|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
15.8.2008 19:52:21   
Janey
čer

mi smo preživeli še en krasen danuser posted image user posted image user posted image sma mela atija cel dan zase. zdaj se pa že eno uro trudima jakca gor držat, ker druagče smo spet ponoči budni in je že tako siten da joj. 10 min še, pa se gremo kopatuser posted image user posted image

komaj čakam na malo dežeka ker je tak vroče da ne moreš niti dihat. sma mela prej obisk, pa je bla ona cela mokra tu pri nas na balkonu pa sploh sonce ne sije. jaka je spet tak užival ko ga vsi tak zanimirajo in pol se reži do onemoglosti, pol bi pa valda spal.

no grem počasi vse pripravit.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
15.8.2008 20:16:42   
Janey
kaj zdaj babe a bomo 200 pridelale al ne?? pokažimo tem našim glavnim čvekam da smo brez njih tut zmožneuser posted image user posted image hehe hecam se, sej se ve da brez kerekoli od nas nebi blo isto. res ste faceuser posted image user posted image

kjeee steee???

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
15.8.2008 20:39:12   
ella79
jutro, dan, čer user posted image
mi smo se tudi luštn cel dan potepal, Zoja je spet noro pridna, je v vozičku spala od 12-15 user posted image user posted image pa par noči tudi spet spimo celo noč user posted image zdej dam pa še en stroj prat, jutri še mal polikam, napokam in v nedeljo spet na morje user posted image
200-tko bomo al pa boste že pridelala, dokler šefica pride domov user posted image
februarka uživajte user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.8.2008 21:43:41   
MetiLu
Čer!
Mi smo se meli dons spet fajn, tašča je skuhala kosilo, pa spekla pijano nevesto, tko da smo se cel popoldan basali user posted image  žal smo mogli it prej domov, ker ima možek nočno user posted image  tko da sva odnes sama...

Jaz še čakam sušilca, da konča, ker moram majčke zložit, da ne bodo zmečkane ...

Preteklo noč smo super spali, upam, da bo šlo tako naprej, samo eno bujenje ob 3.30 za papanje in potem naprej do 7.00 user posted image

Kok ste vse pridne s pakiranjem, mene to še čaka, pa že zdej razmišljam, kaj vse bo treba s sabo vzet... Začela bom pa pri lekarni user posted image

Nobena mi zadnjič ni odgovorila, če s sabo na dopust vzamete tud AC?

Pa še tole me zanima, do kdaj je treba prekuhavat vodo in kdaj lahko začnem uvajat hrano z glutenom? V nekaterih kašicah, ki sem jih kupila (frutek, hipp, milupa...) je za starost 6. mesecev že gluten notri ...

Moj sine je pa začel neki štrajkat z dojenjem čez dan, GH pa papa brez problema, oreng porcije user posted image  Dojiva se zjutraj, potem imava ob 11.00 GH, potem se dojiva nekje ob 13-14.ih, potem spet GH ob 17-18.ih, pa dojenje zvečer. No, pri popoldansekm dojenju ne kaže več hudega zanimanja za zizo, dones je sploh ni hotu zagrabit, pol sem mu pa riževo kašico naredila, jo je pa zmazal 200 ml user posted image  Sej me ne moti, če bo začel zmanjševat in se bova dojila še zjutraj in zvečer (in ponoč user posted image ), samo malo me skrbi, da ne bi potem dovolj mleka dobil, al kako gre to, ko se začne z GH, pol nimajo user posted image  več take potrebe po mleku? Dobijo z drugo hrano vse kar potrebujejo za razvoj? Mogoče trapast sprašujem, samo mi ni jasno, če je naprej živel samo od mleka, pol pa kar ne več user posted image  user posted image

no, grem cujne zložit, pa pridem F5 stisnit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.8.2008 22:05:32   
srečka nosečka
čer, user posted image

pri nas je "sodni dan" user posted image . Lije, toča, bliska, grmi, ....user posted image
Samo, da nam kaj ne zadene v stanovanju. user posted image  Televizija, ki je malo več vredna od PC je ugasnjena, PC pa ni škoda. user posted image

meti - mi smo z glutenom in mlečnimi izdelki začeli po 6M. Tako so mi rekli tudi pri P. Glede Ac pa ti ne morem nič pomagat, ker ga nimamo. user posted image

janey - a je pri nas isto - urnebes?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.8.2008 22:11:53   
Februarka08
Mi gremo pa na morje
se plavat naučit,
da bomo plaval kakor ribce, žabca al pa kit.
Mi gremo pa na morje
doma bomo pustil,
rokavčke, šlaufe sam kopalke bomo še rabil. user posted image

