|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.8.2008 10:06:28   
mucka25
Živjo.

Sva s sprehoda, ker drugač ni hotu zaspat, zdaj pa še spi v vozičku, jaz mam pa mal časa tuki gor visetuser posted image pa čeprav imam katastrofo v kuhinjiuser posted image . Pa tud tko sem ful slabe volje, sem ful zaspana. Moram mal na koledar pogledat, če ne bodo lih spet tisti user posted image dnevi.

Anakarin sej tud jaz imam skoz kaj, o pa še moj ma dopust pa je tolk teži najt čas. Drug teden pa obvezno in več kot nas bo bolj bo veselo. Tko da Kasso ti se nama kar pridruži, če boš imela čas.

No zdaj grem pa res rajš kaj pospravt dokler še spi. Čao čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.8.2008 10:27:52   
Lara Croft
Dobro jutroooooooooo.... user posted image user posted image user posted image Kolikokrat bom še lahko spala do 10h? user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, danes popoldne imam kooončno spet pregled.... ma kumi čakam.... držite pesti, da naša frajla ni prevelika in da se je obrnila dol.... Sej imam občutek, da se je, ki jo drugače čutim, ampak....

Karolina...ni problema.... ob nedeljah marenda... pol ene dva dni prebavlja in ga je treba pustit na miru.... pol pa ni problema za božanje.... user posted image user posted image

Ma danes morem pa res likat..... ma kaku se mi ne da..... kr odlašam in odlašam....

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.8.2008 10:45:48   
aprilčica07
Trixi: tudi mene jebucka ta škatla, samo sem se navadla (mi je svetovala Lara včeriuser posted image ), da kar napišem nekam skopiram in če me ven vrže, provam pol še 1x poslat
lara: meni se je mulčk obrnil tudi proti koncu proti dol, prej je ležal prečno in sem imela že priporočilo za carski (itak drgač ne bi mogla rodituser posted image ), pa se je prov zadnje dneve obrnil tko ku je treba in je blo pol vse super
karolina: dobri ste, da greste tako pohajat.. jst bi tudi šla, ma po enis tran si želim it tako raziskovat svet, po drugi se mi pa ne da, ker je šotor pa pakiranje pa vse kar spada zraaven.. in ker je moj isti, pol  hodiva na iste destinacijeuser posted image   mogoče pa kdaj v prihodnosti:):)
tudi mi bomo danes bolj dihali, ker ni strank.. so ful dobri ti četrtki, da vsaj malo zadihaš, saj če ne je kr naprej gurauser posted image
anakarin:  lepe fotke in ful ste luškani... saj si verjetno že kdaj napisala, ma sem spregledala, kolko so stari tvoji mulčki?
mucka: tudi pr nas kadar noče zaspat in je ura že huda in njegovo obnašanje na minimumu sprejemljivega (zame), ga popokam v voz in greva na teren, garant zaspi v 10 minutkahuser posted image
ona: stanje?

lp.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.8.2008 11:15:43   
Lara Croft
da kar napišem nekam skopiram in če me ven vrže, provam pol še 1x poslat

Aprilčica.... sej je zadosti, da samo označiš in klikneš "kopiraj" ne rabiš nikamor odlagat... itak, če ti objavi, ne rabiš več... če ti pa ne objavi pa pač takoj še enkrat prilepiš.... user posted image user posted image

Rabim malo pavze... po enih hlačah in dveh srajcah..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.8.2008 12:06:35   
Anonimen
TRIXI komot se nama lahko pridružiš, več na zs. rajši drugi teden, ko imam še vse mulote doma, potli je že šula in vrtec in skakanje in norišnica in .....user posted image user posted image user posted image
Moji so stari: ta večja bo oktobra 9, ta srednja je julija imela 2, ta mali pa je 8 mes.

Cajt za nina nana,....

Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.8.2008 20:46:39   
Lara Croft
Kok sem srečna.... zdej je uradno potrjeno.... naša pupi, je obrnjena navzdol.... težka cca 2700,2800g..... nič na zgleda, da bi je ji kej mudilo..... tku da bo verjetno še precej težja.... user posted image In ful je lepa...... hahaha... itak.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.8.2008 20:55:12   
Anonimen
Naši ta večji bi že leta dodajala po obnašanjuuser posted image , letos bo šele 8.
Dan preživeli pred bajto, nikamor se mi ni dalo, sladoled mi soseda prneslauser posted image , čez en cajt možek prnese burek, da mi ne rabi pacat user posted image , zdej pa dajam mulote spat. In spet bo ena neprespana noč user posted image

LARA potli ima pupa ime že izbrano? Kaj maš pa od prej?

