|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  331 332 [333] 334 335   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.8.2008 10:24:36   
NAJBOLJŠA
Morgen, bejbe.
Tanchi,midva sva delala sedaj dve leti s polno paro...dozidava, renoviranje starega, pa še menjava avta...sploh ne vem, kako nama je vse uspelo.user posted image No, saj še nisva fertig.user posted image še malo morava dokončat izolacijo, pol pa bova najela delavse za končni sloj.Če bo denar.user posted image Pa balkonsko ograjo na eni strani moram še pobarvat, pa gor jo dat..user posted image .Nikad kraja.user posted image
Ampak imava sedaj psihično in fizični in denarno pavzo...user posted image Ne gre.
Pol pa pride vihar , pa ti vse uniči...Ma ja, gremo na morje, pa mal še uživajmo, samo enkrat se živi,  a ne????

Pa še loto bomo vplačali, pa bo.user posted image user posted image
Kaj počnete?
Spps, te čist razumem...Mi smo imeli letos dve ohceti, pa 2 x 40 letnico, 1 x 70 letnico....noro.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8301
3.8.2008 11:31:22   
spps
Najboljša,neplanska je  moja ohcetuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8302
3.8.2008 13:08:50   
NAJBOLJŠA
Spps, kako to misliš, neplanska..???

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8303
3.8.2008 16:59:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, kako to misliš, neplanska..???
ker za letos najina ohcet ni bila v planuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8304
3.8.2008 20:24:20   
NAJBOLJŠA
Ne vidim razloga, da bi se morala....user posted image
Če vaju denar bremza, se bosta pa drugo leto....???

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8305
4.8.2008 8:56:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Ne vidim razloga, da bi se morala....user posted image
Če vaju denar bremza, se bosta pa drugo leto....???

user posted image user posted image user posted image sej bo,se bo.sej nimava namena neka na ornk veliko delat,pa lažje bo sedaj,ker sem še na začetku nosečnosti, kot pa takrat ,ko  pride na svet novi članuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8306
4.8.2008 9:19:47   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Spps, če se jaz izražam zelo grobo, potem imam jaz dva pankrta in enega otroka....ha ha.To pomeni, da sva se poročila po drugem otroku.Stara sta bla 5 in 3 leta.To je bil žur tudi zanju.Še danes se spomnita, ter uživata.
Hočem ti reč, da sedaj k si noseča, se ti pa ni "treba" poročit. Na silo, brzino, ni nič dobr...Če pa smo iskreni, je še boljš, finančno, da se ne poročiš.Sem izkusila na svoji koži.

Kaj sem se razpisala....Ja, premočno kavo sem si skuhala...ha ha.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8307
4.8.2008 12:45:38   
Najboljša pozdravček tudi iz moje strani nisem bila neki full pridna na tej temi no te pa sedaj pozdravim...ni važno kdaj važen je pomenuser posted image user posted image ...danes odhajam na kontrolni pregled po izpustu iz bolnice mi delajo hormončki in živčki 300 na uro seveda brez user posted image  ni šlouser posted image user posted image ...sej bo...

lepo se imejte pa ne preveč delat...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8308
4.8.2008 13:09:44   
NAJBOLJŠA
Cita, za vsakim dežjem posije sonce....Samo obupat ne smemo, pa bo...Jaz v takih trenutkih pomislim na ljudi, ki imajo v življenju še manj sreče kot jaz....
Mal grem zadremat, pa se pol beremo..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8309
4.8.2008 17:51:22   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image sej ni na silo,bolj na hitro pa resuser posted image user posted image user posted image včasih je boljše tako,kot pa nevem kako dolgo planiranje.danes sva se šla zmenit za datum,ki bo zadnjo soboto v septembruuser posted image .
in ostale?kje se skrivate?user posted image user posted image user posted image sparina me bo fentalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8310
4.8.2008 17:57:06   
NAJBOLJŠA
Joj, mene tud tko kuha...
Pa še đuveč delam za v skrinjo...Hvalabogu, da ga delam zunaj na terasi, da vsaj malo kaka sapica popiha...
Pol bom pa probala novo sladico, palačinke z jabolki...???

