|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
13.8.2008 13:15:10   
kati kati
uuu tole big družina, svaka jim čast!atu kapo dol-znauser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
13.8.2008 13:26:28   
bamby
Dan!
Očitno so vse februarčice na potepu user posted image . Kje ste bile že danes zmenjene? Kaval? Zbilje? Kakorkoli, danes sem šla malo v šoping. Sem hotla en moderc z prozornimi naramnicami kupit, pa je očitno že sezona mimo user posted image . Namesto tega sem si kupila 3 top majčke s 40% popusta user posted image . No, pa vseeno sem šla z drugim namenom v šoping. Sem mogla namreč sestrinemu možu nekaj za rojstni dan kupit.

Anaji sem pa skuhala za kosilo spet korenček z jabolkom. Madonca, koliko je punca pojedla user posted image . Ji gre dobro v slast. Sinoči je pa celo brez dude zaspala, pa niti sitna ni bila user posted image . Je šla takoj k palčkom.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
13.8.2008 13:30:47   
kati kati
če katero zanima..podobni copatki kot ste jih kupile so na rr-oglasi igrače. po ceni
14 €-s poštnino-če ktero zanima

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
13.8.2008 13:47:23   
Februarka08
Evo, Larisa spi 2. rundouser posted image se je zbudila po kakšne pol ure, nekaj sitkala, valda zaspana še, pojedla zize in odšla počaaaaaaasi nazaj k palčkomuser posted image ji pa kuham krompir+jabolko danesuser posted image
Bamby, tud naša obožuje jabolko+korenčekuser posted image super za šopinguser posted image kdaj je treba tud kaj zase kuptuser posted image jest sem šla učer mal v Mass-a pa sem kmal obrnla, čeprav so ble takooo fletne šuhe da je kejuser posted image sem vedla, da me mojadva čakata pred trgovino, pol sm pa kr živčna in grem raj čimprej venuser posted image user posted image nimam cajta zase nikoluser posted image

Dons so se čveke doble v Mengšu, če se ne motmuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
13.8.2008 14:04:11   
MetiLu
Dan!
Sej sploh ne vem kaj naj napiešm, vse sproti pozabim, kaj moram pokomentirat user posted image
Dopoldan sem delala, prišla domov, naredila kosilo, sva pojedla in je moj odletu na šiht... cel teden dela do 22.00 user posted image  
Včer nisva nič vrtnarila, ker sem se lotila še likanja, pa sem ga pričakala, da je prišel domov, se spraviva "spat", pa mi še neki razlaga, no pol me je pa zmanjkal  user posted image  user posted image  ... user posted image  Mater, to ni več ničemur podobno, sploh si ne znava več vzet časa zase oz. ga sploh nimava user posted image

Janeza je ob polnoči spet neki medlo, no, sej pol nam je uspelo spat 4 ure v kosu, sam kaj ko ima naš frajer zdej tko zgodnjo uro za vstajat user posted image  6.30 se že več kot 1 teden zbuja in ne zaspi nazaj do 10.00 user posted image  ko gre 1. dnevno rundo spat...
No, sej bomo preživel user posted image  
Je še vedno pridno, zdej zmaže tud že 200 ml na obrok user posted image  sicer pa je ziza zakon, upam, da bo kmalu začel spuščat nočni obrok, ker ga res ne bi rada odvajala od tega user posted image  

Sicer pa komaj čakam dopust... res ga že potrebujem user posted image  Sva se prejle z mojim pogovarjala, da gremo drugo leto v hotel, pa bomo že februarja rezerviral, pa šli najkasnej do konca julija na dopust... dost mam jest tega čakanja na september user posted image  že drugo leto zapored se mi vleče tole poletje user posted image  

Grem zizo dat, se pol kaj oglasim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
13.8.2008 14:10:22   
ELMA
bamby ,  a ti nisi delala kolesarski ispit v osnovni šoli user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.8.2008 14:17:43   
mlavla
jst sem se pa spravla mal brat o novem zakonu glede štipendiranja pa sem čist zmedena..a je še aktera redna študentka tle, ki prejema štipendjo oz. pbo dala za naslednje leto vlogo??

evo še link če bo aktero zanimal...
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stipendije/InfOPodeljevanjuStipendij2008-09.pdf

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.8.2008 15:28:29   
larisa
Dan user posted image ,

evo prva čvekica iz današnjega abonmaja se javlja. Seveda, ker smo bile pa tik pred našim domom. HVALA ELLA, DOLENJKA, da ste prišle spet k meni user posted image

Počasi se pakiramo za morje in še mal pospravljam zraven. Nejc pa upam, da bo končno zaspal, ker je tečka, ker je preveč zaspan user posted image  No je že tiho, to je dober znakuser posted image

Februarka, jaz pri Nejcu opazim, da ga ''strese''kadar se polula, tko, da je pomoje to to user posted image

Grem naprej pakirat....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.8.2008 15:44:08   
ella79
larisa a si vidla moj ZS user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.8.2008 15:53:35   
dolenjka
UUU kok sta vidve hitre user posted image  Midve sva šle še v pralnico, pa k mesarju po današnje kosilo, pa za na morje sem meso naročila, da mi ga vakumsko spakira da bomo lahko kej roštiljal user posted image  Sej vem da mam en dolg do vaju, sam zdele se ji moram mal posvetit, pol pa pridem nazaj user posted image  Itak, k da še kdaj nisem user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
13.8.2008 15:58:04   
Februarka08
Larisa pančka popoldanski termin, tako da mam spet mal cajta za RRuser posted image

