|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
17.8.2008 10:02:52   
Lara Croft
LARA kdaj maš rok? Dobra si, da po 21letih maš naraščaj.

Anakarin... 11.9 imam rok... user posted image user posted image

Ma to po 21h letih je skoraj tako, kot bi imela prvič.... Dandanes se jih pa veliko odloči imeti otroka tako pozno... Zdaj sem se vsaj zares odločla zanj, takrat, pri 17h pa... še vedla nisem, kaj me čaka... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.8.2008 21:24:13   
Anonimen
Čau punce!
Se opravičujem, ker smetim vaš čvek, vendar bi vas samo rada nekaj vprašala. user posted image  Ali mogoče katera pozna oz. hodi k zobozdravniku v Sežano? Mislim, da se piše Napred, ma nisem 100%. user posted image  Malo me zanima kakšen je, kakšne cene ima, če je kvaliteten itd.

Hvala za odgovore in lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu Lara Croft)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.8.2008 21:25:11   
Anonimen
Mislila sem napisati, če dela kvalitetno; ne pa, če je on kvaliteten. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.8.2008 21:44:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čau punce!
Se opravičujem, ker smetim vaš čvek, vendar bi vas samo rada nekaj vprašala. user posted image  Ali mogoče katera pozna oz. hodi k zobozdravniku v Sežano? Mislim, da se piše Napred, ma nisem 100%. user posted image  Malo me zanima kakšen je, kakšne cene ima, če je kvaliteten itd.

Hvala za odgovore in lepo nedeljo še naprej!

OJ.... jst sicer hodim k enemu v Koper.... ampak sem slišala, da ne Napret zlo v redu zobar.... za cene pa ne vem.... morda ima celo koncesijo, ma nisem sigurna...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.8.2008 21:46:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.8.2008 21:46:03   
Anonimen
Nisi nič napisala, si me samo citirala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.8.2008 21:48:41   
Lara Croft

Se zgodi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.8.2008 21:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Se zgodi.... user posted image user posted image user posted image

Aha, ma si že popraula. user posted image  

No, hvala za mnenje. user posted image  Upam, da bom dobila še kakšno iz 1.roke.

Kraševke, kje ste?

Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.8.2008 22:50:21   
ona
Živjo!
Kako ste kaj preživele podaljšan vikend?
Jaz kot ponavadi v barvanju škur in sem že pri koncu,ta teden še počistimo gor na podstrešju in začnem nosit spet šaro gor,jo bo pa vsekakor zelo,zelo malo,samo oblačila od otrok,katere itak dam naprej.Pri vsemu temu prostoru sploh ne vem zdaj kaj naj imam gor,ma zaenkrat si bom uštimala še en prostor za telovadit,spodaj pa bomo menda počasi dali sobo od sina tamali,ker če malo pomislim me je mulc lepo fajn zafrknil povrh vsega,saj smo imeli namen dat tamičkeno v eno sobo,kjer zdej jaz peglam in imam razno šaro,sin bi bil kjer je,tako zdaj je pa vse na glavo obrnjeno.Tisto sobo kjer peglam,lahko kar ostane tako naprej,tamala pa gre sigurno v sinovo sobo z 1.9.,ker,če sin ostane tam dol v šoli sem se prav zarekla,da dam tamalo v njegovo sobo...ja kaj pa naj drugega,čakam do onemoglosti,če se vrne domovuser posted image
kaj bi vi naredile,bi dale tamalo pupo spat v sinovo sobo,če se ne vrne nazaj?user posted image
zdej ta teden so se vsi začeli prebujat,me je že socialna delavka klicala,da se v sredo oglasim tam z mojo odvetnico,v torek popoldne pa greva z mojim možem skupaj k odvetnici,da še enkrat premeljemo kaj je za naredit.Mi je pa socialna delavka rekla,da mi bo dala ona kontakte od otroških psihologov,če se sin seveda vrne in ona kar z mano drži in je že zdavnaj prekužila bivšega,samo dokler je sin tako trmast,mi ne more dosti pomagat.Tam v izoli bojo pa ta teden šli pogledat v kakšnih razmerah zdej živi sin.Ma naj nekaj naredijo vsi po vrsti,kajne?Sem pa že tako štufa vsega tega sranja,da vam ne morem povedat...moram pač živet naprej za mojo družinico,ki mi pomeni vse na tem svetu....
Kako ste kaj pohajale sedaj čez vikend?Mi smo šli danes okrog Bistrice do Pivke pogledat uni vojaški muzej,ma je prav brezveze...tamala je bila sitna,da je joj,ne vem sigurna jo tale luna daje....in počasi domov,ker nisva mela z mojim nobene volje še kam klatit,ker nam je tamala skravžala živčke v nulouser posted image
ANAKARIN,ma glavno,da ste zdravi in,da ste uživali na Kolpi!!
LARA,dej nam še kaj več napiši kaj se s tabo dogaja,saj me smo kar navajene teh naših romanovuser posted image

