|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
19.8.2008 13:48:32   
ona
Ojla punce!
zgleda,da bom tudi jaz rabla kakšnega psihiatra počasi,ker me že vse razjeda počasi,pa pozabljam,pa nervozna sem,še posebej danes,ko bi moral bivši pripeljat sina v Sežano k okulistu.Jaz sem tam čakala 45 min.a jih ni blouser posted image user posted image
Sem pa bivšemu to 2x sporočila,da ima okulista in uni budalo nič,niti ga ne pripelje.Sem javila na socialno za vsak slučaj,pa k okulistu poklicala kaj se dogaja in ga bojo oni klicali.Ma ta tip ni normalen,resuser posted image user posted image
Zgleda,da je res malo bolan v glavi...

Se pa te dneve ukvarjam še z nakupo monitorja za pc,ma dejte mi malo svetovat kateri so dobri,ker zgleda,da moram lcd vzet,ker drugega ni,tle sem pa prav mrzla res.Kakšne ekrane imate kaj ve druge?
KAROLIna,upam,da ti uspe najdt kakšnega pametnega dohtarja,saj če povem po pravici tudi jaz ne bi mogla čakat še en mesec,če pa zdaj potrebuješ pomoč.Drži se,boš vidla,da bo ok!
LARA,ja mene je tudi s tira vrgla s tole tvojo kačko,ma kapo dol,da si upaste tole met,res.Ma kaj se noben jo ne boji al kaj?
Ala,laufam,greva zdej z mojim dragim oba k odvetnici,da vidimo kaj je za naredituser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.8.2008 14:55:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karolina*

Tianna za Napreda ti tudi js ne morem nč pomagat, je pa en ful u redu zobozdravnik v Štorjeh pri Sežani - Božič se piše. On je pa res profi, ga vsi fuuuuuuul pohvalijo.

Spet jaz na vaši temi. user posted image  user posted image

A ta zobozdravnik je privat?

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.8.2008 17:26:44   
Lara Croft
LARA,ja mene je tudi s tira vrgla s tole tvojo kačko,ma kapo dol,da si upaste tole met,res.Ma kaj se noben jo ne boji al kaj?

Ona... ma ne, nič se ga ne bojimo.... jaz imam rada kače oz. vsi plazilci so mi simpatični....

Ni strupen.... sicer se včasih trudi, da bi me ugriznil, ma nič kej hudega ne naredi..... pa še fali velikokrat, ki je še mlad... user posted image user posted image Pitoni svoj plen zadavijo... ma jst sem malo prevelika zanj.... user posted image

V naravi se jih bom pa še naprej rajš izogibala....... user posted image

Imaš štalo z bivšim, čitam..... uf, te razumem..... tudi sama sem imela podobno sranje pred leti.... user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.8.2008 17:39:13   
kasso
Živijo punce!

Karolina, vidim, da imaš težave s anksioznostjo in rabiš pomoč. Mogoče bi ti lahko pomagala ena moja znanka, ki je drugače študirala psihologijo in končala gestalt terapijo. Če želiš jo lahko vprašam, če bi ti pomagala.Mislim, da tudi kakšne čakalne dobe ne bi bilo, pa tudi draga ne bi bila.

Drugače pa sem tudi jaz kraševka, čeprav zadnjih 6 let živim na Postonjskem. Moja G je tudi bila Jordanova (sedaj sem pri Likarju) in otroke prav tako vozim k Primčevi user posted image

Uživajte Kraševke user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.8.2008 7:41:13   
Anonimen
Jutro,
zdejle že tretjič pišem, upam, da me ne bo spet vrglo ven.
Čuj ONA glede LCD monitorje ti ne znam kej pametnega svetovat. malo poglej na netu po koliko so in kakšni so. Kolikor vem so najugodnejši od Gorenja, Acer-ja in LG-ja. Odvisno je koliko šoldov boš dala za njega. Tud jz si moram v bodočnosti enega umislit, ma to bom vprašala še mojga računalničarja, k mi štima pc (ko udari strela mrežno karticouser posted image user posted image ). Glej samo da ne bo premajhen ekranuser posted image .
Ma imaš probleme zdej še to, da oče NE MORE pripeljat sina k okulistu, da NE MORE gledat za njegovo zdravje, da NE MORE.........Sory malo me s tira vrglo, ma me to razjezilo. K bi ga vidla, bi mu dala eno po tintari. Halooo, ma srčno upam, da ste kej rešli pr odvetnici.
LARA kače....b.....ujj.....jeh........Ma dobra si, da so ti všeč jih imet doma. Gledam na satelitski, na enem nemškem programu kako jih doma rihtajo, selijo, .....Pa še kakega kuščarja si umislijo zravn. UuUjjj........ Še ena k hodi k Jordanoviuser posted image . Bi se mogla jz kej najavit pr njej, da se kej zmenim za zaščito (gledam to mireno, da jo imam, pa še nism sigurna). Ko sm v tretje rodila, je Jordanova počakala po šihtu še, da sm potisnila dete na svet. In še isti dan zvečer me pršla pogledat. Celo nosečnost smo se narežale v ordinaciji.

