|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
16.8.2008 13:39:02   
ELMA
katiuser posted image user posted image   kaj je toča padala , na vašem koncu,pri nas je tudi ful padalo in grmelo , ampak kake škode ni bilo .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.8.2008 13:40:32 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
16.8.2008 15:02:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bamby ,  a ti nisi delala kolesarski ispit v osnovni šoli user posted image

user posted image user posted image user posted image , o delala, delala! Je pa tudi res, da enih 10 let verjetno nisem na kolo sedla user posted image

mary, tvoj Tai je pa neverjeten. Najprej že tako zgodaj po vseh štirih, zdaj se pa že veselo sam na noge postavlja user posted image . Zelo napreden fant. Ta ti bo še delal vetra user posted image !

janey, me veseli, da se stanje med vama normalizira user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Morva it še enkrat na CSD. Ker mojmu nočjo dat porodniške.

user posted image user posted image  Zakaj pa ne? Je edino to, da za tisiti čas, ko bi on prevzel nego in varstvo otroka moraš biti ti zaposlena, ali pa si brez vsega (delovne dobe, zavarovanj...)

elma, bogica tvoja pupika user posted image . Upam in želim, da ji bo čimprej bolje user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Nobena mi zadnjič ni odgovorila, če s sabo na dopust vzamete tud AC?

Pa še tole me zanima, do kdaj je treba prekuhavat vodo in kdaj lahko začnem uvajat hrano z glutenom? V nekaterih kašicah, ki sem jih kupila (frutek, hipp, milupa...) je za starost 6. mesecev že gluten notri ...

1. nisem vzela, ker milsim,da sploh ne vem, kaj je to user posted image .
2. vodo za mleko se vedno prekuhava. Jaz jo zdaj samo še zavrem. Za pitje pa misim, da nekje od 6,. meseca dalje tudi ni potrebno več prekuhavanja. Jaz zaenkrat ji še vedno delam Hipp čaj iz termovke, ker madam pije le toplel napitek. Gluten se uvaja tudi od 6. meseca dalje.Tiste kašice kar komot začneta jest, ki so namenjene od 6. meseca naprej. Midve tudi že jeva te, tudi Frutek (sadni + žito) jeva, in tega ima najrajši. Včeraj sem ji dala eno pripravljeno sadje od Nestleja za po 6. mesecu, ki je bila notri tudi jagoda user posted image . Sem bila malo v dvomih, kako bo s tem, pa je dobro prenesla.
Glede potrebe po mleku si tudi prav ugotovila, da ga otroci po uvajanju GH vedno manj želijo. Mleka ali mlečnih izdelkov naj bi po 6. mesecu dobili še dva obroka. Če je več, ni nič narobe.
Anaja je 4x/dan. Zjutraj okrog 8h dobi mlečno-žitno kašico (poln obrok), okrog 12h ji skuham nekaj zelenjave, ali kaj podobnega (poln obrok), ob 16h sadni obrok in med 19-20h še flašo mleka, vmes pa čaj za pit.
Skutke, jogurte bomo začeli šele po dopolnjenem 7. mesecu uvajat.

kati kati user posted image user posted image  pa še ta toča user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj malo praznovali. Mama nas je povabila na kosilo, popoldan pa smo šli na veselico, kjer so nam igrali Čuki user posted image . Je bilo fajn, Anaja je bila pa tudi pridna. Smo šli ob 21h šele domov. Je pa tudi fajn padalo in se bliskalo in če ne bi bilo šotora, bi šli gladko vsi domov in bi bilo zabave konec. Vsaj glede tega je prireditelje pamet srečala. Je pa bil pri nas krajevni praznik.

Vidim, da so zdaj skoraj vse že odšle na dopust. Bo vsaj manj za prebrat. Mojmu se tudi dopust izteka, saj gre jutri že v nočno user posted image .

