Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:15:19
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 špelka....tebe sem sanjala ponoči ....da te moram vprašat kako si!? Kakšni so kaj plani,...itd....nore sanje.....pa tebe sem sanjala Ponoči me sanjaš . Hmmm a tvoj spi v drugi postelji ? Sem že skoraj počitniško. Jutr štartava v Švico in komaj čakam. Kakšne nore sanje so pa ble in kaj se je pa dogajalo, da so ble nore? Sva bli taki kot tista dva z jabolkom? Kdaj pa pade prva špika? A samoplačniško bo treba praviš! Že šparam. Kako se ti dopade reško? Je faca a ne. Lahko tud na zs napišeš pa mal več poveš. erin - sej bo beyba - kolk sem vesela, da je ela ok. Tašče so pa itak za s svojimi pripombami. Pr nas ni nič boljš. murkica enga egipčana ti privoščim. Pa ne tavelizga, tamalga . aqua kaki čeveljci. Za pepelko. Pa kakšen tipček za fruštuk - smajlikiseslini. Edino hlače so mu prevelke. Bi bil še lepši brez . Bom držala pesti za tvoj UZ jutri. Dej PROSIM napiši na zs. kako si opravila, da bom ko pridem domov takoj izvedela kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:20:19
|
|
|
|
jazzz27
|
dan ledenkica!!!!! Kdo je neseksipilen? Kaj ne odgovarjaš.....pamet v roke dečva.... ....da ne bo kake zmede!!! Kaj ste vso vodo v Lj spili...al kako!!!?? aqua...a jahtico mate....uuuuuuuuuuuuuu.....to je pa res bol komot od jadernice...šment....pa spet a morska bolezen .....a jo kaj rentate? No saj jaz pričakujem, da bi šli septembra še kaj na morje....jaz bi bila vso poletje na morju.....le zakaj nisem kakga primorca ujagala ....no saj se ne pritožujem nad mojim neprimorcem, kr sem ga že vsaj tolk navadla, da gre rad na morje!!! Pa ločene spalnice? Kolk pa je velika 42? 37? 28? smajlikispetvzdihuje!!!! Se* ZBUDI SE!!!!! Lenobo takoj na dopust pošlji ti pa pridi sem in povej kako pametno!!!!!! Jaz danes kuham zreske v gobovi omakici in rajžeka zraven....svojga še nekak ne morem na dieto spravit!!! PA NČ BUČK NE BOMO IMEL!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:21:13
|
|
|
|
spelka12
|
Ena je spraševala za carbonara špagete: popečem slanino in čebulo, dodam sladko smetano (tisto za kuhanje), sol, poper in baziliko, še malo kisle smetane (samo 1 žličko) in feta sir. Kuham dokler se omaka ne zgosti. Je kalorično ampak tako prekleto dobro. mljaska Ker tolk šprehamo boste v moji odsotnosti sigurno odprle borbo III. Zato že sedaj vse lepo pozdravljam v borbi 3 del . Dejte na prvo stran naš seznam pa še tisti seznam za srečanje. Bi jest dala ampak me ne bo tuki. Vsem borkam en veeeeelik cmok na lička, zdej pa morm it delat, direktor kliče .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:32:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 dan ledenkica!!!!! Kdo je neseksipilen? Kaj ne odgovarjaš.....pamet v roke dečva.... ....da ne bo kake zmede!!! Kaj ste vso vodo v Lj spili...al kako!!!?? aqua...a jahtico mate....uuuuuuuuuuuuuu.....to je pa res bol komot od jadernice...šment....pa spet a morska bolezen .....a jo kaj rentate? No saj jaz pričakujem, da bi šli septembra še kaj na morje....jaz bi bila vso poletje na morju.....le zakaj nisem kakga primorca ujagala ....no saj se ne pritožujem nad mojim neprimorcem, kr sem ga že vsaj tolk navadla, da gre rad na morje!!! Pa ločene spalnice? Kolk pa je velika 42? 37? 28? smajlikispetvzdihuje!!!! Se* ZBUDI SE!!!!! Lenobo takoj na dopust pošlji ti pa pridi sem in povej kako pametno!!!!!! Jaz danes kuham zreske v gobovi omakici in rajžeka zraven....svojga še nekak ne morem na dieto spravit!!! PA NČ BUČK NE BOMO IMEL!!!! ja je kar bolj komot kot jadrnica, tam je preveč dela z vsemi štriki, pa veter lovit.... jaz se raj sončim... moj primorc je kar v redu sem se ga tud navadla, na začetku sva pa imela mal problemov s sporazumevanjem, ker sva dva čisto različna dialekta, pa se nisva razumela vedno.... ampak z leti sva se navadla... je pa elanka 42. pridi mal na obalo, sej vas skoz vabim, bomo šli en giro.... če ne to pa saj na eno ledeno kavo.... prejle sem bila ravno na pogovoru z šefico sem se zdilala da ne delam več 24.08 pa me ni do 01.09 tko da dopust definitivno pade.... do takrat pa brez fraj dneva.... bo dolga....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:34:45
|
|
|
|
sonček33
|
Se* - jutro mala Jaz bom danes zelenjavno juhico in palačinke. pomoje ti tega ne bi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:43:08
