Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:58:53
|
|
|
|
aqua77
|
kam ste zdej vse ušle.....???? ko pa o bučah debatirate ste pa vse živahne...... jaz pa enga fanta gor prpopam, je pa panika, pa nobene več ni...........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 16:03:01
|
|
|
|
aqua77
|
no, nobene ni več.... jaz grem domov iz službe, pa se tipkamo.... pa, pa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 16:14:20
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, kul čevlji in uživaj današnji popoldan!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 16:28:11
|
|
|
|
Fargesia
|
aquaaaa, kam si zdej šla? je pa res tko zgledal zdele...ko so buče na sporedu se kr gužvamo tukaj, pol pa en tipšek uleti in se vse razbežimo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 17:27:58
|
|
|
|
Serendipity
|
jaz več NE kuham! Ker potem vedno kaj zamudim! kak luštna posladka smo danes meli... jaz sem pa kuhala pa ju zamudiiiiilaaaaa .... Aqui - res je ql slikca! Nice one!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 19:07:09
|
|
|
|
ledenka
|
Se* se lahko pohvalim, da se se kar drzim dijete sicer je ena taka mesana, mal po Montignacovo, pa mal v skladu z IVF napotki, pa mal po moje danes sem pojedla Z: dve breskvi in caj z mlekom kava z mlekom M: dve manjsi jabolki K: solata z buckami kava z mlekom V (ob 18.30): dva kosa pirinega kruha z namazom iz olivnega olja in bazilike kave sem toliko spila, ker nam avtomat za vroco vodo v sluzbi ne dela sicer bi samo eno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 20:51:57
|
|
|
|
aqua77
|
no pa ste spet na futru.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 20:54:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 no pa ste spet na futru.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 20:54:13
|
|
|
|
aqua77
|
še nekaj za lahko noč......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 20:55:18
|
|
|
|
aqua77
|
ker ste itaq skoz na futru.... sej nekaj pa jesta.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 20:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh evo mene Erin nič ne skrbi počasi se daleč pride in tudi tvoj mali Tilen bo slej ko prej spoznal kdaj je noč in kdaj dan... Bolje je pa da vleče ko utrgan kot da nebi, pa bi se ti obetal kak mastitis... Verjamem pa da boli... zate in za tvojega Tilna Aqua F E N O M E N A L N A preobleka Tudi Se* si hudooooooo S E X Y Tele vaše bučke so pa že adijo... Sej samo še o bučkah čvekate Dejte se mal na tehnike, poze prej, med in po, oblike, velikosti, ipd. spravit Aja..................... Jst sem spet na bolniški
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 21:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua..... takele slike so zvečer prepovedane!!!!!!, ker je moj ljubi popoldne v sluzbi in se obisk imava... Zjutraj pa lahko, ker sva oba doma še celo priporočljivo je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 21:01:35
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bi bla pa jaaaabkaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 21:08:29
|
|
|
|
Serendipity
|
žebemo mast ... pa ta PMS v dveh dneh je moj Monti odšel na dopust. Pupe jaz sem taaak lačna cel čas. Pa zopet te moje kombinacije in količine. - zajtrk 1 - sendvič in črna kava - zajtrk 2 - mleko in kosmiči - zajtrk 3 - pol kile grozdja - malica - kava z mlekom (2x) - kosilo - špageti in solata - malica 1 - 4 nektarine - malica 2 - čokoladni mousse v kombinaciji s čokoladno-vanilijevim sladoledom in čipsom pa pivo kcoj - večerja - sendvič (tavelki) Pa šeeeeee bi Jutri bom bolj pridna obljubim.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.8.2008 21:09:00 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 21:15:37
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, jst mam enak probelm...mislim da se mi M najavlja in bi pojedla vola in pol!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 21:27:39