Sladko sanjajteuser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 21.8.2008 20:56:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.8.2008 21:08:37   
Lara Croft
Ima že ima, ja.... tudi, ko se pogovarjava o njej, jo nazivava z imenom.... niti ne razmišljamo o kakem drugem....

Sva pa kr imela problem..... kar je blo všeč meni ni blo njemu in obratno..... tri imena so potem ostala, katera so bla res obema všeč...... user posted image

AJa, od prej imam pa sina...

Joj, kakšna debela aviacija je prišla k nam na obisk...... neki podobnega osi, samo za štiri komade skupaj.... nič, grem jo nekako spravit ven..... da mi ne crkne tle revše.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 21.8.2008 21:15:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.8.2008 21:13:42   
aprilčica07
Dober večer,

sem menjala baterije na tipkovnici, upam, da bo zdej delalo kot je treba

anakarin: se mi je zdelo, da sta tamala dva vaša bolj skupaj rojena, samo sem se mogla prepričat če prov štekam, tavelike ja pa itak že cela frajerca
lara: super, da se je mala obrnla.. še malo in bo tle.. kaj pa ime? moja babja radovednost ne pozna mejauser posted image

Moja dva sta šla spat. je nesel tamalga in predvidevam zaspal zraven.. in zdej oba spista, vsak na svoje koncu postle... najbolš, da spim jst kr na dormeotu, da ne motim idileuser posted image

Sicer se pa matram z izdelovanje foto knjige, za strica, ki ima 50 let.. moj skrbi za tehnični del, podnapisi in ostalo besedilo je pa moja skrb.. in zdej tle vedrim in občaim, ko nimam idej kaj napisatuser posted image

ona: za LCD monitorje... moj je rekel, da skoraj ne moreš falit, če vzameš LG ali pa Philips... Samsung je malo bolj delikaten (ker za slovenski trg, jih delajo na Poljski in so bolj boge izdelave), če ga vzameš v Italiji je pa ok..

kako ste rešli  s sinom?

Zdaj grem na en čik, da se mi misli zbistrijo in bom lahko kej pametnega spesnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.8.2008 21:16:40   
aprilčica07
lara: glede imen, je blo pr nas isto.. kar bi jst on niti pod razno in seveda obratno... no, smo pol le najdli skupno pot, in imena ki so obema bla kolkor tolko sprejemljiva:):)

Evo, zdaj pa res šibamuser posted image

čau.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.8.2008 7:22:55   
Anonimen
Jutro
ma kaku je frišnu dans. Brrrrrr........Sm šla s pižamo (pižama mora bit obezno kratka kot mini kikla) ven in me zmrazilo koliko piha. 
Mi že 2 noči ne spimo, vsi šmrcamo, kihamo, ponoči pa mali ne bo spal v svoji posteljici, samo zrav mene spi k top. Upam,da bo hitru minilu.
ONA kako ste zdej? Ti je mala rožica ozdravela?

MID kje si????
RAGLJA tebe tud že dolgo ni na obzorju??!

PEGAZ  kako je vaš pobalinček zdej? Vam je uspelo z uvajanjem GH?

LARA tud pr nas je bilo z imeni isto.

Najmlajši se že zbuja, šibam

Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.8.2008 9:43:50   
karolina*
OJla

Mi gremo pa na morje... No, še prej moram tle oddelat teh osem ur, pol pa na lepše do nedelje. Sva že včeraj z mojim vse napravila in spakirala v avto, tako da danes ob 15.30 šibamo proti Krku. Sem prav vesela, da smo se tako odločili. Kolikor sem gledala napoved tam dol ne bo dežja tako da se bomo sigurno imeli fajn. KOmaj čakam...

Drugače pa nič novega.  Js se malček bulše počutim, ni še prav ok, ma proti temu tednu je danes še najboljše.

