|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
20.8.2008 15:05:32   
aprilčica07
user posted image karolina, ful dober vic, ma kako resničen

je luna zgleda, tud pr nas je pestro.... ni da ni, sam jagodni izbor hodi sem.. brrrrrrrrrrrrrrrr, doživiš svašta:), ma bo že bolše... se je treba potolažit, da prebijemo tle še dve urci, pol pa gas domovuser posted image

imam tle na mizi samo sranje za reševat, pa se kr ne morem spravit delat... mi sicer stoji na glavi in me mori, ma zmaknem se pa ne.. mi gre vse tako na jetra danes, da sama sebe ne prenašam več.user posted image

ala, grem migat.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.8.2008 15:23:12   
Anonimen
Punce, hvala za dobrodošlico. Saj jaz sem tu na RR že kar nekaj časa, ma redno čvekam s septembrkami (smo že v nosečnosti). Bom pa z veseljem pokukala tudi k vam in kaj napisala. Počasi vas bom spoznala. user posted image  Glupo mi je le, ker ne vem čisto nič, ne koliko otrok ima kdo, koliko so stari itd. Zato ne zamerit, če vas bom vprašala. user posted image  No, za kasso sem prebrala, da ima 3 otroke. Pohvalno! Jaz imam 11 mesečnega fantka. user posted image  user posted image  user posted image  Aha, in apriličica ti imaš tudi fantka! user posted image  Berem sproti, zato tako čudno pišem. user posted image  Če sta se odločla, da gresta še enkrat v akcijo, potem pa srečno! user posted image  Iskreno povedano, meni je eden dovolj. Vsaj zaenkrat. user posted image  

Lara Croft: Dobra si, da imaš kačo doma. user posted image  Jaz se jih fuuuull bojim. Imam pa kljub temu željo, da bi 1x eno kačico pač malo pijela, da vidim kakšen je feeling. Kuščarjev sem se tudi full bala; sem pa lani v ZOO enega držala. user posted image  Prvič v življenju. In je blo čisto prijazno malo bitjece. user posted image  Ampak doma ga vseeno ne bi imela. user posted image
Aha, septembra imaš rok. user posted image  Boš rodila v Postojni? Jaz sem tam rodila z EA in je bilo fenomenalno! Odločitev za EA je bila ena izzmed najboljših odločitev v mojem življenju! user posted image  Imam pa tudi G tam, dr. Merlo. user posted image  

karolina*: Ja stranke so včasih res user posted image .

trixi: A ti si iz NG? Jaz imam ogromno žlahte v Šempetru in v Solkanu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.8.2008 15:34:33   
trixi
spet jazuser posted image
ma bi sploh najraje ne šla domov, kakšen mir je tle, nikjer nobenega prahu, ooo
kaj je aprilčica, dolga sreda, ma saj bo, bo šla tale luna mimo, če so stranke tećne naj ti gre po enem ušesu noter, pri drugem ven, eh, danes sem dobre volje, lahko tolažim druge, ma ben včeraj, ki me je naša tajnica klicala, da naj do danes naredim inventuro, ker gre ona s 1.9. proč, pa da vse pošlihta pred odhodom. Jaz pa do vratu v prahu, pol hiše zavite v najlon, če ne bi sčistila, bi ne imeli kje spat, ben ja, namesto na rjuhah v najlonu, za pokrit pa prah in še enkrat prah. Samo sem pej vesela, sem se bala, da se bojo špalete rušile, pa je tako minimalno poškodovano, da manj skoraj ne more bit. Itak bo še treba belit in enkrat v prihodnosti novo fasado. No, pa sem popoldne čistila, ponoči do dveh pa še službene zadeve. Potem ob petih budilka in potem novim zmagam naproti. Sem se pa spomnila, da mogoče malega boli uho ker mu raste zob. Smo imeli s tem probleme že ku je bil majhen. Saj sem poklicala domov in so rekli, da je že dober in je odšibal ven.

