|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
17.8.2008 9:58:45   
Janey
jutro

nekak nam  ne gre tole z 200 stranmiuser posted image user posted image
lubek je šel po žemljice jaz pa sem  na hitro priletela sem da malo pogledam kak ste. jaka je pa pri babici, so se predvčerajšnjim vrnili z dopusta in smo jim ga malo daliuser posted image user posted image je tak pasal en premor od vsega, sem zdaj čist drugače nastrojena..oz. sploh nisem. dokler ne nardi spet kake bedarije. stare sem pozabla več al manj vse, vsaj kar se jakca tiče. če bo zdaj vse kot mora bit bo super klapalo. drugač pa tak mam v planu še letos it. upam da rata. čeprav ne vem kak ker so cene stanovanj bolano visoke.

grem še malo pospravit

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
17.8.2008 11:31:13   
MetiLu
Dan!
Janeza je ponoč spet nekaj zmotilo, ob 2.00 duda, ob 3.30 papica in potem do 7.00, sej ni blo tko švoh user posted image

Bamby, tud jaz sem že pomislila, da ponoči samo pije zarad žeje, sam kaj ko mi s flaše noče pit, s kozarcem se mi pa ponoč ne lub matrat, ker revček tud oči ne odpre user posted image  Nekak računam, da bo počas GH, ki jo poje čez dan zadostovala, da ponoč ne bo lačen. Ker zadnjih par noči ponoč samo eno zizo poje in spi naprej. Mogoče bo pa sčasoma sam nehal ponoč jest user posted image  upam user posted image  drgač pa ne poje tako malo, 2x na dan poje zdej že 200 ml kašice user posted image
Pa super da ste si nabavili kolesa, jaz sem tud zadnjič mojmu omenila, da bi si jih lahko za naslednje leto nabavili, pa en sedežek za tamalaga, pa gas na izlet user posted image  sam se mi zdi, da bo zaenkrat ostalo pri ideji user posted image

Bajsa, dej mi sporoč za antilopco, če boste slučajno še kaj hodil v ikeo, PLISSSS user posted image

Bučika, te kar mal pogrešamo veš user posted image

Janey user posted image user posted image user posted image  za lubeka, da je spet vse v user posted image

Mlavla, super, da imata z možekom tak fajn konjiček. Midva sva včasih tud ful kartala, pa kockala, zdej pa sam še vsak v svoj računalnik buliva user posted image  tale tehnika nam je čist zje**** odnose... včasih smo se otroc po hosti podil, dons pa z računalniki gor rastejo user posted image

Nuka, super da maš že spakirano. Jest sem mojmu že dons živce nakravžljala, ker sem rekla, da bi navaden jogi za postljico sabo peljala, pa me je začel ****, če bova šla vsak s svojim avtom, da bomo vso robo s sabo vzel user posted image

Joj no, kar vse greste na dopust user posted image  mi bomo pa še 14 dni tle zmrzoval, pol pa na morju najbrž tud, če bo šlo takole naprej user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
17.8.2008 12:16:03   
mlavla
dan..
no sej sinočno igro sem itak izgubila..sam je bilo kr zabavnouser posted image
vsem želim obilo užitka na morjuuser posted image user posted image user posted image

dones se gremo pa tud mal potepat...
se oglasim kaj zvečer ali pa jutri

lep dan vsem

ps. : bajsa tudi jst bi te spet prosila za kakšno stavra iz ikee..če lahkouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
17.8.2008 13:28:43   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Bamby, tud jaz sem že pomislila, da ponoči samo pije zarad žeje, sam kaj ko mi s flaše noče pit, s kozarcem se mi pa ponoč ne lub matrat, ker revček tud oči ne odpre user posted image  Nekak računam, da bo počas GH, ki jo poje čez dan zadostovala, da ponoč ne bo lačen. Ker zadnjih par noči ponoč samo eno zizo poje in spi naprej. Mogoče bo pa sčasoma sam nehal ponoč jest user posted image  upam user posted image  drgač pa ne poje tako malo, 2x na dan poje zdej že 200 ml kašice user posted image
Jest sem mojmu že dons živce nakravžljala, ker sem rekla, da bi navaden jogi za postljico sabo peljala, pa me je začel ****, če bova šla vsak s svojim avtom, da bomo vso robo s sabo vzel user posted image

meti, še ena možnost bi bila lahko, da Janez hoče ponoči jesti. To je sicer že vsem tistim mamam znano, ki dojijo. Otroci se enostavno hočejo malo pocrkljati user posted image . Glede na to, da ne poje tako malo, bi bila možnost res lahko ta.
Jaz sem pa imela srečo, da so mi posteljico lastniki apartmaja posodili. No, pa tudi ni bilo jogija, pač pa ena odeja, lepo zložena, pa je bilo čisto vredu. Meti, jaz tvojega čisto razumem, pa moj bi isto reagiral. Na koncu bi po mojem le še rekel, da ne gremo nikamor sploh, če mislim vse s sabo vlečt user posted image . Boš videla, da se vse da in gre skozi, tudi če nimaš vsega kot doma. Boste raje doma bolj na komot, na morju pa kar je res najnujnejšega in za silo, pa še vseeno vam ne bo nič manjkalo. Važno je, da bo otrok sit, suh in zdrav user posted image .