Pr nas nč posebnega, otroci jokajo, skačejo, plazijo, .....Ni da ni. ta mali se je navadu puzat se nazaj in naprej. V vozičku noče več sedet, samo na nogicah bi stal. pestrouser posted image
Popoldne imam sestanek v Postojni za jaslice, da spoznam njihove vzgojiteljice. S prve roke sm čula, da so naj naj. bomo vidli kaj bo.

Zgleda, da edina tu imam otroke pr dr. grmekovi. Povem samo, da se da vse z njo zmenit in te zna pomirit, pa veliko nasvetov dat.

Ala, uživajte

< Sporočilo je popravil anakarin -- 20.8.2008 7:42:48 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.8.2008 8:47:26   
aprilčica07
user posted image ŽE 2X VSE SPESNILA IN ME VEN MEČE.. KAJ BO PA ZDEJ?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.8.2008 8:50:10   
aprilčica07
Provam še enkrat srečo:)

ona: za računalnike lahko prašam kej mojga, je v tem fohu in bo najbrž kej več vedel ku meuser posted image kako ste opravli pr odvetnici?
anakarin: glede kač sva istega mnenja.. mene tudi kr mrazi ko čujem kaj takega.. ma ok, sej je prav, da smo različni, a ne?
karolina: kako ste?

ostale bejbe , je vse pod kontrolo?

Sem nekam slabe volje, neka žalost me prijemlje, ma vem zakaj.. tam okoli nas se dogajajo same čudne zadeve, neke čudne reči res in sem bolj slabe volje in depresivna.. ma bo že bolše, enkratuser posted image
Zdaj pa šibam, upam, da bo post šel naprej in me ne bo spet ven zabrisalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.8.2008 8:55:45   
karolina*
Hejla

Meni kr ne popusti ta tesnoba. Sicer me vsaj pri srcu ne stiska, ma že tri dni tako težko požiram, kot da bi imela nekaj u požiralniku. Sem pomislila na ščitnico, ma sem jo en mesec od tega kontrolirala, pa so bli izvidi ok, edino če je to zdej kej povezano s feštami, ki jih mam trenutno, da so se zaradi tega hormoni kej zmiksali user posted image user posted image user posted image  Ne štekam nč več.

Kasso, hvala za ponujeno pomoč. Danes bo poskušala ena kolegica, ki pozna to psihologinjo v Sežani, kaj prej me dat v vrsto, če bo šlo, dugače bom pa unega na goriškem poklicala. Od kje pa je ta tvoja kolegica? Lahko mi kaj več na zs napišeš prosim?? Pa kaj več se vključi v našo temo, saj nismo samo kraševke tukaj, sta tudi dve postojnčanki, pa ena bistrčanka,... tako da kr pridi k nam kaj poklepetat.

Lara, bravo za kačka. Kako pa je treba skrbeti zanj... Kaj sploh je, pije?? Kaj pa ostalo, ga moraš kaj na "sprehod" peljat al je lahko stalno v terariju?

Tianna tisti zobozdravnik je privat ja, ma je res super!!!!!

Anakarin, jaz sem imela našo pupo enkrat pri Grmekovi, ker je bila Primčeva odsotna in lahko tudi Grmekovo fuuuuuul pohvalim. Res ful pomiri, krasna ženska. Obe so res u redu!! Ko bi le v SEžani imeli enega dobrega pediatra/pediatrinjo!!!

