trixi
|
ojla, saj me je prav malo sram, mi smo že od petka doma, ma nimam časa nanka dihat, kaj šele tu kaj napisat. Pa saj ne vem, niti kje naj začnem, al naj vam povem kako smo mi ali naj vas pokomentiram. Ben, nartanajbolj važno ONA, vse najnajnajboljše ok, gremo dalje, vidi, vidi, znam anka barve menjat. Vam povem, mi smo se domov pripeljali v toči, ben, ne glih celo pot, ma tam nekje pred Pazinom ali kje že je pa nasulo glih tolko, da me je pošteno stiskalo v ...Moja sinjorina je rekla, hvala bogu, ki nismo s "cuore sportivo", smo šli z mojim, ma ja, ki jo zdaj ona vozi, mora bit alfica lepa, meni je blo pa gladko do Pakistana za pleh, važno, da sebe in otroke cele domov pripeljem. Smo se celo malo na unem sos placu ustavli, da sem parkrat za pogum globoko vdihnila in počasi dalje. Ben ja, sej pole se je izkazalo, da je bila tisto bolj točica ku taprava toča in je avto "ku nov" . Drugače pa- morje ku morje, še vedno slano, vreme super, vse dni lepo, sončno, tamalega otroka so počuvali nono in nona, s hčerko sva se pa malo naklepetali še kar sva bili v manjku za nazaj, pa še malo na zalogo za naprej. Tata nas je pogrešal, baje, tako je vsaj rekel. Zdaj na veliko perem in pucam...a ne, to pa ne. Ker- jutri nam pridejo menjat okna. Jaz bi se kar nekam skrila, jao, kašn kažin bo v hiši. In še neki sanjamo z našimi sosedi, da bi šli ta vikend, ko bo bolj dolg, kam kampirat. Pa smo vsi brez ideje kam. Ma itak je konec tedna napovedano slabo vreme, ma kaj pa drugega, ko moj začne dopust, je vedno tako. anakarin, kje ste vi na kolpi? Ma kaj tebe ni nič stah se kopat v Kolpi? Mi smo šli lani kampirat na Kolpo, samo mene ne spraviš tam v vodo, jaz moram videt dno, kaj je notri. In, če pride kšna kača, jao! Ma itak je mrzla, brrr. mucka, sem tudi jaz pogledala slikice, ste res ena lepa mlada družinica karolina, sem ti rekla, da se bo vse poštimalo, kar tako naprej, bravo, res sem vesela zate aprilčica bomo navijale za eno lepo dišečo štručko Lara Croft, eko, vidim, da imamo novo članico, dobrodošla MID, kaj zdaj že med službo hodiš na kafe, bravo, bravo, kar tako naprej, napreduješ. Veš da bo še prehtro tisti čas, ko se bom jaz spet do Sežane pripeljala. Ma ja, da gremo res na kavo, ok!?! kaj sem koga pozabila, upam, da ne, samo une, ki se ne javljajo, ma kje so? ala, grem zdaj, jutri bo naporen dan, čau. čau
|