Aja, sem rekla, da vam napišem, kako je bilo na Štajerskem. No, štartali smo v petek dopoldne, najprej en mali šoping v Ljubljani, potem pa počasi proti Mariboru. Spali smo v piceriji črni baron, ben, ne v picerijiuser posted image , imajo apartmaje, smo bili komot. Ma vam povem, smo imeli navigacijo, smo si jo sposodli en večer prej in temu primerno smo znali rokovat z njo. No, jaz sem jo klicala Micka, in tale Micka (skoraj na cilju) pravi: prispeli ste na cilj, zavijte levo, in na ekrančku maha una zastavca ku na formuli, tista na kvadratke. A mi na sredi mosta čez Dravouser posted image user posted image . Pol smo si šli zvečer na hitro pogledat Maribor. V soboto pa smo, kljub slabemu vremenu šli v Avstrijo v tale Styrassic park.  MA ja, saj je blo še kar, škoda, ker je padal dež, samo za ogled tega parka se ne splača delat take poti. So sicer dinozavri in kar je še teh žvali v naravni velikosti, imaš slo vodenje, potem je nekaj igral, koze, en pujs se je prosto sprehajal, ma kaj, ko je bilo blato in se nismo imeli kam dat. Sicer so tudi predstave, simulacija vulkana in še neki, sam se nam ni dalo čakat dve uri v dežju, pa na sumu imam, da so si naši prijateljiful želeli v Ikeo, ki je bila rezervni plan. In tako smo šli v Ikeouser posted image , pol je bla pa že ura za vrnitev, pa še lačni smo bili. Torej smo šli v tega našega barona na pico in pole samo še vodoravno. V nedeljo pa smo ubrali drugo smer, in smo se vračali čez Koroško. No, tu pa sem dobila idejo za naslednji izlet. Par dni Koroške, votlina kralja Matjaža- moram otroku še prej zgodbo prebrat, ogled rudnika svinca in cinka, Najevska lipa pa še kaj, se bo treba pripravit.
Ma, zdaj bi bilo dobro, da grem domov. Bo še kaj treba čistit, danes so montirali okna še v dnevni, kuhinji in kleti. Bo pa lepo, in nikoli več mi ne bo treba škur barvat, jupi, to je pa tudi fajn.
ala, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 20.8.2008 15:36:40 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.8.2008 15:39:44   
aprilčica07
Tianna:  moj lubi je iz Solkanauser posted image , jst sem pa avtohtona kraševka:):), delam pa v NG in smo tudi tle doli dosti, ker imamo večino kolegov tle dol... no, sicer smo mi tudi malo bolj kavbojska familija in smo povsod po malouser posted image
trixi: si se razpisala, pridna, smo te namreč pogrešali.. v glavnem, da ste se meli lepo, to je najbolj pomembmo. Dobra si, da si do 2 ponoči urejala službene zadeveuser posted image .. Sicer je pa res, kar je rekel enkrat moj bivši šef, kad se mora nije težko.. Je kr neki resnice v tem..

zdej pa moram neki uredit  z du koper, ker mi ne dajo miru..

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.8.2008 15:49:38   
trixi
še nisem šla domovuser posted image
aprilčica, ooo, to je pa lepo, da ste me pogrešale. Zdaj pa ti meni neki povej, če češ seveda. S kerga konca krasa se voziš in po keri cesti v službo v NG?
tianna, ne nisem niti iz Solkana niti iz NG, pole bi mi pej falilo več ku par ovinkov do krasa, jaz sem zelo, zelo blizu krasa doma. Mi je pa kras kot pokrajina in potem tisti del ko se prevesi proti morju izredno všeč. Sem zdaj na štajerskem prav pogrešala naše konce, itak, povsod je lepo, najlepše doma. To velja zame, meni bi bilo lepše edino še kje pri morju živet. Na srečo imam tako službo, da ga vidim vsaj enkrat na teden in malo vdihnem slan zrak. Saj ni treba dosti, da se imaš lepo in vidiš užitek tudi v takih malih stvareh. 
ma zdaj grem pa zares domov

Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.8.2008 15:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Tianna:  moj lubi je iz Solkanauser posted image

Mogoče pa pozna(š) mojo žlahto. user posted image

no, sicer smo mi tudi malo bolj kavbojska familija in smo povsod po malouser posted image

Mi tudi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Saj ni treba dosti, da se imaš lepo in vidiš užitek tudi v takih malih stvareh. 