TIANNA,jaz ti s tem zobarjem ne morem pomagat,ker nimam pojma kakšen jeuser posted image jaz pa hodim na obalo k zobarci,ker mi je prav ok!
Zdej pa že en cajt pogrešam MID,ala pridi malo na raport,vsaj 5 minut,a?
Ostale se boste pa itak jutri javle,kajne?

Ala,grem v ležeče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.8.2008 23:54:07   
mucka25
Živjo.
Ta vikend smo malo pohajali. Smo se na vrat na nos odločli, da gremo v Ikeo v Gradec v soboto, po nekaj omar za taščo, pa tud sami smo malo nakupli. Je bla ful gužva, sami Slovenci. Pol smo pa kar pri naših ostal še za nedeljo, je blo kar lepo it mal od doma. Tamali je bil ves čas pravi angelček, je po trgovini kar vriskal od navdušenja, so nas vsi gledal user posted image user posted image . Aja pa mormo se pohvalt, da imamo prvega zobka, to je bil najbrž tud vzrok za pretekle neprespane noči. Sem pa res šele danes opazilauser posted image , je blo skozi kaj...

Lara nisem te hotla nič strašit s porodom, ti se prov lepo prepusti in ko bo prišel tisti dan bodi samo mirna. Aja pa tud narobe sem te najprej zastopla kdaj pričakuješ drugega otroka. Razumela sem najprej, da pričakuješ pri 21 drugega in ne po 21 letih user posted image . Za občudvat ni kaj user posted image .

Anakarin lahko bi se dobile morde v torek, upam, da mi ne bo prišlo kaj vmes. Zadnje čase je zmer kaj nepredvidljivgauser posted image , bi pa poskusla vse tko prilagodit, da bi se dobli. Moram mal v družbo, pa tamali tud.

Tko zdaj pa šibam v postlo, ker komaj še vidm kaj pišem. Lahko noč.
In ker vse berete zjutraj, dobro jutro.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.8.2008 7:13:02   
Anonimen
Jutro babe
moj šu po dopustu nazaj delat in jz kumi čakam, da se še šola začne. Sej mi že vsi tuki počasi parajo živčke. Pa še ta mala v vrtec, tako da bo mali z mano do novembra. Nato pa še on v jasli.
MUCKA user posted image za izlet in prvi zobek. Zdej boste pa mal mira imeli.
MID tebe pa res že dooooolgoooo ni????!!!!

Mene so včeraj razočarali moje zobje. Sm jedla kruh in eto pol zoba zunaj in to zdrava sedmica. Šestico mi je zruvala k je bla gnila, zdej pa še to. Sej nimam kje hrano gristi, ker na drugi strani zobovja imam plombe. Pa še skoz mi padajo. Dejte mi povedat al tako slabo dela al mam res slabe zobe??? Bi mogla zamenjat zobarja, da vidim kaj pravi. Na rentgenu je kazalu, da mi riva osmica ven, ma kdaj jo bo videt?  Kaj boli ko riva ven?user posted image Mah
Te dni gledam na netu (bolj v poznih urah) o zobnih implantantih. Res da so dragi, ma neki bo treba poštimat. Ja ne mislim pri 30 nosit protezouser posted image user posted image

Pa še neki me sparvilo na obrate. Skoz pucanje po tleh s krpo zarad hrane, zarad blata, zarad.....Non stopuser posted image . Matr če si ne bom ta tedn kej nabavla od elektronike.

