trixi
|
spet jaz ma bi sploh najraje ne šla domov, kakšen mir je tle, nikjer nobenega prahu, ooo kaj je aprilčica, dolga sreda, ma saj bo, bo šla tale luna mimo, če so stranke tećne naj ti gre po enem ušesu noter, pri drugem ven, eh, danes sem dobre volje, lahko tolažim druge, ma ben včeraj, ki me je naša tajnica klicala, da naj do danes naredim inventuro, ker gre ona s 1.9. proč, pa da vse pošlihta pred odhodom. Jaz pa do vratu v prahu, pol hiše zavite v najlon, če ne bi sčistila, bi ne imeli kje spat, ben ja, namesto na rjuhah v najlonu, za pokrit pa prah in še enkrat prah. Samo sem pej vesela, sem se bala, da se bojo špalete rušile, pa je tako minimalno poškodovano, da manj skoraj ne more bit. Itak bo še treba belit in enkrat v prihodnosti novo fasado. No, pa sem popoldne čistila, ponoči do dveh pa še službene zadeve. Potem ob petih budilka in potem novim zmagam naproti. Sem se pa spomnila, da mogoče malega boli uho ker mu raste zob. Smo imeli s tem probleme že ku je bil majhen. Saj sem poklicala domov in so rekli, da je že dober in je odšibal ven. Aja, sem rekla, da vam napišem, kako je bilo na Štajerskem. No, štartali smo v petek dopoldne, najprej en mali šoping v Ljubljani, potem pa počasi proti Mariboru. Spali smo v piceriji črni baron, ben, ne v piceriji , imajo apartmaje, smo bili komot. Ma vam povem, smo imeli navigacijo, smo si jo sposodli en večer prej in temu primerno smo znali rokovat z njo. No, jaz sem jo klicala Micka, in tale Micka (skoraj na cilju) pravi: prispeli ste na cilj, zavijte levo, in na ekrančku maha una zastavca ku na formuli, tista na kvadratke. A mi na sredi mosta čez Dravo . Pol smo si šli zvečer na hitro pogledat Maribor. V soboto pa smo, kljub slabemu vremenu šli v Avstrijo v tale Styrassic park. MA ja, saj je blo še kar, škoda, ker je padal dež, samo za ogled tega parka se ne splača delat take poti. So sicer dinozavri in kar je še teh žvali v naravni velikosti, imaš slo vodenje, potem je nekaj igral, koze, en pujs se je prosto sprehajal, ma kaj, ko je bilo blato in se nismo imeli kam dat. Sicer so tudi predstave, simulacija vulkana in še neki, sam se nam ni dalo čakat dve uri v dežju, pa na sumu imam, da so si naši prijateljiful želeli v Ikeo, ki je bila rezervni plan. In tako smo šli v Ikeo , pol je bla pa že ura za vrnitev, pa še lačni smo bili. Torej smo šli v tega našega barona na pico in pole samo še vodoravno. V nedeljo pa smo ubrali drugo smer, in smo se vračali čez Koroško. No, tu pa sem dobila idejo za naslednji izlet. Par dni Koroške, votlina kralja Matjaža- moram otroku še prej zgodbo prebrat, ogled rudnika svinca in cinka, Najevska lipa pa še kaj, se bo treba pripravit. Ma, zdaj bi bilo dobro, da grem domov. Bo še kaj treba čistit, danes so montirali okna še v dnevni, kuhinji in kleti. Bo pa lepo, in nikoli več mi ne bo treba škur barvat, jupi, to je pa tudi fajn. ala, čau
< Sporočilo je popravil trixi -- 20.8.2008 15:36:40 >
|