Pišem pa ta post že dve ure, ker imam stalno stranke, tako da bom kr zaključla, pa se pol še kej oglasla.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.8.2008 10:03:38   
aprilčica07
Evo mene,

anakarin: meni je blo pa to jutro fako fejst, sem šla zjutraj okrog 6 po primorske novice ven in je bil tak fin zrakec.. sicer bolj hladno, ma meni je blo tako lepo, za ne it nazaj v bajto, resuser posted image
Mi smo z zdravjem kr ok (trkaaaaaaaaaaaaaaaam), mene sicer boli glava, ma za to je vzrok drugje, vam pa user posted image da boste čim prej ok..

karolina: sem vam kr nu malček fouš, da greste doli.. mi pa ta vikend bomo najbrž ker bolj doma, no, malo bomo kolesarli, drgač je pa formula in takrat je pr nas obsedeno stanje.. ker mora bit mir in tišina in oh in sploh..user posted image

Foto knjigo smo skoraj končali, danes še uvod in pol poslat.. In bo, bo ratalo prav lušno vse skupaj.

Sem klicala prej domov, tamali je vstal ob 8 20... ma med vikendom pa razsaja že ob šestih.. ti ti mulacuser posted image Drgač pa je ta teden priden in spi celo noč, in to v svoji posteljici... Iz srede na četrtek se je cier zbudil, ker je pihal vete, ma relativno hitro nazaj zaspal.. Drgač pa glede spanja, je naš ful priden..user posted image

Šibam, stranke.,

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.8.2008 14:18:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: karolina*
Mi gremo pa na morje...

Lepu, lepu se imejte...... 8 ur je šlo pa že tudi skoraj mimo.... yihaaaaaaaaaaauser posted image

Jst bi tudi šla.... ma se mi ne da... pa tako lepo poletje je letos, ful bi se lahko naplavala..... user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.8.2008 17:03:10   
ona
Ojla punce!
Sem kar malo zabušavala,a sem mogla sama pri sebi razčistit veliko stvari,pa sem bila včerj in danes čisto iz sebe,včeraj zvečer mi je počilo,sem se fajn zjokala,moj me je tolažil in to mi največ pomeni sedaj v teh trenutkih....Saj sem vedla,da me bo slej ko prej zlomilo,samA sem si vlivala upanja,da mogoče pa bo vse ok,pa ni ....user posted image user posted image
Torej,včeraj sem po nasvetu odvetnice in socialne lastnoročno šla dol po sina.najprej sva malo skupaj pohajala po obiju,pol sem pa kar domov zavila in mi je kmalu odprl vrata v avtu,čeprav imam centralno zaklepanje in to je bila taka norija,sin je kmalu dobil živčni zlom,stalno jokal in me rotil naj ga pustim pri očetu in skratka cela tragedija.Nekako sem ga pomirila in ga odpeljala gor,pod pogojem,da ga zvečer peljem nazaj in,da gre samo na obisk.No,ko je prišel sem je bil zelo nervozen,stalno pogledoval na uro,vmes je prišla k nam odvetnica se z njim pogovorit,pa socialna,obem je natvezil,da bo tukaj,ko so odšle je pa začel jokat,da gre nazaj k očetu.Potem je odvetnica sporočila bivšemu,da je tukaj in,da je vse ok.Bivši me je nonstop klical,javla se nisem.Potem ni blo kaj kot se javit in sem mu zabičala,da naj umiri  otroka in mu pove,da naj bo tukaj.No,je pomagalo,sin je ratal ko rožica in se pomiril,čez eni dve uri ob 20 pa spet isto..pelji me nazaj,pelji me nazaj....Pokličem bivšega,da pridemo dol in se pogovorimo in se je s tem strinjal in se prav normalno pogovarjal z mano,saj sem mu rekal,da naj zavoljo otroka se začne pogovarjat z mano in,da vzpostaviva normalno stanje.No,ko sem mulca ob 21 pripeljala v Izolo,je bivši skočil name,da kaj si mislim,da sem ga ugrabila,da kaj ne vidim,da ga ima otrok rad,da nisem skrbela nikoli zanj,da ga ne maram....user posted image Skratka nisem vedela več zase tisti moment.Ma kako me je prasec spet zajebal,cilj mu je bil,da mulca dam nazaj k njemu,da me bo lahko ****l naprej,sin pa je zraven njega kot on tolkel proti meniuser posted image user posted image  in kričal,da me sovraži,da me noče več nikoli videt....sem se samo usedla v avto in se najprej ustavila pol ure v Žusterni,ker nisem mogla vozit,me je tako lomilo,da sem mislila mojega poklicat,ma pol sem nekako pripeljala do doma....Kaj takega,da ena mama doživi,je nekaj najhujšega,pa vem,da nisem nič kriva,da sem zmeraj za vse skrbela in otroka imela radauser posted image user posted image user posted image Doma me je moj pričakal,pa tast in sta me tolažila kot sta mogla,da pač tako je,da je otrok pri očetu srečen in,da me ne spoštuje...in,da me prav vsi imajo za norca si tudi ne več dovolim.Danes nisem celo noč spala in samo jokala,zjutraj pa sem se odločila,da je prva moja družina,sin naj bo pri očetu,jaz sem naredila vse kar sem lahko,da se vrne,z silo ne bomo nič dosegli,še poslabšali in naj grejo stvrai po svoje kot bojo šle.Z glavo skozi zid ne morem.....Obvestila sem tudi sestro od bivšega in njej se je tudi utrgalo in sem ji lepo povedala,da dokler bodo vsi tam od njegove žlahte meli sina radi in mu podritvali,bo bil tam,sedaj pa njim prepuščam,naj naredijo kar lahko,jaz sem nemočna....Sestra je šla danes v šolo v Izoli,kjer se je zmenila,da sina ne bojo tja sprejeli in jim povedala celo štorjo,pa odvetnica bo še klicala ravnatelja ker bojo kazensko odgovorni,če ga sprejmejo tam v šolo,tako,da zdaj samo čakam kaj se bo dogajalo,sicer pa me niti nič več ne zanima.Če bo bivši rekel,da naj pride sem živet,ga ne bom vzela,dokler si sin sam tega ne bo želel in dokler ne bo gustilo.Zdej je pa zadosti,ne bo več noben tako balinal z mano in me mel za norca,če ga ne sprejmejo tja,pa naj se znajde in ga vozi v Sežano,boli me ...
Saj mogoče se grdo sliši,samo vem,da z silo ne gre nič,naj zagusti,pol se bom "mogoče"pripravljena pogovarjat,ma še v to dvomim.Vem,da mi bo celo življenje to viselo nad glavo,ma ne morem več...
Se vam oproščam,ker kar dolgovezim,samo itak veste vso zgodbo,tako,da nimam kaj skrivat...

