![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.8.2008 8:11:31
|
|
|
|
spps
|
ooooo,ancica,ti pa verjetno pakiraš 100na uro-kako gre čas... nimam,nič kaj več apetita,ampak se mi je že vse na rit začelo obešat,kar pojem-bo zgleda tako kot v prvi ,ko sem imela rit večjo,ko trebuh ,sem pridelala že 1,5kg,tako,da bomo videli,kaj bo-mogoč,pa ne bi bilo slabo,če bi mi postalo občasno mal slabo no,pa zdaj sem bila 14 doma,pa sem jedla in spala sem včeraj začela v službo hodit,tk,da upam,da bo šlo s kilogrami navzgor malo bolj počas do pregleda pa imam dobrih 14 dni ,komaj čakam sončnica,kako se pa počutiš?še malo ,pa se bodo začele polne priprave na novega člana
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.8.2008 17:36:20
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...jaz pa bom zdajle zacela pridno pakirat za jutrisnji odhod! Moram prej se cunje dat prat, da bo moj dragi ostal cist hahaha Komi cakam da pridem v slo! Mami mi je ze kupila Cokolino, ker ga ful pogresam soncnica...ja oktober bo kmalu tu res gre hitro! Potem pa se tany in spps bo tudi kmalu na vrsti Jaz pa se ne vem kdaj bo moj dan...upam, da tudi kmalu. spps...kaj mas sreco, da ti ni nic slabo! Glede kil pa se nimas kej sekirat...sej bojo sle dol, pa tud ce jih kaj ostane
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.8.2008 17:54:27
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta kako te kaj? Jaz sem ok... na pregledu mi je G rekla, da se je moje stanje popravilo in, da če bom mela tak tempo naprej, počivala in seveda nič dvigovala, da bom lepo pripeljala do konca ... sem bila prav vesela se bolj malo oglašam, ker nimam velik časa, sva se z mojim odloćla, da bom rodila v sloveniji, tako da rihtam si tle stvari in pol sem utrujena in popoldan bolj počivam in ni časa... ma saj ko bo zima se bom potrudila in se bom več oglašala No mal na hitro... lepo se mejte se tipkamo še kaj... čaočao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.8.2008 7:54:13
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! ancica,lepo potuj ma kar se kilogramov tiče,se ne obremenjujem,samo,da bo naša pikica zdrava tany full sem vesela,da se ti je stanje izboljšalo ti se kar drži nasveta zdravnice ostale?kje ste?
< Sporočilo je popravil spps -- 13.8.2008 7:55:11 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.8.2008 21:56:37
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce moje...zdaj pa po doooolgem času spet lahko pišem s šumniki in sičniki!!! ČČČŠŠŠŽŽŽ Let je bil kar naporen ampak sem preživela. Sem pa čist zmešana zarad časovne razlike. Fuuul zmatrana! Drugac pa res vesela. da sem lahko z mojo familijo. Kako ste kaj? Danes se še nobena ni oglasila! se še jutri kaj javim, lep vikend! cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.8.2008 9:03:02
|
|
|
|
spps
|
ojla ancica! ti kr uživaj in se pusti razvajat med domačimi kje se pa spet ostale skrivate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.8.2008 16:02:36
|
|
|
|
mayci
|
Lep pozdravček! Po dooolgem času sespet malo oglašam, no, mogoče se me sploh ne spomnite več... To je pa super, Tany, da boš kar v Sloveniji rodila. Potem boš kar tukaj ta čas, ali greš še kaj vmes nazaj v Dominikano? Ančica, dobrodošla med nami! Si se že najedla čokolina?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.8.2008 10:22:42
|
|
|
|
tany83
|
dobro jutro Kako ste kaj? jaz sem v redu, pogrešam mojega ... je še dolgo preden se bova zopet videla... ma bo že, saj čas hitro beži... ancica super, da si v sloveniji in da te domači razvajajo, men je tud zakon ko mi nič ni treba, še posebaj zdaj ko morem počivat... uživaj in se pusti razvajat... spps kako si pa ti kaj??? a buši že kaj rase?? priprave na poroko kako potekajo?? mayci ne jaz bom kar tukaj zdaj do poroda, ker se mi ne splača nazaj tja hodit in pol spet sem, ker itak je sam še 3 mesece in pol, pa tud priporočljivo ni lih in tud se ne počutim, da bi se zdaj podajala na tko dolgo pot...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.8.2008 11:18:54
