Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:36:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps jazzi,nisi prva a so ti kaj rekli,kdaj približno lahk pričakuješ,da te dajo v postopek?držim pesti,da bo zeeelo kmalu in ti uspe,da boš nosila svojo pikico pod srčkom gremo samoplačniško, tako da bom šla takrat, ko se bom odločla. V bistvu bi lahko šla takoj, sam finance nas še miceno omejujejo...čakava namreč denar....recimo da drug cikel, če bo vse po sreči!!! Nima koncesijskih postopkov.... ....vsaj za prvi postopek ne!!!! Smo pa že blizu . sej bo žalostno je to,ker je za takšne zadeve velik odvisno od denarja tule bi lahko ustanovile fond,za tiste,ki ne morejo zanosit če že ne finančne pomoči,imate pa vso moralno podporo od punc tukaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:37:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija...kako je z jajci? Ti jih ratuje obvladovat? Mislim, da si ti najbolj priden člen v naši dieti!!!!! jaz sem še vedno pridna na dijeti in imam že 1,5 kg... bravo jaz sem za tolko šla zaekrat gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:41:12
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija...kako je z jajci? Ti jih ratuje obvladovat? Mislim, da si ti najbolj priden člen v naši dieti!!!!! jaz sem še vedno pridna na dijeti in imam že 1,5 kg... bravo jaz sem za tolko šla zaekrat gor Tebi je opravičeno in bi te po ritici, če nebi šla!!!!! Kdaj imaš prvi pregled?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:50:20
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija....bravo!!! 1,5 kg manj...to je že kar nekaj v tako kratkem času...jaz vem, da ti bo uspelo!!!! Madoniš....bo potem tvoj ljubosumen, ko boš imela tako lepo figurico!! Na sploh pa je to super, ker na koncu zmagaš tudi nad svojim želodcem in glavo!!!! Jaz se probam čim manj filat, pa mi včasih le ne ratuje preveč....pa še eno fešto imamo v petek, ker je moj povabil sorodnike na piknik, pa bo kriza, ker bom spet ko soček..... Takole bom rekla moje drage punce.... Moj bo ljubosumen? No ja njemu sem všeč okrogla saj ima take rad, suhic pa ne mara.... Ampak jaz hujšam zaradi sebe in svojega počutja in to mi zadošča... moj se bo pa že privadil na suho ženo... mogoče pa nebo tako slabo.... Jazzz sej ko graš na piknik lahko uživaš... sam jest moreš samo meso in zelenjavo (brez krompirja, riža, kruha....) pa se nič neboš redila.... Pomembna je kombinacija hrane!!!! Jaz sem na dijeti da izgubim kilažo, potem pa zdravo življenje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:54:18
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka vsem.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 8:54:54
|
|
|
|
aqua77
|
živa je rekla, da lah zjutraj to popam gor........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:03:45
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzi, super, da ste bližje postopku.... in ne se obremenjevat, da ti v prvo nebi ratal.... bodi pozitivna....me je ful že firbec dajal, kako si opravla... mi navijamo zate....... jaz grem pa jutri do moje G...., končno dočakala teh 10 dni, se mi je vleklo kot eno leto.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:04:51
|
|
|
|
aqua77
|
pa kaj je zej to, vedno ko sem jaz tuki ni nobene.... a se bojite moje kače......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:07:10
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija...kaj pa veš....čudna so pota moževa .....se bo že privadil!!! Meso in zelenjavo praviš......to bo pa šlo, brez problema....sam kaj ko imam jaz tako rada pleskavice s srom..... ...no dobro, da si me spomnila.....kako tebi uspe tako vlečeno testo naredit....pa ti si res umetnica!!!!! Jaz bi mogoče tudi za sorodnike tak burek spekla!!!! Samo mi ni jasno, kako ga zaviješ, da je lepo tako navit v krogu.....vsaj po slikci mi ni bilo jasno.... ....a ga še s kom premažeš,....povej,povej,povej vse sočne skrivnosti tvoje kuhinje.... no...samo v detajle kaj se na pultu dogaja, pa lahko izpustiš aqua....dobr juterček....kako smo? Ja prava kurjačka si ti....in kaj naj jaz, zdaj ko ni mojga doma???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:07:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija...kako je z jajci? Ti jih ratuje obvladovat? Mislim, da si ti najbolj priden člen v naši dieti!!!!! jaz sem še vedno pridna na dijeti in imam že 1,5 kg... bravo jaz sem za tolko šla zaekrat gor Tebi je opravičeno in bi te po ritici, če nebi šla!!!!! Kdaj imaš prvi pregled? prvi pregled sem že imela,nuhalno imam 27.,pregled pa 28.8-bo gužva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:08:06
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem tu!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:09:07
|
|
|
|
jazzz27
|
spps...kam greš na nuhalno? Kolk ste že sedaj deleč vi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:10:52
|
|
|
|
aqua77
|
vidim.... ja oktavija je prava kuharca... si jo kar predtavljam, kako nevarno vrti oklagijo po kuhinji..... jaz se tudi priporočam za recept za pravi bosanski burek - mesni, da ne bo pomote, ker zeljanic, krompiruš in čoravega bureka ne maram tako, prisegam pa na mesnega....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:13:12