Če katero zanima, sem zasledila, da imajo v Neckermannu za 40 € lesen trip trap stolček. Take oblike je tudi moj.

http://www.neckermann.si/artikel/3126661/Otroski-stolcek

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
16.8.2008 15:10:50   
nuka
Bamby ne vem zakaj komplicirajo. Med nosečnostjo sem bila brezposelna prijavlena na zavodu. Sedaj pa bom zaposlena s 1.9. za nedoločen čas. Hotela sva da bi moj nastopil dopust za nego in varstvo otroka pa pravi da ne more. Da mu ne pripada. Tudi meni je čudno in sva se obrnila na ministrstvo za družino, sedaj pa čakava na odgovor.  Res ne vem kaj komplicirajo edino če se je zakon spremenil v 1 letu. (sta prijatelja imela enak problem točno 1 leto nazaj pa ni bilo nobenga problema). Neumno se mi pa zdi stran vržt pol leta, ker bi porodniško zaklučla s 26.2.2009.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.8.2008 15:21:00   
nuka
Jaz sem Nini že dala kakšen piškotek in 2 žlički jogurta. Je zmazala, kot bi mignil. Tudi med banano sem ji že dala malo jogurta, ker pač nisem imela nobenega drugega sadja. Je pa res da sem malo bolj sproščena glede dodajanja mlečnih izdelkov ker nima alergije (so jo že testiral za mleko, jajca in pšenico).

Meti malo delaj po občutku. Ali pa dodaj samo malo in opazuj. Ustekleničene vode pa jaz ne prekuhavam. Iz pipe jo bom pa tudi počasi nehala. Tako ali tako da tisoč stvari v usta. Poleg tega jo še Nejc in Nika vedno božata z umazanimi rokami.

Aja predvčerajšnim sem nesla smeti v kantov, se skupaj me ni blo 1 minutko ali še manj. . Ko sem prišla nazaj je bila Nina vsa čokoladna okrog ust pa kregala se je da se bolj ni mogla. Mi ni blo takoj jasno od kje pa kako. No pol sem pa vidla Niko z lučko v rokah in sem takoj vedla kaj je blo. Nika je dala Nini lučko za jest. Pa ni blo z Nino nič narobe čeprav me je fest skrbelo kaj bo.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.8.2008 15:35:11   
ELMA
bamby sem se gliih dones spraševala , če si mogoće šla na kolesarjenje , user posted image ker te ni na RR-ju
Pa še za stolček - mi imamo Antilop IKEA . Uf ti si pa uživala , Čuki so zakonuser posted image
Naša Elma tudi je frutzverge že en mesec pa je vse ok user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.8.2008 15:37:44 >

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.8.2008 16:38:28   
MetiLu
Bamby, tenski za odgovor user posted image  sem kar čakala nate, ker vem da si mal prej začela, pa maš že naštudirano user posted image  Ac je pa angel care, tista blazina, ki jo daš pod jogi da zaznava dihanje. ne vem, a sem jest še edina, ki jo uporablja user posted image  user posted image  mah, sej sem že razmišljala, da bo počas treba nehat, sam kar brez srbi spim, če imam prižgano ... sploh ker naš spi na trebuščku. No, sej zdej se ponoč parkrat sam obrne, lih koker mu paše user posted image

To me še zanima, z Anajo imata "le" 4 obroke na dan. Sem mislila, da ko uvajaš GH, da sčasoma nadomestiš vse dnevne mlečne obrokez GH. Mi jemo zdej 5x na dan in še vedno 1x ponoč. Pa računam da se bova zvečer in zjutraj še kar nekaj časa dojila ostalo pa GH, torej 3x na dan, upam, da bo ponoč kmal nehal jest user posted image  A je to pol preveč user posted image  Ker ravno razmišljam, če bi še v času kosila počasi uvedla GH?

Bajsa, kako ste pa kej ve s telim uvajanjem? Pa, a boš šla še kej u Ikeo? Midva bi tud antilopo user posted image  sva prejle z mojim ugotovila, da bi rabila še en stolček z k tašči, pa bi bila tale antilopca čist super!

Kati kati, mate pa res smolo, tale neurja res ne prizanašajo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nuka, je pa pestro pri vas user posted image  no, važn, da je sestrska ljubezen, da si že zdej delijo dobrote user posted image

Mi smo pa po kosilu vsi skupaj spali slabe 2 urce, sem zdele prov eno ledeno kavico zeksala, da mal k seb pridem user posted image

energije pa prov nobene, bom H2O kar jutri mal sprehodila user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.8.2008 18:56:16   
MetiLu
uf, ste pa naklepetale user posted image

mi smo s sprehoda, Janez pančka popoldansko rundo, jaz sem H2O popeljala user posted image , tko da mamo zdej mal bolj čisto user posted image