To pa tako drži. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.8.2008 15:55:53   
aprilčica07
trixi:  se vozim iz okolice Komnauser posted image , ponavadi grem čez Železna vrata (ti je poznano?), redkeje na Branik.. saj veš, po tisti cesti zoprni pod gradomuser posted image

ti si že domov šla, jst bom pa še malo žulila stol tle doli:):):):)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.8.2008 15:58:12   
aprilčica07
tianna:  jst tam okoli  ne poznam lih dosti, ma če mi malo namigneš kateri konc Solkana ti je domačuser posted image mi bo mogoče malo bolj jasno kam te datuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.8.2008 16:18:18   
ona
O mater ste se razpisaleuser posted image user posted image user posted image
samo na hitro vam povem,da imam tamalo bolano,nekaj ni ok z vodo,jutri pa grem dobesedno ugrabit sina v Izolo,vam zvečer več napišem,skratka imam en cel drek in ni druge kot ga it iskatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.8.2008 21:23:09   
aprilčica07
Ja, danes smo ble pa aktivne.. Kar zame ni lih pohvalno, ker sem bla na šihtuuser posted image

ona: upam, da bo se ok, pa da se ta vaša drama razreši čimprej, in to tako, da bo za vse dobro.. predvsem pa zate in za sinka.. Ma kaj se plete po glavi tega mulca? Joj, dobra si.. mene bi najbrž že zlomilouser posted image
Pri nas vse pod kontrolo. Mali spi,  mojga user posted image ni še domov.... Jst sem si odprla eno pivce, zdaj bom pa še na en čik šla, pol pod tuš, še malo tv. ja in pol spat... Sem kr utrujena, te srede zahtevajo svoje...user posted image
Pa sploh sem bla danes nekam potlačena, žalostna, tesnoba me je ubijala... Kaj vem no, ta svet je čisto znorel... Kar neke kozlarije so tle okoli nas.... Pa neke bolezni.. Nevem no, kam to pelje.... Je svet res ratal nor.. Ma ne bo težačla s težavami.. Jutri bo nov dan in bo vse lepše:):)

lepo se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.8.2008 21:33:53   
Lara Croft
user posted image user posted image user posted image Dobro, da sem text skopirala, preden sem ga poslala.....

IZVIRNO SPOROČILO: karolina*

Brez trenit z očesom se je hostesa spet nasmehnila in rekla: "Žal mi je, gospod, toda tudi za to se boste morali postaviti v vrsto"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara, brrr, jaz sem v istem klubu "ljubiteljic" kač ko aprilčica in anakarin. Ma kaj ti ni nič neprijetno, glede na to, da pričakuješ dojenčka, ja, kaj češ, pač priznam, da sem glede takih zadev bolj staromodna, ma to ne pomeni, da te bom zdaj obsojala, kakšna neodgovorna mama si, pač vsak po svoje, jaz samo povem moje mnenje.

Ma ne... ne zdi se mi nič narobe imeti kačo + dojenčka.... bolj mi predstavlja problem naša mačka, ki jo je povsod preveč.... Ljudje smo si različni in prav je tako... No pa tudi, če bi me obsojala, me to ne bi spravilo iz tira.... user posted image

Imam pa kljub temu željo, da bi 1x eno kačico pač malo pijela, da vidim kakšen je feeling.

To željo ti komot izpolnem.... user posted image

Sama se tudi rada soočam s strahom.... ENkrat sem šla v zabaviščnem parku na prosti pad..... sem mislila, da umrem od straha.... in ravno zaradi tega sem šla še enkrat in še enkrat in še enkrat.... Na koncu mi je blo tku dobro, da sem ga primerjala že z orgazmom... user posted image user posted image

Septembrka tudi jaz, ja... sam eno leto kasnej ku ti.... Bom rodila v Postojni, če me prej kje drugje ne prehiti, ker veliko pohajam okrog... Koper, Trst, Ajdowšna, Ljubljana...
Ma kjer koli že bom, hočem čim bolj naraven porod... brez anestetikov.... ob takem dogodku si želim bit 100% prisotna in prisebna..... user posted image

samo na hitro vam povem,da imam tamalo bolano,nekaj ni ok z vodo,jutri pa grem dobesedno ugrabit sina v Izolo,vam zvečer več napišem,skratka imam en cel drek in ni druge kot ga it iskat

