|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.8.2008 19:39:44   
spps
ja,najboljša,danes je pravo olajšanje,ko je vročina in sparina mal popustila-celo stanovanje sem po ta večjem pospravilauser posted image user posted image user posted image user posted image pa za večerjo sem imela porcijo sladoleda-kaj češ boljšegauser posted image user posted image user posted image user posted image
tanchi,a ti si pa nahod fasala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8326
5.8.2008 19:46:04   
Šarki
jap, nahoduser posted image  zdej sm že pri koncuuser posted image . krizo sm mela včerej in predvčerejšnim.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8327
5.8.2008 19:48:32   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla ancica-kako si kaj?kako si se imela v montrealu?

ojla spps user posted image Montreal je zakon! haha user posted image sem imela tist intervju na soli in sem sprejeta. Zdej mam pa ''sam'' se problem dnar dobit (je 10.000 dolarjev...se pravi okoli 7.000 evrov). Se morm mal okol pozanimat, kako bi blo najlazje. Drugac se pa zacne 20. oktobra, ce mi pa do takrat slucajno ne rata zrihtat vsega, pa potem februarja. Tko, da zgleda, da bova obe solarki!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8328
5.8.2008 19:49:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jap, nahoduser posted image  zdej sm že pri koncuuser posted image . krizo sm mela včerej in predvčerejšnim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebe se pa hiter vse prime,če ne tebe,pa koga od družinskih članovuser posted image a ostali so zdravi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8329
5.8.2008 19:50:00   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jst sm se tud prehladila...me neki v levem usesu srbi, pa grlu user posted image se morm pozdravt do druzga tedna, da ne bom potem pol slovencev nalezla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8330
5.8.2008 19:54:11   
spps
user posted image user posted image user posted image ja ancica,si že kaj nestrpna?In kaj novega pri tebi,zdaj ,ko te kar nekaj časa ni bilo na RR?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8331
5.8.2008 20:05:50   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ja ancica,si že kaj nestrpna?In kaj novega pri tebi,zdaj ,ko te kar nekaj časa ni bilo na RR?

a nestrpna glede sole? ja, mal sem pa res user posted image Drugace pa nic novega pri meni. Pocutje je boljse, tko da sem ful vesela, da se mi ni treba se s tem ubadat. Glede delanja na novi user posted image pa si se nisva cist na jasnem. Moj bi rad pocakal se nekaj casa, ker ga je strah, da bi zanosila preden zacnem s solo...ga je strah da jo bom potem pustila user posted image jst bi pa ze kr takoj zacela...sem mu rekla, da itak nikol ne ves kdaj bo ratal...lahko da bo spet treba cakat pol leta oz se vec. Tko, da nimam pojma kako se bova odlocla. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8332
5.8.2008 20:06:15   
_ancica_
aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8333
5.8.2008 20:10:15   
_ancica_
spps...haha..ne morem verjet, da mas ze tok postov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8334
5.8.2008 20:19:41   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008user posted image user posted image user posted image ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulimuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8335
5.8.2008 20:20:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ne,moja pikica je še pa kr naprej pridnauser posted image user posted image user posted image me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačijiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8336
5.8.2008 20:22:21   
_ancica_

ne,moja pikica je še pa kr naprej pridnauser posted image user posted image user posted image me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačijiuser posted image user posted image user posted image

kje sta ga pa poslusala? a mata tisto napravco?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8337
5.8.2008 20:22:27   
spps

spps...haha..ne morem verjet, da mas ze tok postov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image se zgodi,se spomnim kolk časa sem bila za vama s Tany,zdaj pa mislim,da bosta morale bit zeeelo pridne ,da me dobitauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa saj zdaj ni več tolk efekta,ker ni več zvezdicuser posted image user posted image user posted image user posted image ,niti nisem pozorna kolk jih jeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8338
5.8.2008 20:23:16   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008user posted image user posted image user posted image ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulimuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo?user posted image user posted image user posted image

ja, res si pridna user posted image user posted image user posted image jst sm pa zadnej dni kr zaposlena z drugimi stvarmi, pa me je bolj mal kle gor.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8339
5.8.2008 20:24:01   
spps

jp,angelsounds sem nabavla.jaz sem mislila,da se komaj po 12 tednih sliši,pa berem punce,da se že prej in sem poskusla in slišala srček naše pikiceuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8340
5.8.2008 20:26:31   
spps

ja, res si pridna user posted image user posted image user posted image jst sm pa zadnej dni kr zaposlena z drugimi stvarmi, pa me je bolj mal kle gor.