Ona, si izvedela zakaj bivši ni pripeljal sina včeraj. Ej, ma katastrofa. Js bi ga prijavla, da krši otrokove pravice. Ma to ni res ej, kako imajo eni odrasli zmešane štrene in bojo za svoje osebno maščevanje pokoristili vsa sredstva, tudi lastnega otroka, s tem pa se ne zavedajo, da bojo otroka na tak način uničili. Kaj pravijo pa pristojni na to?
Glede LCD-ja ti tudi jaz ne znam svetovat, ker se zadnje čase nisem nič poglabljala v to, saj ga (za enkrat) ne rabim. Jaz imam v službi Philipsovega, pa je ok. Po moje kar boš kupila za eno "normalno" ceno bo ok. Če ga ne rabiš ravno za kaj risat in projektirat,... kupi eno srednjo reč, pa bo ok.

Danes dam slikice od Korzike v album. Vam javim, ko bojo pripravljene.

Kje je pa trixi, se že nekaj časa ni nič oglasila, pa mucka...?

aprilčica hvala za vse informacije user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.8.2008 9:49:29   
Anonimen

Tianna tisti zobozdravnik je privat ja, ma je res super!!!!!

Ok, hvala. user posted image  user posted image  user posted image  Sej meni ni problem, če je privat. Raje plačam, pa da dela ok in da sem zadovoljna (beri: brez bolečin user posted image  ).

Zdaj pa vam bom dala mir. user posted image

Sicer pa.. Če me kater sreča po Sežani (imam bež Quinny Freestyle 3XL comfort), me lahko pocuka za rokav in dam za kafe. user posted image

Čau

Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.8.2008 9:51:47   
karolina*
Tianna, je res kot praviš in pri temu bo tako kot si želiš. Je res vreden vse hvale. Plačaš, ja- ma vsaj veš zakaj si plačal!!!! SE nam pa komot pridružiš na našem čveku. Od kje pa si drugače?

V albumu je nekaj najlepših slik iz našega potepanja po Korziki. Sem morala res selekcijo nardit, ker js bi vm kar vse pokazala user posted image  Meni so itak vse najlepše user posted image . No, geslo imate na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.8.2008 10:21:53   
aprilčica07
Karolina: sem šla čekirat fotke, res so lepe in tam dol je takooooooooooo lepouser posted image Sem vam prov nu mlčk fouš za taka potepanjauser posted image

Moj ljubi pač ne mara šotora in mu tak način ne gre najbolj po grlu.. Sej jst sem tudi rada bolj na komot, ma pol pač na taka potovanja ne moreš it.... Bi pa kdaj rada šla.. Da bi vidla še kej več sveta...user posted image

Oh, imam gužvo danes, pa lačna sem ko volk, pa vse me jezi in gre narobe.. lase mi izpadajo, slabe volje sem.. kaj mi je nardit? najbolše zvrnit en štamperle, ma tle na šihtu si tega ne morem prvoščit..user posted image

Ježeš, grem ker pišem kozlarije:)

Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.8.2008 10:28:47   
kasso
karolila, sem ti poslala zs in upam, da se hitro poštimaš. Hvala za povabilo user posted image

Ja, jaz sem tudi mamica in to 3x (sin 5 let, hčerka 2 leti in ta mala 3 mesece). vse tri otroke imam pri Primčevi, ampak jaz nisem lih najbolj zadovoljna, ker ful šparajo in so 100 let za luno. npr. sistematski je zelo površen (pri sinu niti vida niso kontrolirali...po mojem so pozabili), pa kakšni psihološki testi in pogovor s psihologinjo user posted image . Menda zdaj to dela kar sestra user posted image . Saj drugače so zelo prijazne in se že poznamo, a le to me moti, ker se mi zdi vse tako na fr fr.
O Grmekovi pa sem tudi sama slišala, da je ok. Aja pa moti me to, da ordinacija ni nič kaj prijazna otrokom. da bi imeli kakšne lepe slikce, igračke... za tiste male, ki se zdravnika bojijo, bi mogoče bilo bolj lušno obiskat zdravnika....

Pa tudi zobozdravnika rabim user posted image , tle v PO nič ne poznam, prej pa sem hodila v LJ, ko sem še študirala. Ma se kar ne morem odločit.

Ve , ki ste iz Po, kam pa otroke vozite k zobozdravniku?

Ona, tvojega bivšega boš najbrž morala malo stisnit...ker tako neodgovorno ravnanje..ne vem, jaz bi najbrž znorela.
Glede LCD ja, jaz imam Samsung SyncMaster940B. Ko smo ga nabavljali je bil zelo cenovno ugoden in se super obnese. KLIK preko enaa, so še najbolj ugodni.