Punce, rade se mejte in uživejteuser posted image jest vas bom pogrešalauser posted image že zdej skoz mislim na vasuser posted image Februarčki naj vam čim manj nagajajo, čim več naj spijo in čim več naj se smejejo.user posted image
Tiste, ki se pa tudi odpravljate na dopust, pa uživajteeeeeeeeeeeeeeeee v čofanjuuser posted image

Se slišimo konec drugega tedna, poljubček vsem februarčkom od Lariseuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.8.2008 22:14:02   
srečka nosečka
februarka - UŽIVAJTEEEEEEEEEEE, pa Lariso čuvajte user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.8.2008 22:16:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

februarka - UŽIVAJTEEEEEEEEEEE, pa Lariso čuvajte user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, veš da bomo, jo itak nobenmu ne damouser posted image mogoče pa spozna kakšnega fajn kerlca, se bomo pa še kaj zmeniliuser posted image
Nič, grem še nohte nalakirat, pol pa res spat.

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.8.2008 22:23:00   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

pri nas je "sodni dan" user posted image . Lije, toča, bliska, grmi, ....user posted image
Samo, da nam kaj ne zadene v stanovanju. user posted image  Televizija, ki je malo več vredna od PC je ugasnjena, PC pa ni škoda. user posted image

meti - mi smo z glutenom in mlečnimi izdelki začeli po 6M. Tako so mi rekli tudi pri P. Glede Ac pa ti ne morem nič pomagat, ker ga nimamo. user posted image

janey - a je pri nas isto - urnebes?

Pri nas je pa lih kontra user posted image  sam pri nas nič ne treska, jest bi pa že tko rada mela tatenko TV user posted image

Srečka tenks, sej mi smo že stari 6M, tko da najbrž ni panike. Sicer pa frutke in Hipp kašice zlo poredko jemo, edin tele mlečne kašice bi pa že kakšne druge probala, da ne bo revež samo riževe skoz jedu user posted image

Februarka, želim vam en res super dopust, tud me te bomo pogrešale user posted image  pa tvoje pucanje user posted image  hec stara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.8.2008 22:25:20   
MetiLu
Aja, z mlečnimi izdelki ste tud začeli že po 6. mesecu? KAj to pomeni mlečni: skutice, jogurti, ... al te mlečne žitne kašice?

Mal sem blond, sej vem user posted image

No, do kdaj je treba pa vodo prekuhavat?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
15.8.2008 22:29:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pri nas je pa lih kontra user posted image  sam pri nas nič ne treska, jest bi pa že tko rada mela tatenko TV user posted image

ti jo lahko rentam od nedelje pa do konca meseca user posted image user posted image user posted image  

Ti kar Janezu poskusi dat kaj z glutenom in opazuj. Naša ga je sprejela OK, ni nobenih reakcij. Prav tako je bilo z mlečnimi izdelki. Je pa tudi to, da pri nas v familiji nimamo alergij na nič.
No, jaz imamo včasih alergijo na dragega. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
15.8.2008 22:31:13   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mal sem blond, sej vem user posted image

No, do kdaj je treba pa vodo prekuhavat?

tudi jaz blont, ker vse na pol preberem user posted image

Vodo še prekuham, če pa sem v stiski s časom, pa ji kar Dano odprem in dam neprekuhano za pit. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
15.8.2008 22:50:51   
MetiLu
Mi imamo pa zdej britto, pa razmišljam, da bi tud počas nehala prekuhavat user posted image  ne vidim smisla, da tamal vse živo prijema in v usta tlači (žal mu ne morem kar naprej rok brisat, doma pa tudi nimamo sterilno...), pa tudi duda ni nikol več "sterilna", tud ko jo operem, torej kljub vsej pazljivosti, da ne bi užival "svinjarije", je to nemogoče... mah sej mi ni težko prekuhat oz. do zdej smo itak uporabljali milupo, sam zadnjič mi jo je lih par kapelj zmanjklo, ker sem jo premalo sabo vzela (sva bila od doma), pa pripravila pregosto mlečno kašico, pol sem pa kar ustekleničeno vodo dodala, da sem "rešila"kašico user posted image  pa mislim, da sploh ni panike...

