|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
16.8.2008 15:56:09   
ada2
glede spola je meni totalno vseeno, saj sem se odločila za otroka ne za en določen spol. sicer pa glede na to, da imam že punčko in fantka itak sem lahko pametnauser posted image

mogoče samo to, da sem si v drugi nosečnosti nekako mislila, da za fantka ne bom znala skrbeti (ne vem zakajuser posted image ) in sem zato potihem upala, da bo punčka, čeprav sem si po drugi strani želela fantka (mogoče zaradi izzivauser posted image )....no, ko pa se je Adam rodil sem se pa itak zaljubila vanj in ga ne bi menjala za 1000 punčk. razlika je med punčko in fantkom, to vam lahko povem iz lastnih izkušenj, ampak sinova ljubezen do mame je pa nekaj neverjetnega..... punčke so nekak bolj atijeveuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.8.2008 16:48:44   
tatly
ojjjj..meta tudi jaz mislim tak kot ti glede angela varuhauser posted image user posted image user posted image jah jaz sem pa jedla zabeljen krompir pa mi je blo full hudo pa se neko driskico sem dobla,je ze bla mama tak vesela je mislila da se nase  dete pripravla na odhoduser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.8.2008 18:03:09   
trezika
tatly tvoja punčka se verjetno do konca ne bo dalauser posted image user posted image  je zelo vztrajna...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.8.2008 19:03:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

jah jaz sem pa jedla zabeljen krompir pa mi je blo full hudo pa se neko driskico sem dobla,je ze bla mama tak vesela je mislila da se nase  dete pripravla na odhoduser posted image

Jaz tudi nekam pogosto letam zadnje dni na WC-a misliš da ima to kaj veze z bližajočim se porodom. Nič, tatly, malo bova še mogle po štengah letat pa kakšno posteljno user posted image  si privoščit. No ja sicer si pa ti 2 tedna v prednosti.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.8.2008 19:08:57   
tatly
meta kaj pa vem mogoce je pa to res povezano z porodom to letanje na wcuser posted image saj danes gremo na sprehoduser posted image user posted image bomo vidli ce bo kaj pomagalo ker po stopnicah se mi ne da hodit....
trezika----jah očitno ji nic ne majnka tu not pri meni,nevem kaj se ji dopade tak hudo
meta kaj ti se se lahko... saj ves kaj  mislim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.8.2008 19:12:03   
Anonimen
so meli na ptuju baje še bolj grozno kot je blo pri nas.

tatly,meta jaz nisem nič pretirano na wc letala, tak da ne vem. nicem čula da je to kao znak. baje se ti trebuh fejst spusti, pa spodaj te začne kost bolet.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
16.8.2008 19:16:53   
tatly
daja samo mene na hipe spodaj tak kosti bolijo da se komaj obracam,mi ze vcasih moj pomagauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.8.2008 19:29:52   
meta21
tatly, brez problema! Meni se itak zdi, da še pol leta ne bom rodila, ker mi razen hitre zasoplosti, potenja in nerodnosti ni nič. Včasih me malo na notranji strani stegna kost boli to je pa tudi vse.
Spim lahko na strani in na hrbtu, trebuh mi redko otrdi (pa še takrat ne vem če je to sploh to ali je samo mali rit malo bolj nasloniluser posted image ). Ne vem, v torek imam pregled pa bomo vidli kaj bodo gospod G rekli.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.8.2008 19:30:55   
meta21
trebuh se mi pa mogoče res malo spušča, pravzaprav mi leze v notranjost proti riti.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.8.2008 19:34:58   
Anonimen
ko sem jaz imela občutek -tak kot ti meta- da še pol leta nebom šla so mi vsi govorili: nobena še ni ostala noseča, vse so slej ko prej rodile. user posted image
vem pa da je grozno čakat, še posebej če greš čez rok. jaz sem se že jokala, ker sem bila že razočarana,da se vse tako vleče, pa po roku imaš vsaki dan ctg in samo letanje pa še vroče mi je tak blo,..

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
16.8.2008 19:36:00   
tatly
jaz ze mam spodaj trebuh.........jah komaj cakam...pa noce ven.....stella lepo prosim pridi k meni,ampak sem vunuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.8.2008 19:39:46   
meta21
user posted image user posted image user posted image Upam, da res ne bo notri ostal.user posted image user posted image user posted image Bi pa počasi že rada rodila, ker sem radovedna in ker ga komaj čakam, ne zato ker me matra. CTG pa sploh še nisem imela.