Drugače ste se pa tako razpisale,da ne vem kdaj vas bom prebrala,mogoče čez vikend,ker zdej imam oči prav na pecljih in ne vidim ure za it spat...
Se beremo,hvala,ker mi stojite ob strani,čez celo mojo zgodbouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.8.2008 20:27:21   
Lara Croft
Ojoj, Ona.... mi je žal.... maš pa res štalo.... user posted image

Ma kok pa je star tvoj sin? Moj se je pri 15h odločil, da gre živet k očetu.... madona, mi je blo kruto takrat.... ma sem ugotovila, da ne gre samo zame, od malega je živel na vasi in je tisti ambient ful pogrešal... pa si je grozno želel fotrove družbe...ni imel nikoli nič od njega, potem pa, ko je začel samo čez vikende k njemu hodit, se mu je pa mal več posvečal..... in je fant mislil, da bo vedno tako.... aha, malo morgen....

Mi je blo jasno, da če upoštevam njegove želje in potrebe, bova imela dober odnos, drugače bi me pa verjetno zasovražil..... sej bi ga lahko na silo tle zadržala.... ma koliko časa???? Ob prvi priliki bi šel....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.8.2008 8:36:59   
aprilčica07
Jutro,

ona: mi je žal, da se stvari ne obračajo drugače... pa provaj ga pustit en cajt pr  miru mulca, mogoče ga bo pa le srečala pamet.user posted image kadar gre nekan na silo, se ponavadi ne konča dobro... drži se! In bodi srečna, da imaš razumevajočega moža in tasta, ki ti pomagata in vlivata voljo.. in sploh imaš še pupiko, ki te rabi..user posted image

Drgač pr nas vse po starem. Spali smo bolj kavbojsko, je tamali gostoval pr nas in se je premetaval celo noč, mirno je spal le od 5 do 7.. Brr, zdej sem pa vsa polomljena. Ah bo že.. Pa pozno smo šli spat, je bratu crknil avtov LJ in ga je šel moj iskat in sem jih pač počakala. Pol ko so pršli, smo pa še čikulali in nekaj popili in je bla ura takoj 1 zjutraj..

