|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
13.8.2008 13:01:29   
mucka25
Živjo. No po bolj tečnem jutru sem se mal v roke vzela in je že boljš. Sem prov dobre volje, sem tud velik nardilauser posted image user posted image . Potlej gremo pa našo malčico Malu pogledat v porodnišnico (no ni bla tko majhnauser posted image ). Mamica je tud vredu, mal utrujena, pa to je tko normalno. Se bosta te dni lepo navadli ena na drugo pa bo.

Lepo ko tako planirate za vikend, moj ima dopust pa kljub temu ne mormo nikamor, zdaj je pač vreme in mormo otavo pospravt, pol pa še krompir in še kaj bodo našli do konca dopustauser posted image . Drugač je pa tko najbolj važen, da smo skupi. 

Moram šibat...... čao

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.8.2008 13:18:35   
aprilčica07
O ma danes smo pa pridne, kr čvekamo. Kar zame ni najbolj pohvalno, ker bi mogla delat, pa nimam volje... Ajoj, rabim eno brco v rit:):)user posted image Ma ko je tako lepo čvekat, ne?

karolina: mi smo tudi bli najrpej zaljubljeni v vodno posteljo (no, jst), pa sem se pol premislila, ker sem jo provala in mi nekako ni sedla.. Vem, da se da trdoto štimat, samo meni nekaj ni blo. Saj veš, ko  se ti zdi, da to ni to. In pol so sanje o vodni postelji šle pa pa..user posted image   In imamo še zmeri tisto od prej, smo pa jogi menjali:):)
mucka: a Malu se kliče pupica? ali sem jst kej narobe zastopla? Kakorkoli, samo da  sta obe z mamico ok:)user posted image
No, mi smo pa krompir pobrali, ma kljub vsemu ne bomo najbrž nikamor šli ta podalšan vikend. Mogoče me bo pa moj presenetil in kam peljal ha hauser posted image

Ma moram it, no, me bojo tepli če ne:)

lp.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.8.2008 14:25:34   
trixi
ojla,
no, bom pa še jaz čvekala, mene ne bo zato noben tepuuser posted image , mi je možek naštimal na ekran napis: Ringaraja te že čaka. Ja, včasih se mu da pa me malo heca, in zdaj se ta napis vrti tle gor, pa moram malo ubogatuser posted image
No, jaz sem vse spucala, familja je šla prej k tašči na kosilo, moj zdaj počiva, otroka pa sta šla v knjižnico. Sem rekla, da ni treba, da se jima mudiuser posted image , malo tišine prav pašeuser posted image
karolina, veš da ni slaba ideja, sem si že mislila, da bi bilo dobro malo tvoje poste za nazaj počekirat, ma zdaj mi ni treba. Bomo vidli, kaj se bomo danes zmenili s sosedi. Čeprav meni samo una gužva v Čatežu ne diši, ma če bo večina za se bom pa prilagodila. Itak je glavni namen vsega pohajanja ta, da se otroci imajo fajn, mi pa posledično tudi, ker če se jim dogja niso nič sitni in je za vse prav.
mucka, čestitke za pupiko. Koliko pa je bila majhna?
aprilčica, veš kaj, pa četudi malo poklepetaš, saj pol pa z večjim elanom narediš kar je treba pa je glih tako prav. Ma zakaj ni pri nas tak sistem, da je važen rezultat, ne pa kdaj, kako je kaj narejeno. Midva sva oba v takih službah, da štejejo samo rezultati pa je za vse prav.
punce, ma kaj ta vodna postelja nič ne juga, jaz si predstavljam, da bi spala gor ku na barki, ki jo premetavajo valovi. Ma ne se mi smejat, nisem še nikoli provala 
tako, zdaj grem pa en kafe v miru spit, da ne bojo otroci prej doma

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.8.2008 14:40:14   
Anonimen
Dan bejbe
eko tudi mi se ukvarjamo barvanjem okna in vrata v otroški sobi, kr jh lansko leto nismo. V belo barvo.
Ma sm smotana bla včeraj, da ne pozabim spet   user posted image DOBRODOŠLA MED NAS Lala Croftuser posted image