Jaz imam pa že malo na sumu eno našo februarčico, ki naj bi bila srečna aprilčica. Je pa še ena varianta, da bi bila mogoče lahko vse skupaj ena sama velika potegavščina. Zakaj nam namreč ni sama povedala in je meti sporočila user posted image . Al je pa na morju pa na net ne more user posted image . No, koliko jih je bilo včeraj na morju, pa da še nima prjatlce user posted image user posted image ???

Pri nas nič posebnega. Anaja je spala od 20h, do 7h zjutraj. Pol je še malo nazaj zadremala in sva šli jest šele ob 8.20. Za kosilo je imela danes cvetačo, brokoli, bučke in na koncu sem dodala še 2 žlički koruzne polente.
Kaj bomo danes počeli mi ni še nič znanega user posted image . Verjetno ne kaj dosti, ker se mojemu dopust zaključuje in gre zvečer že v nočno user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
17.8.2008 13:44:53   
MetiLu
Bamby, sem zavezana molčečnosti user posted image user posted image user posted image  jaz sem sporočila zato, da nekatere zveste bralke RR (ne samo našega foruma) ne bi pogruntale katera je, dokler ne pove domačim user posted image  

Glede dojenja pa sem tud jaz na to pomislila, sam nisem pa ziher, pa ga ne bi rada še na silo odvajala. Mogoče je pa res še lačen user posted image  Ah, sej bomopreživeli, tkole 1x na noč mi ni težko vstat, kakšen mesec bom pa že še potrpela, sam da se je nehal zbujat na 1 uro user posted image

Naš Janez pa že dva dni papa krompirček s špinačko, pa malo z aptamilom razredčim, da je bolj kremasto... ma ta naš otrok sploh ne porajta novega okusa, vsako novo stvar je, ko da jo je že 100 let user posted image  ne vem no, zaenkrat še ni stvari, ki je ne bi jedel user posted image  

Zdele pa pančka že drugo rundo, midva sva pa pojedla juhico, moj pa palačinke peče, to bo današnje kosilo.

Pol se gremo pa potepat, se dobimo z družinico, s katero gremo na morje, da naredimo plan dela in seznam potrebnih in nepotrebnih stvari za sabo user posted image  moj je že čist živčen, sem mu rekla, da lahko komplet pakiranje in organizacijo njemu prepustim, pa da ga vidim junaka user posted image  no, pol sva pa nehala s to debato ...

Kje je pa kaj naša Suzika? Mogoče je pa le kakšno parcelo najdla user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
17.8.2008 18:43:23   
mary_lou
Čaw bejbe,

Najprej ISKRENE ČESTITKE NAŠI DRAGI   _________ ZA DRUGO NOSEČNOST, naj ti mine brez zapletov in težav in da bo tvoj aprilček tud tok kul kot so februarčki. Sicer mislim da je vsaj večina že ugotovila za katero februarcico gre sej ni tezko sestet 2
+2 sploh k si preberes se par njenih podatkov na aprilcicah 2009. RES TI ŽELIM VSE DOBRO BEJBA  aja če je pa to šala je pa šala nimaš kej tud hec more bit......

drugač smo pa mi preživeli dons mega žurko, ker jutri moj zlati sinek praznuje svojo prvo polovičko rojstnega dneva.....DRAGI MOJ TAI KOK TE MA MAMICA RADA, ti si moj sineček edinček in to boš tudi ostal. Dobil je pa res ogromno daril......evo prilagam par fotk

user posted image

evo to so njegova darila, tortica je bla tud mamino delo sam jo je prehitro zmanjkal da bi jo fotkal

user posted image

to mu je nona narisala na njegove rjuhce da mu ne bo dolgcas ko bo spal hhehehehe

user posted image

To je kr tko k je spancku med zurko mi je bil tok lustkan

user posted image

evo ga junaka v svojem novem ferariju...kok je bil vazn k se je pelu ja to ne mors verjet....

Ja to je zaenkrat vse zdej gremo pocas na vecerni ritual pol pa vecer z lubijem joj komi ze cakam.....