Punčki čimprejšnje okrevanjeuser posted image ...... descu pa....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 20.8.2008 21:35:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.8.2008 21:47:45   
Anonimen
Ojla punce!
Kako kaj? Tudi jaz sem danes čisto uničena. user posted image  Komaj sem čakala uro, da ga dam spati, da se lahko sproščeno uležem in dam vse na OFF. No, skoraj vse. user posted image  Ampak kot je že aprilčica napisala, jutri bo lep in nov dan. user posted image  user posted image  user posted image

tianna:  jst tam okoli  ne poznam lih dosti, ma če mi malo namigneš kateri konc Solkana ti je domačuser posted image mi bo mogoče malo bolj jasno kam te datuser posted image

Zdraven cerkve, na placu. user posted image

Ona: Sicer ne vem kaj se dogaja, neki s sinom sem zasledila, ma upam, da se bo vse uredilo tako kot mora biti in bo vse ok. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

To željo ti komot izpolnem.... user posted image

O, hvala. user posted image  Poročam, ko bom pripravljena. user posted image  Če bom. user posted image  user posted image  Ma bom, bom, ker imam res željo. Samo, koliko pa je velik?

Ma kjer koli že bom, hočem čim bolj naraven porod... brez anestetikov.... ob takem dogodku si želim bit 100% prisotna in prisebna..... user posted image

Ja dobra si! user posted image  Jaz ne bi zmogla.

(odgovor članu Lara Croft)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.8.2008 21:47:55   
kasso
Mucka in Anakarin, a vedve ste iz Postojne. Mojadva bosta s 1.9. prvič šla v vrtec za poldnevni program ta starejši bo priStankovič D in Čuk M., ta mala pa pri Boškovič Nataši. V kateri skupini pa bodo oz. so vaši?
Danes je bil roditeljski. A ste bile tudi ve tam?

Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.8.2008 21:50:23   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma kaj ne. Če sem jaz 3x, boš tudi ti lahko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.8.2008 21:59:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ma kaj ne. Če sem jaz 3x, boš tudi ti lahko user posted image

Ja svaka ti čast res! Ne ne, jaz VEM, da brez analgetikov ne bi zmogla. Hvala Bogu za EA. user posted image  In fuuull občudujem ženske, ki so rodile normalno, res!

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.8.2008 22:01:29   
Lara Croft
O hvala. user posted image  Poročam, ko bom pripravljena. user posted image  Če bom. user posted image  user posted image  Ma bom, bom, ker imam res željo. Samo, koliko pa je velik?

Mladiček je še.... tku da, ne bo problem.... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.8.2008 22:39:28   
kasso
tianna, veš saj drugače ni tako preprosto rodit...a k sreči je bil moj prvi porod zelo hiter in brez komplikacij, drugi še hitrejši, tretji pa hmm....ma ne vem no, meni je bil en najlepših dogodkov, prav lepo mi je bilo. Popadki me niso neznosno boleli (le iztis, ki je trajal en popadek). Verjemi pa, da če bi prvič rodila s težavo in če bi dolgo trajalo, pa še kakšne komplikacije, drugič ne bi šla brez EA ;) . Tako korajžna pa spet nisem user posted image

Ko sem peljala avto popravit klimo v solkan sem se sprehodila do placa na eno kofe, mogoče pa si me z okna gledala user posted image . Sem pa bila razočarana nad solkanom, ker se nimaš kam dat. Avto je bil na popravilu 5 ur, pa sem mogla mamo poklicat, da se je pripeljala s Krasa, tako da smo lahko šle zapravljat v Kromberk. En barček je še bil tam pri pošti, a kaj ko so bili le eni lokalci na pivi. Pa tudi nobene trgovine s cunjami nisem zasledila. Včasih je bila ena na placu, ko sem bila še majhna. Mama je vedno tam kupovala, ker je bila trgovina za XXL, mi smo šli pa na sok s smetano na plac...njami, kako bi mi zdaj pašal..

