Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 8:27:09
|
|
|
|
Barbara111
|
ko sem bla jaz noseča mi ni niti hrana pasala kaj pa še kava ali kapučino!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 9:12:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 14:59:14
|
|
|
|
tatly
|
ojjj jsz sem slisala da je 21e za placat.....mater sem ze jezna da toto nase dete noce ven
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 15:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tatly, saj bo brez skrbi. vem pa da že komaj čakaš. no verjetno so že podražili, v glavnem ko sem jaz šla rodit je še blo 10eur. sicer pa če še greš kaj na ctg poglej,vsaj takrat je bilo na vratih obvestilo, koliko je potrebno plačati.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 15:49:47
|
|
|
|
petra *k
|
alo midva sma že doma s kopanja. samo zaj pa rečte če ni to tragedija, da moreš plačati to kaj te za roko drži. namesto da bi bli srečni da ti je tak lažje. aleš mi odide zaj na tekmo, pa pride ob pol 8 nazaj, znoriš, kaj naj delam tacajt?? zaj mi je reka naj pridem na tekmo, pa mi tak ni, ampak da nem tu notri pa mogoče bom šla. tatly, počakaj še 5dni do roka, te pa bo!!!! meta, saj prinas na mš tudi lahko komot grejo partnerji, pa po večini tudi hodijo, ampak še pa res nisem čula za to da treba plačati. ki pa te to plačaš, ko me bo v bolnico pripela, te al kak??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 16:28:32
|
|
|
|
trezika
|
Mogoče je pa v to plačilo všteta nega za partnerja v primeru, da skup pade No, šalo na stran, meni se to tudi zdi totalna bedarija, res bi lahk bli veseli, da sozravn...meni osebno vem, da bo v veliko pomoč. tatly ti se mi pa že prav smiliš...saj bo...in ko bo, bo to čakanje le še zgodovina
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 17:04:01
|
|
|
|
petra *k
|
zaj pa grem na tekmo navijat, če se nobena ne javi deja, saj bi prišla gnes gor, pa nesem več htela rečti,ker sma enkrat že bla gnes doma, da smo te skup šli s tomaža. bom en dan proti koncu tedna probala sp... avto pa priletim na eno , da se malo pogučima po dugem cajtu. zaj pa uživajte, se pišemo večer, če opet nema ki zalutala jutri pa pesti držte, mam pregled, da naletim na mojega G, pa da bo vse ok,glede na petek more on potrditi, da je ok, pa do kdaj nesmimo sexati
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 18:11:13
|
|
|
|
meta21
|
Mogoče je pa v to plačilo všteta nega za partnerja v primeru, da skup pade Jah, v LJ je 16 eur za prisotnost ampak lahko plačaš tudi po porodu-dokler je mamica še v P (ker če je slučajno CR, ne sme bit zraven in potem plača brez veze). Sem pa slišala, da je za primer če partner pade skupaj-za njegovo oskrbo in spravljanje k sebi potrebno doplačat 40 ali 50 eur. Ta podatek sicer ni uradno preverjen.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 18:16:42
|
|
|
|
tatly
|
jsh glede placila-baje se to placa za tisto obleko ki jo dobi za v porodni.ce pa skup pade pa je veliko vec zdaj smo drva nalagali upam da me bo kaj prijelo ker bi ze rada vidla svojo malo pupo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 18:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem čula, da majo včasih več dela z partnerji, kot pa z porodnicami. so baje že meli primer ko je fant omedlel pa si je glavo presekal in so ga mogli šivati in ne vem kaj vse. no mi2 sma bla zunaj pa sma glih prišla notri in me že kličejo, da morem na pijačo. tak da se čujemo zvečer
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 19:53:24
|
|
|
|
petra *k
|
jaz sem s tekme, napeta je bla, pa dobra!! zaj me pa rit boli, ki sem 2 uri sedela . čujte, bomo že preživele, kaj zaj čemo, totih 20 eur gor al dol, jaz čem da je zraven, pa on tudi to če. te pa če bo za vse, bo za to tudi, makar ni fer, da je tak. grem še malo ven pred blok na studenec sedet, mi je vroče, te pa še se malo zglasim, pa opet danes hitro spat. primanjkuje spanca, jutri pa morem spet biti pred 9 na ptuju.se čujemo potem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:25:40