Moj G je tak bolj na "izi". Na vsako jambranje mi odgovori: Ja gospa, noseči ste!user posted image  Saj drugače je ok, ampak ti sploh ne pusti, da bi se kaj smilila sama sebi al pa delala halo zaradi nosečnosti. On to jemlje kot nekaj naravnega, normalnega ne pa nekaj okoličesar bi bilo potrebno kakšne cirkuse zganjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
16.8.2008 19:56:54   
tatly
meta se noben ni not ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image in tudi tvoj nebo pa moja neuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.8.2008 9:14:55   
trezika
Jutro punce
Js sn si dans malo daljši spanec privoščlauser posted image  čeprav sn skoraj znorela zravn ene muhe, ki mi ni in ni dala mirauser posted image user posted image user posted image
pa ne vem a se samo meni zdi al je nekam hladno dans?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.8.2008 11:21:47   
Anonimen
dober dan!

jaz sem pa ravno iz jutranje kavice- saj vem je bila dolga kavica.
res je hladno danes, jaz ponavadi v kratkih rokavih lečem mi je namreč vedno vroče, danes sem pa celo polover iz omare potegnila.
nič grem, namreč danes ne rabim kuhati ker mami kuha morem pa jo vseeno vprašati če ji kaj pomagamuser posted image .user posted image

se pišemo kaj proti večeru

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
17.8.2008 17:55:21   
meta21
user posted image  Samo toliko, da nas spravim nazaj na začetek. Bi bile že skoraj na 2. strani!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.8.2008 18:21:46   
trezika
alo alo
Kje je katera čvekica? Kaj danes stavkate?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 742
17.8.2008 20:40:08   
Anonimen
dober večer. sem končno prišla do računalnika. smo meli obiske pa pucala sem- spet, zaj pa še morem aneja spat spravit in bo mir, da lahko v miru berem in kaj napišem.
vidim sicer da ste danes vse bolj "družinse" da nobene ni tu goriuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
18.8.2008 8:14:16   
petra *k
dobro jutro!

kak ste?vidim, da niste glih nekaj dosti pisale, se visi da je vikend! saj mene tudi ni blo nič gor, sma cele dneve letala okoli. danes pa mama čistilno akcijo na njegov prvi dan dopustauser posted image user posted image se čujemo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
18.8.2008 8:43:43   
tatly
petrca kje si bla ko sem te iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha jaz sem tudi zdaj tepih oprala malo gor zbrisala,stole spucala,posodo umila,rrrrrrr pa se polno jeuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.8.2008 9:16:23   
ada2
Dobro jutro!

Tatly vidim, da te je gnezdenje zagrabilo, te pa že bo počasiuser posted image

Mi smo se tudi potepali včeraj, je prav pasalo. Danes pa te končno začnem delati - popoldne. Zdaj se bom pa na peglanje vrgla, za kosilo pa se ne morem odločit ali musaka ali makaronflajšuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.8.2008 9:22:21   
tatly
ada----musakauser posted image user posted image ja upam da bo kaj ta teden

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.8.2008 9:36:13   
petra *k
tatly, jutro!
ti pa si pridna, jaz sem se nazaj v postelo spravla, pa še eno kitico odspala. zaj pa še čakam aleša, da se zbudi, da grema v trgovino, pa počasi začnema pospravljati. čim več se gibaš, da bi prej šla??user posted image user posted image

ada, jaz bi tudi rekla musako. midva pa boma gnes jela krompirjev zos, ker so mi od včere ostali faširanci, pa treba ponucatiuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.8.2008 9:51:36   
trezika
jutro punce
Vidim, da ste danes že vse pridne...Ja sn pa spet sem tako dolgo spala...zadnji čas rekorde podiram. Ko bi se le dalo za par mesecev vnaprej naspatuser posted image  
Ja Tatly ti se kr čimveč gibaj pa si bo mala mogoče premislila in bo hotela priti na svetlouser posted image
Ada čimbolj uspešen delovni povratek ti želim... kar se pa tiče tvoje zamisli za današnje kosilo...js osebno musake ne jem tk da dam točko za makaronflajšuser posted image
petra ne bi tak zelo pridna...mam pol kr slabo vest

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.8.2008 10:25:47   
tatly
eh saj ne pretiravam,sem zdaj malo lezala,me tam spodaj tak kosti pa vse boli.......user posted image user posted image user posted image hja midva pa grema zdaj v maribor za fotoaparat gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?