Lara, tebe pa občudujem, da obožuješ kače. Ma jaz nisem lih ljubitelj.

trixi, a vi pa renovirate, ...pridni...nas še vse to čaka....smo mislili, da bo letos...pa bomo kar prestavili na naslednje leto...menda... Mi gre že na živce, ker me vsi sprašujejo, ja pa kaj ne boste še popravljali strehe in to že par let, ...mogoče pa nam jo kak vihar odnese, potem bomo pa hitro naredili novo user posted image .....
A ste v Ikei kaj pametnega videli, kupili?

< Sporočilo je popravil kasso -- 20.8.2008 22:41:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.8.2008 22:52:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

tianna, veš saj drugače ni tako preprosto rodit...a k sreči je bil moj prvi porod zelo hiter in brez komplikacij, drugi še hitrejši, tretji pa hmm....ma ne vem no, meni je bil en najlepših dogodkov, prav lepo mi je bilo. Popadki me niso neznosno boleli (le iztis, ki je trajal en popadek). Verjemi pa, da če bi prvič rodila s težavo in če bi dolgo trajalo, pa še kakšne komplikacije, drugič ne bi šla brez EA ;) . Tako korajžna pa spet nisem user posted image

Ja itak, da ni preprosto roditi; zato pa vedno rečem svaka čast ženski, ki rodi normalno. V začetku me je tako bolelo, da sem mislila, da me bo pobralo. Pa je blo na začetku, ne vem kako bi blo pri koncu. user posted image  Sama imam namreč zelo zelo nizek prag bolečine. In ko sem dobila ea, kot da sem prišla v drugi svet. user posted image  In od takrat dalje imam porod v zelo lepem spominu. Tako bi še enkrat rodila. user posted image  user posted image  user posted image

Aja, si malo zamešala. Jaz imam samo žlahto v Solkanu, ne živim tam. No, mogoče pa te je teta gledala z okna. user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.8.2008 23:00:52   
mucka25
Živjo.

Najprej Ona naj se ti vse stvari s sinom čimprej uredijo, ker očitno to tud na tvojo hčerko že mal slabo vpliva. In naj se ti tvoja princeska pozdravi. Tebi pa mirne živce (kar je več kot očitno, da so železni in močno na preizkušnji) in velik energije.

Trixi, saj včasih je treba it pa res na en butast izlet, da dobimo idejo za kakega dobrega in pol nam še vreme nagaja. Aja kje v Ikei ste bli, ker mi smo bli tud v soboto v gradcu in je bla ful gužva , no tamali je užival in vriskal 100 na uro .

Lara ti verjamem, da si želiš poroda pri katerem boš prisebna, tud jaz si naslednjega želim takega. Men so dal lepo umetne popadke me ful nafilal z analgetiki, sploh nisem vedla kdaj in kako sem rodila, da sem tamalga dobila v naročje šele drugi dan, da o dojenju sploh ne zgubljam besed. Tko,da ti kar lepo vstrajaj pri svojem, nobena porodna bolečina ni tako huda, kot se pa pol cel čas krivit, da otrok noče jest pri tebi in... Oprost, ker ti morim. Naj bo tvoj porod lep in bodite s hčerko zdravi.   Kasso ja jaz sem iz Po, sam moj malček še ne bo šel v vrtec letos, ker bom še mal doma in tašča ga bo tud mal pomirkala, da ne bo rekla, da ji ga nič ne pustim (je bla vzgojiteljica in je na frišno v penziji).
Zdaj grem pa hitr spat, ker že komi kaj vidm. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.8.2008 23:43:30   
Lara Croft
Lara, tebe pa občudujem, da obožuješ kače. Ma jaz nisem lih ljubitelj.

Kasso..... malokdo je ljubitelj kač.... Nas od malega učijo, da se jih je treba bat (sej po eni strani je to čist logično) pa da so grde in vse sorte še čujem.... Pol pa otroci to kr apriori sprejmejo.... malo jim krivico delamo... user posted image Ma bo že boljš.... moja deklica jih bo imela rada... user posted image user posted image Vsekakor bo pa vedela, da se jih v naravi pusti na miru..

Oprost, ker ti morim. Naj bo tvoj porod lep in bodite s hčerko zdravi.

Mucka  ...Nič ne moriš... niti se ne pustim.... user posted image user posted image ... Hvala za želje.... Upam, da se ne bo nič kompliciralo, da bmo lahko upoštevali moj porodni načrt...

