bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Bamby, tud jaz sem že pomislila, da ponoči samo pije zarad žeje, sam kaj ko mi s flaše noče pit, s kozarcem se mi pa ponoč ne lub matrat, ker revček tud oči ne odpre Nekak računam, da bo počas GH, ki jo poje čez dan zadostovala, da ponoč ne bo lačen. Ker zadnjih par noči ponoč samo eno zizo poje in spi naprej. Mogoče bo pa sčasoma sam nehal ponoč jest upam drgač pa ne poje tako malo, 2x na dan poje zdej že 200 ml kašice Jest sem mojmu že dons živce nakravžljala, ker sem rekla, da bi navaden jogi za postljico sabo peljala, pa me je začel ****, če bova šla vsak s svojim avtom, da bomo vso robo s sabo vzel meti, še ena možnost bi bila lahko, da Janez hoče ponoči jesti. To je sicer že vsem tistim mamam znano, ki dojijo. Otroci se enostavno hočejo malo pocrkljati . Glede na to, da ne poje tako malo, bi bila možnost res lahko ta. Jaz sem pa imela srečo, da so mi posteljico lastniki apartmaja posodili. No, pa tudi ni bilo jogija, pač pa ena odeja, lepo zložena, pa je bilo čisto vredu. Meti, jaz tvojega čisto razumem, pa moj bi isto reagiral. Na koncu bi po mojem le še rekel, da ne gremo nikamor sploh, če mislim vse s sabo vlečt . Boš videla, da se vse da in gre skozi, tudi če nimaš vsega kot doma. Boste raje doma bolj na komot, na morju pa kar je res najnujnejšega in za silo, pa še vseeno vam ne bo nič manjkalo. Važno je, da bo otrok sit, suh in zdrav . Jaz imam pa že malo na sumu eno našo februarčico, ki naj bi bila srečna aprilčica. Je pa še ena varianta, da bi bila mogoče lahko vse skupaj ena sama velika potegavščina. Zakaj nam namreč ni sama povedala in je meti sporočila . Al je pa na morju pa na net ne more . No, koliko jih je bilo včeraj na morju, pa da še nima prjatlce ??? Pri nas nič posebnega. Anaja je spala od 20h, do 7h zjutraj. Pol je še malo nazaj zadremala in sva šli jest šele ob 8.20. Za kosilo je imela danes cvetačo, brokoli, bučke in na koncu sem dodala še 2 žlički koruzne polente. Kaj bomo danes počeli mi ni še nič znanega . Verjetno ne kaj dosti, ker se mojemu dopust zaključuje in gre zvečer že v nočno .
|