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ful ste načvekale nimam časa za nazaj brat, ker se moram učit samo da vas pozdravim in že hitim za knjige, lepo bodite ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:43:09
|
|
|
|
Serendipity
|
sončece nekaj takega mi je na misel padlo - zelenjavna juhica (plavala bo grah, korenček, zelje, mogoče kaka koruza mimo priplava, pamalo paradižnika in mezge (brez cvetače in brokolija oz kakšne podobne krame) pa sataraž in solata. Danes bom (mogoče) celo pridna jazzi -no, potem pa naj denarček čimprej priteče in te od sreče zaradi v luft meče... oktavija - čestitke za izgubljene kilogramčke aqui - nice one. fajn mate to porihtano! Bom mislila nate jutri. Pa če ti ne paše G jo kar odpikaj.. je še puno rijb v voudi! živa - a uživaš? Malo mu daj dihat, no ... ajsi - mnjami... je moral biti pa res sexi pojbinko murkica - faaaauš. Uživajta. špela - uživajta! Hvala za recept, sem delala včeraj, so bili odlični... si mi pa dala idejo, drugič bom namesto parmezana raje feto dala kcoj ... ps: mene tudi zanimajo sanje s špelinko ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:48:31
|
|
|
|
murkica
|
No midva odhajava na dopust v nedeljo zjutraj. Morava biti že ob 8-ih a letališču, potem pa via Hurgada. Komaj čakam. Vidim, da ste danes spet zelo aktivne, jaz pa sem na polno zaposlena v službici. Upam, da se bo počasi malo umirilo, pa se vam pridružim pri pogovoru. Aja hrana, midva bova danes jedla pri mojih doma morskega psa. Tako, da bo prijetna sprememba... Se že prirpavljam na morje LP
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:52:04
|
|
|
|
murkica
|
Evo pa še en recept za bučkofilke: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11615 mi je ravno padel v oči, med gledanjem receptov....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:52:14
|
|
|
|
~Biba~
|
tak in spet sem si krajšala čas, ob "jutranji" kavici ob prebiranju borbik danes pa grem domov domov....mal ateja in mamo pogledat; pa seveda mojo nosečo sestrico..to bojo spet trič trači bejba...nič sekirat za taščo...kupi ji motor, pa bo okrog bajte letat motorni zmaj moja pa ma tako navado da vse rada sliši...tuki take stvari, ki se je ne tičejo...za nove informacije bi šla kar z glavo skozi strop jah ni fajn pri taki vročini okna zapirat, če nočeš da kaj sliši jazzika še vedno štemamo..zdaj smo pri centralni kurjavi...si jo bova prevezala, tak da bova mela svojo.tebi pa se je odprlo čvekanje, ha? kolko stane taki postopek? da vijim eč bo že zdaj treba šparat. oktavija za voljo in moč.in seveda za MINUS na tehtnici. Sama se kr držim diete...le kavi z mlekom se ne morem odrečt A kljub temu mi tehtnica kaže -3 kg murkica eč še ti nisem rekla...Afrika je plooodna akva...lepa preobleka..sicer mal kak se naj izrazim, mal mračno strašno..neuničujoča držim pesti, da bo ju3 UZ privabil solze sreče. špelka uuu Freulein pa gre na dopust...pa dosti lukenj od sira prišvercajta nazaj spps maš kake posebne nosečniške težave?moji nosečki sekici se full delajo sline Se* men se danes full da..ker vem da grem domooov domov..spet ne veš kaj kuhat? kaj če bi kaj z ribicami naredila? živa a za si vzameš bolniško? to bo pokalo ledenkica za mrežo....pa ne preveč čajčka pit..boš potem sam na minus mogla hodit Erin...ko vidiš tvoj zakladek, potem vsaka bolečina zbledi fargi..tvoje geslo sem pa pozabla sonšajn, miška, matt to se mzdaj s par strani gor pobrala, če sem kero pozabla, se ji res iskreno opravičujem...jaz sem že z eno nogo v avtu, na poti domov domov aja kje pa je triniti pa lunca, pa polaris, pa pikica, pa vita, pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:53:30
|
|
|
|
aqua77
|
murki in Se* dobro jutro obema.... mater babe že spet ste na futru.... kako čmo pol dijeto ganjat, če se nam pa sline cedijo.... jaz mam pa kosilo vedno v službi organizirano, tako da sem mi s tem ni treba obremenjevat... moj pa tudi papa v službi, tak da kuhamo sam za vikende, pa za ta malga ko je doma...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:54:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Evo pa še en recept za bučkofilke: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11615 *SMIJLIKISESLIIIIIIINIIIII* Pa prav danes sem dala še zadnjo bučko sestri Zdaj pa čakam, da druga zrasteeee .. Joj joj jooooj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 10:57:35
|
|
|