Nočko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.8.2008 7:29:10   
aprilčica07
Jutro dame,

tianna: a tam ste.. ne, tam ne poznam skoraj nič... moj ljubi je iz tiste  ulice nad šolo, v bistvu nad njihovo hišo je zdaj obvoznica :):).. Tam poznam v glavnem sosedeuser posted image , dlje moje poznanstvo ne sežeuser posted image .. drgač imamo pa ta bolše prijatelje tle v okolici...:)
mucka: tud naš ne bo šel še v vrtec, bo še kr pr nonah se varval.. so se ponudle in jim ni težko.. uživajo vsi, kadar ga varvajo:)
kasso: tudi jst sem rodila normalno, brez vsakih analgetikov... ne bi si to želelauser posted image , ma je blo vse tako ekspresno, da ni blo cajta za karkoli... od prihoda v porodno sobo do rojstva je minila dobra  urca..user posted image Vsaki priželim tak hiter in super porod...user posted image
lara: še malo in bo dete pr vas..:):):) pač s kačami je tako, da pr marsikomu vzbudi srh že sama misel na to... ma meni je všeč, da smo različni:):)

No, danes je četrtek.. bo dan krajši:):) mislim delovni.. popoldan bo pester, moramo nardit foto knjigo za strica, ki ima 50 let, pa računalnk gre moj štimat k sestrični... bo pestro, itak:):)

lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.8.2008 9:23:33   
karolina*
Hejla čvekice...Ste se pa razpisale...ma sej prou.

Js sm dns mal boljše. Včeraj popoldan me je ful stiskalo v grlu, ma sem šla pol mal tečt zvečer in sem bila takoj bulše. Pa še eno knjigo na to temo sem začela čitat, tako da morda se bojo pa stvari res začele obračat na bolje... Vem, da se bojo!!!

Hej ONA, kaj se je pa pri vas zgodilo, da ste morali tak ukrep izvesti? NO, držim pesti, da se bo vse u redu izšlo in da bo tvojga bivšega kšn mahnu po glavi, ker take neumnosti z otrokom dela. Poročaj kako ste, ta mali pa pošiljam eno user posted image da čimprej ozdravi!!!

Včeraj je imela moja ljuba tašča rojstni dan, smo ji dali novo masažno mizo. Je bla fuuuuul vesela, mi pa tudi user posted image

TRIXI super izlet ste imeli. V tistih krajih pa res še nisem bila, sem kar jezna včasih sama nase. Ma vedno znova se rada vračam na tolminsko, ker mi je tam tako všeč, da potem kar pozabim, da obstajajo tudi drugi lepi kraji po Sloveniji...Tako blizu nas so, pa jih še nismo odkrili... Najbolj smešna so mi bila vprašanja znancev, ko sem se pred leti vrnila s 5-tedenskega potovanja po Indiji. Vsi po vrsti so me spraševali, če sem šla po celi Indiji. Pol pa sem jih vprašala, če vejo kako velika je Indija in da če so oni, stari cca 30 let že bili po celi Sloveniji, pa so me samo debelo gledali... No, spet sem zašla s teme (to je moja slabost, ko začnem govoriti o potovanjih in potepanjih user posted image user posted image ). Glede Korzike pa - bili smo malo ob obali, malo po notranjosti. Iz Bastie smo šli v Corte, nato nazaj na obalo, pa spet v notranjost (Solenzara), nato proti Bonifacciu, Ajacciu, nato v Porto, Calvi in nazaj v Bastio. Če bi šla še enkrat bi si več časa vzela za Corte in Porto, potem bi pa najela čoln, ki bi me odpeljal na najčudovitejšo plažo Saleccia in bi tam še malo uživala. Ma sej sem en potopis oblubla, ne...Se bom potrudla in ga čimprej dala gor.