ONA ti pupiko kr preseli v sinovo sobo, lepo ji pobarvaj če je treba ali nalimaj kake zidne dekoracije. Če bo sin pršu nazaj, mu boste pa pač naštimali sobico kjer likaš. In se bo mogu sprijaznit, če se je tako vedel in bil trdno odločen ostati pr fotru.

me kavica čaka...in cunje za obesit........

Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.8.2008 7:18:34   
aprilčica07
Jutro babe:):)

sem se končno dokopala do računalnika. Čez vikend ni blo cajta, smo pohajali ku velikiuser posted image V soboto smo dopoldan delali pri tašči na vikendu, popoldan pa smo šli kupit stolček za  malega za na kolo. In seveda je blo treba takoj provat kako se bo voziluser posted image . Poskus je bil več kot uspešen. Je užival in bil ful pridne. Sej itak en tolko pozna že kolo (ga moj tata vozi, ma spredaj), ma kljub vsemu smo malo cvikali kako bo presesel vožno zadaj. Je blo ok, in bomo še šli. Edini problem je v tem, da mene tako rit boli (sem šla na kolo po nevem kolkem cajtu, da komi sedim na mehkem stoluuser posted image ). In imam kolesarske hlače, samo se mi ni zdelo potrebno jih oblečt.  Mater, sem pametna.user posted image

Včeraj smo šli pa k Belopeškim jezerom. Je blo sicer hladno, ma lušno. Pol smo malo tam šetali, no tamali se je nosil v rucaku, in pol v Kranjsko goro na pico in počasi čez Vršič nazaj. Je blo fino, samo kašna stopinja je bla premalo v zraku. Smo se pa pol ustavli v vasi Soča in je blo 6 stopinj več kot v Kranjski gori. Tam je blo pa res za zmrznit.

No, in danes smo spet tle v službi.

Lara: jst vozim malega k Tozonu. Kaj naj rečem?? Zaenkrat sem zadovoljna. Sem čula že vse sorte, ma meni je ok, nouser posted image . Ne poznam nobenga drugega, ben, tle v NG je ena fejst dohtarca. mislim, da se piše Gortnar, samo baje ne vpisuje več, ker ima polno otrok. Nevem, provaj prašat.
ona: ma si pridna, ej te bomo mi najeli za 1 teden in bo stanovanje ko novo.user posted image
mucka: v Ikei je itak zmeraj gužva, ma če je v SLO praznik je pa še hujše. Mi sicer v Gradec nismo šli, smo šli pa tle nekam v Italijo (nevem več kam, leta pačuser posted image ) in je bla tudi fejst gužva. Sem hitro znorela in smo šli takoj nazaj. Mene me gužva znervira in kr ponorim in kr moramo it stran.user posted image
tianna: ne poznam tega zobarja, žal.
anakarin: kako je mali, je bolše z razjedami?
trixi: poročaj kako ste se meli..

Ala, zdej pa moram it. Me že preganjajouser posted image Treba delat, ni kaj. No, gre pa cajt hitreje.

lp.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.8.2008 11:35:08   
karolina*
Ejla

Nč nismo pohajali ta vikend user posted image . Pa take dobre načrte smo imeli, pa nas je vreme ustavilo...No, včeraj popoldan smo šli u Glinščico hodit, to je blo pa tudi vse. Je pa ful lepo tam u Glinščici, res... Enkrat sva tam kolesarila z mojim, ko še nisva imela ta male, včeraj smo šli pa prav po soteski hodit. Ta malo smo u nahrbtnik dali in smo šli... Pol še na eno picetko in izlet je bil res prelep. Včeraj sem se spet malček slabše počutila, danes sem malo bolje, ma ni ta pravo. Že spet me napadajo črne misli....Danes pride menda psihologinja z dopusta, tako da moram pol poklicat.

ONA bravo za hiško...Je lepo spremljat vse to nastajanje stanovanja, sploh kadar je že v taki fazi, da bo vsak cajt zaključeno.Super ste poštimali.

LARA mi vozimo našo k Primčevi v Postojno....Smo bli en cajt tle u Sežani, ma sm jo pol prepisala in mi ni žal. Ne moreš primerjat... H katerem G pa hodiš? Glede na to, da imaš v četrtek pregled, predvidevam, da k Jordanovi? Se motim?? In še nekaj - kaj tisti kaček je tvoj?? user posted image

ANAKARIN super, da ste se znebili razjed na koži. Ma so ti povedali od česa so nastale. Zaradi vnetja, si rekla, ma kakšnega, zakaj je do tega prišlo? In bravo za zobek!! So pa hitri pri vas user posted image . Naša je prvi zobek dobila novembra lani, ko je imela 10 mesecev user posted image

TRIXI, kako ste se imeli?