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
17.8.2008 20:58:36   
nizy
aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , arok naj bi mela 23.4. tako kot jaz , pa ne kot nosečka , da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
17.8.2008 21:00:08   
nizy
mi smo tut nazaj z mini dopusta , smo se potepal po Avstriji  v Welsu user posted image , kolk je blo fajn user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
17.8.2008 21:37:50   
nizy
Jaz imam pa že malo na sumu eno našo februarčico, ki naj bi bila srečna aprilčica. Je pa še ena varianta, da bi bila mogoče lahko vse skupaj ena sama velika potegavščina. Zakaj nam namreč ni sama povedala in je meti sporočila . Al je pa na morju pa na net ne more . No, koliko jih je bilo včeraj na morju, pa da še nima prjatlce ???

jaz tudi eno sumim user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
17.8.2008 23:07:22   
Bajsa
Drage moje bejbe!

Mi mamo vse spokano, dobr da mamo karavana in še trugo na streh, k drgač res ne vem kako bi tole šlo. No v zzadnjem momentu je padala tud odločitev, da gre moja sestra z nami, je šla že lani, pa je blo čist fajn. Bo lohk mal pomagala z madam, pa kej skuhat user posted image , k na deca se itak ne morem preveč zanest, mu je prava briga kolo in ostali športi, pol enkat nekje v daljavi mu je pa družina. Sej sm lih dons ugotavljala, da se čist prevečkat obnaša kot da bi bil samski user posted image user posted image user posted image  Poln k... ga mam že. Ma to je tema mal preveč moreča, ker ne smem bit slabe volje, k gremo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jeeeej, no sem pa user posted image  dobila, z rahlo zamudo, ampak ok.

Bejbike Meti in Mlavla, valda sporočim, ko bomo letel kej gor, če ne prej bomo šli novembra. A bo prepozno? Ne a ne user posted image

No zdej pa grem spat, baje je ob 3 štart, si je moj zamislu, men se sicer madam smili, ampak jjebi ga šofer je gazda user posted image

Pogrešala vas bom ful ful velik!!!!!

Lepo se imjte in uživajte! Upam, da bodo noči prespani, pa da vas bodo februarčki in februarčice in njihovi očki ubogal!

Pozdravček od mene in madam!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
17.8.2008 23:32:29   
nuka
Bajsa lepo se mejte na morju. Mi odrinemo par ur za vami. More moj še vse v avto napokat. Samo ne vem kam bo vse stlaču user posted image

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
17.8.2008 23:47:00   
nizy
bajsa in nuka   uživajta na morju kolikor se bo dalo user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.8.2008 0:07:44   
ELMA
Bajsa in Nuka lepo se kopajte in uživajte na user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.8.2008 7:00:38   
buči
Jutro, sem ful slabo spala, ker sta oba kar fajn prehlajena. Bo že ... Zdaj grem na zajtrk, peljem Aljažća v vrtec, potem pa da vidimo, kaj bo s Tilnom.

itata, si že doma?

< Sporočilo je popravil buči -- 18.8.2008 7:05:03 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.8.2008 8:02:41   
nuka
user posted image še zmer strašim doma. Čakam desca da bo začel v avto zlagat, user posted image raj tv gleda ker je še mir. Ampak res nenavadno. Danes vsi 3-je mulci spijo k topi. Drugače pa že ob 6-ih zjutraj okrog skačejo user posted image .

Pol mora it še po kune, pa po mlek za tamalo. No tja do ene 12-ih se bomo pa še res spokal.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
18.8.2008 8:17:21   
itata
dan,
evo mene nazaj z morja. ni šanse da čitam za en teden nazaj kaj je dogajaluser posted image  bom že zvedla ko se na kako kavo dobimo. na morju fajn. 2 dni je bila tudi tamala od mojga dol in je bil cel žur. sicer moj pol zih vmes tud živce zgubi. ja dddddddddddddd če je stara dve leti da NE bo ubogala... un pa piska pol to je zato k sem jaz šel (halo pa plenice si pač ni hotla dat gor?? - je mal hecen tale moj). sej pol se je umiril in je blo to to pa še jaz sem mu razložila, da je to TRMA!
jakob je spal par dni fajn par dni adijo pa spet en dan fajn... mu je blo tko vroče vmes, da je skor crknu. vozičkal smo lepo zjutri pa zvečer. sva ga kar s sabo ven vzela. zvečer tud kaka družba za okol hodit. zdej zadnji vikend sva ga pa doma pustila, ker je bila moja mama tud na morju in ga je pomerkala pa sva sama šla mal ven spet po dolgem času. prav dobr je bilo. GH pa šiba sto na uro. naš se čez dan sam še enkrat doji... pa zvečer za zaspat pa seveda ponoč še ene 2xuser posted image  zjutraj pa občasno. čez dan mu moram tko ene 3 ali 4x GH pripravljat... mu je pa blazno dober en gresek od milupe. mu ga kar z riževim mlekom naredim. jedec itak ni panike s čemerkoliuser posted image
vidim, da ve ste vse finouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.8.2008 9:05:07   
Janey
jutro

nuka in bajsa uživajta ma morju, itata dobrodošla nazaj in user posted image user posted image za super dopust.

