Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 15:56:09
|
|
|
|
ada2
|
glede spola je meni totalno vseeno, saj sem se odločila za otroka ne za en določen spol. sicer pa glede na to, da imam že punčko in fantka itak sem lahko pametna mogoče samo to, da sem si v drugi nosečnosti nekako mislila, da za fantka ne bom znala skrbeti (ne vem zakaj ) in sem zato potihem upala, da bo punčka, čeprav sem si po drugi strani želela fantka (mogoče zaradi izziva )....no, ko pa se je Adam rodil sem se pa itak zaljubila vanj in ga ne bi menjala za 1000 punčk. razlika je med punčko in fantkom, to vam lahko povem iz lastnih izkušenj, ampak sinova ljubezen do mame je pa nekaj neverjetnega..... punčke so nekak bolj atijeve
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 16:48:44
|
|
|
|
tatly
|
ojjjj..meta tudi jaz mislim tak kot ti glede angela varuha jah jaz sem pa jedla zabeljen krompir pa mi je blo full hudo pa se neko driskico sem dobla,je ze bla mama tak vesela je mislila da se nase dete pripravla na odhod
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 18:03:09
|
|
|
|
trezika
|
tatly tvoja punčka se verjetno do konca ne bo dala je zelo vztrajna...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:03:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly jah jaz sem pa jedla zabeljen krompir pa mi je blo full hudo pa se neko driskico sem dobla,je ze bla mama tak vesela je mislila da se nase dete pripravla na odhod Jaz tudi nekam pogosto letam zadnje dni na WC-a misliš da ima to kaj veze z bližajočim se porodom. Nič, tatly, malo bova še mogle po štengah letat pa kakšno posteljno si privoščit. No ja sicer si pa ti 2 tedna v prednosti.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:08:57
|
|
|
|
tatly
|
meta kaj pa vem mogoce je pa to res povezano z porodom to letanje na wc saj danes gremo na sprehod bomo vidli ce bo kaj pomagalo ker po stopnicah se mi ne da hodit.... trezika----jah očitno ji nic ne majnka tu not pri meni,nevem kaj se ji dopade tak hudo meta kaj ti se se lahko... saj ves kaj mislim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
so meli na ptuju baje še bolj grozno kot je blo pri nas. tatly,meta jaz nisem nič pretirano na wc letala, tak da ne vem. nicem čula da je to kao znak. baje se ti trebuh fejst spusti, pa spodaj te začne kost bolet.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:16:53
|
|
|
|
tatly
|
daja samo mene na hipe spodaj tak kosti bolijo da se komaj obracam,mi ze vcasih moj pomaga
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:29:52
|
|
|
|
meta21
|
tatly, brez problema! Meni se itak zdi, da še pol leta ne bom rodila, ker mi razen hitre zasoplosti, potenja in nerodnosti ni nič. Včasih me malo na notranji strani stegna kost boli to je pa tudi vse. Spim lahko na strani in na hrbtu, trebuh mi redko otrdi (pa še takrat ne vem če je to sploh to ali je samo mali rit malo bolj naslonil ). Ne vem, v torek imam pregled pa bomo vidli kaj bodo gospod G rekli.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:30:55
|
|
|
|
meta21
|
trebuh se mi pa mogoče res malo spušča, pravzaprav mi leze v notranjost proti riti.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ko sem jaz imela občutek -tak kot ti meta- da še pol leta nebom šla so mi vsi govorili: nobena še ni ostala noseča, vse so slej ko prej rodile. vem pa da je grozno čakat, še posebej če greš čez rok. jaz sem se že jokala, ker sem bila že razočarana,da se vse tako vleče, pa po roku imaš vsaki dan ctg in samo letanje pa še vroče mi je tak blo,..