Kašnih planov nimamo za vikend, se bomo sproti odločali.

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.8.2008 11:17:59   
Anonimen

Ojla punce!
Kako kaj? Mi smo bli včeraj cel dan v Ljubljani. Sem morala sina peljati na dermatološko ambulanto, ker ima neke pikice. In smo falili objekt. No, nihče nam ni točno povedal kam moramo iti, tako da moramo v ponedeljek nazaj. In potem smo šli še malo v shopping do BTC-ja. Je prav pasalo to nakupovanje po dolgem času. Sem mu nakupila za jesen in zimo, tako da bo zdej mir za neki časa. Upam. Samo še za obuti mu moram kupiti, pa bo. Sicer še ne hodi, za doma ima itak copatke, me študiram, da bi mu kupila kakšne supergice za ven, saj zunaj ponavadi vedno rad stoji.

mucka25: Tudi meni so dali umetne popadke in res bolijo. Ampak sem bila pri porodu popolnoma prisebna, saj EA omrtviči samo noge, tam dol pa res nisem nič čutila. Kje pa si rodila? Kako to, da so ti otroka dali šele drugi dan? Jaz sem bila v Postojni zelo zadovoljna z osebjem na porodnem oddelku, tam kjer smo ležale pa.. Bi se dalo razpravljat. Ne vem, če smo naletele lih na take sestre al kaj, ma ni blo ok.

Tudi naš fant ne bo šel v vrtec.

karolina*: Uau, v Indiji si bla. Lepo! 5-tedensko potovanje je kar dolga doba. Bravo. Jaz imam sestrično, ki gre vedno na tako dolga potovanja po svetu. Tudi ona je bla v Indiji 1 mesec. Mesec nazaj pa je prišla iz Gruzije, lih pred vojno je zbežala.
Pa lepo se imejte na morju!!! Jaz bi šla tudi.. Ma verjetno gremo šele septembra, če bo vse ok.

Lara Croft: Bravo za super novičke! Aja, glede imen je bilo tudi pri nas popolnoma enako. Meni so všeč kratka, njemu dolga.. Ma sva našla kompromis.

aprilčica07: Kam pa boš dala delati Foto knjigo?

Ona: Ojoj, kakšna zgodba. Ne morem si niti predstavljati kako se počutiš. Resnično upam, da se bo vse uredilo. Hvala Bogu imaš družino ob strani, ki te podpira in vse. Koliko pa je stara pupa, če smem vprašati? Kaj pa pravi ožja družina (od bivšega) na vse to? Držim pesti za vas.

Lep vikend vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.8.2008 9:55:44   
Anonimen
Čau,
kako kaj? Ste se kej spočile, žurale, napohajale? No eni še uživajo, upam, da ima KAROLINA krasno vreme.
ONA ma še jz sm se skoraj zjokala ko sm čitala post. Ma pusti jih, nardila si vse kar je v tvojih močeh. Stanje se bo enkrat popravilo. Zato pa smo me tu, da ti stojimo ob strani. Ti zdej lepo z malo princesko uredite sobico, pejdi z njo v šoping pogledat kako barvo sobe bi rada, pa kake nalepke od Princesk al od Medvedka Pu-ja, al kakrkoli. Pa stropno luč zamenjaj, če je treba, zavese (malo se sprosti v šivanju, saj to rada počneš). Kako novo jesensko kolekcijo za njo: kiklico, torbico, .... Ne pozabi se posvetit tudi sebi! Zadnjič sm ti pozabla omenit, da imaš krasno postavo, res! Sm si zadala, da bom morala preko zime kej naredit (telovadit, kake lunine poste se držat,....), moram pridet nazaj na staro težo, saj sm se takrat najbolje počutila in z manj napihnjenega šlaufauser posted image .

APRILČICA dobra ideja to s foto knjigo. sporoči nam kako je bilo.

MUCKA  si kej dobre volje? ne pretiravaj kako imaš v stanovanju. Pr nas je vsak dan, kot da bi bomba padla in vsakič sproti pospravljamo, sesamo, brišemo,...pa spet jovo na novo čez en cajt. Nimaš kej, kaj bo potli ko bosta imela 2 mulota? Ne obremenjuj se s tem, meni je tašča vsakič težila in sm ko luda čistila, ti povem, da sm bla vsakič bolj zmatrana in bolj nervozna. Ma za koga??? Otroci ne poznajo praha, ne poznajo kaj je razmetano, umazano,... Počasi, vse se da. In če koga moti, da npr.nimaš posod umitih, naj niti ne gledauser posted image .