mi pa smo dobili nazaj kolege iz morja s katerimi se nismo videli zdaj en mesec, prej pa vsak dan. kak je pasalo jih videt, malo polupčkat, se načvekat...sirenauser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
18.8.2008 10:05:26   
Neni13
Dobro jutro,

da se vam še jaz malo javim. Imamo zelo pestro, kot zmeraj. Tamali ima že 1 zobek, plazi se zelo uspešno po celi dnevni sobi, v vozičku samo še sedi, Gh tako tako, banana je zakon. Ima neko novo foro, kolesa od vozička so zgleda zelooo okusna.user posted image

Spi kokr kdaj.

Iskrene čestitke ponovni user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vam pa je naurje naredilo razdejanje, želim, da čim prej popravite in dobite čim več od zavarovalnice..

A vse odhajate na dopust ali kaj?!user posted image

Moj ima v soboto 30.ko, pa nas peljem tudi na morje za nekaj dni. Kak predlog kam?

Uživajte, N.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.8.2008 10:07:53   
MetiLu
Dan!
Mi smo sept spal bolj tko tko... no, sej je bil spet moj priden in je vstajal ponoč user posted image  Zdele sem dala pa Janeza spat, pa se sam igra po postli user posted image  pa kašico mu tud že kuham. Sem zdej privlekla na dan tist mikser za pasirat in so kašice še boljše user posted image
Drgač greva pa dones po mojo prvo plačo user posted image  ta teden delam samo tor, sre, čet, ker ima moj tok trapaste šihte pisane, pa še za jutri sem se z mami zmenila, da pride Janeza pazit, ker je lih na dopustu...

Komaj čakam naš dopust, nej že hitro mine teh 14 dni user posted image

Itata WB! user posted image

Ma sirena ne neha, grem ...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.8.2008 10:21:10   
itata
meti a se dobimo kej za kofe v pet ? - k glih ne delašuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.8.2008 10:28:43   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, sem ful slabo spala, ker sta oba kar fajn prehlajena. Bo že ... Zdaj grem na zajtrk, peljem Aljažća v vrtec, potem pa da vidimo, kaj bo s Tilnom.

itata, si že doma?

Dobro jutrooo...

user posted image user posted image Bogi ste , naša Elma je tudi prehlajena, sploh nemoremo spat .user posted image

Vama pa pošiljam en veliki user posted image  , in upam da bo ste se čim prej pozdravili .

Itata dobrodošla nazaj user posted image

Naši februarčici user posted image  , veliko zdravlja u novi nosećnosti user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 18.8.2008 10:36:51 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.8.2008 10:41:54   
itata
našmu pa neki paše spat... drnjoha že več kot uro pa pol. kdo bo pa popoldne spal? user posted image

jaz ne bom nič v tri krasne čestitala, ker nimam pojma katera naj bi bila noseča in ji bom pol, ko se bo to zjasnilouser posted image  tko da brez zamere user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
18.8.2008 10:56:16   
MetiLu
o mater sva se kregala, da je zaspal user posted image

Itata, lahko se kej zmenmo ja user posted image  moj ma mislim da celodnevni šiht, tko da lahko tud kakšen abonma udarmo user posted image  ej, kaj pa če se gremo kam kopat? Atlantis?
No, sej bo tud kava super user posted image

Sva pa z mojim včeraj na netu uočila eno parcelo, pa moram zdele poklicat, če se da it kej pogledat user posted image  še kar sprejemljiva cena, pa po slikah sodeč ful lep razgled...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.8.2008 11:25:02   
ELMA
eno?--Enkrat je ena prilimala linke za domaće risanke,a veste mogoće ,kera je, in kje naj ih najdem ,user posted image
Če se ne motim je bla buči .
Jaz jih zdaj rabim pa ne najdem user posted image , a bi lohk še enkrat dale gor ......PROSIM
Psploh ne vem a je to blo v 3-delu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.8.2008 11:39:30   
nizy

ELMA- misliš te risanke

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=razkritOdkrito&e_id=20757

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!