Glede izpuščajev pa tako, da ne kaže lih najbolj krema od A DERME in sm prešla na kremo od Tobrexa. Po se pojavle še ene 2 piki po obrazu. KAROLINA te "razjede" izgledajo tako, da se najprej naredi redeča pikica, nato se poveča in se naredi mehurček. čez čas mehurček poči in teče vodica kot pri žulju. ma ko je mehurček počil pri malemu, se je pikica širila. Zdej ima 3 velike fleke.

Ma ke lepo, da se nekatere odpravljate na mini dopust. Mi bomo doma. Nič ne planiramo, bomo vidli sproti kam pa kako. Zdejle so pršli spet rusi med nas , tako da se še z njimi moramo zabavljat.

A zdejle tudi na netu iščem kakega slikarja ali risarja k riše karikature. A pozna kaktera kakega? namreč z bratom sva se spomnila, da nekaj ušpičimo staršem k imata septembra 30letnico poroke. Pa sm se najprej jz spomnila, da najde kako sliko od njune poroke in da damo delat karikaturo. kaj pravite na to?

MUCKA lepo da si postala tetka. Samo, da so punce žive in zdrave.

KAROLINA uf mi se prej bojimo, da nam mulci ne prodrejo vodne posteljeuser posted image . Moja sestrična ima tako in je zadovoljna (vsaj tako je rekla pred 5leti). Nismo se dolgo slišale, pa jo moram zopet vprašat.
Dobro idejo imaš za preživetje vikendauser posted image .

Ala grem pojest čokoladni puding, a bo še katerauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.8.2008 17:11:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: karolina*

Lara, blizu Sežane je doma, taku da če čš se lohko zmenmo user posted image  Lohko pa počakaš še en teden, ker ima lih rojstni dan in smo ji kupli novo masažno mizo user posted image  Ma ne okol govort

lp

user posted image Ku ta riba bom... čist tiho....  Drgač pa.... jst bi si zaenkrat samo tačke masirala.... mam tak težke in živčneuser posted image ....

LARA CROFT, a ti imaš rok septembra?Joj,zdej bom kar gledala po Sežani vse nosečke,če si mogoče ti med njimi

ONa...user posted image user posted image .... no, bom vsaj vedla, da si ti, če bo katera pretirano gledala vame.... user posted image user posted image Sem pa menda edina nosečka, ki hodi zvečer okoli Tabora... ali pa tudi ne... user posted image

DOBRODOŠLA MED NAS Lala Croft

TENKJUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image

Ala grem pojest čokoladni puding, a bo še katera

Bi.... ma zdej sem tku sita, sem si iz Postojne prinesla čikinburger in pomfri....

Aprilčica...... ma sej uživam.... počnem samo tisto, kar mi paše....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.8.2008 17:12:52   
Lara Croft
Babetine.... uživajte na morju user posted image user posted image oz. pri obnovi vaših bivalnih prostorov.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.8.2008 21:20:07   
mucka25
Večer punce. Ma dans mi je blo pa vroče na spehodu, tko da si bom tud jaz zdaj privoščila eno veliko porcijo pudinga, k sem ga popoldne skuhala, pa mal sladoleda povrh. njam njam

Ta naša "mala" Malu niti ni bla tko majhna, ima 54 cm in 3800g in je mamico kar pošten namatrala, zdaj  pa tud že pridno jokca in ji ne pusti kaj velik počivat.

Moj mali velikan se je pa tud mal umiru, me še spravi na obrate, ko je treba jest, drugače je pa čist priden. No pa še z očijem sta dans dopoldne pohajala po Postojni, ni čudn,da je pol priden. O zobeh pa ne duha in sluha user posted image .

