ona
|
Dobro jutro! Včeraj sem vas na hitro prebrala,pol pa me je monitor hecal in nisem mela niti volje kaj napisat!Moram po nujno kupit novega,ker mi dela gor ene take lise,da na moment ne vidim nič gor in to se dogaja že en lep cajt Zdej pa vas še tle prosim s kakšno idejo kakšen monitor naj sploh vzamem,kerm imajo povsod samo lcd-je,meni se pa niti približno ne sanja na kaj naj bom pozorna Če povem po pravici,bi še vedno najraje mela to staro škatlo,ki jo imam zdaj Včeraj smo ble s tamalo in mamo v sesljanu in je bilo tako lepoooo,sva se z mamo ful pogovarjale,predvsem o sinu,pa se lepo imele in še dobro,da sem izkoristila včerajšnji dan,ker danes je pa že slabo vreme Joj,sem vam prav fouš,ko se odpravljate vse nekam pohajat No,saj mogoče jo tudi mi kam mahnemo,ma nimam preveč volje....se mi res ne da sploh kam it KAROLINA,dej mi zaupaj pri kateri firmi gledate vodno posteljo?Pa telefonsko,če si menjala mi obvezno javi,saj nikoli ne veš kdaj jo bom rabla! Sva se pa včeraj z mojim pogovarjala,da bi žiher šla v ogled postelje oz. jogija,tako,da je verjetno ta nakup kmalu na vrsti Pa prav kmalu bom morala razmišljat o nakupu nove kuhinje,ker ta se mi že lupi pri omarah tista iverka,ima pa že enih 30 let tale kuhinja,ker sem jo podedovala,ko sem prišla k hiši Ma tud za to me mine volja it kupovat,ker točno vem,da bom mogla vse sama zrihtat,ker mojega tole ne dosti zanima kakšna naj bi bila Mah,bomo že!.... MUCKA,tudi moje čestitke za naraščaj,pa da bi bila oba z mamico vesela in zadovoljna APRILČICA,sem gledala v album,tamali ja pravi cartek,ni kaj!Pa še kakšno slikco pripopaj ob priliki,ok!!! Pa ostale bi tud lahko dale kakšno slikco v album,a? ANAKARIN,kako ste z zdravjem?Kaj pa karikatura,si dobila že koga?Pa kaj bo tole narisal,če sem firbčna? LARA CROFT,dej nam malo o sebi napiši,a? Ala,dovolj za zdaj,se mi ne da več pisat,ker me heca ekran P.s.TRIXI,lepo se imej na izletu,pa obvezno poročaj v nedeljo,ok!
|