V albumu pa imam moje sončke, če katero zanima, pod poletje 08 geslo je soča.

grem še malo brat za nazaj
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.8.2008 10:44:26   
Anonimen

SE nam pa komot pridružiš na našem čveku. Od kje pa si drugače?

Mogoče pa res. user posted image  Sem že večkrat pokukala k vam user posted image , ampak potem sem se vedno premislila za čvek, ker se vse že fuull poznate med sabo in ste že utečene. user posted image  Bi morala prebrati vse strani, da bi bla na tekočem.. user posted image  Za to pa časa ni. No, mogoče pa vseeno kaj napišem. user posted image  

Sem pa iz Sežane. user posted image Aja, pa nisem domačinka. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 20.8.2008 10:47:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.8.2008 11:01:16   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

user posted image ŽE 2X VSE SPESNILA IN ME VEN MEČE.. KAJ BO PA ZDEJ?user posted image user posted image

Preden pošlješ..... skopiraj za vsak slučaj... tku jaz naredim, ko kej več napišem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.8.2008 11:04:42   
kasso
karolina, pošlješ še meni geslo na zs prosim user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.8.2008 11:16:53   
karolina*

Tianna sej tudi me se ne poznamo vse med sabo. Jaz sem v živo videla samo ONO in MID, vse ostale pa se sproti spoznavamo tukaj na forumu. In ni ti treba nič za nazaj čitat (ker je tega res ogromno). Vsake toliko kaj napiši o sebi, nas kaj vprašaj, pa se bomo kmalu spoznale.   Smo same fajn punce tle, ki rade čvekamo...Kaj konkretnega ali pa kr nekaj tja v tri dni. Tako da PRIDI in SE NAM PRIDRUŽI user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karolina* -- 20.8.2008 11:18:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.8.2008 11:17:08   
aprilčica07
Kasso, tianna: dobrodošli med namiuser posted image   jst sem tudi še bolj frišna tle gor, no od maja, ma so me pupe lepo sprejele in ful dobro čvekamo... tako, da še enkrat dobrodošle!

kasso: sem šla gledat tvoje sončke... kako so luškani... ma pridna tri otročke.... mi imamo enga, 16 mescev bo in je Jakob.. pa se odločava, da bo treba spet v akcijo, da naročimo še kaj, ker nisva več najbolj mladauser posted image

lara: hvala za nasvet, bom provala, ker zjutraj sem bla res besna, ker mi nikakor ni šlo naprej...user posted image

vidim, da vse hodite bolj na postojnsko k dohtarjem.. no, jst sem pa bolj na goriško vezana, delam tle dol, pa ljubi je od tle, tako, da imam G  v NG, rodila sem pa tudi  v Šempetru:):) tamalga vozim pa k Tozonu... kaj čem, zaenkrat je ok, bomo vidli kako bo.. HB, da ne rabimo dosti dohtarjev, a ne?

Zdaj pa letim, spet  kej delat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.8.2008 11:21:07   
karolina*
kasoo, kakšni cukrčki so tvoji otročki!!!!!!!!!!!!!!!!! Una slika hčerkice s črnim psom je fenomenalna. Pa sin kakšne oči ima!!!! In nasmeh od tamale!!! Kar za pojest vsi trije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.8.2008 11:38:51   
kasso

kasoo, kakšni cukrčki so tvoji otročki!!!!!!!!!!!!!!!!! Una slika hčerkice s črnim psom je fenomenalna. Pa sin kakšne oči ima!!!! In nasmeh od tamale!!! Kar za pojest vsi trije user posted image user posted image user posted image

ja, lepi po tatu, pametni po mami user posted image ..........meni ni noben podoben user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.8.2008 11:41:51   
kasso
aprilčica07, hvala user posted image
Ja, bo treba v akcijouser posted image , če nisi več tolk mladauser posted image . Pa, da bi čimprej ratalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.8.2008 12:57:29   
kasso
karolina, sem si pogledala slikce iz Korzike... ful lepe, tvoja mala je zelo luškanauser posted image ...prašiči pa so tudi zakon user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.8.2008 13:59:49   
Lara Croft

Meni kr ne popusti ta tesnoba.

Ma upam, da si čim prej poštimaš to..... verjetno ne more bit fajn.... user posted image

bravo za kačka. Kako pa je treba skrbeti zanj... Kaj sploh je, pije?? Kaj pa ostalo, ga moraš kaj na "sprehod" peljat al je lahko stalno v terariju?