|
|
|
|
trezika
|
Js tut mislim, da me bo dans hitro zmanjkalo, mam že zdaj neki težke oči...se vidi, da popoldan nisem kaj zadremala joj, prav na živce si grem, ko se na trenutke vlečem ko cota pa nič se mi ne da...upam, da me bo hitro minlo to obdobje. Joj, pa zdaj vidim, da me je sonce nažgalo zunaj na ležalniku
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:26:38
|
|
|
|
trezika
|
petra držim pesti za jutri pa javi kako boš opravla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:40:08
|
|
|
|
Barbara111
|
dober večer kaj delate punce!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:43:07
|
|
|
|
ada2
|
no evo še mene prvo glede prisotnosti partnerja pri porodu: cena se razlikuje od porodnišnice dio porodnišnice. v SG prvič ni bilo treba nič plačati, drugič pa 2500 sit. plača se zaščitna obleka in čaj, ki ga dobi partner. da bi se doplačalo za to, ker bi skup padel še nisem čula, je pa čisto možno. sploh pa je zapovedano, da je partner ob glavi porodnice in ne gleda ravno v porodno pot, razen, če je kak zdravstveni delavec ( ali pa npr. mesar ) in je vajen takih reči. če pade skup ga dajo na stran in najprej končajo porod (je že res, da smo vsaj 1x ženske v ospredju ). potem, ko je otrok rojen, lahko partner prereže popkovino, če to želi, vendar je bolje to že v naprej povedati, ker se babice včasih glih ne spomnijo vprašat. zdaj pa prosim vse, ki pričakujete prvega otroka pokličite partnerje naj si to preberejo : nikoli, ampak res nikoli ne dovolite svojim ženam, da vas med popadki ugrinejo v pest..... še stisk roke je lahko precej boleč, če ne že nevaren.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:43:32
|
|
|
|
petra *k
|
hvala, trezika, jaz upam, da bo G vse najlepše povedal. grem pa tudi jaz zaj spat, ker res nisem naspana, tak da pridno čvekajte, če bote, zmislite se kaj na mene, pa jutri držite pesti. noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:46:06
|
|
|
|
ada2
|
meni je zdaj v službi čisto kul delovnik in naloge imam prilagojene, med vikendi ne bom več delala, ker imam na srečo dovolj nadur, da jih pokoristim, zmatram se pa kljub vsemu, saj je še vedno letanje sem pa tja...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 20:59:57
|
|
|
|
ada2
|
no, zdaj sem pa očitno vse prestrašila in ste mi pobegnile grem pa spat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 21:07:17
|
|
|
|
meta21
|
Smo še tle, brez skrbi! Samo partnerji so pobegnili!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 21:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tu! sem glih aneja spat spravila in nisem mogla prej do računalnika. jaz sem med porodom enkrat mojega za roko stisnila-konkretno mislim, drugače sem bolj stiskala tiste ročaje ob postelji.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.8.2008 21:29:27
|
|
|
|
trezika
|
Ada moj se je prav fajn nasmejal tvojemu nasvetu Ja upam, da te v službi res ne matrajo preveč. Jaz pa zdaj, ko sem večinoma skoz doma, kr pogrešam kakšno službo, nekaj, da bi si malo čas zapolnila. Zdaj pa nonstop neki pospravljam (vsaj čisto mamo ), kuham, neki se sicer tut učim, malo grem na kakšen sprehod, za rač. sedim, tv gledam, občasno grem na kakšno kavo...in mislim da je to to. Bom še znorela zravn tega vsakdanjika... ampak vem, da bo od marca dalje zelo pestro in se s tem tolažim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2008 7:10:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 7:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! ste včeraj res vse šle hitro spat. ja morrak, sem direkt iz tomaža. pa ti- ne vem če si že kje napisala. jaz pa zaj malega zrihtam pa gre v vrtec jaz pa delat. se čujemo kaj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2008 8:19:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 10:59:05
|
|
|
|
tatly
|
deja katerega g si ti imela?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?