![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.8.2008 8:36:31
|
|
|
|
spps
|
ojla čvekice,sončnica in sončika helou kako sta kaj? ancica tist dnar boš pa že nekak nakrempala za šolo,pozanima kakšne so možnosti plačila kje se pa kaj naša tany skriva?a jutri ima pregled?nisem ziher če je jutri,v vsakem primeru pa močno držim pesti,da bo vse ok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.8.2008 17:20:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe, Po dilgotrajnem cijazenju sem prej prispela domov...groza na cesti...Za popiz.... Kaj počenjate?Jaz bom sedaj jedla z šehom polit fižol, pa full kruha zraven...Je mati naredila..njam.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.8.2008 21:21:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice,sončnica in sončika helou kako sta kaj? ancica tist dnar boš pa že nekak nakrempala za šolo,pozanima kakšne so možnosti plačila kje se pa kaj naša tany skriva?a jutri ima pregled?nisem ziher če je jutri,v vsakem primeru pa močno držim pesti,da bo vse ok bom zaprosila za posojilo...neki bo ze samo bo kr hitr treba zrihtat, ker me tri tedne ne bo in potem imam samo se kak mesec casa. Kolk je pa pri teb kaj za placat? in kok casa traja? moj program traja 10 mesecev, od tega sta dva meseca praksa.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.8.2008 22:46:21
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, kaj delaš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 7:59:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro nič več ne klepetate ste vse pridne. Jaz pa se sedaj počasi odpravjlam na pregled že komaj čakam da spet vidim svojo malo , seveda upam da je vse tako kot mora bit pa da bom kakšno slikico dobila na začetku sem dobila 4 zdaj pa že dolgo dolgo nič bomo videli. Se kasneje še kaj javim da vam povem kako sem zrihtala vse skupaj pa upam da se Tany tudi ker se meni tudi zdi da je rekla da ima v petek pregled. Pa pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 9:04:53
|
|
|
|
sončika84
|
dobro jutro. JAz sem bolj tako. boli me glava,pa ne vem a zaradi spet povišanega pritiska ali zarad premal spanja al kaj. Najbrž je vse skupaj povezano. sam je pa grozn. k mi kr prbiva. uf.. Naš mali ima spet ful krče zadnje tri dni in zloo mal spi.pa še to spi bolj tko na pol. ma čist je bogi. se mi fuul smili.sam kaj ko mu ne morem nič pomagat. tlei čajčki in kapljice pa tko ne pomagajo kej dosti. za kratek čas ga mal pomirijo pol pa ovo na novo. upam,da ga bo kej kmal minilo. še dobr d mamva v pondelk svetovalnico. čeprov vem d tko mi ima kej dat. ja no,sej upam da bojo do takrat že minili. bogi je,ful se mi smili. še jst bi najraj jokala k ga vidm kako trpi. prej sem mu dala mal čajčka za pit in zdej je mal mirn in spančka.me zaima kako dolgo bo to. ma je čist bogi pol tut tko k nič ne spi. jooooj,vse bi nardila da mu ne bi blo treba tega trpet. včeraj mi je blo mal lažje ker sem bla na obisku,pa ga je teta mal pocartala,danes pa pride saestra na obisk pa bo spet aml laže. aha,spet se neki oglaša.,oram it. v glavnem,upam da ste ok. tanchi,upam da je bl na pregledu vse v redu. in ancica,srečno pri rihtanju soldov za izobraževanje, upam,da ti ne bojo preveč vzeli. lep dan vam želim! čao
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 10:05:59
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončika, sej bo boljš... Počasi, pol pa pridejo druge stvari, ne skrbi...Skoz je nekaj. Medve z ta starejšo hčerjo sva bili sedaj pri spec.dentologije...da ne rečem, kaj vse morva pazit.Prstej seveda, pa požiranje sline, pa dihanje-k diha skoz usta...Kr neki. Drugač pa se pr nas pripravlja k nevihti.Oblačno je že kar , pa veter piha, pa grmi... Aha, so že kapljice. Pa bom cel dan s tremi fracki not....a bo pestro.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 10:13:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončika, sej bo boljš... Počasi, pol pa pridejo druge stvari, ne skrbi...Skoz je nekaj. Medve z ta starejšo hčerjo sva bili sedaj pri spec.dentologije...da ne rečem, kaj vse morva pazit.Prstej seveda, pa požiranje sline, pa dihanje-k diha skoz usta...Kr neki. Drugač pa se pr nas pripravlja k nevihti.Oblačno je že kar , pa veter piha, pa grmi... Aha, so že kapljice. Pa bom cel dan s tremi fracki not....a bo pestro. Najboljša pridna si men se pr 2h včasih že cufa zdele glih fruštkata sej vem, smo pozne je bil ati mal dlje doma dons, pa nam je čist ritem zmešal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 12:39:22