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi, super, da ste bližje postopku.... in ne se obremenjevat, da ti v prvo nebi ratal.... bodi pozitivna....me je ful že firbec dajal, kako si opravla... mi navijamo zate....... jaz grem pa jutri do moje G...., končno dočakala teh 10 dni, se mi je vleklo kot eno leto..... OOOOO veš kako ti verjamem!!! Ti se kar pripravi, če jo bo treba čez kozo potegnit!!!! Navijam zate, da bo vse ok! Greš sama ali greste vsi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:14:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 prisegam pa na mesnega.... jaz tud samo kaj????????????????????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:17:31
|
|
|
|
jazzz27
|
živa....kaj pa ti tukaj gor...NAZAJ V POJSTELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMAJLIKISEJEZI!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:18:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi, super, da ste bližje postopku.... in ne se obremenjevat, da ti v prvo nebi ratal.... bodi pozitivna....me je ful že firbec dajal, kako si opravla... mi navijamo zate....... jaz grem pa jutri do moje G...., končno dočakala teh 10 dni, se mi je vleklo kot eno leto..... OOOOO veš kako ti verjamem!!! Ti se kar pripravi, če jo bo treba čez kozo potegnit!!!! Navijam zate, da bo vse ok! Greš sama ali greste vsi? grem sama... mislim mali je že pri moji mami, pa ga potem še vzamem domov nazaj grede, k G grem pa sama in to borbeno razpoložena.... tokrat če mi ne bo všeč, pobašem kartoteko in asta la vista.... grem pa 25.08 na turo po jadranu z barko za en teden, še z prijatli, tako da bomo gor dve družini in mali bo imel kolega, ker je nihov sin podobnih let, pa se vsi zelo razumemo, tako da komaj čakam malo morja in kopanja po neodkritih divjih plažah.... fantje bodo lovili, babe se bomo pa sončale....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:18:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Kaj boste imele danes na jedilniku...punce moje? A je še katera tu...al mam jaz sama samogovore in monologe?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehhehhehe Dobro jutro!!!! Ja internet je bolj počasen in sem kar na bolniško pobegnila Aqua.... Hvala za takole kurjavo... Zdej grem pa mojega ljubimca naskočit ČAAAAAAAAWWWW
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:19:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 živa....kaj pa ti tukaj gor...NAZAJ V POJSTELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMAJLIKISEJEZI!!!! živa ubogaj jazzzi, bo drugače huda....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:21:45
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua....kok sem ti jaz fouš!!!!! To je tudi moja želja, da bi šla za cel teden ali dva jadrat....odkrivala nedotaknjene plažo...lepo morje.....lovila ribice....uživala na sončku,.... A imate svojo jadernico? Kam greste oz. do kje? smajlikivzdihuje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:24:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehhehhehe Dobro jutro!!!! Ja internet je bolj počasen in sem kar na bolniško pobegnila Aqua.... Hvala za takole kurjavo... Zdej grem pa mojega ljubimca naskočit ČAAAAAAAAWWWW GO ŽIVA, GO ŽIVA, GO ŽIVA Samo, da vama ne bo nerodno, ker me sedaj vemo kaj se v vajinen ljubezenskem gnezdecu dogaja!!!!! Pa kolcalo se vama bo, ker vaju bomo obirale ....pa le glej, da ne bo tvoj noseček postal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:39:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Glej glej čveeekicee! A je tudi pri vas tak dan, da se vam nič ne da? Jaz sem šla kar spat nazaj od lenobe, pa še to se mi ni dalo ... Am... je naš sunshine tu? Rabim idejo za kuhanje .. (brez bučk, prosim )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:40:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aqua....kok sem ti jaz fouš!!!!! To je tudi moja želja, da bi šla za cel teden ali dva jadrat....odkrivala nedotaknjene plažo...lepo morje.....lovila ribice....uživala na sončku,.... A imate svojo jadernico? Kam greste oz. do kje? smajlikivzdihuje! gremo z jahtico in ne z jadernico, ker je tako bolj komot..... ja mamo skupaj kučo putujučo, tako da bo zanimivo. mamo dve spalnici za odrasle in eno otroško spalnico za dva otroka, tako da za prvo silo bo, ko bo pa več dinarčkov, bo pa še kak meter večja padla.... štartali bomo nekje pri Umagu in potem tura dokler se nam bo dalo, lahko tudi čisto do juga, obvezna postaja so pa itaq Kornati....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 9:41:49
|
|
|
|
ledenka
|
jutro ste pa že čveke navsezgodaj nam je mreža začela delat, tak da ne bo ravno kaj dosti časa aquica, hvala za slikco mamo enga kurirja tule, ki je hodu k nam, ko je bil taglavni na dopustu, dečko je res no, pa še dobr, da je naš običajni tak popolnoma neseksapilen drugače ne odgovarjam za svoja dejanja grem zdaj na čaj, če so nam vodo zrihtali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?