Enkrat na teden mu odmrznem miško in jo pogrejem malo s fenom, tko misli, da je živa.... user posted image user posted image user posted image Vodo ima vedno na razpolago.... pazit je treba, da ima v terariju cca 29 stopinj in veeeeliko vlage, kar mi pa zdej predstavlja problem.... kr naprej mu morem špricat pa še vedno ne pride niti na 70%... user posted image user posted image

Ven da vzamem zato, ker sama tko hočem, ni pa treba, ker ima velik terarij.... user posted image

Sicer pa.. Če me kater sreča po Sežani (imam bež Quinny Freestyle 3XL comfort), me lahko pocuka za rokav in dam za kafe.

No, jaz bom pa našo punco čez dober mesec šetala z trikolesnikom Jane v plavi barvi....  z zelo roza dekico.... user posted image user posted image user posted image .... morda se srečava... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 20.8.2008 14:00:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.8.2008 14:04:05   
karolina*
kasso, ne boš verjela...tisti prašiči se kar šetajo tam po cestah, pa tudi ležijo na  njih, tako da popolnoma zaprejo cesto in moraš potem počakat, da se izvolijo premaknit user posted image user posted image . So pa to domači prašiči, ki pobegnejo in potem se tam v gozdu razmnožujejo in uživajo svoje življenje user posted image user posted image  Naša pupika ima pa privihan nos po mami, lepe očke pa po tatovi strani. Pa klepetulja je tudi (hm, to pa res ne vem po komu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ej danes je pa en čuden dan... so tako tečne stranke...prej je eden taku kričal name, da sem mu rekla, da naj gre ven, ker če ne bom klicala policijo. ej, ma kaj si eni vse dovolijo. Sem pa nekaj minut za "incidentom" dobila en dober mail na temo tečnih strank, ga bom kar še tukaj dala, če ga katera še ni prebrala user posted image

Za hitro, pametno in smešno reakcijo bi morali podeliti nagrado hostesi na okencu letalske družbe Virgin Airlines v Sydneyu pred nekaj meseci, ko se je morala soočiti s potnikom, za katerega bi bilo bolje, če bi ga pospravili v prtljažni prostor.

Ker je bil odpovedan velik let, je hostesa za dolgo vrsto potnikov morala poiskati sedeže na drugih letih.

Naenkrat se skozi vrsto prerine jezen potnik, udari po mizi, nanjo vrže svojo letalsko karto in reče: "Takoj MORAM na ta let in MORAM biti nameščen v PRVEM RAZREDU!"

Hostesa mu je mirno odgovorila: "Žal mi je, gospod, z veseljem vam bom pomagala, vendar moram najprej namestiti  potnike, ki čakajo tule v vrsti, nato se bom posvetila vam in prav gotovo bova našla kakšno dobro rešitev."

Jeznega potnika odgovor ni pomiril. Na glas, tako da so ga vsi za njim lahko slišali, je zarjovel: "A VI VESTE, KDO SEM JAZ????"

Ne da bi se zmedla, se je hostesa nasmehnila in v mikrofon za obvestila potnikom glasno in razločno rekla: "Spoštovani potniki, lepo prosim za pozornost. Pri okencu št. 14 imamo potnika, ki NE VE, KDO JE. Če kdorkoli lahko pomaga ugotoviti njegovo identiteto, vas vljudno prosim, da pridete h okencu št. 14."

Potniki v vrsti so se začeli hahljati, nekateri celo glasno smejati, jezni gospod pa je prestrelil gospodično s pogledom in skozi zobe siknil: "Jebi se!!!"

Brez trenit z očesom se je hostesa spet nasmehnila in rekla: "Žal mi je, gospod, toda tudi za to se boste morali postaviti v vrsto"

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.8.2008 14:53:53   
mucka25
Evo še jaz kaj napišem, sem že dvakrat brala in pol pozabla kaj sem sploh bralauser posted image k ste tolk se razpisale danes in še mali me je skoz klical. Kar ne more zaspat.

kasso, tianna dobrodošli na našem klepetu. Tud jaz sem se priključila sem komaj aprila, če se ne motim in poznam samo Anakarin k je s postojnskega konca. Ostale pa so me tud lepo sprejele.

