Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 11:08:12
|
|
|
|
petra *k
|
trezika blagor tebi da lahko dolgo spiš. jaz zadnje čase se zbujam ob pol 7 in nemrem nazaj zaspati. danes sem pač poležavala. tatly,zakaj v maribor? se pa maš na ptuju big bang, pa v merkuru maš dobre fotoaparate, cene pa iste kak v mb.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2008 13:53:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 14:03:41
|
|
|
|
trezika
|
morrak pozdravljena nazaj... no, sva že dve, ki bova na zavodu...js pa bom štartala s 1.10., ker mi status poteče, službe pa se mi zdaj (še) ne splača iskat, če bomo zibali bi pa rada še čimprej ta dva izpita naredla...tk da grem zdaj ven na ležalnik pa za knjige
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2008 14:29:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 16:25:26
|
|
|
|
petra *k
|
hello kak ste? najna čistilna se je zaključla pred 2 urama, sma zglancala celo stanovanje!sma pridna, ne? gnes ni najbolj pametno da jem sladko, če grem jutri dam kri,ne? ker meni se nenormalno sladko lušta, 4 jaffa kekse sem že pojela, zaj pa morem iti ostalo skriti, če ne še bom ostalo maznila se čujemo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 16:45:45
|
|
|
|
Barbara111
|
oj punce ,jaz bi tudi mogla pucat pa mi ni najbolj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 16:47:37
|
|
|
|
Barbara111
|
petra ste imeli kaj toče?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 16:54:34
|
|
|
|
petra *k
|
oj ja v ormožu glih ni blo tak hudo, v sv.tomažu, od kje sem jaz prav, pa je blo grozno. naši doma majo take luknje v avtu, sestrični je prednjo šipo na avtu strlo, pa strehe,vrti...je blo grozno ja. pa vi?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 17:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
oj! se javim na brzino in še grema z anejom malo vun, ker je notri siten. ste pa pridne gnes z pucanjem- jaz sem pa včeraj tak da danes počivam . nič se čujemo zvečer!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 17:48:43
|
|
|
|
Barbara111
|
nam je vničlo golfa3,na garaži streha 30lukenj ,na sharanu ,ki pa je bil v garaži pa hvala bogu nič.Našim sosedom v bloku pa vsem avte.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 18:20:22
|
|
|
|
petra *k
|
katastrofa res. so pravli naši gasilci, ki so hodli na ptuj pomagat, da je blo grozno. kaj čemo, zgleda se moremo pripraviti na to, da bo vse več groze.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 18:24:08
|
|
|
|
Barbara111
|
Vsredo je napovedan še en tako močan val,kot je bil pri nas .Tak mi je rekel mož.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 20:13:37
|
|
|
|
trezika
|
Čer punce! Se morn malo pohvalit... sn bla pridna cel popoldan, tašči pomagala mešano solato vlagat, pa mezgo delat, vmes sn si še avto posesala... kar se pa teh neviht tiče...baje da pridejo letos še trije taki močnejši vali...8 so jih napovedali, od tega se jih je pet že uresničilo...vprašanje samo, kje bodo udarli Zdaj pa grem malo po tv prešaltat, mogoče kaj pametnega najdem...včeraj nama je dvd crknil sam mislim, da si bova kmalu novega privoščila, kr drugače ful malo gledava razne programe po tv, večinoma si dol z neta vlečeva razne serije, filme,...sva se tega že ful navadla. Če se mi da, še pridem kaj nazaj, drugače pa nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 21:47:28
|
|
|
|
petra *k
|
jaz sem vam prišla zaželet lahko noč, sem tak zaspana, ker me nekaj mantra pa glih ne spim dolgo, jutri vjutro mam dr, potem se pa grem z našimi kopat v male moravce, tak da me do 4h nebo gor. ve pa fajn čvekajte, če bote, pa se slišmo jutri zvečer. nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 21:47:51
|
|
|
|
tatly
|
ojjj.morak hvala in tudi tvoji pupi vse naj naj ..petra v mb sma sla z enim ki je moral it na neko testiranje za vojsko,tak da nisma rabla z svojim avtom it ja sem kupla fotoaparat hja me ze celi dan tam spodaj tak boli da komaj hodim mi je moj rekel da sem kot pingvin,ker se samo majem levo pa desno hja smo sli v mecdonalds pa me je osa pičla na moj lepi tato na vratu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 21:51:28
|
|
|
|
petra *k
|
no fajn tatly,če si našla fotoaparat. zaj pa eno vprašanje za vse. jaz sem prej malo čitala na eni strani, ki so se ene pogovarjale, pa je ena napisala, da se baje mora plačati, če hočeš da je partner zraven pri porodu. JE TO RES???PA KOLKO??? če kera ve, naj mi do jutri večer napiše prosim. me zelo zanima, pa mogoče še kero tudi,ne. zaj pa res nočko, pazite na bušije
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 22:01:12
|
|
|
|
meta21
|
V LJ je obvezno predavanje in dobrih 16 Eur, na Ptuju je pa nekaj manj-10eur??? Saj če bosta šla na predavanja, vama bojo vse povedali. V LJ smo jih imeli 12, ampak midva sva šla na 8-tistih, ki so se nama zdeli pomembni.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 18.8.2008 22:02:28 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 22:04:18
|
|
|
|
meta21
|
Tatly, ti še kar vztrajaš? Tele moje septembrke so čisto ponorele, vsak dan ena rodi. Jaz bom pa najbrž še 10 dni po roku kar doma ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 22:04:29
|
|
|
|
petra *k
|
meta na kakšna predavanja? čuj, tu to nihče nič ne pove. zaj če misliš na mš, to grema ampak tu v ormožu, to traja 2 uri, ker je malo . al še so kaka druga predavanja? dobro, če se plača 10 eur, to gre skoz.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 22:11:05
|
|
|
|
meta21
|
Ja, mislim MŠ oz šolo za starše, ker ni samo mamam namenjeno (no vsaj pri nas ne-smo bili večinoma po parih). Saj pri nas v ZD so tudi samo 3 krat po 2 uri ampak jih med poletjem ni, zato sva hodila v LJ v porodnišnico. Jih je pa 12 ker so razdeljena na sklope: Uvod z dihanjem na porodu, Nega novorojenčka 1 in Nega novorojenčka 2, Prehrana in dojenje, 1. porodna doba, 2. in 3. porodna doba, Poporodna doba, Zobje in higiena ust novorojenčka, Anatomija in skrb za nosečnico, Psiholog, Anesteziolog, Pediater. Ti toplo priporočam knjižico baby book 1 ki jo boste upam dobili na tem predavanju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 7:30:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 7:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Smo šli včeraj kar ob 9 spat . smo pridni ne. Petraj ja potrebno je plačati 10eur saj piše na vratih. lahko danes pogledaš, če greš k g. ni pa pomembno če sta ali nista obiskovala mš(kar se plačila tiče).
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 7:50:56
|
|
|
|
Barbara111
|
Dobro jutro!Ste za kapučino??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 8:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 8:23:54
|
|
|
|
trezika
|
Jutro! mmmmmmmmmmmmm, kako diši... sam me vseeno ni premamilo ...mi sploh ne paše kava, kapučino pa itak ne... To pa js prvič čujem, da je treba plačat, če je partner zravn pri porodu...še dobro, da sn tu gor, človek se marsikaj nauči Js se bom šla zdaj verjetno malo potepat, kr je tako lepo vreme... Se čujemo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?