Pr nas pa je situacija smotana. Ta mali ima že od včeaj vročino in katar, k ga ne mora spravit vn. VSake toliko mu malo s pumpico potegnem gost šmrkelj, čez cajt pa se iz nosa usuje. Ma bogi je. Hvala bogu ima apetit za jest in pit. Če se bo vročina nadaljevala do jutri, ga peljem h dohtorci.
Punce so ostale pr mojih in malo mi paše mir, da ne rabim zijat, katera naj da mir. Ko se začnejo cukat, prerivat, nikoli konca, dokler ta večjo ne pošljem al v sobo al na dvorišče. Ta mala me še ne razume, njo nekako drugače zamotim.

Kako je bila kej nevihta pr vas? Na štajerskem spet katastrofa.

Lepo nedeljo vam želim

< Sporočilo je popravil anakarin -- 24.8.2008 9:57:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.8.2008 21:25:16   
aprilčica07
Helou,

anakarin, tianna: knjigo smo dali delat v digifot, mislim, da so nekje v lendavi:), v glavnem smo spesnili kar je blo treba, prečekirala slovnične napake in končnoo odposlali.. Zdej pa upamo, da dobimo do sobote.. naj bi dobili, ponavadi traja tri delovne dni.. tako, da upam, da se nam izzide...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.8.2008 21:29:09   
aprilčica07
Ma sem falila, nisem še tela odposlat, me je neki zafrknilouser posted image

Vikend je pasal v redu mimo... smo malo kolesarli, danes dopoldan smo šli od solkana, do mirna in nazaj.. tamali je užival,  malo spal, malo vreščal.. ma je blo lušno.. popoldan pa smo taščo&tasta odpremili v toplice.. naj grejo malo uživat, si več kot zaslužijo.

Nevihto smo preživeli v dolini, je blo sicer malo toče, ma ni blo hudobije... niti senca kar je blo kje drugje.. sem čula za štajersko, da je spet klestlo.. ma ježeš a ne bo še konc...?? bogi ljudje....

tamali spi, moj je šel dežurat in jst zdej tle sama za računalom:):)

ona: kako ste? se držiš?

zdej pa tudi jst še pod tuš, in pol malo  čitat bukvo, pol pa spat:):):)

Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.8.2008 13:04:07   
ona
Ravnokar sem spet dobila internet in taprvo šla tle pogledat,če je kaj novegauser posted image
Nam je v soboto spet sesulo telefon in in internet,čeprav je bilo vse iz elektrike,samo ene žice nisem sklopla od telefona in je bil cel hudič.Ma še dobro,dokler nam hodijo od telekoma popravljat in menjavat tiste škatle na podstrešju od isdn-ja,pol je okuser posted image
Sem pa te dva dni tako zadovoljna sama s sabo,danes pa tudi,ker vidim kako mi stojite ob straniuser posted image Še posebej tebi ANAKARIN user posted image ,ker si mi prav brala misli,ker bom točno tako naredila,samo zdej počakam še tisti linolej in obija,da lahko začnem nosit na podstrešje kar imam po sobah.
Sem v petek z mojim dragim debatirala ma skoraj do 3 ponoči od 21 ure in res še dobro,da ga imam,da me tolaži in stoji ob strani,saj z njim se je tako lepo pogovarjat,ker je dokaj realen in mi je dal misliti,da moram živet naprej,pa naj se zgodi kar koli!Res,ne vem kaj bi brez njega...
In končno sem si prišla na čisto,da nič ne morem naredit,kot živet naprej za mojo družino,ki me tudi potrebuje in evo danes npr. sem res dobre volje,polna energije....še dobro,da sem nekako močen karatkter in,da si lahko pomagam,saj po moje bi pristala samo v Idriji....
TIANNA,punčka ima 3,5 let,tale sin pa 9.5 let.Družina od bivšega pa je taka,da tam otrok živi pri njegovi mami(70 let),ki je srčen bolnik,tam živi tudi en brat,ki je sam -stric,potem je en brat z družino drugje in ena sestra,s katero sem vedno na vezi,samo tam zgleda  so vsi nekam čudni,samo med sabo se nekaj pogovarjajo,da tako ne gre,naredijo pa ne nič,ker se jim sin smili.Saj dokler oni tam ne bojo udarli po mizi,ne bo nič in bo tako naprej!
LARA CROFT,veš,da sem menda jaz tebe videla včeraj?Smo se glih vračali iz večerje in se mi zdi,da si bla tiuser posted image Tam okoli 19.30 in je bil s tabo mogoče mož in ste šli na sprehod?
ANAKARIN;ma provaj sinka peljat na morje,če imate možnost,ker tam se mu bo sigurno tale katar spravil ven,samo,če ima vročino pol ne bo nič!
Veš,da nimam nobenega pravega nasveta,kako to pozdravituser posted image
Samo ste res bogi,skoz je nekaj,a?
Kako pa šola,ste se že pripravile s pupo?A komaj čaka al ne?
APRILČICA,ma kaj tako turo z biciklom ste naredili?Ma ala vam vera,meni je že 3 km fuuuul,pa še naša se ni rada vozila prav nikjer ne na biciklu,ne v vozičku,tako,da sem moj bicikl kar dala malo v arhiv,dokler ne bo naša pupa sposobna sama it dlje z biciklom.
Ok,zdej pa kaj naredit,imejte se lepo in hvala vam za vso podporo!