Anakarin to s karikaturami za obletnico bo po moje prov fajn presenetlo vajine starše. Tko mal drugačno darilo, da ni vedno eno in isto. Nekaj podobnega sem nardila jaz za moje, nekaj let nazaj in jima je blo zlo všeč. Drugač pa glejte, da se čimprej pozdravte in če vam bo pa kaj dolgčasuser posted image se lahko kaj dobimo na klepetu.

Zdaj pa si grem vzet mal časa za mojga user posted image , da ne bo reku, da ga zanemarjam. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.8.2008 21:57:24   
aprilčica07
Alora, sem celo uspela nardit dve slikci in jih dat v album:)

naslov albuma je Naš fantina, geslo je pa škrat (male črke)

slikici sta stari 4 mesece, nimam nobene sveže, oziroma jih imam ma jih ne znam spravit goruser posted image Škoda da je mojuser posted image računalničar:)

Ma tudi ne zna pošiljat zasebnih sporočil, pa sem pol geslo in vse kr sem napisala:)

Se bom še kaj pomatrala in provala dodat še kašno slikico:)

mucka: alora je pupica Malu, mi je blo malo nenavadno ime, pa ben,  okusi so različn in važno je, da sta ob ok, vse druge je postranskega pomena, a ne? 

Tako, zdaj bom pa tud jst šla  pod tuš in pol v cunje:):)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.8.2008 8:37:27   
karolina*
Hej !

Aprilčica...itak, če ti postelja ne ugaja je druga stvar, lahko teoretiki pišejo kar hočejo, je res user posted image user posted image  Sej ni rečeno, da bo nam odgovarjala. Je fajn pri tej firmi, kjer se mi zanimamo zanjo, ti jo dajo na 3-mesečno probo in če ti po treh mesecih ne odgovarja, ti jo vzamejo. Plačaš samo stroške montaže ostalo kupnino ti pa vrnejo. Tako da bomo lahko na koncu tudi mi pristali na trdih tleh user posted image user posted image

Trixi, nič ne valovi postelja user posted image user posted image  Tudi če se nekado na njej obrača tebe to ne moti, ker ima vsaka polovica postelje svoje vodno jedro in dušilce in tako "valovanja" ni. Pa tudi predret jo je nemogoče kot se Anakarin boji user posted image user posted image user posted image  Za izlet pa- tudi meni ne diši Čatež ravno, ma glede na vremensko napoved ne vem kaj bi drugega izbrala... Če je vreme lepo imam en kup predlogov, če je pa dež pa se hitro zmanjšajo- kakšen bazen, zabaviščni park (pokrit), ...Kaj pa hiša eksperimentov v lj ali so še premajhni vaši pobalini? Če je lepo vreme je za take paglavce zanimiva tudi Kekčeva dežela, sam kaj ku ne vemo kaj nam bo nebo ponudilo...

Anakarin, si dobila kakšnega ki riše karikature? Tudi jaz bi rabila nekaj takega, tako da če kaj izveš, mi prosim sporoči!!

Js pa ne vem kaj bo z našim izletom, ker vreme za jutri ni ravno obetavno. Sploh ne vem kaj nardit, ker res ne bi rada kakšnega neurja v šotoru preživela. No, bomo vidli danes kakšna bo napoved, pol se bomo pa odločli.

AJA, včeraj sem se na Simobil prešaltala. Po izkušnjah prijateljev je ful bolj poceni, pa še lušne gsm-e imajo. Sem si vzela eno Nokio N73, za 60€ (v redni prodaji 350€). Bomo vidli zdej kaku bo, zdej moram sam mobitel odjavit in veselo klepetat user posted image .

Lara...tudi nogice masira, refleksologijo, ipd. Te še mika user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, da ne pozabim- lušn dečko je ta vaš pobalinček user posted image user posted image user posted image  Pa voziček maš tudi super...js sm tudi imela ogledanega takega, pol smo se pa za Traxxa Jaguarja 4 odločli. Ma mi je skori malo žal da nismo vzeli PP.

