ona
|
Živjo! Kako ste kaj preživele podaljšan vikend? Jaz kot ponavadi v barvanju škur in sem že pri koncu,ta teden še počistimo gor na podstrešju in začnem nosit spet šaro gor,jo bo pa vsekakor zelo,zelo malo,samo oblačila od otrok,katere itak dam naprej.Pri vsemu temu prostoru sploh ne vem zdaj kaj naj imam gor,ma zaenkrat si bom uštimala še en prostor za telovadit,spodaj pa bomo menda počasi dali sobo od sina tamali,ker če malo pomislim me je mulc lepo fajn zafrknil povrh vsega,saj smo imeli namen dat tamičkeno v eno sobo,kjer zdej jaz peglam in imam razno šaro,sin bi bil kjer je,tako zdaj je pa vse na glavo obrnjeno.Tisto sobo kjer peglam,lahko kar ostane tako naprej,tamala pa gre sigurno v sinovo sobo z 1.9.,ker,če sin ostane tam dol v šoli sem se prav zarekla,da dam tamalo v njegovo sobo...ja kaj pa naj drugega,čakam do onemoglosti,če se vrne domov kaj bi vi naredile,bi dale tamalo pupo spat v sinovo sobo,če se ne vrne nazaj? zdej ta teden so se vsi začeli prebujat,me je že socialna delavka klicala,da se v sredo oglasim tam z mojo odvetnico,v torek popoldne pa greva z mojim možem skupaj k odvetnici,da še enkrat premeljemo kaj je za naredit.Mi je pa socialna delavka rekla,da mi bo dala ona kontakte od otroških psihologov,če se sin seveda vrne in ona kar z mano drži in je že zdavnaj prekužila bivšega,samo dokler je sin tako trmast,mi ne more dosti pomagat.Tam v izoli bojo pa ta teden šli pogledat v kakšnih razmerah zdej živi sin.Ma naj nekaj naredijo vsi po vrsti,kajne?Sem pa že tako štufa vsega tega sranja,da vam ne morem povedat...moram pač živet naprej za mojo družinico,ki mi pomeni vse na tem svetu.... Kako ste kaj pohajale sedaj čez vikend?Mi smo šli danes okrog Bistrice do Pivke pogledat uni vojaški muzej,ma je prav brezveze...tamala je bila sitna,da je joj,ne vem sigurna jo tale luna daje....in počasi domov,ker nisva mela z mojim nobene volje še kam klatit,ker nam je tamala skravžala živčke v nulo ANAKARIN,ma glavno,da ste zdravi in,da ste uživali na Kolpi!! LARA,dej nam še kaj več napiši kaj se s tabo dogaja,saj me smo kar navajene teh naših romanov TIANNA,jaz ti s tem zobarjem ne morem pomagat,ker nimam pojma kakšen je jaz pa hodim na obalo k zobarci,ker mi je prav ok! Zdej pa že en cajt pogrešam MID,ala pridi malo na raport,vsaj 5 minut,a? Ostale se boste pa itak jutri javle,kajne? Ala,grem v ležeče...
|