Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.8.2008 10:24:36
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, bejbe. Tanchi,midva sva delala sedaj dve leti s polno paro...dozidava, renoviranje starega, pa še menjava avta...sploh ne vem, kako nama je vse uspelo. No, saj še nisva fertig. še malo morava dokončat izolacijo, pol pa bova najela delavse za končni sloj.Če bo denar. Pa balkonsko ograjo na eni strani moram še pobarvat, pa gor jo dat.. .Nikad kraja. Ampak imava sedaj psihično in fizični in denarno pavzo... Ne gre. Pol pa pride vihar , pa ti vse uniči...Ma ja, gremo na morje, pa mal še uživajmo, samo enkrat se živi, a ne???? Pa še loto bomo vplačali, pa bo. Kaj počnete? Spps, te čist razumem...Mi smo imeli letos dve ohceti, pa 2 x 40 letnico, 1 x 70 letnico....noro.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.8.2008 11:31:22
|
|
|
|
spps
|
Najboljša,neplanska je moja ohcet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.8.2008 13:08:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, kako to misliš, neplanska..???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.8.2008 16:59:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, kako to misliš, neplanska..??? ker za letos najina ohcet ni bila v planu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.8.2008 20:24:20
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ne vidim razloga, da bi se morala.... Če vaju denar bremza, se bosta pa drugo leto....???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 8:56:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ne vidim razloga, da bi se morala.... Če vaju denar bremza, se bosta pa drugo leto....??? sej bo,se bo.sej nimava namena neka na ornk veliko delat,pa lažje bo sedaj,ker sem še na začetku nosečnosti, kot pa takrat ,ko pride na svet novi član
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 9:19:47
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro. Spps, če se jaz izražam zelo grobo, potem imam jaz dva pankrta in enega otroka....ha ha.To pomeni, da sva se poročila po drugem otroku.Stara sta bla 5 in 3 leta.To je bil žur tudi zanju.Še danes se spomnita, ter uživata. Hočem ti reč, da sedaj k si noseča, se ti pa ni "treba" poročit. Na silo, brzino, ni nič dobr...Če pa smo iskreni, je še boljš, finančno, da se ne poročiš.Sem izkusila na svoji koži. Kaj sem se razpisala....Ja, premočno kavo sem si skuhala...ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 12:45:38
|
|
|
|
|
Najboljša pozdravček tudi iz moje strani nisem bila neki full pridna na tej temi no te pa sedaj pozdravim...ni važno kdaj važen je pomen ...danes odhajam na kontrolni pregled po izpustu iz bolnice mi delajo hormončki in živčki 300 na uro seveda brez ni šlo ...sej bo... lepo se imejte pa ne preveč delat... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 13:09:44
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Cita, za vsakim dežjem posije sonce....Samo obupat ne smemo, pa bo...Jaz v takih trenutkih pomislim na ljudi, ki imajo v življenju še manj sreče kot jaz.... Mal grem zadremat, pa se pol beremo..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 17:51:22
|
|
|
|
spps
|
sej ni na silo,bolj na hitro pa res včasih je boljše tako,kot pa nevem kako dolgo planiranje.danes sva se šla zmenit za datum,ki bo zadnjo soboto v septembru . in ostale?kje se skrivate? sparina me bo fentala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 17:57:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Joj, mene tud tko kuha... Pa še đuveč delam za v skrinjo...Hvalabogu, da ga delam zunaj na terasi, da vsaj malo kaka sapica popiha... Pol bom pa probala novo sladico, palačinke z jabolki...???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 19:31:41
|
|
|
|
|
poročam same dobre novičke vse je vredu z našo pikico velika je 32mm srček lepo lepo bije tako da sem zelo zelo vesela želim si da poteka še naprej tako lepo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 22:08:31
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Cita, super.Sem vesela. Saj bo. Lohko nočko.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.8.2008 23:39:52
|
|
|
|
Šarki
|
