Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 13:15:10
|
|
|
|
kati kati
|
uuu tole big družina, svaka jim čast!atu kapo dol-zna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 13:26:28
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Očitno so vse februarčice na potepu . Kje ste bile že danes zmenjene? Kaval? Zbilje? Kakorkoli, danes sem šla malo v šoping. Sem hotla en moderc z prozornimi naramnicami kupit, pa je očitno že sezona mimo . Namesto tega sem si kupila 3 top majčke s 40% popusta . No, pa vseeno sem šla z drugim namenom v šoping. Sem mogla namreč sestrinemu možu nekaj za rojstni dan kupit. Anaji sem pa skuhala za kosilo spet korenček z jabolkom. Madonca, koliko je punca pojedla . Ji gre dobro v slast. Sinoči je pa celo brez dude zaspala, pa niti sitna ni bila . Je šla takoj k palčkom.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 13:30:47
|
|
|
|
kati kati
|
če katero zanima..podobni copatki kot ste jih kupile so na rr-oglasi igrače. po ceni 14 €-s poštnino-če ktero zanima
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 13:47:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, Larisa spi 2. rundo se je zbudila po kakšne pol ure, nekaj sitkala, valda zaspana še, pojedla zize in odšla počaaaaaaasi nazaj k palčkom ji pa kuham krompir+jabolko danes Bamby, tud naša obožuje jabolko+korenček super za šoping kdaj je treba tud kaj zase kupt jest sem šla učer mal v Mass-a pa sem kmal obrnla, čeprav so ble takooo fletne šuhe da je kej sem vedla, da me mojadva čakata pred trgovino, pol sm pa kr živčna in grem raj čimprej ven nimam cajta zase nikol Dons so se čveke doble v Mengšu, če se ne motm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 14:04:11
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Sej sploh ne vem kaj naj napiešm, vse sproti pozabim, kaj moram pokomentirat Dopoldan sem delala, prišla domov, naredila kosilo, sva pojedla in je moj odletu na šiht... cel teden dela do 22.00 Včer nisva nič vrtnarila, ker sem se lotila še likanja, pa sem ga pričakala, da je prišel domov, se spraviva "spat", pa mi še neki razlaga, no pol me je pa zmanjkal ... Mater, to ni več ničemur podobno, sploh si ne znava več vzet časa zase oz. ga sploh nimava Janeza je ob polnoči spet neki medlo, no, sej pol nam je uspelo spat 4 ure v kosu, sam kaj ko ima naš frajer zdej tko zgodnjo uro za vstajat 6.30 se že več kot 1 teden zbuja in ne zaspi nazaj do 10.00 ko gre 1. dnevno rundo spat... No, sej bomo preživel Je še vedno pridno, zdej zmaže tud že 200 ml na obrok sicer pa je ziza zakon, upam, da bo kmalu začel spuščat nočni obrok, ker ga res ne bi rada odvajala od tega Sicer pa komaj čakam dopust... res ga že potrebujem Sva se prejle z mojim pogovarjala, da gremo drugo leto v hotel, pa bomo že februarja rezerviral, pa šli najkasnej do konca julija na dopust... dost mam jest tega čakanja na september že drugo leto zapored se mi vleče tole poletje Grem zizo dat, se pol kaj oglasim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 14:10:22
|
|
|
|
ELMA
|
bamby , a ti nisi delala kolesarski ispit v osnovni šoli
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 14:17:43
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem se pa spravla mal brat o novem zakonu glede štipendiranja pa sem čist zmedena..a je še aktera redna študentka tle, ki prejema štipendjo oz. pbo dala za naslednje leto vlogo?? evo še link če bo aktero zanimal... http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stipendije/InfOPodeljevanjuStipendij2008-09.pdf
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 15:28:29
|
|
|
|
larisa
|
Dan , evo prva čvekica iz današnjega abonmaja se javlja. Seveda, ker smo bile pa tik pred našim domom. HVALA ELLA, DOLENJKA, da ste prišle spet k meni Počasi se pakiramo za morje in še mal pospravljam zraven. Nejc pa upam, da bo končno zaspal, ker je tečka, ker je preveč zaspan No je že tiho, to je dober znak Februarka, jaz pri Nejcu opazim, da ga ''strese''kadar se polula, tko, da je pomoje to to Grem naprej pakirat....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 15:44:08
|
|
|
|
ella79
|
larisa a si vidla moj ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 15:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