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8311
4.8.2008 19:31:41   
poročam same dobre novičke vse je vredu z našo pikico velika je 32mm srček lepo lepo bije tako da sem zelo zelo vesela želim si da poteka še naprej tako lepo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8312
4.8.2008 22:08:31   
NAJBOLJŠA
Cita, super.Sem vesela.user posted image user posted image user posted image
Saj bo.user posted image
Lohko nočko.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8313
4.8.2008 23:39:52   
Šarki
user posted image user posted image cita

o ohcetih se pa jest raj ne pogovarjamuser posted image  zato k sva mela midva zlo ekspresnegauser posted image  lah ti dam kakšen nasvet glede tegauser posted image

morm vam povedat kaj je blo dons

sm dajala otroke spat, pa sm čez dan pozabla kluko na vrata nazaj dat -jo še nismo ornk namontiraluser posted image  pa tamala vstane, pa gre vrata zapretuser posted image  moj je bil pa še na šihtu in sem skoz okno vn lezla, pa šla okol hiše gledat če mamo kakšno okno odprto al pa če sm slučajn vrata pozabla zaklent, ampak sm na konc mogla počakat da je mož iz šihta pršuuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8314
5.8.2008 8:52:03   
spps
ja bo prav prišel kakšen nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image
kljuko ste že namontirali,da se zgodba ne ponovi?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8315
5.8.2008 9:08:50   
Šarki
mi2 sva v petek zvedla da se lah v sredo poročivauser posted image  sva bla mi2, pa priče, pa en kolega je poj še na kosilo prišeluser posted image  vas bo verjetno ma večuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8316
5.8.2008 9:17:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

mi2 sva v petek zvedla da se lah v sredo poročivauser posted image  sva bla mi2, pa priče, pa en kolega je poj še na kosilo prišeluser posted image  vas bo verjetno ma večuser posted image
sem prebrala post,mal nižjeuser posted image user posted image user posted image najprej sva res mislila čisto,čisto naozko,potem pa sva si premislila.in to sam zarad enega razloga-zakaj se sorodniki ne bi dobili na lepih dogodkih,ne pa sam na pogrebih-lani je že bilo tako ....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8317
5.8.2008 9:24:44   
Šarki
ah, mi pa ponavad tko razmišlamo: če se ne morjo na nas za rojstne dneve spovnt, al pa vsaj za kakšen praznik - zakaj bi jih pa poj na ohcet vabil...  sej naše žlahte je drgač fulluser posted image  pr mamic je blo 11 otrok, dobr, ati ma sam sestro, ata pa mama mata pa tud en kp sester in bratov...

mi2 sva mela tako poroko zato, ker moji starši niso mojga sprejel, jest sm pa rekla, če ne bo staršev, nočem nobenga drucga na poroki!!!!! itak nebi mogla uživat...

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8318
5.8.2008 10:32:51   
spps
vrjamemuser posted image ,moja dva sta ločena,pa moram en ornk pogovor s  fotrom naredit,da ne bo kakšne zgage delal,če jo pa misli,mu bom pa na eleganten način povedala,da je potem boljš,da ne hodi-al ga bom pa takoj po obredu domov peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image -pit itak ne smemuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo že,se pa razume,da ne bom nikomur pustila,da mi pokvari ta dan,ker znam bit user posted image ,pa še na hormone se lahko zgovarjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8319
5.8.2008 18:27:21   
_ancica_
ojla punce...sem ze nazaj user posted image
a ve pa kar o porokah...no, midva sva se tud zlo na hitro odlocila. Sva se kr nekek mogla porocit ce sva hotla ostat skupaj, tko da je blo res na brzino, pa se mojih strasev ni blo, samo njegovi in se ene par stricev in tet.  Pa mi ni nic zal...no edin to, da mojih ni blo user posted image je blo prehitro in ni blo casa. Mogoce bova pa ponovila cez par let, oz enkrat ko se bomo vsi skupaj zbral...ce je to sploh mozno hahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8320
5.8.2008 18:47:16   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Men se tud zdi, da je blo eno obdobje, k mi je blo full važen, a sem poročena, po, pa spet ne....Pa še na vasi živimo...kakšni so pa sosedje lohk pa vemo, a ne?,,,

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8321
5.8.2008 18:56:09   
Šarki
ej NAJBOLJŠA, odkar sem vidla cel ples na youtube, z rito vreduser posted image , čist drgač gledam na tvoj avatar

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8322
5.8.2008 18:59:59   
spps
ojla ancica-kako si kaj?kako si se imela v montrealu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8323
5.8.2008 19:14:11   
NAJBOLJŠA
Tanchi, je hud , a ne?..
kaj počenjate sedaj?
Jaz dirkam med teraso, kjer delam đuveč, za v skrinjo, pa med stanovanjemzgoraj, kjer pomivem, pa mal sem na netu, pa vmes otročad lovim, k so na dvorišču...In gruntam, kdaj bo ura devet.Da se zadeve umirijo, si umijem glavo, zrelaksiram...

Je pa fino, k ni več tko vroče, a ne?Vsaj pr nas...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8324
5.8.2008 19:19:37   
Šarki
ja, jest pa dons nimam takih dirk sm pa ke, sm si dons čist na izi vzelauser posted image  mal sm še bolna - nč hujšga, nos me baše, pa kr še zraven pride - pa laptop sm si u dnevni prklopla, tko da sm dons še bl bajdvej tle k ponavaduser posted image  dons se je še mn dogajal k ponavad

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  331 332 [333] 334 335   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  331 332 [333] 334 335   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.