Ala, lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.8.2008 9:33:35   
aprilčica07
Ja, Karolina: v ta vozek sem se zaljubla na prvi pogleduser posted image tisti krat je bil lih znižan v BC in smo ga pol vzeli. Je tudi udoben za malega, skratka ga ne bi menjala. Edina slabost je ta, da je velik in je treba malo potrpljenja in mirnih živčkov , da ga stlačim v svojga pičipokija.user posted image A veš, da je moj pa prešaltat iz simobila na mobitel, da mu telefon ne lovi in kr naprej je neki  jamral... In je šel in menjal.. Bomo vidli kako bo zdaj kontent.. Ker se mi dozdeva, da je simobil cenejši kot mobitel...

Sem brez volje danes, za delat se razume. Sva včeraj zvečer čvekala relativno dolgo v noč in bi zjutraj oba spala. No, saj moj je spal malo več (dela  popoldne), ma jst revca sem pa mogla vstatuser posted image   Imam očke kr zlepljenje skupaj.

Moram pa pohvalit malega (da me ne teplo), da spi cel teden v svoji posteljici. Ima obdobja ko se konstantno zbuja sredi noči in pride gostovat k nam, trenutno je pa mir in pridno spančka sam.user posted image

Ah, moram it. Namesto, da bi izkoristila dan ko ni strank in pridno štepala odločbe ali kašno tako sranje, visim tle goruser posted image

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.8.2008 9:45:00   
Anonimen
Jutro
nevem kaj naj za kosilo pripravim, pa tu visim :) :)
zgleda da je ponoči padalu, k je nekam frišnu jutru. Itak bodo kmalu začeli kurit. Se bodo vsaj cunje posušile.
Tud jz sm se prešaltala iz mobitela na Simobil, na un paket Smart20, pa vem povem da sm zelo zelo zadovoljna.
APRILČICA simpatko je tvoj pičipokiuser posted image .
KAROLINA sm najdla enega z rakeka (tega bo brat prašu) , pa še ene 2 moram poklicat kako pa kaj.
Taku, pa kajsneje kej počvekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.8.2008 13:40:17   
Lara Croft
Lara...tudi nogice masira, refleksologijo, ipd. Te še mika

Vedno bolj.... user posted image user posted image Kvanto košta?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.8.2008 0:52:52   
trixi
ojla,
no, mi smo se odločili, da jutri- ups- danes odrinemo proti Štajerski, rezervirali smo apartma nekje v bližini Maribora, potem pa v soboto gremo v Avstrijo v Styrassic park gledat dinozavre. V nedeljo pa čez Koroško domov, ne vem, se bomo odločali sproti.
V nedeljo sledi poročilo, za zdaj pa lahko noč, čau

Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.8.2008 8:55:06   
ona
Dobro jutro!
Včeraj sem vas na hitro prebrala,pol pa me je monitor hecal in nisem mela niti volje kaj napisat!Moram po nujno kupit novega,ker mi dela gor ene take lise,da na moment ne vidim nič gor in to se dogaja že en lep cajtuser posted image
Zdej pa vas še tle prosim s kakšno idejo kakšen monitor naj sploh vzamem,kerm imajo povsod samo lcd-je,meni se pa niti približno ne sanja na kaj naj bom pozornauser posted image Če povem po pravici,bi še vedno najraje mela to staro škatlo,ki jo imam zdajuser posted image
Včeraj smo ble s tamalo in mamo v sesljanu in je bilo tako lepoooo,sva se z mamo ful pogovarjale,predvsem o sinu,pa se lepo imele in še dobro,da sem izkoristila včerajšnji dan,ker danes je pa že slabo vremeuser posted image
Joj,sem vam prav fouš,ko se odpravljate vse nekam pohajatuser posted image No,saj mogoče jo tudi mi kam mahnemo,ma nimam preveč volje....se mi res ne da sploh kam ituser posted image
KAROLINA,dej mi zaupaj pri kateri firmi gledate vodno posteljo?Pa telefonsko,če si menjala mi obvezno javi,saj nikoli ne veš kdaj jo bom rabla!
Sva se pa včeraj z mojim pogovarjala,da bi žiher šla v ogled postelje oz. jogija,tako,da je verjetno ta nakup kmalu na vrstiuser posted image Pa prav kmalu bom morala razmišljat o nakupu nove kuhinje,ker ta se mi že lupi pri omarah tista iverka,ima pa že enih 30 let tale kuhinja,ker sem jo podedovala,ko sem prišla k hišiuser posted image Ma tud za to me mine volja it kupovat,ker točno vem,da bom mogla vse sama zrihtat,ker mojega tole ne dosti zanima kakšna naj bi bilauser posted image
Mah,bomo že!....
MUCKA,tudi moje čestitke za naraščaj,pa da bi bila oba z mamico vesela in zadovoljnauser posted image user posted image user posted image
APRILČICA,sem gledala v album,tamali ja pravi cartek,ni kaj!Pa še kakšno slikco pripopaj ob priliki,ok!!!
Pa ostale bi tud lahko dale kakšno slikco v album,a?
ANAKARIN,kako ste z zdravjem?Kaj pa karikatura,si dobila že koga?Pa kaj bo tole narisal,če sem firbčna?
LARA CROFT,dej nam malo o sebi napiši,a?
Ala,dovolj za zdaj,se mi ne da več pisat,ker me heca ekranuser posted image
P.s.TRIXI,lepo se imej na izletu,pa obvezno poročaj v nedeljo,ok!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.8.2008 10:10:31   
Lara Croft
Ma kaj nej napišem? user posted image Itak tko mimogrede vedno kej o sebi napišem tko da prej ali slej boste zvedle vse... user posted image user posted image ...

EJ, danes je začel 37 teden.... madonca... še malo, še malo... pa sploh nimam še vsega pripravljenega... se mi kr zdi, da imam še fuul cajta... user posted image   Po 21 letih imet spet otroka.... ma zdej bo vse drugo...user posted image

Mi je všeč danes, ki je oblačno.... bova šla kam pohajat, ki če je sonce in vročina me ne spraviš prow nikamor....

Iščem fajn pediatra
.... h komu hodite? Ne bi hodila tle v Sežano.... vsaj dokler ne gresta nončkota v penzijo.... user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.8.2008 10:29:22   
ona
Ejla,sem naredila na hitro album od podstrešja,ma bom kar tle vam napisala potem geslouser posted image
So pa gor slike od stopnic,nekaj sob,ki so pobeljene je skoraj končanih,okna so na tleh,ker jih barvam,ena soba je polna ropotije še,ker jo nisem še končala.Tam kjer je ena luknja v zidu bo kao wc nekočuser posted image Ne se ustrašit slik,ok!
Album pa je podstrešje,geslo pa stopnice!

Lara croft,kaj že imaš kakšnega otroka,ker si mi res znana,sem šla tvoj album gledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.8.2008 11:01:29   
Lara Croft
Lara croft,kaj že imaš kakšnega otroka,

Sem glih zgoraj napisala, da bom po 21 letih spet mama... user posted image

Mene pa tisti album "morje" zanima.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 15.8.2008 11:03:47 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.8.2008 11:06:56   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem glih zgoraj napisala, da bom po 21 letih spet mama... user posted image

ja,ma imaš samo enega od prej al več?user posted image
Drugače pa imaš na zs geslo od morja!

Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.8.2008 11:09:22   
Lara Croft
Hvala za geslo...user posted image

Ta punčka bo zdej drugo dete... user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.8.2008 11:13:02   
Lara Croft
Ma kaj si čist iz Sexane? Te nisem še vidla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.8.2008 17:10:40   
ona
Ne,nisem prav iz Sežane,ti več napišem na zs,ok!

Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.8.2008 22:05:27   
mucka25
Dober večer.