cita o ohcetih se pa jest raj ne pogovarjam zato k sva mela midva zlo ekspresnega lah ti dam kakšen nasvet glede tega morm vam povedat kaj je blo dons sm dajala otroke spat, pa sm čez dan pozabla kluko na vrata nazaj dat -jo še nismo ornk namontiral pa tamala vstane, pa gre vrata zapret moj je bil pa še na šihtu in sem skoz okno vn lezla, pa šla okol hiše gledat če mamo kakšno okno odprto al pa če sm slučajn vrata pozabla zaklent, ampak sm na konc mogla počakat da je mož iz šihta pršu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 8:52:03
|
|
|
|
spps
|
ja bo prav prišel kakšen nasvet kljuko ste že namontirali,da se zgodba ne ponovi?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 9:08:50
|
|
|
|
Šarki
|
mi2 sva v petek zvedla da se lah v sredo poročiva sva bla mi2, pa priče, pa en kolega je poj še na kosilo prišel vas bo verjetno ma več
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 9:17:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi mi2 sva v petek zvedla da se lah v sredo poročiva sva bla mi2, pa priče, pa en kolega je poj še na kosilo prišel vas bo verjetno ma več sem prebrala post,mal nižje najprej sva res mislila čisto,čisto naozko,potem pa sva si premislila.in to sam zarad enega razloga-zakaj se sorodniki ne bi dobili na lepih dogodkih,ne pa sam na pogrebih-lani je že bilo tako ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 9:24:44
|
|
|
|
Šarki
|
ah, mi pa ponavad tko razmišlamo: če se ne morjo na nas za rojstne dneve spovnt, al pa vsaj za kakšen praznik - zakaj bi jih pa poj na ohcet vabil... sej naše žlahte je drgač full pr mamic je blo 11 otrok, dobr, ati ma sam sestro, ata pa mama mata pa tud en kp sester in bratov... mi2 sva mela tako poroko zato, ker moji starši niso mojga sprejel, jest sm pa rekla, če ne bo staršev, nočem nobenga drucga na poroki!!!!! itak nebi mogla uživat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 10:32:51
|
|
|
|
spps
|
vrjamem ,moja dva sta ločena,pa moram en ornk pogovor s fotrom naredit,da ne bo kakšne zgage delal,če jo pa misli,mu bom pa na eleganten način povedala,da je potem boljš,da ne hodi-al ga bom pa takoj po obredu domov peljala -pit itak ne smem bomo že,se pa razume,da ne bom nikomur pustila,da mi pokvari ta dan,ker znam bit ,pa še na hormone se lahko zgovarjam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 18:27:21
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...sem ze nazaj a ve pa kar o porokah...no, midva sva se tud zlo na hitro odlocila. Sva se kr nekek mogla porocit ce sva hotla ostat skupaj, tko da je blo res na brzino, pa se mojih strasev ni blo, samo njegovi in se ene par stricev in tet. Pa mi ni nic zal...no edin to, da mojih ni blo je blo prehitro in ni blo casa. Mogoce bova pa ponovila cez par let, oz enkrat ko se bomo vsi skupaj zbral...ce je to sploh mozno hahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 18:47:16
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Men se tud zdi, da je blo eno obdobje, k mi je blo full važen, a sem poročena, po, pa spet ne....Pa še na vasi živimo...kakšni so pa sosedje lohk pa vemo, a ne?,,,
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 18:56:09
|
|
|
|
Šarki
|
ej NAJBOLJŠA, odkar sem vidla cel ples na youtube, z rito vred , čist drgač gledam na tvoj avatar
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 18:59:59
|
|
|
|
spps
|
ojla ancica-kako si kaj?kako si se imela v montrealu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:14:11
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, je hud , a ne?.. kaj počenjate sedaj? Jaz dirkam med teraso, kjer delam đuveč, za v skrinjo, pa med stanovanjemzgoraj, kjer pomivem, pa mal sem na netu, pa vmes otročad lovim, k so na dvorišču...In gruntam, kdaj bo ura devet.Da se zadeve umirijo, si umijem glavo, zrelaksiram... Je pa fino, k ni več tko vroče, a ne?Vsaj pr nas...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:19:37
|
|
|
|
Šarki
|
ja, jest pa dons nimam takih dirk sm pa ke, sm si dons čist na izi vzela mal sm še bolna - nč hujšga, nos me baše, pa kr še zraven pride - pa laptop sm si u dnevni prklopla, tko da sm dons še bl bajdvej tle k ponavad dons se je še mn dogajal k ponavad
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.