|
|
|
|
beyba
|
oila pupe kolk vas je lepo brat....sam jst mam podoben problem ko Erin toooollllllllllllllkkkkkkkkkk mam mmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaalllllll časa, ve ste pa tolk velik ratale čveke vam je sam za čestitat. Dieta vidim da ej v polnem teku. Bomo vidli katera bo najbolj pridna. Dobi virtualne sexi bikinke za nagrado tuki so itak sam virtualne nagrade... Moja pupika je bla danes tolk umirjen otrok...dopoldne spala 3 ure popoldne najprej eno potem pa še kake dve vsega skupi, pa nič ni kaj jokala, razen ko je mami jedla kosilo( alergija na jedilni pribor v mamičinih rokah še vedno drži), pa zvečer je tolk mal jokala...Že včeraj je bil dober dan sicer kako uro spanja v celem dnevu, smo se prenosili cel dan, sam jojka pa ni blo. Full je hudo, ko ti otrok joka ne glede na to kaj delaš pa mu ne znaš pomagat. Mu daš joško ni dobro, menjaš položaje nošenja, cincaš. počepe delaš, telovadiš, se vrtiš...Vse možno pa ga komaj kaj potolažiš za par minutk. Tko je blo v nedeljo. Sva se prenosile 11 ur, pa še ene 2 uri je bla očijeva....sem bla čist fetik...potem je pa še 'tašča' klicala zvečer dvakrat pa pametno nasvete talala mojemu da je z njo nekaj narobe, da je bolna in da mora k zdravniku po zdravila... da njeni otroci niso nič jokal so se podojili duda pa spat...Uglavnem me je moj full zagovarjal pa se ji upiral, potem po drugem klicu jo je mal pa dost pa ji je reku stavek:' Bo pa že njena mami bolje vedela ko je bla 30 let vzgojiteljica kot pa ti!' To je bil pa višek. Je vrgla dol v joku, zdej se pa ne pogovarja komaj dobrdan reče.... Ma jst nimam še volje in energije pa ne moči se še z njo zdej dajat.... Uglavnem ker ste bolj pridne vas zdej težko komentiram, se vam oglašam da vam povem da smo vredu, z vsakdanjimi včasih večjimi včasih manjšimi težavami časovno smo na psu mamo pa veliko ljubezni in veselja. Če bo kak piknik ali kava v osrednji slo....Se bova probale z Elo pridružit, ali pa vas vsaj priti pogledat. ERIN sej bo ...nekega urnika se pa ne drži tut bri sedmih tednih še ne.... Objemček in poljubček vsem in dobrodošlica novinkam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 7:31:51
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz javim.... Vidim, da sem tudi jaz včeraj zamudila posladek. Me je zdele kar prijelo, da bi odšla iz službe in bi se malo stisnila s svojim dragim. Ne morem pomagat. No pri nas pridno in upamo, da ta mesec bomo pa res kaj prislončkali. Bi bil res že skrajni čas. No če ne ta, pa naslednji mesec (zdej se delam, da sem kao ful optimistična )... Morda bomo pa že z Egipta kaj prišvercali. PUnce še par dni, pa grem na morje..... No dieta se kar obrestuje. Če bi se še čez dan bolj držala, bi bila verjetno bolj uspešna ampak tudi tako je OK. Izgubila sem 2 kg, tako da se lahko danes nažrem...hahahahahha... Ne sej se hecam, dejansko jem vse normalno raznen zvečer ne jem in so rezultati vidni. Vesela sem, da še naprej tako pridno čvekate, pa čeprav v večini o bučkah(mimogrede, tudi moj jih ne mara), to je po mojem v igri manjvrednostni kompleks, (hahahahah), ker bučke lahko zrastejo kolikor jih pustiš. No sej zdej me pa že očitno malo trga. Nič, jst grem še malo preskakat forum, vsem pa seveda želim dobro jutro in lep začetek dneva.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 7:47:22
|
|
|
|
spps
|
murkica,bom držala pesti,da vama na dopustu uspe in ostale?še spite?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 7:55:50
|
|
|
|
jazzz27
|