Sva se prejle valjale po pojstli in se smejale da je kaj user posted image sem jo žgečkala in lupčkala po trebuščku, tako se je režala da je že prav cvilila... user posted image nisem vedela da jo tako žgečka pri rebrih user posted image cuker moj mali, kak je fletnauser posted image user posted image

Sem ji pa včer kupla piškotke brez glutena (kak so dragi user posted image user posted image ), ampak je tako uživala ko sem ji dala enga...

user posted image
user posted image

Tako, zdaj ko mam mal miru, grem pa mal seznamčke urihtat kaj še rabimo za morje user posted image pol greva pa do moje mami, da se ˝poslovita˝ k se ne bosta vidle cel teden user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.8.2008 16:05:06   
ella79
februarka res je cortiš tale tvoja bejba. Zdele na teh slikah je pa čisti ati user posted image a mam prov a ne user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4387
13.8.2008 16:05:36   
larisa
Dolenjka imaš ZS user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
13.8.2008 16:18:19   
dolenjka
Sem ti že odpisala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
13.8.2008 16:27:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sem ti že odpisala user posted image

kaj pa meni user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
13.8.2008 16:33:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka res je cortiš tale tvoja bejba. Zdele na teh slikah je pa čisti ati user posted image a mam prov a ne user posted image  

Itakuser posted image kamorkol prideva slišim en in isti stavek: Ja, ti si pa cel oči!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
13.8.2008 17:32:08   
Suzi*
ola. še sem živa, samo časa ni NIČ. user posted image  parcele pa ne kupujem. user posted image user posted image user posted image  še.
sem vidla, da ste copatke dobile. user posted image  a so ok? jaz bom tud naročila, če bo še katera za. dejmo se res zmenit.

naše spanje ponoč je u klincu, skos se zbuja. na 1-2 uri. včerej sem jo ob 11ih pustila jokat, pa je po dobre pol ure sama zaspala do 5.30. čez dan je pa kar nekej sitna skos. po moje jo mal GH matra po trebuščku. user posted image  do zdej je jedla korenček, kolerabico, bučko in rižek. pa kar pridno papa.

nč, šibam dalje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4392
13.8.2008 17:34:56   
larisa
O Suzi, smo te dale že med pogrešane user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sta Tara pa Zoja nardile našemu Nejcu, da še vedno spi user posted image user posted image user posted image  Ga kr gledat hodim, če še diha user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
13.8.2008 18:25:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

O Suzi, smo te dale že med pogrešane user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sta Tara pa Zoja nardile našemu Nejcu, da še vedno spi user posted image user posted image user posted image  Ga kr gledat hodim, če še diha user posted image user posted image

Tolk je osvaju, da je čist preč! Sej sem mu jaz povedala, da dveh takih bejb ne bo sfolgu user posted image  user posted image  user posted image

Joj, še vedno nič spokano user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
13.8.2008 19:37:24   
MetiLu
Dan!
Trenutno uživava na balkončku, poslušava radio in gledava kako se mimo vozijo avtomobilčki user posted image  čakava na čas za večerni ritual...
Prej sva bila tud v štacuni pa v BC, sva kupla nove žličke za jest od TT in so super user posted image  drgač se nama pa dones nič posebnega ne dogaja user posted image

Se vam pol pridružim, ko bom mela umito in bo janez že spal, mogoče bom pa dones dočakala mojga vrtnarja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
13.8.2008 19:57:15   
mary_lou
Lep pozdrav, se naju se spomnte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo prvi del dopusta je za nami, caka nas se drugi del. Res ste prave cvekice vse za nazaj ne morm prebrat, v glavnem Tai je pravi tolovaj, dela mi take preglavice da adijo pamet. Previjava se na tleh ker na visini je postal to smrtno nevarno, med previjanjem mi pobegne tko ene miljonkrat, lovim ga po celem stanovaju madona je hiter. Na nogice se postavi vsakic ko najde oporo da vstane.....sej pravim tolovaj......hrana ga ne zanima kej prevec......aja METI kok ma kej Janez kg k s Taijem sta bla v istem rangu s tezo k sta se rodila pa me zanima za kok ga sisa k Tai je res suhec moj mali zlati aja pa cestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa se par slikc kr tko od mojga soncka

user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
13.8.2008 19:58:14   
mary_lou
user posted image

user posted image

user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
13.8.2008 20:00:44   
mlavla
mary vašemu taiju pa res dogajauser posted image ..drugač pa dobrodošla nazaj

suzi..jst sem za copatke takoj za!!user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
13.8.2008 20:13:26   
mlavla
neža je pa že skor pri palčkih..jst pa letim še rože zalit..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
13.8.2008 20:30:17   
dolenjka
Tako, naša spi, jaz grem pa še ene pol žehte za sabo speglat in pol samo še finese dam na kup in je gotovo user posted image  user posted image  user posted image  
Sam si morem še tace uštimat, pa lase umit, pa še nohte na roki bi si rada uredila user posted image  Aja, pa z vami čvekala user posted image  A to gre vse naenkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa še eno sporočilo imam od Larise: Pravi, da vas vse lepo pozdravljata z Nejčkom in da uživejte. Ju3 zjutraj odhajajo na morje, zdajle je pa že na poti na en babji večer in je očka babysitter user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!