Kje je pa aprilčica danes, se ni še nič oglasila. Al so jo z delom zasuli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.8.2008 13:34:43   
aprilčica07
Oj Karolina, ma kej nisi vidla, da sem  se oglasla? user posted image Lih gor nad tabo sem pisarla:):)

Daj povej mi kje je Glinščica?  Se mi ne sanja kje bi to blouser posted image Mi tudi radi dosti hodimo okoli in damo malega  v rucak in hajdi na terenuser posted image Včeraj smo klatli  v okolici Belopeških jezer in je blo lušno:):)

A v PO voziš tamalo?  Ma jst sem še kr v Sežani. Sej se mi zdi, da dokler nimaš kašne slabe izkušnje se kr da, če se pa kje zalomi, pol pa je verjetno dobro it kam drugam. Ena moja sovaščanka vozi tudi male v PO, ma mislim, da k eni drugi pediatrinji.

Evo, sem pokazala, da še dihamuser posted image Zdaj pa gas naprej delat.. Ti se pa drži in napodi stran črne misli in podobne zadeve!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.8.2008 13:53:02   
karolina*
aprilčica, ma ne vem kaku da nisem vidla tvojga posta. res ga ni blo, alpa nisem imela kej osveženo...alpa sm bla še zaspana user posted image user posted image  ma mi je blo prou čudno, da te ni gor, zatu sm tudi rekla user posted image

Glinščica je tle zraven ns, zraven trsta. greš pa skozi bazovico dol in proti Dolini. Si lahko kaj več tle prebereš, ma je ful lepo doli: http://sl.wikipedia.org/wiki/Dolina_Glin%C5%A1%C4%8Dice_pri_Trstu
Pa še ful blizu je - pol urce od nas pa si dol

Ja,ta malo pa v Postojno vozim, sem imela slabe izkušnje tle. Sicer nič dramatičnega in hudega, ma ene dvakrat mi je dvignilo kapo in sem rekla, da mi je tretjič ne bo več, zatu sm šla proč. Zdej sm pa ful zadovoljna. Sicer smo ble samo 2x gor - prvič na cepljenju pri enem letu in drugič takrat pred dopustom, ko je ta mala zbolela.

Dns sm dobila datum za pregled pri psihologinji-šele 16.9. Upam, da bom zdržala do takrat.

ala mejte se fajn

lp

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.8.2008 14:44:59   
ona
Najprej tole:

ZAVESA,če nas vedno čitaš,lahko tudi kaj napišeš,a?????

Me prou jezi,ker sem te že miljonkrat našla na naši debati,ma nič ne napišeš in se mi ne zdi lepo,no!
konc koncev je forum zato,da klepetamo,kajne?

No,pa sem se izkašljala,kar me res že malo moti,no!
Drugače je vse po starem,vidim,da ste se imeli vsi lepo,pa čeprav ene niste šle dlje od doma tale podaljšan vikend.Ma saj bo še kakšen lep vikend!
KAROLINA,da te samo spomnim,da za psihologinjo rabiš napotnico od osebnega dohtarja,če ti slučajno ni povedala.Kaj ne moreš prej dobit datuma?
Upam,da boš zdržala do takratuser posted image ...ne skrbi,te bomo že me tle bodrile!

Joj,prej dam naši tamali banano in jo tako mimogrede vprašam,če ve kje rastejo banane in ona odgovori-v trgoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma sem se nasmejala do solzuser posted image user posted image user posted image
APRILČICA,danes potem greste biciklirat,auser posted image Ja,ja je treba....vse za naše korenjake,a?

Nič,grem kaj delat,se beremo še potem

Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.8.2008 14:59:52   
Anonimen
Punce, hvala za mnenja. user posted image  Sem vseeno upala, da bom dobila kakšno iz 1.roke. No ja.. Če ni ni. user posted image  Bom že kje drugje probala kaj izvedeti. Moj fant je sicer domačin iz Sežane in pravi, da je ok; ma jaz bi vseeno rada slišala še kakšno drugo mnenje, zato sprašujem. On pa je tudi samo slišal, ni bil pri njem.. Ah, bomo že kej zrihtali. user posted image  

Hvala še enkrat!