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, Tanchi. Jaz sem bila še v shopingu, pa ravno juho delam..Malo sem dala predčasno spat, k me je zjezala.Stokrat rečeš, ne jemat mleka s pulta, da ga bom jaz dala ...NE.Ga je treba vzet.Seveda imam celo stanovanje polito z mlekom. Za popi.... Pol bom pa še pecivo delala, pa pečenko pekla, k dobimo zvečer ene na večerjo...Skratka, imam pester urnik. Še dober, da sem doma, kaj če bi bla danes še v službi... Kaj ti delaš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 20:09:52
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce kako ste kaj? vidim, da se vas je kar nekaj ze oglasilo danes. soncnica...lepo opravi na pregledu danes in upam, da ti bojo dali se kako slikco A mas ze kako fotkico od busija? Me ful zanima kok je ze velik tany...se pa ze dolgo nisi nic oglasila. Upam, da je vse ok s tabo in tvojo . soncika...oooooo bogi mali! pa ti si tud bogica! sej bo! Kako pa kej tvoj dragi prenasa vse skupaj? NAJBOLJSA...matr, ti si pa ful pridna! tanchi...kaj pocenjate punce danes? jaz grem pa zdajle mal potelovadit...haha...sem si zadnic eno knjigo od joge kupila in zdej neki sprobavam. Ma sm cist zakrnela, tko da komi kako vajo nardim kot je treba potem morm pa rizoto z morskimi pripravt. lepo se mejte cez vikend, ce se ne tipkamo vec danes.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.8.2008 21:26:25
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Kaj ti delaš? dons sm bla mal manj tle gor, k so me punce na eni drugi temi začele sprašvat kako sćaram da mam tok prostega časa, da tok na rr visim sej je res, da se moji posti čez cel dan vlečejo, mam rač. cel dan prižgan, pa na vsake tolk cajt uletim pogledat, pa zadne cajte se tko nč ne dogaja, pa itak sam tle na čvekah visim, na resne teme grem sam če je res zanimiv naslov al pa da vidim da se full dogaja... ampak sem se vseeno mal zamisnla... tale rr je men tko k kofe s kolegicam... evo... sej nikamor ne hodim, k itak poj sam tamalo okol lovim, pa se še normaln pogovarjat ne morm... ma, sej bo, sej bo kmal zrasla kaj pa ve?? ste tud bl mal tle gor... ancica dons mi gre pa un komad po glavi ne joči ančica, ne bodi žalostna... sej je še kr fletna pesmica punce fajn se naspite... jest bom dons verjetn mal čukec, mormo mal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 8:45:11
|
|
|
|
sončika84
|
I soncika...oooooo bogi mali! pa ti si tud bogica! sej bo! Kako pa kej tvoj dragi prenasa vse skupaj? ja res je bogi. se mi ful smili. ampak je pa zdej že malo bolje.tut včeraj je blo malo bolje. sej bo,počasi. moj dragi pa itak že delai n ga pol ni skor cel dan,pol pa ima itak še tuki doma za delat,ker povečujejo parkirišče pred bajto.tko d ej večinoma z njim sam mal zvečer, je pa zaskrbljen tut on. včas mu gre kr na živce že in bi ga kr najraj pustu v postli jokat. ecn mi je,ker je z njim sam par urc in že prov hitr postane živčn,jaz pa sem z njim cel dan pa nisem olk živčna. včasih se mres no,ampak to je kadar se mali res joka brezveze(recimo včeraj zvečer- sit, plenička zamenana,na mne že spal,pol pa jok in stok. krči pa ga niso dajali,ker se ni nič zvijal.). se mo zdi da moški nimajo pol tolk potrpljenja kot me. jaz ratam živčna pol proti večeru,ko gai amm že res mal polno glavo,čeprav se mi smili,ker je bogi.pa se tko z dragim čez dan slišva pa je še cel sladek pa daj nej mal potrpim,da bo že minilo on je ccelp ametn. pol pa tkole zvečer. mezanima kako bi blo,če bi ga on imel celi dan in bi mu tkole jokal. haha po moje bi dubu živčn zlom.haha ti si že kaj zrihtala zrd izobraževanaj in to?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 11:40:52
