|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
15.8.2008 22:32:53   
Anonimen
Jaz se tudi poslavljam , je matjaž že doma in bi rad šel malo na računalnik. se pišemo ju3.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
16.8.2008 8:23:24   
Anonimen
dobro juro!

no nama je razbilo avto in to pošteno. natolčen je, pa prednjo šipo je razbilo pa še špegel.user posted image pa malemu je peskovnik spotrlo, steha pa je hb ostala cela. mamo pa res srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
16.8.2008 9:22:11   
petra *k
jutro punce.

ne nisem se včere cartalauser posted image , sem šla z njim ki je imel 2 uri tenisa, te pa vete, da mimo gostilne ne gre. in sva tisto najhujšo nevihto preživela v gostilni. prišla sva domov okoli 1 ponoči, danes pa boma malo podebatirala o totem vikend letanju, ker mam dosti tega čeglih me vedno polek vzameuser posted image user posted image user posted image

kar se tiče punčke, se bojim, da bi bla razočarana če bi bil fantek-vem, se nesramno čuje, pa vem da bi ga mela isto rada, ampak ko zaj tak razmišljam. ime tia sva skup izbrala, sicer meni več ne sede čist tak kot bi mi moglo, aleš še pa kar vztraja. sicer pa mama čas še spremeniti.
kak se pa vam zdi ime Tia?
ja včere je blo hudo, sicer v ormožu po 1 uri ponoči, mimo bloka so samo šibali gasilci, bliskalo pa grmelo je tak da nisem spala do 3, ker nisem mogla. sicer pa tu ni blo take hude toče, kak gori pri tomaži. jaz upam da je čim manj škode, no

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.8.2008 10:01:40   
meta21
user posted image  
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

dobro juro!

no nama je razbilo avto in to pošteno. natolčen je, pa prednjo šipo je razbilo pa še špegel.user posted image pa malemu je peskovnik spotrlo, steha pa je hb ostala cela. mamo pa res srečo.

Ojoj! user posted image
Upam, da imata vsaj zavarovano!?

Tukaj gre dež že od včeraj ampak pomalem, tak da ni blo hudega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
16.8.2008 10:02:59   
meta21
kak se pa vam zdi ime Tia?

Meni je všečuser posted image ! Moja sodelavka jo ima, en mesec staro.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.8.2008 10:06:56   
meta21
Tatly si že kje na italijansko-slovenski meji?user posted image
Danes je polna luna, čuvaj se!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.8.2008 10:17:09   
tatly
oj...dobro jutro....joj joj prokleto vreme da nemrem lepse recti....bogi moji mami je avto razbilo....niti 2 leti ni staruser posted image user posted image se fasada je vstran dobla....botra je imela streho odprto in majo vse not mokrouser posted image user posted image ....bogi revezi kateri imate skodouser posted image user posted image tudi jaz nisem skoro nic spala ker me je fulllll strah grmenja.
meta---jah za enkrat sem se doma.....se dobro da me ponoci ni kaj scipnilo..in kak si ti kaj?
tia--je lepo ime,saj tudi jaz bi verjetno bla full razocarana ce bi imela fantka,ampak ko bi pa prisel na svet bi mi blo isto kot ce bi bla punćka...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 707
16.8.2008 10:21:45   
trezika
jutro!
vidim, da ste vse preživele včerajšnje divjanje vremena... nama je tut en avto razbilo.user posted image user posted image user posted image .. sva mela oba postavljena pred hišo enega zraven drugega, pa je avto od user posted image  fajn stolklo, moj je pa ostal cel...res zanimivo... ampak js vedno pravim, da bi lahko blo še huje kot pa je blo tak da malo razbitega pleha se da preživet...sn tk mislila da bomo brez strehe ostali tako je delalo, ampak na srečo je vse ok... pa tast in tašča se jezita kr jima je rože potrlouser posted image

drugač pa meni ni nič več slabo, ne vem kaj mi je blo zadnji teden, dans sn kot novauser posted image user posted image  sn pa včeraj zvečer ob polnoči jedla prepečenec...se mi ga je zluštalouser posted image  moj se mi je sam smejaluser posted image

nič, grem kuhat, dans bomo kr na zelenjavni juhi pa palačinkah...njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.8.2008 10:24:23   
trezika
petra meni osebno je ime tia kr všeč... sicer pa je to vajina štručka in čist vajina odločitev... sigurno pa ji bo vsako ime pasalouser posted image user posted image

ja res bogi vsi, ki jim je vreme naredilo večjo škodo... čist je znorela narava letos!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 709
16.8.2008 10:28:27   
meta21
meta---jah za enkrat sem se doma.....se dobro da me ponoci ni kaj scipnilo..in kak si ti kaj?