sej je prav,nekdo mora delat,ko drugi zabušavamouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8341
5.8.2008 20:30:13   
_ancica_

jp,angelsounds sem nabavla.jaz sem mislila,da se komaj po 12 tednih sliši,pa berem punce,da se že prej in sem poskusla in slišala srček naše pikiceuser posted image user posted image

super! More bit ful lepo slisat srcka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8342
5.8.2008 20:30:33   
_ancica_

sej je prav,nekdo mora delat,ko drugi zabušavamouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8343
5.8.2008 20:32:28   
spps
ja,tak je to,pa počas ne bom več koruznicauser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj dogaja ancica pri teb?kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8344
5.8.2008 20:32:59   
_ancica_
zdele morm pa razpakirat, potem pa v trgovino ker nimava nc v hladilniku, pa skuhat kaj, potem pa se morm spet zacet mal francosk ucit. Sem kr nehala, vceri me je pa spet prijel ko sem bla tam. user posted image

se se kaj kasneje oglasim, ti pa kar mirne duse naprej zabusavaj...eden more zabusavat, ko drugi delamo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8345
5.8.2008 20:36:53   
Šarki
spps, jest že dolgo nisem bla ornk bolnauser posted image  knak knakuser posted image  ja, otroc pa kr. sam kokr se pogovarjamo še z drugim mamicam smo čist v mejah normaleuser posted image  tamala je bla zdele mal slabokrvna, sva doble sirup. pa dokler so sam viroze je čist ok. sam da ni kej hujšega

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8346
5.8.2008 20:51:28   
spps
otroci so pa poglavje zase-prve dve leti je bilo kar pestro,potem pa so stvari normaliziraleuser posted image user posted image user posted image
kar se pa nas tiče,je menda najslabše,da te neki po malem skoz zaj...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8347
5.8.2008 20:54:00   
spps

zdele morm pa razpakirat, potem pa v trgovino ker nimava nc v hladilniku, pa skuhat kaj, potem pa se morm spet zacet mal francosk ucit. Sem kr nehala, vceri me je pa spet prijel ko sem bla tam. user posted image

se se kaj kasneje oglasim, ti pa kar mirne duse naprej zabusavaj...eden more zabusavat, ko drugi delamo... user posted image user posted image user posted image

pa ne bit preveč pridnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8348
6.8.2008 8:07:05   
sončnica24
Dobro jutro, se še me kaj spomnite?user posted image

Sem doma polno zasedena z delom in sploh do računalnika ne pridem, zdaj imam namen še kopalnico in dnevno sobo barvat tako da bo kar pestro.

Vidim da ste ostale pridne samo Tany se bolj po redko oglaša.

Spps iskrene čestitke za poroko. user posted image user posted image user posted image Očitno bom jaz zdaj edina koruznicauser posted image , bo treba nekaj naredit user posted image .
No saj enkrat že bo ko bo samo ni še v kratkoročnem planuuser posted image .

Moj user posted image pa je očitno le začel brcat ampak atija samo v rit brca drugače pa se čisto umiri ko da roko na trebuhuser posted image je prav smešen. Čakam pa na petek ko imam spet pregled da vidim kaj bo novega.

Tako toliko za sedaj upam da bom v kratkem imela malo več časa za vas ker drugače me boste res pozableuser posted image

Pa pa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8349
6.8.2008 15:42:47   
sončika84
Helou!
Kva j zdj babe? Vidm,d se kr neki na eliko poročavaste. Prvo noseče pol pa poroka. a ni blo ponavad obratno?hahacČestitke! Midva se pa še ne misliva poročit-vsaj e eno leto ne. no dnara,ni  volje ni nč. sploh pa men poroka ni tolk pomembna. važn d se mava rada. Je pa res,da je pol zrd priimka mal lažje,tut kar se otroka tiče. ampak to se da tut brez ohceti. +No ja,midva še nimava zdej filinga za se poročt,tko al drgač. smo tut preveč dnara dal v druge stvari(stanovanje,študj,avto oziroma avti..),.

Tut jaz se kuham v vročini. Najhujš je ko dojim,hjo kr teče od mene. si bom mogla kako klimo alp a ventilator kupt. hahauser posted image user posted image user posted image
drgač pa sem v redu. Mali je tut ok,zredil se je že kar lepo.zdaj ima 3200g. sva ravno danes s patronažno tehtale. tko da drug tedn ga bova kopale. KONĆNO!!! v pondelk pa mava posvetovalnico. me ful zanima kolk je zrastu.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.