Lep dan!

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.8.2008 20:42:51   
Lara Croft
Jaz kot ponavadi v barvanju škOr

Ona.... ma ti si pridna, oštja..... jst sem enkrat pomagala fotru barvat škure, pred leti... ma mi je blo tok odveč... dobro, da imamo zdej v stanovanju rolete..... Ma o prenavljanju sploh nočem več nič slišat.... smo tri mesce imeli tle tak kažin.... brrrrrr

LARA,dej nam še kaj več napiši kaj se s tabo dogaja,

Ma jst se ku kaka stara nončka počutim, dej...user posted image user posted image user posted image user posted image grem vsak večer okoli Tabora, pol me pa medenične kosti cel večer bolijo za popiz... ponoči se kumi obračam, do WCja kumi pridem, k sem vsa lesena...... user posted image user posted image user posted image ...glih za v dom upokojencev....

Lara nisem te hotla nič strašit s porodom,

Ma zgleda, da jo je samo luna kej nosila.... user posted image user posted image naslednji dan se je že umirila... user posted image

ONA ti pupiko kr preseli v sinovo sobo, lepo ji pobarvaj če je treba ali nalimaj kake zidne dekoracije. Če bo sin pršu nazaj, mu boste pa pač naštimali sobico kjer likaš. In se bo mogu sprijaznit, če se je tako vedel in bil trdno odločen ostati pr fotru.

Se strinjam!!!

mi vozimo našo k Primčevi v Postojno....Smo bli en cajt tle u Sežani, ma sm jo pol prepisala in mi ni žal. Ne moreš primerjat... H katerem G pa hodiš? Glede na to, da imaš v četrtek pregled, predvidevam, da k Jordanovi? Se motim?? In še nekaj - kaj tisti kaček je tvoj??

Karolina.... Primčeva... praviš, da je fajn... Kako pa je z antibiotiki? Jih predpisuje, kot po tekočem traku? Je odprta tudi kej na alternativo?

Ja, k Jordanovi.... ful se veselim tega pregleda....me ful na redko naroča....  me zanima, če se je punčka obrnila,kok je težka pa koliko kg imam jst... user posted image user posted image user posted image močno, močno si želim, da bi bla tudi pri porodu..... škoda, ki se ne da zmenit.... user posted image user posted image

Ja, Lex je moj mali pitonček.... user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.8.2008 9:24:22   
karolina*
Ojla

Ma zgleda da meni neki štrajka ta forum. Že včeraj nisem videla posta od aprilčice in šele danes sem opazila poste od tianne, včeraj mi jih sploh ni prikazalo. Tianna za Napreda ti tudi js ne morem nč pomagat, je pa en ful u redu zobozdravnik v Štorjeh pri Sežani - Božič se piše. On je pa res profi, ga vsi fuuuuuuul pohvalijo.

Lara, Primčeva je ful odprta za alternativo oziroma toliko kolikor vidi, da je starš nagnjen k temu. Če je sila da antibiotik (npr. nam ga je dala, ker je ta mala dva dni pred dopustom imela malo vneto uho, pa da se ne bi tam daleč od doma kaj zakompliciralo) drugače pa ne, če res ni nujno potrebno. Ful ne komplicira, pomiri nas - panične mame - na zelo lep način. Res je fajn. Jordanova pa -itak  -najboljša na svetu!!!!!! Js sm tako uživala u nosečnosti in veliko zaslug za to ima ona. Kot druga mama je, ne da!!! In njen smeh... - rataš kar dobre volje ko jo slišiš. Komaj čakam, da se spet vidimo kaj bolj pogostouser posted image user posted image  Js sm v nosečnosti en mesec pred rokom padla in mi je to sprožilo popadke, ker sem se ful ustrašla in so me zadržali na oddelku. Na srečo je bil to petek in sobota ko je ona delala in me je tako pomirila, da sem šla domov še v enem kosu in potem rodila en teden čez rok. Res je zlata. Če bi bili vsi zdravniki vsaj pol taki kot je ona, bi bilo naše zdravstvo urejeno, tako pa je povsod ena sama korupcija.  Povsod moraš nekaj čakat, če pa kaj nujno rabiš pa moraš plačat, da te glava boli. Kot je zdej ta moj primer za psihologinjo. Res bi jo nujno rabla, ker me spet prijema ta anksioznost in kar naprej neki čitam po netu, da sem pol še bolj panična, pa pridem na vrsto šele čez en mesec... Da ima vse polno do takrat mi je rekla. Jaz bi se pa tako rada s kom pomenla (s strokovne plati) pa me vsi jemljejo za rezervo. Mah bo že.

