MetiLu
|
Čer! Mi smo se meli dons spet fajn, tašča je skuhala kosilo, pa spekla pijano nevesto, tko da smo se cel popoldan basali žal smo mogli it prej domov, ker ima možek nočno tko da sva odnes sama... Jaz še čakam sušilca, da konča, ker moram majčke zložit, da ne bodo zmečkane ... Preteklo noč smo super spali, upam, da bo šlo tako naprej, samo eno bujenje ob 3.30 za papanje in potem naprej do 7.00 Kok ste vse pridne s pakiranjem, mene to še čaka, pa že zdej razmišljam, kaj vse bo treba s sabo vzet... Začela bom pa pri lekarni Nobena mi zadnjič ni odgovorila, če s sabo na dopust vzamete tud AC? Pa še tole me zanima, do kdaj je treba prekuhavat vodo in kdaj lahko začnem uvajat hrano z glutenom? V nekaterih kašicah, ki sem jih kupila (frutek, hipp, milupa...) je za starost 6. mesecev že gluten notri ... Moj sine je pa začel neki štrajkat z dojenjem čez dan, GH pa papa brez problema, oreng porcije Dojiva se zjutraj, potem imava ob 11.00 GH, potem se dojiva nekje ob 13-14.ih, potem spet GH ob 17-18.ih, pa dojenje zvečer. No, pri popoldansekm dojenju ne kaže več hudega zanimanja za zizo, dones je sploh ni hotu zagrabit, pol sem mu pa riževo kašico naredila, jo je pa zmazal 200 ml Sej me ne moti, če bo začel zmanjševat in se bova dojila še zjutraj in zvečer (in ponoč ), samo malo me skrbi, da ne bi potem dovolj mleka dobil, al kako gre to, ko se začne z GH, pol nimajo več take potrebe po mleku? Dobijo z drugo hrano vse kar potrebujejo za razvoj? Mogoče trapast sprašujem, samo mi ni jasno, če je naprej živel samo od mleka, pol pa kar ne več no, grem cujne zložit, pa pridem F5 stisnit