trixi
|
ojla, evo mene, iz službe , tle mam vsaj cajt se vam oglasit, doma je noro. No, po pravici povedano, nisem ravno v službi, sem pa v Ljubljani, smo imeli prvi popočitniški sestanek, zdaj sem pa prišla še na obisk k naši študentki, ki guli zvezke, ima te dni še tri izpite, (držte pesti), no, je prišla v Lj se učit, da ima mir. Ma kje naj začnem- neki sem na hitro prebrala za nazaj, sem vidla, da smo okrepljena posadka. Lepo dobrodošle tanove, pa ja, da je fajn čvekat tle pri kraševkah, vam lahko povem tako iz prve roke, kot zunanji opazovalec, jaz sploh nisem iz njihovega konca- mi fali par ovinkov, pa so me vseeno lepo sprejele. karolina, saj zaradi tebe sem sploh odprla računalnik, mi je tle hči rekla, da mam novo zs in sem radovednica hitela gledat kaj je. Pol sem si pa rekla, da če zdaj nič ne napišem, doma spet ne bo časa. Lepe lepe slike, kdaj si bom jaz vzela čas kakšne slike pokazat. Kaj ste bili bolj po notranjosti? Mi smo šli bolj ob obali, v notranjost smo šli samo predzadnji dan čez Corte in potem naprej v Bastijo na trajekt. Moramo it nujno še enkrat, moj je hotel že letos, samo sva imela premalo dopusta istočasno, tako, da meni se za 10 ne splača- pa kdaj v prihodnosti. Drugače pa, saj veš, vse dobro, glavo gor in pogumno naprej. Pa enega dobrega terapevta si čimprej zrihtaj. Ona tebi ne bom nič rekla, saj že veš. Dej, akcija. Lara, brrr, jaz sem v istem klubu "ljubiteljic" kač ko aprilčica in anakarin. Ma kaj ti ni nič neprijetno, glede na to, da pričakuješ dojenčka, ja, kaj češ, pač priznam, da sem glede takih zadev bolj staromodna, ma to ne pomeni, da te bom zdaj obsojala, kakšna neodgovorna mama si, pač vsak po svoje, jaz samo povem moje mnenje. Glede P vam jaz verjetno ne morem kaj dosti pomagat, mi našega vozimo v Šempeter, pa še ne morem nič rečt, ker naša dohtarca pozna mojo mamo in pole itak si drugače obravnavan. Mi pa punce, ki vozijo otroke v NG pravijo, da naj bomo mi v Šempetru veseli, da naša zdravnica slovi kot zelo dobra. Mogoče ima malo muhasto srednjo sestro, samo se da tudi z njo vse zmenit. Samo ta visoka sestra se mi ne zdi glih posrečena za delo z malimi otroci, še posebej, ker je nasledila tisto prejšnjo, ki ji daleč naokoli ni- ma kaj enake, niti podobne, sestra A. je bila res super. In ko smo že ravno pri dohtarjih naj vam pojamram, da je naš mali sredi niči prijokal, da ga boli uho. Nismo spali pol noči. Pol sem ga zjutraj parkirala k mami, ki mimogrede najverjetneje preživlja napad kakih kamnov ali kaj podobnega, sem jo včeraj peljala prav v ambulanto po deci prozornega- infuzija. Pa tablete proti bolečinam, jo more res bolet, ker ona nikoli ne jamra. Potem prištejte k vsemu še razsuto hišo, ki nam menjavajo okna in dobite sliko popolnega kaosa pri nas. Ma saj ni čudno, da si ne vzamem časa kaj napisat. Eko, zdaj najboljše, da pošljem al bo spet tisti sori. Pa kafe grem popit do konca, je že skoraj mrzlo. Potem pa, če bo čas, vam napišem še, kako smo se imeli prejšnji vikend.
|