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, frajle. Jaz sem pridna .Sem namreč v službi.Pa ve? Sončika, kaj se boš to izobraževala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 14:55:16
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla, frajle. Jaz sem pridna .Sem namreč v službi.Pa ve? Sončika, kaj se boš to izobraževala? ne jaz, ancica se bo nekaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 15:33:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A pa sem prav zasledila, da stane 7 ooo €...? Jaz sem pa mislila, da je naš , zdr, faks drag...pa je letnik samo 3ooo €....ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 18:40:57
|
|
|
|
spps
|
punce,sam ,da vas na hitro pozdravim in letim na roj.dan-kooo bomo papcali lep vikend
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 19:55:42
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, lepo se mej. Kje ste pa ostale?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 19:58:06
|
|
|
|
Šarki
|
jest sm bla dons zlo dejavna na vseh področjih, tud tle gor sm mela varuško
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 20:00:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sem vidla, da si imela varuško, ja... A kej po drugih forumih skačeš, a a a ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 20:39:59
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sem vidla, da si imela varuško, ja... A kej po drugih forumih skačeš, a a a ... ne še, tok časa pa s5 nimam drugač mi je rr čez glavo. da se čez dan mal razvedrim, da ni vsak isti, pa da niso samo otroci na sporedu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.8.2008 22:05:05
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lahko noč.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.8.2008 12:09:37
|
|
|
|
spps
|
ojla punce,kje se skrivate?kako ste kaj? tany,kjeeee si????? in kako ste preživele vikend? no,jaz se za danes poslavljam,ker moram kosilo kuhat in pospravit,preden grem v službo pa me čist nič ne vleče,ker vem,da bo dooooolgo trajalo preden bo ura deset ajde,uživajte in lep dan vam želim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.8.2008 13:31:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, jaz mam tudi bolj malo časa ker doma še nekaj rihtamo tako da ne znese še za računalnik že tako so dnevi prekratki. Z mojim je vse v najlepšem redu pa atija brca samo takrat ko se z rito k meni stisne in ga konkretno nabrca če pa da roko na trebuh pa je čisto na miru je prav posrečen . Sedaj pa moram do naslednjega pregleda počakat do septembra potem pa bodo baje še bolj pogosti . Tany, kje se pa ti skrivaš? Lepo se mejte vse pa se še kaj tipkamo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.8.2008 17:57:03
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce da se se jaz malo oglasim. Se dva dni, pa pridem v slo!!! Komi cakam. Kje je pa nasa tany??? se nic ne oglasa. Upam, da je ve ok. soncika...ja nimas kej, me zenske smo bolj potrpezljive. Sej bo kmalu boljse. Na zacetku je tezko, poptem se pa pocasi stvari umirijo. Glede solanja se nisem nic uredila, mislim kar se tice posojila. Bo treba pohitet. spps...hej, kako si kaj? a si ze kaj bolj lacna zdaj? NJAJBOLJSA...ja tukaj ej solanje kar drago ampak bo treba nekaj, ker drugace res ne vem kako si bom sluzbo nasla. soncnica...zadnej case smo vse bolj kot ne prezaposlene za racunalnik in rr. saj bo potem, ko bo zunaj spet bolj mrzlo, pestro tukaj. Ti pa se malo pa bos v 30. tednu Kako gre hitro!!! tanchi...hehe sem se kr ustrasla tvojga novga avatarja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.8.2008 7:52:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro se vam zdaj na hitrco oglasim ker nas čaka doma ogromno dela in verjetno ne bo časa za računalnik. Ancica hitro gre čas ni kaj saj sem rekla še malo pa bo oktober meni se pa zdi da sem včeraj opazla pozitiven test . Toliko da se vas pozdravla ancica upam da ti ti dnevi do prihoda domov hitro minejo in da boš doma uživala 100 na uro pa da se boš tudi na nas kaj spomnila. Pa pa
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.