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:36:00
|
|
|
|
tatly
|
jaz ze mam spodaj trebuh.........jah komaj cakam...pa noce ven.....stella lepo prosim pridi k meni,ampak sem vun
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:39:46
|
|
|
|
meta21
|
Upam, da res ne bo notri ostal. Bi pa počasi že rada rodila, ker sem radovedna in ker ga komaj čakam, ne zato ker me matra. CTG pa sploh še nisem imela. Moj G je tak bolj na "izi". Na vsako jambranje mi odgovori: Ja gospa, noseči ste! Saj drugače je ok, ampak ti sploh ne pusti, da bi se kaj smilila sama sebi al pa delala halo zaradi nosečnosti. On to jemlje kot nekaj naravnega, normalnega ne pa nekaj okoličesar bi bilo potrebno kakšne cirkuse zganjat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.8.2008 19:56:54
|
|
|
|
tatly
|
meta se noben ni not ostal in tudi tvoj nebo pa moja ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.8.2008 9:14:55
|
|
|
|
trezika
|
Jutro punce Js sn si dans malo daljši spanec privoščla čeprav sn skoraj znorela zravn ene muhe, ki mi ni in ni dala mira pa ne vem a se samo meni zdi al je nekam hladno dans?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.8.2008 11:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
dober dan! jaz sem pa ravno iz jutranje kavice- saj vem je bila dolga kavica. res je hladno danes, jaz ponavadi v kratkih rokavih lečem mi je namreč vedno vroče, danes sem pa celo polover iz omare potegnila. nič grem, namreč danes ne rabim kuhati ker mami kuha morem pa jo vseeno vprašati če ji kaj pomagam . se pišemo kaj proti večeru
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.8.2008 17:55:21
|
|
|
|
meta21
|
Samo toliko, da nas spravim nazaj na začetek. Bi bile že skoraj na 2. strani!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.8.2008 18:21:46
|
|
|
|
trezika
|
alo alo Kje je katera čvekica? Kaj danes stavkate?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.8.2008 20:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer. sem končno prišla do računalnika. smo meli obiske pa pucala sem- spet, zaj pa še morem aneja spat spravit in bo mir, da lahko v miru berem in kaj napišem. vidim sicer da ste danes vse bolj "družinse" da nobene ni tu gori
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 8:14:16
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! kak ste?vidim, da niste glih nekaj dosti pisale, se visi da je vikend! saj mene tudi ni blo nič gor, sma cele dneve letala okoli. danes pa mama čistilno akcijo na njegov prvi dan dopusta se čujemo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 8:43:43
|
|
|
|
tatly
|
petrca kje si bla ko sem te iskala ha ha jaz sem tudi zdaj tepih oprala malo gor zbrisala,stole spucala,posodo umila,rrrrrrr pa se polno je
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 9:16:23
|
|
|
|
ada2
|
Dobro jutro! Tatly vidim, da te je gnezdenje zagrabilo, te pa že bo počasi Mi smo se tudi potepali včeraj, je prav pasalo. Danes pa te končno začnem delati - popoldne. Zdaj se bom pa na peglanje vrgla, za kosilo pa se ne morem odločit ali musaka ali makaronflajš
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 9:22:21
|
|
|
|
tatly
|
ada----musaka ja upam da bo kaj ta teden
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 9:36:13
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, jutro! ti pa si pridna, jaz sem se nazaj v postelo spravla, pa še eno kitico odspala. zaj pa še čakam aleša, da se zbudi, da grema v trgovino, pa počasi začnema pospravljati. čim več se gibaš, da bi prej šla?? ada, jaz bi tudi rekla musako. midva pa boma gnes jela krompirjev zos, ker so mi od včere ostali faširanci, pa treba ponucati
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 9:51:36
|
|
|
|
trezika
|
jutro punce Vidim, da ste danes že vse pridne...Ja sn pa spet sem tako dolgo spala...zadnji čas rekorde podiram. Ko bi se le dalo za par mesecev vnaprej naspat Ja Tatly ti se kr čimveč gibaj pa si bo mala mogoče premislila in bo hotela priti na svetlo Ada čimbolj uspešen delovni povratek ti želim... kar se pa tiče tvoje zamisli za današnje kosilo...js osebno musake ne jem tk da dam točko za makaronflajš petra ne bi tak zelo pridna...mam pol kr slabo vest
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 18.8.2008 10:25:47
|
|
|
|
tatly
|
eh saj ne pretiravam,sem zdaj malo lezala,me tam spodaj tak kosti pa vse boli....... hja midva pa grema zdaj v maribor za fotoaparat gledat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?