Jaz sem danes super, ko je tak fajn hladno. Mi smo imeli res srečo z vremenom.

Kar se pa spola tiče pa je vseeno dobro bit pripravljen tudi na drugo možnost. Od moje kolegice brat je prejšnjo soboto dobil hčerko z imenom Žiga.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za vsak slučaj pripravljena tudi na to, da bi bila lahko punčka, ker ob svojem prvorojencu oz. prvorojenki ne bi bila rada razočarana. Poznam primer, ko sta si oba želela dečka in jima je G to tudi potrdil, na koncu sta pa dobila punčko in je bilo tako razočaranje, da so jo komaj sprejeli.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 710
16.8.2008 10:38:17   
tatly
meta-tudi midva si od samega zacetka full zelima puncko...meni so vsi govorili da bom imela fantka ,jaz pa ne ne puncka bo..in tudi ko sem sla na 3d ultrazvok mi je tasca rekla ti se bos se fejst jokala,na koncu sem imela res solze ampak sreceuser posted image no upam da bo puncka(in da moj bratec med angelcki)je to naredo da bo takuser posted image user posted image tudi ko sem si zelela brcik pa jih ni blo sem rekla<dusan zdaj pa ji reci da mora brcnit,in v sekundi je zabrcalauser posted image user posted image prvic takratuser posted image in sem rekla ja se vedno ima pasko na mene pa ceprav ga ni ob meniuser posted image user posted image user posted image user posted image no vem da je lahko tudi na koncu fantek in imam ime-ENEY...samo problem je da imam same roza cotkeuser posted image user posted image
mater bluzim.........rrrrrrrr

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 711
16.8.2008 10:46:13   
tatly
deja-upam da res imate avto zavarovan proti toči....vi tam pa nimate srece....zdaj pa hitro po novi peskovnik

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 712
16.8.2008 10:49:22   
meta21
Tatly, držim pesti za Stello!user posted image  Sicer pa vidim, da ima že svojega angela varuha. Sem kar malo kurjo polt dobila ob tem ...

< Sporočilo je popravil meta21 -- 16.8.2008 10:51:08 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.8.2008 10:54:29   
petra *k
zato pa jaz prvo nisem hotela nikomu povedat, ker sem rekla, da vedno to ne drži, kar povejo za spol. sem čula za par primerov, da so bla razočaranja. recimo, eni so celo nosečnost trdili, da bo punčka, in ko je rodila,so ji rekli da je rodila zdravega fantka, ona pa da to ni njen otrok, da bi mogla biti punčka. vem, jaz sem pripravljena na to, pa jaz verjamem da če bo fantek, bom ga mela isto rada ampak ta trenutek ko tak razmišljam, pa bi verjetno bla razočarana, ker sem si vedno želela punčko. oz vsaj prvo punčko.
ker če bi bil prvo fantek, bi me blo v drugo strah, da bo opet fantek, jaz sem pa rekla da čem 2 user posted image user posted image . bomo vidli, saj pravim rada bi mela oba isto, o tem ne dvomim.

sem se s sestro menla, pri dedeku je opeka v kosih letela na tla,ne v celem. ena si je dala točo v zamrzovalno skrinjo, ker ni mogla verjeti, da je tak velka- to sem zaj v trgovini zvedla. mislim da se bomo mogli začeti navajati na to, pa pogruntati s čem avto pokriti pa ostale stvari zavarovati. ni hec to, pa vse huje bo, če malo poslušate.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 714
16.8.2008 10:55:32   
petra *k
čez ormož opet letijo gasilici s sirenami, pa opet je začeja dež iti. to je najbolj grozen zvok, tote sirene. da me kar zmrazi. pa celo noč sem gledala plave luči čez okno. res groza ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.8.2008 10:56:58   
petra *k
tatly, jaz ti nem odgovarjala na to, ker tak vem, kak zadeve stojijo- o tem ni lahko govoriti! veš pa da te čuva od zgoraj...(rest in peace, dušan!!!)