Se pa spet s čipsom bašem user posted image  ne vem kaj mi je, ga nisem jedla, par let, zdej mi pa skoz diši user posted image  user posted image

a ma mogoče katera kakšen seznamček narejen, kaj ste vzele s sabo na dopust user posted image  Da mi ga ne bo treba delat, ker jaz bom 100 stvari preveč s sabo vlekla user posted image  mamo karavana, no celo 2, tako da se ne moreva odločit s katerim bi šli user posted image  pa še pri tastu sva si rezervirala trugo, da bova ja lahko pol stanovanja dol peljala  user posted image user posted image  mal pomoči bi mi prav prišlo, gremo pa v apartma. A katera ve kako je zdej s tem, kolk hrane se lahko pelje čez mejo na HR?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.8.2008 19:18:59   
ella79
nuka ti starejša dva user posted image pomagata pri uvajanju GH user posted image  user posted image user posted image user posted image

meti jaz ti lahko naštejem, kaj vse imam zdele tuki navlečen user posted image mislim da kar se hrane tiče ne smeš mlečnih in mesnih izdelkov nest čez mejo user posted image jaz kar imam letos več, so pač stvari od Zoje, cunc itak vedno pol preveč sabo nesem, sam nikol ne veš, lahko se shladi, al pa je tok vroče, da je treba sam bodije furat user posted image pa pač vso kozmetiko ki jo za janeza uporabljaš, pa za previjat, kopat, škarjice za nohtke, pleničke... jaz jo kopam kar v čolnčku, tako da to zelo mal placa zavzame user posted image user posted image pa prenosno posteljico, jogi, tetra planičke, brisačke, rjuhce, termometer, neki za vročino zbijat, pa proti komarjem... pa potem seveda vse kar rabite za njegovo GH... res je velik stvari, sam jaz zdele k že v drugo pokam, mi sploh ni panike, k bom pa v tretje bo pa še lažje user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.8.2008 21:10:17   
kati kati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napišem full dolgi post pa mi ven vrže

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.8.2008 21:15:09   
kati kati
uglavnem na hitro. pr nas je zelo žalostno-če je gledala katera tv, kraj golobinjek(2 km proč se bla jst doma)tak je tako groznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je hlev odkrilo, sem mela srečo  da mi je tašča avto dala pod streho, ker bi mi ga strešniki čist uničli.... vglavnem tužno!!!
vsem hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image

glede GH jo pridno uvajamo, dopoldan kašice ali skutice pa kakšno dojenje še  pa za kosilo juhico z veliko zelenjave, pa zizi, pa protu večeru še rižolino-ko ga pa fulll obožuje, mjam. ampak zizike so pa zakon

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.8.2008 22:10:43   
MetiLu
DRAGE PUNCE, ENA NAŠA FEBRUARČICA VAM POŠILJA NASLEDNJE SPOROČILCE:

Pozdravljene moje pupe!

Rada bi vam povedela le to, da sem ena izmed vas februarčic in vam z velikim veseljem sporočam, da sem spet nosečka in sicer aprilčica. Tokrat nam je uspelo že v prvo in z velikim veseljem pričakujemo naslednjegauser posted image . Sicer sem še malo v šoku, priznam. Ker v prvo je trajalo skoraj eno leto, da smo zagledali user posted image , zdaj pa kar v prvo.user posted image
Pa prosim ne zamerite mi, da se vam javljam anonimno. Obljubim, ko bom povedla svojim domačim, boste tudi ve takoj izvedele kdo sem.
Pozdravček!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

AJA, PA TO NISEM JAZ, JAZ SEM SAMO POŠTARCA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.8.2008 22:14:29   
kati kati

Pozdravljene moje pupe!

Rada bi vam povedela le to, da sem ena izmed vas februarčic in vam z velikim veseljem sporočam, da sem spet nosečka in sicer aprilčica. Tokrat nam je uspelo že v prvo in z velikim veseljem pričakujemo naslednjegauser posted image . Sicer sem še malo v šoku, priznam. Ker v prvo je trajalo skoraj eno leto, da smo zagledali user posted image , zdaj pa kar v prvo.user posted image
Pa prosim ne zamerite mi, da se vam javljam anonimno. Obljubim, ko bom povedla svojim domačim, boste tudi ve takoj izvedele kdo sem.
Pozdravček!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

AJA, PA TO NISEM JAZ, JAZ SEM SAMO POŠTARCA user posted image

svaka čast, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.8.2008 22:39:19   
nuka
Čestitke februarski aprilčici user posted image  user posted image  user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.8.2008 22:43:53   
bamby
Sem imela zdaj vse napisano, pa me je ven vrglo user posted image .

meti, nič ni narobe, če 5x jesta, ker je vsak otrok oseba zase. Anaja zdaj precej poje, tudi že po 240 ml, pa verjetno za 4 obroke zadostuje. Janez pa malo manj poje in zato morda večkrat. Za mlečni obrok se šteje tudi mlečno žitna kašica, ki jo zmešaš z vodo, ker je noter AM. Za kosilo kar uvedi GH. Najprej GH + mleko, pol pa postopoma cel obrok nadomestiš z GH. Največji problem je za vas doječe mamice, ker ne moreš prsim kar ukazat, naj neha mlek delat.
Aja, kaj pa če je Janez ponoči le žejen? Si mu probala kdaj samo pit dat?