TIANNNA, naša pupa je stara 19 mesecev. Tudi jaz sem rodila brez EA, nikakor pa ni nič narobe, če se ženska odloči za EA. Če ima nizek prag bolečine, potem pa sploh. Jaz sem točno en mesec pred porodom imela zaradi padca ful močne popadke, ki jih sploh nisem čutila, CTG pa je skakal kot nor, js sm se pa dolgočasila na tisti mizi. Pol se je vse skupaj umirilo in sem rodila en teden po roku, ma popadkov razen tistih zadnjih ta hudih sploh nisem čutila. Tako da-ljudje smo različni in vsak doživlja stvari po svoje. IN če obstaja način kako si določene stvari olajšat- hvala bogu!!

Mi smo našo pupo letos sicer vpisali v vrtec (no še jasli) ma smo si potem premislili, saj nam finančno ne bi zneslo. In glede na to, da se je nona sama ponudila, da jo lahko še eno leto čuva, smo se odločili, da bo doma. Ima pa okrog sebe ful družbe svojih vrstnic (leta 07 je bilo v naši vasi 9 punčk in 1 fantek user posted image ). V vrtec jo bomo pa vsekakor vpisali.

Lara js bi se tudi prijavila za božanje vašega kačka. Bi res rada ga primla, tako da če boš kdaj na volji za ga pokazat, bom res vesela. Od plazilcev sem držala samo krokodila (mladička), sem pa vedno pripravljena kaj novega preizkusit. Sicer ponavadi ko se odločim za kaj takega dobim najvbolj divjo žival v čredi (kamela, slon, jak...) in se mi moj samo smeje, ko za mano čisto mirno jezdi na kakši krotki živalici. Jaz pa vsa pretresena user posted image , ma predvidevam, da je tvoj kaček mirne sorte in se ne bo razjezil ravno pri meni user posted image .

Nč, šibam kej delat zdej. Upam, da danes ne bo kakšne tečnobe, ker si bom mogla počasi kakšnega body guarda omislit... Pri nas se niti malo ne upošteva, da danes nimamo uradnih ur, tako da zna pridt kšna tečnoba.

Ala, mejte se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.8.2008 9:53:17   
Anonimen
Ojla,
eto imate moje slike v javnem albumu KOLPA. Ma sm se zafrkavala za zasebni album, pa nikakor ni ratalo, na koncu me je vrglo kr v javni. Se mi ne da več s tem ubadat se, pa sm kr tako pustila.
LARA pr meni so tudi porodi bli brez EA. Prvič-katastrofa, drugi in tretji-expressno.
KASSO je full so cartasti tvoji, ma ta večja princeska pa še bolj. Čuj jz sm iz okolice Postojne, na sredini proti Pivki. Na zs ti lahko kej več napišem.
Kar se tiča vrtca, moja dva sta vpisana in včeraj sm bla na sestanku. Sesedla sm v tretji al četrti vrsti, enkrat vmes sm zagodrnjala "da poznam vzgojiteljico k gre v službo, ne pa delat". To je živa resnica! Ma odšla sm okoli 18.15, kr so vprašnja bla že brezvezna. Eden bo imel vzg. Smiljanič S., eden pa Semenič S. Drugi teden gremo malo pogledat oddelke z malimi, da jim ne bo prvi dan šok-kje si me pa zdej pripeljalauser posted image .  Po 1.9 pa jih valjda postopoma uvajam. Itak sm doma do decembra.
MUCKA tudi danes in jutri mi ne bo zneslouser posted image , kr se mi v zadnjem trenutke kej najde za poštimat, rihtat, skočit po kako stvar,....Drugi teden pa definitivno na kofe, pa KASSO zravn povabimo, velja?
KAROLINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvojemu vicu. Svaka čast!

Mulci že tulijo za sprehod, ala

Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.8.2008 9:58:08   
Anonimen
KAROLIONA fotke-fantastične. Al bo tvoja pupika vesela kje se je vse potepala s staršiuser posted image user posted image user posted image . Mojga ne prepričaš v take destinacije. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.8.2008 10:04:20   
trixi
ma kolko sem jaz zdaj tipkala, potem pa tista znana zgodba we are... ma daj, bo zdej mali prtisnu enga po moji izbiriuser posted image user posted image se mi ne da še enkrat.
Bom si zvečer vzela čas, zdaj samo tole, glede na to, kar sem nazadnje prebrala, anakarin, če bom jaz drug teden kaj na terenu, se lahko povabim zraven na kafe? Si damo mobi na ZS?
Zdaj grem pa slikce gledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.