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce zdej smo pa vse v istem časovnem pasu jaz se mam kar fajn tukaj v slo. Tko kot pravi tany, tudi meni ni treba nič delat. Se pustim razvajat. Še tolk enih ljudi moram obiskat, da sploh ne vem, če bo dost časa za vse. mayci...čokolina sem se že najedla! Jooooj kok je dober!!! spps...sej res...se ti že kaj pozna??? tany... jaz tud že pogrešam svojga pa sem tukaj šele par dni no jaz bom hitreje šla nazaj. Kako se pa vidva kaj slišita zdaj? Mene moj vsak dan lepo pokliče, ker je ful poceni če kličeš od tam, tko da ni take panike. No sej tri mesece bo tudi kmalu minilo...čas kar beži mimo nas. Potem bosta pa dobila najlepše darilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.8.2008 14:51:40
|
|
|
|
citrončica
|
O,tany, lepo da si še vedno tu in da boš svojega kar tu rodila,upam, da ne pogrešaš preveč ,a kot praviš,res gre hitro čas!! A ste doma imeli kaj neurja-po TV sem videla,da divja en orkan tam okrog,pa si mi bila na misel.. ja,da pozdravim še ostale, jaz občasno kar takole vpadem vmes...sory!! Ancica, vidim, da tudi ti uživaš doma ,uživaj in izkoristi obisk.....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.8.2008 21:19:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...sej res...se ti že kaj pozna??? trebuh bolj mal,rit bolj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.8.2008 21:22:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps kako si pa ti kaj??? a buši že kaj rase?? priprave na poroko kako potekajo?? ma gužvo mam kakorkoli se obrneš bo že ancica,tany vidve se kr pustita razvajat domačim jaz bi se tud,pa me nočejo no njegovi me
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.8.2008 8:33:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla jaz pa imam tako slabe dneve za sabo da se že čudim da še nisem rodila. No s je vse vredu, samo nama je v petek toča tri okna in tri luči na avtu razbila, da o pločevini ne govorim, ker je katastrofa. Včeraj pa sem še v bolnico vozla ker so ga ledvice začele tako bolet da je mislo da bo omedlel, tako da je zdaj v bolnici. Upam samo da se zdaj stvari postavijo na boljše ker če ne bom res prej rodila. Upam da ostale uživate in se imate lepo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.8.2008 14:36:01
|
|
|
|
sončika84
|
končno mam spet mal časa. mali mi ne pusti kej dost dihat, je čez dan skor vedno pokonci. spi sam tko po obrokih,po pol urcce,včasih zaspicelo za 1,2urce,ampak to je redko in še to sam 1krat na dan. krčki pa so že milejši. ne zvija ga več tko močno. tko d v bistvu sploh ne vem zakaj nočespat. evo,me kliče
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.8.2008 14:44:10
|
|
|
|
sončika84
|
al je tel ja,sam tolk d sliši a sem tukaj z njim. hjoo,kolk je razcartan. ker smo ga meli cel cajt po rokah,kadar je imel krčke,ker edin tko se je vsaj za nekaj minut umiril. zdej pa mam. ja no,se j ko bo mal večji ga bom kr pustila jokat,lče bom vedla da mu nč ne fali. drgač pa je zdej že mesc in pol mimo in je že lepo zrastu in ima 3790g. požrešn je pa za dva,sej zato se pa tko hitro redi. no ja sej hvala bogu. in čokolešnica(ancica) kako je kaj v sloveniji? so t že čist razcartali al si še ok? hehe sončnica,kako pa ti kaj? kej boljše volje? se že pozabila,kdaj imaš rok,ampak če se ne motim enkrat okobra ali ne' no,sej bo kr hitr. pa se mi zdi,da si ravnokar sporočila in da sem bla še jst nekje na začetku. hjo,čas teče! spps,kako je zdej z ritjo pa trebuhom? še zmre sam rit napreduje,al jo je treuh že ujel? hehhe bodit fajn,se še kaj oglasim. papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 12:27:19
