrat podrla.

Vrjetno sem velik pozabila, ampak jutri je nov dan.

Seveda, mi smo danes 1 dan rili z bagromin seveda stvari so se že zakomplicirale

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.8.2008 19:10:59   
barby_nik
user posted image ojoj, lana38, zaj pa si me dobla..
mislim, da sem bla v sobi3.
samo nisem ziher..

naš nik se zdaj že tudi redno vstaja vsepovsod, ki mu je všeč;)

do stene pride, pa se hoče dvignit..

user posted image naši malčki so pravi korenjaki..

lp vsem, uživajte..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.8.2008 20:18:21   
barby_nik
pikice, kaj še vse dojite?;)
mi2 sva se samo 3 mesece..
pol pa sem na žalost mleko zgubla..
in sma mogla preklopit na novalac..
blo mi je res težko..
naj malčki lepo spančkajo..
naš nik flaško poje, pa gre spat.
je že njegova urauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.8.2008 20:54:23   
t*e*j*k*a
NAš bavc tudi že spi, upam da bo noč prespal.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.8.2008 21:29:52   
želva
Ayo, a že nov user posted imageuser posted image

ElaM, a še dihaš?

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.8.2008 22:03:29   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ayo, a že nov user posted imageuser posted image

ja jz bi ze bla rada pocas spet user posted image
sam user posted image se ni.

barby_nik mi se dojimo samo se zvecer. zjutraj dobi AM, cez dan GH. ponoci pa spimo user posted image

prejle sem mojga koncno prepricala, da je montiral ograjo (ker imamo stopnice), sva jo kupila ze 1 mesec nazaj, pa je stala ob omari in smo samo veselo hodili mimo, zdaj sem pa zaropotala in evo jo montira ob tej uri user posted image to je itak klasika, da je treba priganjat user posted image

skaana se tudi ze dolgo ni oglasila.
kaj pa andreja in ma3ja...lana bo mogoce kaj vec vedela.

no, pa lepo sanjajte.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.8.2008 22:39:16   
Vrtnica79
Hojla,samo nahitro napišem da danes pri frizerju nisem uredila ničuser posted image  ker gospod šef ni imel časa dopoldan. Popoldan naj bi prišla, pa nisem imela varstva za malo. Pol mi je pa ponujal gratis striženje za čez kak mesec ko bodo lasje že malo zrastli. Ja, pa ja- do taktat pa lahko hodim naokoli kot strašilo. Sem vztrajala da pridem ju3, če ne pa bom zahtevala denar nazaj.

Še dobro da sem pol celo popoldne preživela z prijateljico ki ima tudi malčico podobne starosti kot je naša in sem malo pozabila na vso to zmešnjavo. Sva si privoščile babji čvek, pa lepinjo in kavicouser posted image .

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.8.2008 22:41:39 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.8.2008 22:40:36   
Vrtnica79
Ayo jaz pa navijam zate da bo čimprej user posted image  ali user posted image ! Go, go, go user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.8.2008 22:46:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.8.2008 22:46:01   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica
user posted image  
user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26user posted image

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image user posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85user posted image user posted image
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (?g-?cm) Barby_nikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image    

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

[/quote]

Neposredna povezava do sporočila: 4522
27.8.2008 7:11:23   
barby_nik
user posted image Dobro jutro..
hja smo že budni..
vrtnica79 moj nik je imel, ko se je rodil 3660g
47cm...user posted image
grem si zaj kavo kuhat, pa jo v miru spit..user posted image

mejte se..

Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.8.2008 8:04:19   
lili8
Dobro jutro!

Sem zadnjič pozabila barby_nik dobrodošlauser posted image .

Mi smo pa danes kar dobro spali, se je mala zbudila samo dvakratuser posted image in spala do 6.45, zdaj pa veselo puza po stanovanju. Se mi včasih zdi, da malo preveč kompliciram, pa skoz mislim, kaj pa če pade, ali pa da kaj nase potegne...no, saj pri naslednjem bo že boljeuser posted image .

Želva, kolk si pa ti pridna glede pospravljanja stanovanja. Meni ponavadi ravno tla ostanejo, in jih potem pospravim drug dan, potem je pa že drugo razmetano, začaran kroguser posted image . Pa imam drugače ful rada urejeno stanovanje drugače se ne počutim dobro, ampak zdaj opažam, da sem malo standarde znižala.

Ayo veliko užitkov pri delanju novegauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.8.2008 8:08:09   
Ayo
Dobro jutro!

user posted image

Jaz ze sedim v pisarni, kavico sem pila ze uro nazaj doma, sem se pa sele sedaj dodobra zbudila, potem ko sem prebrala o Vrtnici in frizerki. user posted image user posted image
Mene tudi razkurijo taki dogodki in user posted image  Vrtnica da si sla nazaj do sefa. Ti kar vztrajaj do konca. Pa se slabo reklamo naredi za ta frizeraj in to usluzbenko!
Meni se je podobno zgodilo v Lj pri Mic Styling, kao najboljsi frizerji user posted image user posted image  ja pa kaj se!! Sem bila tam prvic in zadnjic, pa se ful sem placala! Strigu me je pa Matjaz na Igriski. user posted image

Mi imamo precudovit soncek, imam ze nastimano torbo za na bazen, grve danes po sluzbi z Gabrielom! user posted image

Nic grem sedaj malo delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?