Anakarin in katera naj bi bla vzgojiteljica za tvojo tamičkeno? Pa saj nisi sam ti pri Grmekovi, sva že dveuser posted image , pa pri Jordanovi smo očitno skor vse. Ona je res tanajboljša, sploh ker me je vzela nekje na sredi nosečnosti, ko sem morala zamenjat G.

Ona ma jaz bi tvojmu bivšemu ene par takih prmazala okol kepe, da bi se mal v roke vzel. Tko pa tud ne more otroku uničit zdravja in življenja. Upam, da ste pri odvetnici kaj rešli.

Nič moram šibat me kliče, se še kaj oglasim. Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.8.2008 14:53:55   
trixi
ojla,
evo mene, iz službeuser posted image user posted image , tle mam vsaj cajt se vam oglasit, doma je noro. No, po pravici povedano, nisem ravno v službi, sem pa v Ljubljani, smo imeli prvi popočitniški sestanek, zdaj sem pa prišla še na obisk k naši študentki, ki guli zvezke, ima te dni še tri izpite, (držte pesti), no, je prišla v Lj se učit, da ima mir.
Ma kje naj začnem- neki sem na hitro prebrala za nazaj, sem vidla, da smo okrepljena posadka. Lepo dobrodošle tanove, pa ja, da je fajn čvekat tle pri kraševkah, vam lahko povem tako iz prve roke, kot zunanji opazovalec, jaz sploh nisem iz njihovega konca- mi fali par ovinkov, pa so me vseeno lepo sprejele.
karolina, saj zaradi tebe sem sploh odprla računalnik, mi je tle hči rekla, da mam novo zs in sem radovednica hitela gledat kaj je. Pol sem si pa rekla, da če zdaj nič ne napišem, doma spet ne bo časa. Lepe lepe slike, kdaj si bom jaz vzela čas kakšne slike pokazat. Kaj ste bili bolj po notranjosti? Mi smo šli bolj ob obali, v notranjost smo šli samo predzadnji dan čez Corte in potem naprej v Bastijo na trajekt. Moramo it nujno še enkrat, moj je hotel že letos, samo sva imela premalo dopusta istočasno, tako, da meni se za 10 ne splača- pa kdaj v prihodnosti. Drugače pa, saj veš, vse dobro, glavo gor in pogumno naprej. Pa enega dobrega terapevta si čimprej zrihtaj.
Ona tebi ne bom nič rekla, saj  že veš. Dej, akcija.
Lara, brrr, jaz sem v istem klubu "ljubiteljic" kač ko aprilčica in anakarin. Ma kaj ti ni nič neprijetno, glede na to, da pričakuješ dojenčka, ja, kaj češ, pač priznam, da sem glede takih zadev bolj staromodna, ma to ne pomeni, da te bom zdaj obsojala, kakšna neodgovorna mama si, pač vsak po svoje, jaz samo povem moje mnenje.
Glede P vam jaz verjetno ne morem kaj dosti pomagat, mi našega vozimo v Šempeter, pa še ne morem nič rečt, ker naša dohtarca pozna mojo mamo in pole itak si drugače obravnavan. Mi pa punce, ki vozijo otroke v NG pravijo, da naj bomo mi v Šempetru veseli, da naša zdravnica slovi kot zelo dobra. Mogoče ima malo muhasto srednjo sestro, samo se da tudi z njo vse zmenit. Samo ta visoka sestra se mi ne zdi glih posrečena za delo z malimi otroci, še posebej, ker je nasledila tisto prejšnjo, ki ji daleč naokoli ni- ma kaj enake, niti podobne, sestra A. je bila res super.
In ko smo že ravno pri dohtarjih naj vam pojamram, da je naš mali sredi niči prijokal, da ga boli uho. Nismo spali pol noči. Pol sem ga zjutraj parkirala k mami, ki mimogrede najverjetneje preživlja napad kakih kamnov ali kaj podobnega, sem jo včeraj peljala prav v ambulanto po deci prozornega- infuzija. Pa tablete proti bolečinam, jo more res bolet, ker ona nikoli ne jamra. Potem prištejte k vsemu še razsuto hišo, ki nam menjavajo okna in dobite sliko popolnega kaosa pri nas. Ma saj ni čudno, da si ne vzamem časa kaj napisat.
Eko, zdaj najboljše, da pošljem al bo spet tisti sori. Pa kafe grem popit do konca, je že skoraj mrzlo. Potem pa, če bo čas, vam napišem še, kako smo se imeli prejšnji vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.