Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 14:36:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aja, kak pa delate špagete carbonara? Jaz jih še nisem delala, jih bom danes prvič ... Jst jih ne znam nardit. A ne bi raje naredila testenine z omako iz bučk in paradižnika? Mnjaaaami!!!! Bi, ampak danes sem brez bučk ... Man pa panceto in parmezan ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 14:37:51
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No, jaz pa ne jem pa mesa, ki je na koščke nareznao, pa ne vem zakaj Joj pa to je najboljše...seveda tak kot pri mletem, če veš kako je blo še v celem stanju Potem ne ješ golažev, pa pasulja, pa mesne rižote, pa piščančjih rezancev na **** načinov, pa jooj kaj zamujaš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 14:39:25
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kleja, jaz jih raje polnim z zelenjavo mletega mesa nimam preveč rada - razen v čevapih ledenka z mletim mesom (vzami čevape ) so bučke boljše
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 14:48:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No, jaz pa ne jem pa mesa, ki je na koščke nareznao, pa ne vem zakaj Joj pa to je najboljše...seveda tak kot pri mletem, če veš kako je blo še v celem stanju Potem ne ješ golažev, pa pasulja, pa mesne rižote, pa piščančjih rezancev na **** načinov, pa jooj kaj zamujaš Jem golaž (le mesa ven ne jem, samo omakco), piščanjčje pa jem Ne jem govejega pa svinjskega (pa divjačine, ovčetine, itd. Perutnino (puranček in picek) pa ja ... Mogoče je to še iz OŠ, ko si dobil pri kosilu tisti žilavo brezokusno meso, kar tisti neokus se ti zareže v jezik ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 14:54:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kleja, jaz jih raje polnim z zelenjavo mletega mesa nimam preveč rada - razen v čevapih ledenka hitr povej recept...jaz tud ne maram mesa bučke na hitro pokuhaš, prerežeš na pol, izdolbeš, napolniš s paradižnikom, papriko, lahko še kaj po želji, prej na hitro malce podušiš in začiniš (sol, poper, mešanice zelišč po okusu - jaz dam kar provansalsko mešanico), potem pa daš gor sir - jaz dam mozzarelo (lahko tudi parmezan ali kaj drugega) in dam v pečico, da se sir razpusti - no, jaz, ki sem lena, dam v mikrovalovko na žalost sem običajno prelena, da bi to delala, ker kar traja no, morda bom jutri, če se mi bo dalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:00:33
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan!!! Aqua se je šla preoblečt in se je odličila, da bo od sedaj še bolj strupena in da se ne dam več zaj**avat ne in ne testkom.... Sem že boljše volje in grem pogumno naprej....... Pa ne bučkajte se mi tolk, raj enga nagega desca gor napopajte......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:03:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Opa - kakšna kaaačaa! Full dober! Jaz pa še mojo fensi preobleko iščem ... ta me malo tišči ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:04:00
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, sej, pogledaš obliko bučk sicer pa, tko je prav, ku.rc pa testi, nehi se sekirat - če si nosečka, boš itak vedla čez kak mesec ali dva, če nisi, pa ti želim, da bi čim prej bila!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:04:41
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, pa res zanimiv, tako hudo nevaren avatar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:04:59
|
|
|
|
miska73
|
O Aqua, ti si pa strupena danes. Meni pa tvoja nova slikca ni všeč - se ful bojim kač... AMpak attitude je pa ta pravi - ne se pustit!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:07:08
|
|
|
|
aqua77
|
hala za pohvalo Se*..... čevelj more bit v igri, drugače to nisem jaz..... mi je pa tko lepa fotka, a vam jo še sem gor pripopam, da boste celo mal bolj vidle.......... mater sem prevzetna ratala, odkar sem kača....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:07:46
|
|
|
|
ledenka
|
jaaaaa, pokaži večjo, ker tale se bolj slabo vidi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:10:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 O Aqua, ti si pa strupena danes. Meni pa tvoja nova slikca ni všeč - se ful bojim kač... AMpak attitude je pa ta pravi - ne se pustit! Miška, zato, ker si mačka oziroma miška in se bojiš kač.... bi raj vidla da sem kaj drugega....aaaaaaa.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:11:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 hala za pohvalo Se*..... čevelj more bit v igri, drugače to nisem jaz..... mi je pa tko lepa fotka, a vam jo še sem gor pripopam, da boste celo mal bolj vidle.......... mater sem prevzetna ratala, odkar sem kača.... Daj, da jo vidimo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:18:35
|
|
|
|
miska73
|
Aqua, bi znal bit kaj na tem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:19:46
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No, jaz pa ne jem pa mesa, ki je na koščke nareznao, pa ne vem zakaj Joj pa to je najboljše...seveda tak kot pri mletem, če veš kako je blo še v celem stanju Potem ne ješ golažev, pa pasulja, pa mesne rižote, pa piščančjih rezancev na **** načinov, pa jooj kaj zamujaš Jem golaž (le mesa ven ne jem, samo omakco), piščanjčje pa jem Ne jem govejega pa svinjskega (pa divjačine, ovčetine, itd. Perutnino (puranček in picek) pa ja ... Mogoče je to še iz OŠ, ko si dobil pri kosilu tisti žilavo brezokusno meso, kar tisti neokus se ti zareže v jezik ... hej se*, a si ti moj jedilnik gledala...točno to kar si napisala tud jaz ne jem oziroma jem...pa pri piceku samo prsa...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:19:50
|
|
|
|
aqua77
|
evo...............
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:21:05
|
|
|
|
aqua77
|
uf, je pa fajn velika ratala....... sem misnla, da je mal manjša.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:23:16
|
|
|
|
miska73
|
Jst pa ne vidim slike. Zgleda da se moj comp prav tako boji kač...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:25:52
|
|
|
|
miska73
|
Evo enga tipčka - sem ga iz naftalina potegnla...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:34:28
|
|
|
|
aqua77
|
tega sem jaz zadnjič prilimala......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:37:54
|
|
|
|
aqua77
|
miška zgleda, da je tvoj comp. v stilu s tabo......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:43:13
|
|
|
|
ledenka
|
Aqua, slikce pa tudi jaz ne vidim no, tipkota vidim njami!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:44:28
|
|
|
|
aqua77
|
pa še mal frišne robe......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.8.2008 15:51:12
|
|
|
|
aqua77
|
a zdej se vidi....??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?