Dobro jutro!!!! A danes sem pa jaz prva....uuu,kaka čast No za dobro jutro dobite eno kavico ...da bo dan lepši. živa...kaj je spet to, da si na bolniški....a internet v službi ne dela? beyba....tebe pa že tako doooolgo nisem brala....vidim, da je vse po starem in da vam tašča še vedno ne da miru.Ampak kaj hočmo...so pač take, vtikajo nos kamorkoli. No saj na splošno so ženske take ...ampak vajin primer je pa višek. Saj se bo vse ustalilo na tirnice, tako da le pogumno naprej.....cmoka za Elo!! Se*...no pa le nisem edini grešni kozel.....sem se prve dni držala dijete, kot pijanc plota....sedaj pa bi požrla vse kar leze in gre ...navedem primer.....za večerjo pohan sir in mal salame .....KATASTROFA, no ampak na včerajšnji dan mi je to pa pripadalo.....da se mal potolažim Ajsika....tebi sem napisala v ZS, kako in kaj je bilo..... Aqua....nice čeveljček....seksi, tako kot si ti.....a imaš mogoče že kake nove slikce gor? Drugače pa še vedno navijam zate in upam na najboljše!!!!!! Saj kmalu pade G. in boš na jasnem pri čem si!! špelka....tebe sem sanjala ponoči ....da te moram vprašat kako si!? Kakšni so kaj plani,...itd....nore sanje.....pa tebe sem sanjala polaris....kuku, kje je naša nočna ptička....več se ne oglasi. Jaz pa bi mal poklepetala s tabo in ti spet zastavljala vprašanja...a se je pr VAS KAJ PREMAKNILO? oktavija...kako je z jajci? Ti jih ratuje obvladovat? Mislim, da si ti najbolj priden člen v naši dieti!!!!! sonček....kje si? Kako si? Vse poteka okie? kleja....a še kaj štemate pr vas ali ste že celo bajto zravnali? Upam, da štemate tudi v tej smeri!!! Vse ostale moje...če sem kako pozabila No še moje stanje od včeraj....gremo na postopek, v bližnji prihodnosti..... ...in smo korak bližje naši mali . lep dan naprej!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 7:59:13
|
|
|
|
spps
|
jazzi,nisi prva a so ti kaj rekli,kdaj približno lahk pričakuješ,da te dajo v postopek?držim pesti,da bo zeeelo kmalu in ti uspe,da boš nosila svojo pikico pod srčkom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:00:36
|
|
|
|
jazzz27
|
No in to je odraz mojega hitrega tipkanja....ste me prehitele dobro jutro tudi vam čvekice moje!!!! murkica....Egipt ......mmmmmmmmmmm...kok sem vam fouš....ma da je kak fotosešen, da mamo še eno novo destinacijo......čeprav se mi zdi da imam dovolj teh dežel Držim pesti, da nazaj enga faraončka prnesete!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:05:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jazzi,nisi prva a so ti kaj rekli,kdaj približno lahk pričakuješ,da te dajo v postopek?držim pesti,da bo zeeelo kmalu in ti uspe,da boš nosila svojo pikico pod srčkom gremo samoplačniško, tako da bom šla takrat, ko se bom odločla. V bistvu bi lahko šla takoj, sam finance nas še miceno omejujejo...čakava namreč denar....recimo da drug cikel, če bo vse po sreči!!! Nima koncesijskih postopkov.... ....vsaj za prvi postopek ne!!!! Smo pa že blizu .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:09:47
|
|
|
|
murkica
|
Punce hvala za lepe želje. jazzz- nič bat, slikice sigurno pripopam . Drugače pa sem vesela, da se vedno bolj približujeta postopku. Ja finance so hudič, ampak za tako veliko stvar se takoj zapufam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:24:12
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija....bravo!!! 1,5 kg manj...to je že kar nekaj v tako kratkem času...jaz vem, da ti bo uspelo!!!! Madoniš....bo potem tvoj ljubosumen, ko boš imela tako lepo figurico!! Na sploh pa je to super, ker na koncu zmagaš tudi nad svojim želodcem in glavo!!!! Jaz se probam čim manj filat, pa mi včasih le ne ratuje preveč....pa še eno fešto imamo v petek, ker je moj povabil sorodnike na piknik, pa bo kriza, ker bom spet ko soček..... murkica....itak, da sem vesela zate, ker greš na morje....kaj bi jaz dala da sem na tvojem mestu ....mah saj res, da finance za nekaj takega niso nič....samo bolj me skrbi od 10 do 20 % uspešnost postopka!!!! To pa je zelo malo!!!! Sploh pa prvič je še manjša uspešnost.... pa nočem se preveč obremenjevati s tem, ker jaz upam na . Kdaj odpotujeta na ?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 13.8.2008 8:25:52 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?