Lara: joj kje je že to, ko sem šla rodit, sem zdaj, ko je svakinja rodila prov podoživela kako je sploh bilo pri porodu. Kot da me sploh ni blo zraven, se nisem prov velik zavedala med porodom, so me mogli zbudit za rodit user posted image . Tud jaz nisem mela vsega pripravljenega, ko me moj pikec pri 37 tednih preseneti in pride na svet. No res, da so mi porod sprožli, sam to samo zato, ker je tamali tolk divjal v trebuhu in mu je srček tolk razbijal.  Smo mu skoz govoril kaj vse mu bo božiček prinesel, da ni mogu več čakat user posted image user posted image . In še zdaj je tak neučakan, če mu rečeš, da kam gremo, tud spat ne more, da nebi kaj zamudu.  Ti pa želim, da bo s tabo in tvojo pikico pokico vse ok, pa neglede kdaj pokuka na ta čudovito pisan svet.  Enga user posted image , da bo pazil na tvojo družinico.

In enega user posted image , da bo pazil na vse ostale punce tle gor. Lepo bodite, dobr se naspite. Lahko noč

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.8.2008 22:51:47   
Lara Croft
zdj je pa mene mal zaskrbelo.. Nasa punca td ful nori,ma cel dan,tm okol 10h zacne in ne neha,dokler ne grem spat..ne vem,al je res tk zivahna,al je nemirna.. Dobr da imam v cet pregled... Sm z gsm na netu,zatu je tk natlaceno...

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.8.2008 16:54:23   
ona
Ojla,kaj je zdaj,kjer ste vseuser posted image
Pri nas vse po starem,barvam škure 100 na uro in to je to!
Mogoče gremo počasi danes kam ven,kaj pa vem...Se tale vikend kar dogaja vsepovsod,samo če pomislim se gužvat na teh praznikih me vse mine sploh kam za ituser posted image
Nič grem naprej barvat,pa se zvečer mogoče še kaj oglasim,okuser posted image
Lep danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.8.2008 23:21:54   
Anonimen
Čer,
najprej da povem, da se je mali pozdravil od tistih "razjed" s pomočjo kreme Tobrex.
Drugo, da je pokukal še četrati zobek oziroma drugi odzgoraj.

Moji zdejle piknik majo pred bajto in so že malo pod gasom medtem ko gledajo lunin mrk. Jz ga vsake toliko opazujem skozi okno. Glavno da so zame in mulote že spekli na žaru in pojedli, da sm jih lahko dala spat. V četrtek so lih tako nardili piknik in je ta večja z atijem in ostalo klapo visela do 2 zjutraj. Ob polnoči sm jo terala v bajto, ma ni šans, skoz neki izgovori. Ma sm si mislila, sej boš vidla vraga zjutraj, ko bo treba zgodaj vstat. Pa me zafrknila, prej je ona vstala kot rožica, jz pa vsa gnila.
LARA kdaj maš rok? Dobra si, da po 21letih maš naraščaj. Največ sm slišala 18let. Joj ko se samo spomnim kako mi je tretje dete brcalo, vsakič sm mislila, da zdej bo ta dan, pa nč. Vsakič me je zafrknil. NIsm bla jz te sreče, da bi samo pršlo na svet, vse tri porode so mi sprožili, ko niso imeli kej delat in ni bilo gužve.
MUCKA povej kaku maš drug tedn kej fraj, da se dobimo?
ONA bi te mogla poslati mojga na tečaj barvanjauser posted image . Šala! Ma moj nima živcev za barvat in vse je šlo po gobe, bolje da ne komentiram.

Včeraj zvečer ko je grmelo smo meli šetnjo po stanovanju. Največ je rogovilila ta starejša-katastrofauser posted image . Največ mi pobere energije ko mi grejo mulci spat na mojo posteljo, jz pa moram al na kavč al na njihovo posteljo.  Tud moj gre zravn, sej vsi pa spet ne pridemo gor, bi rabli že posteljo od dimenzije 250x200user posted image .

nevem več kaj naj napišem pa grem v spodnje ležeče, da ne pristanem na gornjemuser posted image

upam, da se KAROLINA in ostali dopustniki imajo lepo

user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 16.8.2008 23:24:28 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.