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.8.2008 11:21:38   
petra *k
ej, babe kaj se dogaja??? 6 gasilskih avtov s sirenami je letelo zaj proti velki nedli

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 717
16.8.2008 12:44:54   
trezika
joooooooooooooj, to vreme je neverjetnouser posted image user posted image user posted image  mam pa že raje tisto sparino in vročino...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 718
16.8.2008 13:27:18   
Anonimen
Jaz sem pa dala glih pico pečt! njamiuser posted image  
ja zavarovane mama šipe samo direkt zavarovano pred točo pa ne. kaj ve mate ali kajuser posted image  upam da nama vsaj šipo popravijo avto pa bo pač mogel tak ostati. ja škode je kar veliko, eni pa samo komplicirajo- soseda namreč je kričala in klicala ne vem koga vse ker ji je en cigel zlamalouser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
16.8.2008 13:31:09   
Anonimen
kar se pa spola tiče, če se spomnim nazaj sem vedno paravila da bi mela 5 user posted image  tri fantke in 2punčki in da bi bil prvi fantek. čez celko nosečnost sem mela občutek, da bo punčka in sem se na to tudi "psihično" pripravila, vendar sem rodila aneja. res pa je da nisem vrašala za spol. in neglede na to če je fantek ga imam najraje na svetu od prve sekunde ko je pokukal na svet. tak da dvomim da bi bila razočarana- oprosti samo tisti ki so razočarani glede spola ob rojstvu so mi čudni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
16.8.2008 13:51:12   
meta21
Mmmm, pica! Jaz bi tudi. Mi bomo pa zabelen fižol jedli. Kak se to bedno sliši poleg tvoje pice!user posted image  Ampak vseeno komaj čakam in če se ne motim imaš ti, deja, tudi to rada, ne?

Petra, si ok? Si zvedla, kaj se je zgodilo? Gasilci vklopijo sirene tudi, če grejo mačka rešit z drevesa ali pa podrto drevo pospravit, tak da ne smeš na najhujše pomislit. No vsaj tejle naši grosupeljski so taki. So sami mladi pa jim je tak fajn se s sireno vozit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
16.8.2008 13:52:19   
meta21
5 tri fantke in 2punčki

Pa še vedno misliš imet 5 otrok? Jaz pravim vsaj 3, samo sem v primerjavi s tabo že precej pozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
16.8.2008 13:59:28   
Anonimen
ja meta to mam pa res rada pa že dugo nisem jedla.user posted image bi lahko zamenjale.
ne nebom jih mela 5. vsaj nimam več takih planov. sma se zmenila 2 mogoče 3. bomo vidli kak bo stanje.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
16.8.2008 14:55:14   
trezika
petra mogoče so gasilci noreli zaradi gasilskega tekmovanja, ki naj bi blo dans pr veliki nedelji, sam mislim da je pol tk odpadlo zarad slabega vremena...

kar se otrokovega spola tiče... nama je tut popolnoma vseeno, zato tudi ne bova spraševala kaj bo...verjamem pa, da si lahk malo razočaran, če ves čas misliš, da boš dobil recimo punčko, pol dobiš pa fantka, sam ga maš itak pol enako rad...zato pa mislim, da je najbolje, če se pustiš presenetituser posted image user posted image

deja js sn tut vedno pravla, da bi rada mela veliko familijo, pa moj se tut strinja s tem, sam mislim, da več kot tri vseeno ne bova melauser posted image user posted image  no, vsaj upam, da nama jih bo toliko namenjenouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
16.8.2008 15:50:44   
ada2
pozdravljene!

ja, vremeuser posted image ! sicer smo si pa sami krivi.... onesnaževanje, globalno segrevanje.....narava zdaj samo vračauser posted image

ampak v Ormožu smo imeli še srečo. svak in svakinja imata na Ptuju oba avta totalka razbita, šipe, ogledala, luči - vse strto, pleh  pa kot prežvečen čigumi. fasada vsa potolčena, šipe razbite, streha pa kot švicarski sir - luknja pri luknji.user posted image user posted image user posted image user posted image ... in potem še nikjer na ptuju ni bilo folije za dobit, sva potem mi2 iz ormoža pripelala.

aja, vrt pa tak, kot da bi sesekljano špinačo potresli po vrtu - sploh ni za prepoznati kaj so imeli posajeno.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?