petra *k
|
zato pa jaz prvo nisem hotela nikomu povedat, ker sem rekla, da vedno to ne drži, kar povejo za spol. sem čula za par primerov, da so bla razočaranja. recimo, eni so celo nosečnost trdili, da bo punčka, in ko je rodila,so ji rekli da je rodila zdravega fantka, ona pa da to ni njen otrok, da bi mogla biti punčka. vem, jaz sem pripravljena na to, pa jaz verjamem da če bo fantek, bom ga mela isto rada ampak ta trenutek ko tak razmišljam, pa bi verjetno bla razočarana, ker sem si vedno želela punčko. oz vsaj prvo punčko. ker če bi bil prvo fantek, bi me blo v drugo strah, da bo opet fantek, jaz sem pa rekla da čem 2 . bomo vidli, saj pravim rada bi mela oba isto, o tem ne dvomim. sem se s sestro menla, pri dedeku je opeka v kosih letela na tla,ne v celem. ena si je dala točo v zamrzovalno skrinjo, ker ni mogla verjeti, da je tak velka- to sem zaj v trgovini zvedla. mislim da se bomo mogli začeti navajati na to, pa pogruntati s čem avto pokriti pa ostale stvari zavarovati. ni hec to, pa vse huje bo, če malo poslušate.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|