UUU kok sta vidve hitre Midve sva šle še v pralnico, pa k mesarju po današnje kosilo, pa za na morje sem meso naročila, da mi ga vakumsko spakira da bomo lahko kej roštiljal Sej vem da mam en dolg do vaju, sam zdele se ji moram mal posvetit, pol pa pridem nazaj Itak, k da še kdaj nisem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 15:58:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa pančka popoldanski termin, tako da mam spet mal cajta za RR Sva se prejle valjale po pojstli in se smejale da je kaj sem jo žgečkala in lupčkala po trebuščku, tako se je režala da je že prav cvilila... nisem vedela da jo tako žgečka pri rebrih cuker moj mali, kak je fletna Sem ji pa včer kupla piškotke brez glutena (kak so dragi ), ampak je tako uživala ko sem ji dala enga... Tako, zdaj ko mam mal miru, grem pa mal seznamčke urihtat kaj še rabimo za morje pol greva pa do moje mami, da se ˝poslovita˝ k se ne bosta vidle cel teden
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 16:05:06
|
|
|
|
ella79
|
februarka res je cortiš tale tvoja bejba. Zdele na teh slikah je pa čisti ati a mam prov a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 16:05:36
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 16:18:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem ti že odpisala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 16:27:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem ti že odpisala kaj pa meni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 16:33:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka res je cortiš tale tvoja bejba. Zdele na teh slikah je pa čisti ati a mam prov a ne Itak kamorkol prideva slišim en in isti stavek: Ja, ti si pa cel oči!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 17:32:08
|
|
|
|
Suzi*
|
ola. še sem živa, samo časa ni NIČ. parcele pa ne kupujem. še. sem vidla, da ste copatke dobile. a so ok? jaz bom tud naročila, če bo še katera za. dejmo se res zmenit. naše spanje ponoč je u klincu, skos se zbuja. na 1-2 uri. včerej sem jo ob 11ih pustila jokat, pa je po dobre pol ure sama zaspala do 5.30. čez dan je pa kar nekej sitna skos. po moje jo mal GH matra po trebuščku. do zdej je jedla korenček, kolerabico, bučko in rižek. pa kar pridno papa. nč, šibam dalje.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 17:34:56
|
|
|
|
larisa
|
O Suzi, smo te dale že med pogrešane Kaj sta Tara pa Zoja nardile našemu Nejcu, da še vedno spi Ga kr gledat hodim, če še diha
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 18:25:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa O Suzi, smo te dale že med pogrešane Kaj sta Tara pa Zoja nardile našemu Nejcu, da še vedno spi Ga kr gledat hodim, če še diha Tolk je osvaju, da je čist preč! Sej sem mu jaz povedala, da dveh takih bejb ne bo sfolgu Joj, še vedno nič spokano
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 19:37:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Trenutno uživava na balkončku, poslušava radio in gledava kako se mimo vozijo avtomobilčki čakava na čas za večerni ritual... Prej sva bila tud v štacuni pa v BC, sva kupla nove žličke za jest od TT in so super drgač se nama pa dones nič posebnega ne dogaja Se vam pol pridružim, ko bom mela umito in bo janez že spal, mogoče bom pa dones dočakala mojga vrtnarja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 19:57:15
|
|
|
|
mary_lou
|
Lep pozdrav, se naju se spomnte Evo prvi del dopusta je za nami, caka nas se drugi del. Res ste prave cvekice vse za nazaj ne morm prebrat, v glavnem Tai je pravi tolovaj, dela mi take preglavice da adijo pamet. Previjava se na tleh ker na visini je postal to smrtno nevarno, med previjanjem mi pobegne tko ene miljonkrat, lovim ga po celem stanovaju madona je hiter. Na nogice se postavi vsakic ko najde oporo da vstane.....sej pravim tolovaj......hrana ga ne zanima kej prevec......aja METI kok ma kej Janez kg k s Taijem sta bla v istem rangu s tezo k sta se rodila pa me zanima za kok ga sisa k Tai je res suhec moj mali zlati aja pa cestitke za diplomo evo pa se par slikc kr tko od mojga soncka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 19:58:14
|
|
|
|
mary_lou
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:00:44
|
|
|
|
mlavla
|
mary vašemu taiju pa res dogaja ..drugač pa dobrodošla nazaj suzi..jst sem za copatke takoj za!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:13:26
|
|
|
|
mlavla
|
neža je pa že skor pri palčkih..jst pa letim še rože zalit..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:30:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, naša spi, jaz grem pa še ene pol žehte za sabo speglat in pol samo še finese dam na kup in je gotovo Sam si morem še tace uštimat, pa lase umit, pa še nohte na roki bi si rada uredila Aja, pa z vami čvekala A to gre vse naenkrat Pa še eno sporočilo imam od Larise: Pravi, da vas vse lepo pozdravljata z Nejčkom in da uživejte. Ju3 zjutraj odhajajo na morje, zdajle je pa že na poti na en babji večer in je očka babysitter
|
anoreksijaziukaAli poznaš bolezen anoreksija?Da (
97%)
Ne (
3%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!