Na morje čimmanj šare nesi s sabo. jaz sem več kot polovico čistega nazaj prinesla, ker smo tudi malo na roke oprali in splaknili kakšno stvar. Kopali sva se kar pod tušem tako, da sem jo v kad polegla, s tušem poprhala, pol sem jo nažajfala in splaknila. Je ful uživala in nič protestirala. Pa po kadi se je valila iz enega boka na drug in cev od tuša grabila user posted image .

ella, prepoved, da na HR ne smeš nest mleka in mesa že dolgo ne drži več, ker so kmalu prepoved ukinili, ker so jim čehi, slovaki in poljaki grozili z odpovedmi. Je pa le omejitev se mi zdi, da lahko neseš 1kg mesa/ osebo in 1l žgane pijače/ osebo.

kati kati, jaz sem te posnetke gledala in je res ful žalostno, kaj vam je neurje povzročilo user posted image . Upam, da ste uspeli vsaj za silo sanirat streho, pa da vam država kaj denarja nameni, da boste lažje pokrili škodo. Upam, da se ne bodo samo hvalili, koliko denarja so namenili in da bodo ljudje tudi to dobili.

Čestitke naši februarčici za aprilčka user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bamby sem se gliih dones spraševala , če si mogoće šla na kolesarjenje , user posted image ker te ni na RR-ju

Glede na dogodek od zadnjič imam do kolesarjenja malo rešpekta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.8.2008 22:46:12   
ella79
user posted image user posted image user posted image za februarski aprilčici user posted image user posted image user posted image
me prav zanima katera je user posted image user posted image
punce lepo bodite, user posted image naj pridno spančkajo in jejo user posted image se tipkamo čez dober teden

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.8.2008 22:46:55   
mala_pikica

Pozdravljene moje pupe!

Rada bi vam povedela le to, da sem ena izmed vas februarčic in vam z velikim veseljem sporočam, da sem spet nosečka in sicer aprilčica. Tokrat nam je uspelo že v prvo in z velikim veseljem pričakujemo naslednjega . Sicer sem še malo v šoku, priznam. Ker v prvo je trajalo skoraj eno leto, da smo zagledali , zdaj pa kar v prvo.
Pozdravček!

AJA, PA TO NISEM JAZ, JAZ SEM SAMO POŠTARCA

user posted image user posted image user posted image  za prvo februarsko user posted image . Želim ti lepo nosečnost in komaj čakam, da  nam zaupaš katera si! lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.8.2008 22:54:33   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhu za novouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečka nosečka uživajte na morju, pa takoj se javi ko se vrnete

joj ej kak sem jaz srečna. imam najbolšega lubija na svetu. če tak kot je zdaj ostane bom napisala pravljico in posnella najlepši ljubezenski film. zdaj grem pa dalje uživat.
lepo se mejte

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.8.2008 23:06:42   
mlavla
bravo nosečkauser posted image
mene tud zanima katera je?

mi smo drugače ok, le zelo malo spimo podnevi..vse skupaj za slabo uro in pol v treh ali štirih kosih..sem počas kar zombi ratala...

zdele se pa greva z mojim eno luštno družabno igrco Ubongo..a katera pozna?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.8.2008 23:16:40   
srečka nosečka
čer, user posted image

evo meni je uspelo kot bi pihnil spakirat. user posted image  Pa ja de, cel dan sem pakala. user posted image
Sem mojega vprašala, ko je vse znesel v avto, če je še sploh kaj placa za nas ostalo. user posted image
Ob 2. imamo vstajanje, naj grem spatuser posted image .user posted image

user posted image user posted image user posted image  prva naša user posted image  - le katera je? user posted image

janey - user posted image  to za tvojega dragega user posted image
Pa hitro povej, ko bo film posnet. user posted image

kati - user posted image

mlavla - a ob tej uri sta še zbrana za takšne igre? user posted image  za vaju. Sicer ne poznam igre najbolje, vem pa da je treba možgančke napenjat. user posted image
Midva igrava Scrablle, ali pa kockava, pa to že takoooo dolgoooo nisva.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.8.2008 23:25:55   
srečka nosečka
Se poslavljam do nadaljnega user posted image