Kje je pa MID?Dej en stavek nam napiši,no

Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.8.2008 13:11:37   
kasso
onauser posted image user posted image zate, sploh si ne morem predstavljat, kaj doživljaš kot mama

anakarin in mucka.... ko se boste dogovorile za kafe, me pokličita user posted image

ne utegnem kaj več komentirat, ker je moja mala frajla danes non stop priklopljena. Ne vem, al bodo že zobki al kaj user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.8.2008 13:35:13   
Anonimen
No, kaj dugaja?

Mi smo tudi to noč dežurali, vsaki dve uri. Al je jokala ta mala al ta mali. Pa še ta večji se je začel mašiti nos. Ta malemu je pasala vročina, jo je pa fasala ta mala in maloprej je popila Daleron in lepo zaspala. Kaj je to vreme al kaj? sej nit neveš zdej kako jih oblačit, ker je zjutraj frišnu in zvečer že ob 7 se je treba fajn oblečt. Pr nas pa še piha povrh.

ONA bravo za pozitivno razpoloženje. Ma murje, kje je to?Kaj je to?user posted image   letos ni cajta, pa sreče nimam ker starši od mojga potrebujejo sina za pomagat al zidat al drva pospravljat, da bi nas peljal. Sama pa ne grem z muloti, ker bi se samo matrala. Hvala bogu, da nimamo več njive, ker bi nas čakal še krompir, fižol, ... saj je prav imet svoje domače, ma zaenkrat nimamo časa. Čez par let bomo spet kmetovali.user posted image  

Grem zavit darilo za nečakinjo. sm ji nabavla mp3, ker rada posluša muzko. Mp4 ji že doma dela preglavice, ne dela, pa ne zna rokovat z njim. Jz nimam časa, da ji skoz razlagam, tako bo vsaj lažje poslušala muzko. Saj sm ji skoz mojga posojala, potli se je ta večja skoz jezila. No oktobra ko bo imela RD pa še njej enga nabavmo. Zdej mi ta večja že teži "mama, family frost-sladoled, pridi hitru, pridi hitruuuuuuuu"

user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 25.8.2008 13:39:08 >

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.8.2008 13:47:05   
Lara Croft
LARA CROFT,veš,da sem menda jaz tebe videla včeraj?Smo se glih vračali iz večerje in se mi zdi,da si bla ti Tam okoli 19.30 in je bil s tabo mogoče mož in ste šli na sprehod?

Ja pa čist možno, da sva bla midva..... sva šla na sprehod, ja.... če sem imela rdeč spodnji del trenerke in modro majco z enim motivom iz Disney landa, sem bla jst.... user posted image

Men je pej tk dolgcajt.... tku nekoristno se počutim tle doma.... nisem vajena bit tku v brezdelju.... Sem tela vsaj kosilo skuhat pa je moj reku, da ni nič treba, da gre kr ven jest.... jst pa itak nisem lačna, ki sem zajtrkovala ob 10h....

Ma si grem noge zdepilirat.... vsaj to... user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.