No, ne bom več težila dones, grem spat user posted image  sem rekla da grem odnes najkasnej ob 22.00 spat, pa še zmer tle težim user posted image  

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4488
15.8.2008 23:52:11   
mala_pikica
Dober večer!

Meti, glede mleka bi jaz na tvojem mestu še malo počakala. Mlečni izdelki naj bi se uvajali pri približno 9m, mleko pa šele po 12m. Živila z glutenom pa lahko načeloma vključimo v  user posted image  jedelnik že po dopolnjenem 6m. Vendar po tem, ko smo uvedli sadje in zelenjavo, tako, da nekteri menijo, da so živila z glutenom primerna za user posted image  po 8m. Odvisno tudi od mamic kdaj je pričela uvajati GH.
Glede prekuhavanja vode pa mislim, da imamo v SLO dobro in neoporečno vodo in user posted image  ne bi čisto nič manjkalo, če bi jo pili tudi neprekuhano. Ampak jaz jo prekuhavam in jo bom še nekaj časa, verjetno zaradi boljšega občutka varnosti. Sicer pa tudi jaz drugače ne kopliciram glede sterilnosti in čistoče. Lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.8.2008 9:13:48   
ELMA
jutrooo
Kaj user posted image sem tudi jez enkrat prva user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
16.8.2008 9:14:06   
ELMA
user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
16.8.2008 9:14:36   
ELMA
Če nobene glavne čveke ni tu user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
16.8.2008 9:15:33   
ELMA
20 strani nam manjka , mislite da bomo načvekale ,user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.8.2008 9:16:37   
ELMA
če bomo tko čvekale kot včeri ,nikamor ne bomo prišla user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.8.2008 9:17:28 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.8.2008 9:35:57   
MetiLu
Dan!

Moj je z nočne in spi, lihkar sem dala tud Janeza v postlo, jaz sem pa že pridna, en stroj se pere, goveji zrezki se tenstajo, zdele paše mal H2O popeljem, pa sem kvit za dones user posted image  aja, še v štacuno bo treba, ker je sadja zmanjkalo user posted image

Vreme lih za samomor delat user posted image  

Mala pikica, sej ne mislim še uvajat mlečnih izdelkov, sam včeraj sem spraševala, kako je zdej z nadaljevanjem, ker sadje in zelenjava nam gre zlo dobr, pa ne vem s čim lahko nadaljujem. Začela sva pa midva s 5. meseci, tko da nekaj časa že pridno je user posted image

nič, grem cujne obesit... a ne bo nobene tle gor dons user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.8.2008 10:12:45   
mlavla
dan..mis mo pa včeraj imeli kar naprej obiske..pač skoz se je neki dogajal..pa mi sploh niratal pridet na RR

danes pa me spet čaka učenje..če mi bo seveda mala dama to pustila..user posted image
končno je moj mal doma..sem ga namreč že zelo pogrešala..

se oglasim še kaj kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
16.8.2008 12:11:02   
mlavla
kje pa ste vse čveke?

meti..glede AC..ti tud jst nemorem nič pomagat, saj ga nimamo

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.8.2008 12:26:11   
ella79
dan user posted image
kako zatišje user posted image
meti jaz AC sigurno ne bi seboj jemala user posted image sprobaj doma, kako dela v prenosni posteljici, verjetno nič kaj drugače kot v domači user posted image

zojo sem spat dala, ima t dolgo rundo zdele user posted image jaz se bom pa ta čas v miru podepilirala, pa mal na kup začela spravljat za morje, pa potem kosilo... je danes tole ravno kot nalašč za počet kej takega user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
16.8.2008 12:34:20   
kati kati
dan,

pr nas je obup...kaj je vse včeraj naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa bomo mogl delat...lani smo na novo streho prekrilo, pa jo mormo neki popravituser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.8.2008 12:58:35   
ella79
kati a včeraj vam ne neurje streho uničlo user posted image joj, mi gredo kar mravljinci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime
Miška2006

Kakšno ime vam je lepše za fantka?

Nik (45%)

Matija (22%)

Tomi (10%)

Tini (5%)

Tomaž (11%)

Robi (6%)

Število vseh glasov: 479

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!