Februarčki in februarčice bodite zdravi, veseli, nasmejani, razigrani, navihani, ljubko nagajivi - v glavnem očarajte in ubogajte vaše mamice in atije. user posted image
Februarske čveke - ve pa še naprej tako lepo čuvajte vaš sončke. user posted image
Pa pogrešala vas bom user posted image

nočko

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.8.2008 23:28:44   
ELMA
srećka-user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
17.8.2008 0:08:46   
Bajsa
Čeeer!

Se mal javim, preden skliznemo na dopust. Še smo tuki, sam jaz enostavno ne najdem časa še za pisat user posted image .
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aprilski februarčici! Joj tud mene zanima kera srečka je to! V glavnem želim ti lepo lepo nosečnost in pridnega oz. pridno aprilčico, da bo tko fajn kot februarski user posted image !

Vsem, ki vam narava ni prizanesla user posted image user posted image user posted image user posted image , uam, da se kmalu postavite na noge!

Mi mamo že tud skor vse spokan, je ena potovalka sam brisač, pa cote za madam, pa šlafrok, pa prenosna postlca, pa jogi zložliv, pa en kup stvari. Zih bom kej pozabla pomembnega, fredija sem HB že naštimala, no kar se pa cot tiče, mam ene 20 bodijev s sabo, sej veste, če se umaže, pa se prepoti, pa ... zih jih bom pol nazaj prnesla še čistih user posted image user posted image user posted image

Joj dons sva mele cel šov. Ponoč k je tko treskal, se je glih ene 10 krat zbudila, zgleda jo je blo strah, pol je bla dopoldne eno uro tko tečna, da sm kr šla v trgovino, madam je pa oči merku. Je bla čez dan res cukr, čeprav je spala sam eno urco, pol pa valda ob pol 7, si mane učke in u iber zaspana. Nč mi2 v pižamo, poje zze, sam pol ne zaspat. 2 ure je tulila skoz neki, pa na zizo, pa ne spat, pa žnarala, no po dveh urah sm in ke, je pa le zaspala.Za eno uro. Pol se je pa baje zbudila in je baje takoj začela tko jokat, kt bi ji blo neki ful hudo. Mene ni blo glih, sm neki skup spravlala, pridem gor in moj prjav. S tem otrokom je neki res hudo narobe, kr jokat je začela user posted image user posted image user posted image user posted image  Ok whatever, a čm sploh kej? WTF!!! No sm joo k seb stisnla, se je potolažla in zaspala, pa še zdej sppi. Ne vem kaj ji je blo. Nočne more user posted image

No zdej grem pa še jaz spat, sm čist crknjena! Se še ju3 javim, štartamo šele iz nedelje na pon enkrat, no če bo pa madam dolg spala pa šele v pon dopoldan.

Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
17.8.2008 0:44:13   
ella79
sem mogla še f5 priti stisnt predno grem spat user posted image user posted image
bajsa se vidmo na plaži user posted image
srečka nosečka tudi vi uživajte na morju user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
17.8.2008 7:56:10   
buči
Jutro, se nisem kar nekaj časa oglasila. Imamo malo gužvice - kot vedno! user posted image user posted image user posted image  Oba mulca smrkata, Aljaž še fajn kašlja, ker je vzgojiteljica v ne preveč toplem vremenu pripravila bazen in so se kopali kar v gatah - ni gladka! user posted image  Mlekarnar je še kar, naveličan vsega ... Jaz pomagam nekja kolegici, ki ji voda v grlo teče ... Pa itak da imam doma ful za delat, ampak ne morem rečt ne ... user posted image

Dopustnice uživajte!

Februarska aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image ! Super za pogum in čudovito odločitev! Komaj čakam, da izvem, kdo si!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
17.8.2008 8:36:24   
nuka
Jutro!

Zdajle imam jutranjo kavico. Tavelika še spita, tako da imam malo časa za rr. Mi imamo tud že vse spokan. Samo še obleke moram dat v potovalko in zapokat igrače za na plažo. Letel bomo jutri dopoldne. Bomo šli še zjutraj v trgovino po sadje za naše mulčke.

Nič lepo se imejte vas pridem pogladat še proti večeru.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!