Ona, tudi js mislim,da lahko ta malo komot daš v sinovo sobico. Pa lepo ji jo poštimaj, kot je rekla ANAKARIN okrasi s kakšnimi dekoracijami (dobiš v baby centru) in bo ful zadovoljna. Sin pa - če bo prišel nazaj, pa se bo moral pač prilagodit. Saj je sam tako hotel.

Mucka bravo za prrvi zobek!!!

Aprilčica ste že preizkusili nov stolček? Naša ful uživa na biciklu, ma kaj ko vedno zmanjka časa, da bi kam šli. Sem mislila, da bomo danes se šli kaj potepat, ma bomo menda krompir pobirali user posted image . pa bo rekreacija user posted image

ala uživejte

Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.8.2008 10:06:41   
Lara Croft
Kot je zdej ta moj primer za psihologinjo. Res bi jo nujno rabla, ker me spet prijema ta anksioznost in kar naprej neki čitam po netu, da sem pol še bolj panična, pa pridem na vrsto šele čez en mesec... Da ima vse polno do takrat mi je rekla. Jaz bi se pa tako rada s kom pomenla (s strokovne plati) pa me vsi jemljejo za rezervo. Mah bo že.

Če hočeš ti pošljem na ZS link enega psihoterapevta..... morda bi ti lahko kej pomagal.... ni nič za čakat, je pa za plačat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.8.2008 10:48:37   
aprilčica07
Evo še mene,

Karolina: stolček smo provali in je super. Tamali uživa sto na uro, mu je fino, ker ga vozi moj in gresta bolj hitro in tamali zadaj vrešči in se smeji..user posted image No, sicer včeraj nismo šli z biciklom, sva šla jst in Jakob z eno kolegico, ki je noseča in smo šle na kafe in na sladoled in tamala dva sta bla ful pridna (naš je spal, njena pupica je pa bolj umirjene narave)user posted image

lara croft.: a lex je kača?user posted image

Sicer vse po starem, me zasuvajo z kartami, pa ta nov plačni sistem mi dviguje pritisk, tako, da nisem najboljše razpoložena. Ma bo že minilo.

Se oglasim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.8.2008 11:19:38   
Lara Croft
lara croft.: a lex je kača?

Ja, lej ga mojega kačeka.... user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.8.2008 11:23:26   
karolina*
Lara pošlji mi dej tisto številko na ZS prosim. Sicer mi je tudi ena kolegica obljubila, da mi jo pošlje, od enega dobrega tam z goriškega, ma za vsak slučaj mi pošlji še ti. Plačato gor, plačat dol - js rabim nekoga zdej.

Kaj kačeka imaš kar tako po stanovanju? Kakšne "pasme" pa je?

Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.8.2008 11:30:21   
Lara Croft
Ma ne kr po stanovanju.... v terariju ga imamo.... kraljevi piton je....cartek mali.... 

Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.8.2008 11:43:26   
aprilčica07
Ježeš Lara,  ti to resno?? Kaček v stanovanju? Joj....  user posted image Me kr mrazi... pač mi kače niso lih simpatične..
Mi je zadosti mačka, no mačkonuser posted image Itak vsake tolko prnese kašen plen pokazat (slepiči, ptiči, miši in podobne lepote narave)user posted image

Karolina:  tle  v NG je baje več dobrih psihopterapevtov, čaki, bom malo povprašala tle okoli, pa če najdem kašno številko ti sporočim.. sama poznam enga, samo on mislim, da je specialist za mladostnike in z takimi kot smo mi ne dela (no, vsaj ni delal) grem v akcijo:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.8.2008 11:59:36   
aprilčica07
Karolina: imaš zsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.