|
aqua77
|
Se* kaj pa če tvojga ko pride domov za "bučko" zgrabiš....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:01:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* kaj pa če tvojga ko pride domov za "bučko" zgrabiš.... ha ha ha ... samo potem tale recept ne pride prav .. no, sicer če dobro preberem... jajčka, bučka in khm .. . le ogrevanje bomo malo zmanjšali, da mi ne pregori ... čas je pa čist dovolj.. pa še lahko dodamo kaj za posladek (beri cartanje).. Bi šlo ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:02:07
|
|
|
|
~Biba~
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - čaka na 2.IUI - (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - 1.IVF/ICSI - čaka financ ministra
- Murkica - LJ - (RD 21.12.1984)
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - srečna mamica male ELE
- Spelka12 - - gre v nove boje
- Erin - KR - srečna mamica malega Tilna
- Sonček33 - KR - srečka nosečka PDP 27.1.2009
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- Maša82 - LJ - 1.IUI (klomifen) (RD 14.7.1982) - 25.krog
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
- Spps - Sl.konj.- srečka nosečka
- Matt - KK- srečka nosčeka PDP ???????
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- aqua77- KP - 15.krog
- kleja-13. krog
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2. krog
- Živa25-Lj, ?? krog
- trinity- srečka nosečka PDPD 14.3.2009
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:05:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* kaj pa če tvojga ko pride domov za "bučko" zgrabiš.... ta bo najbolj zanesljiva....pa še velik beljakovin ima pa napihne te lahko akui...pa ti si pravga šejka oženila.... !!!!!!!!!!! Mater bomo pršle enkrat na tvojo jahto...boš ti nas điro po morju....sam merkaj ribolovna cona, pa ne zadeve ....da nas ne bodo zaprli ZDEJ PA DELAT!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:05:47
|
|
|
|
ledenka
|
ste spet pri bučkah takih in onakih jaz pa pri malci - jabolko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:06:59
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* kaj pa če tvojga ko pride domov za "bučko" zgrabiš.... ha ha ha ... samo potem tale recept ne pride prav .. no, sicer če dobro preberem... jajčka, bučka in khm .. . le ogrevanje bomo malo zmanjšali, da mi ne pregori ... čas je pa čist dovolj.. pa še lahko dodamo kaj za posladek (beri cartanje).. Bi šlo ja pa še špagete zraven dobiš...oz rezance,.....al kalčke,.....saj ne vem, tisto kar raste okol
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:10:06
|
|
|
|
jazzz27
|
ledenka dober tek...... kleja ti si spraševala o postopku....1300€...ni slabo kaj? pa motorni zmaj ta ti je dobra!!! Sam da nebi okol hiše letal.....mu moraš točne koordinate naštimat špelka.....nč tazga sanjala....ti packa .....platonsko kaj kej novga....če se že kaj na borbo pripravlja, pa to!!!! Čeprov si luštna za pojest...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:20:38
|
|
|
|
jazzz27
|
okavija...zakaj pa si jo odprla? Kakšen poseben razlog...? Jaz nisem jezna!!! Le ritico bo treba premaknit!! pa seznamčke!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:23:20
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* kaj pa če tvojga ko pride domov za "bučko" zgrabiš.... ha ha ha ... samo potem tale recept ne pride prav .. no, sicer če dobro preberem... jajčka, bučka in khm .. . le ogrevanje bomo malo zmanjšali, da mi ne pregori ... čas je pa čist dovolj.. pa še lahko dodamo kaj za posladek (beri cartanje).. Bi šlo ja HAHAHAH... ful dobr..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:26:32
|
|
|
|
Fargesia
|
dodala dva nova albuma...geslo ostaja enako
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:32:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dodala dva nova albuma...geslo ostaja enako Zdaj sem si ga pa zapomnilaaaa! Fargi - ti si pravi umetnik, ni kaj! Wau. Res dobro! Premišljuješ o vodenju tečaja? Pa neverjetno ti paše rdeča kratka frizurca , te sploh ne prepoznala ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.8.2008 11:35:53 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:34:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...kam greš na nuhalno? Kolk ste že sedaj deleč vi? na nuhalno grem k Ogrizek-Pelkičevi v MB,jaz pa grem počas v enajsti teden
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?