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce ja mene pa kar lepo razvajajo doma...so res pridni! Čas pa kar tečein bo kmalu en teden že mimo. sončnica...joj vidva pa mata enih problemov, najprej toča, potem pa še ledvica. Vem kako boli, ker sem tudi sama mela enkrat probleme s tem upam, da bo tvoj dragi kmalu doma. Ti se pa le pazi, da ne bo mali prehitro hotel ven. citrončica...pozdravljena! spps...hehe rit raste, buši jo bo pa kmal dohitel Kako je pa pol s poroko? mata že določen datum? sončika...sej bo boljše slo je itak zakon! sem res vesela, da sem končno prišla malo na obisk. Sem pogrešala naravo in pa seveda familijo. Je pa res, da pogrešam svojega Bi blo boljše če bi bla oba tukaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 16:47:29
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta kako ste kaj? ancica ja moj dragi me tud vsak dan poklice pa smse pošilja pa četava prek msnja skor vsak dan, sva skoz na vezi... zdaj se neki odločava da bi on prišel decembra dol, ko rodim za 1 mesec jaz pa pol itak enkrat marca grem nazaj, morem najorej počakat da se malo otopli tukaj in pa da bo mal večji za na letalo... ma bo že, vsaj da bi moj pršel decembra... sončnica joj bogica, umiri se mal, da se ti res ne sporoži kak porod... upam, da bo tvoj dragi kmalu boljše spps a tebi pa sam rit raste men pa rit ni nič. sam trbuh se zmer bolj ven boči citrončica tam pr nas pa ni blo dost z nevihto, je po večini sam deževalo, vsaj v puerto plati, tko da res ni blo panike...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 18:03:42
|
|
|
|
spps
|
ojla! sončika,kako kaj ponoči spite? sončnica,ti počivaj kolk se da,da bo tvoj sonček,čim dlje na toplem ancica,sem trebuh tud mojo ta zadnjo dohaja,sam bolj počas poroka pa bo 27.9. tany-fajn,da se ti na ta zadnjo ne obeša,daj kakšno fotko od tvojga bušija v album
< Sporočilo je popravil spps -- 20.8.2008 18:04:38 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 19:42:52
|
|
|
|
tany83
|
spps saj bi dala slikce bušija v album, sam ne morem, ne morem dodajat novih in nić poravljat, mi skoz piše da je neka napaka bom mogla pisat na RR pomoč, da mi jjih zbrišejo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 19:56:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps saj bi dala slikce bušija v album, sam ne morem, ne morem dodajat novih in nić poravljat, mi skoz piše da je neka napaka bom mogla pisat na RR pomoč, da mi jjih zbrišejo sej pa lahk po mailu tud in kako se počutiš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.8.2008 23:48:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps saj bi dala slikce bušija v album, sam ne morem, ne morem dodajat novih in nić poravljat, mi skoz piše da je neka napaka bom mogla pisat na RR pomoč, da mi jjih zbrišejo sej pa lahk po mailu tud in kako se počutiš? aja to pa res ja... bom poslala oz. se bom trudila poslat, sam prej se morem mal slikat ma jaz se počutim še kar.. mal težavice tisto kar k nosečnosti spada, ma drgač sem ok. In ti???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.8.2008 14:51:52
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje da se še malo tukaj oglasim. Zdaj sem polno zaposlena odkar sem v slo spps...vajina poroka bo pa kmal!!! superca! Boš potem mogla mal fotke pokazat tany...to je pa super, da tvoj pride decembra ko bo mali prišel na svet. Sej res, se že kaj ve kaj bo??? Me res zanima Pa le hitro se slikaj, da vidmo tvojga bušija!!! jaz mam pa neko čudno M ta mesec Že ene 3-4 dni je mal obarvanga (rjavo-krvavega) izcedka, pa nič me ne boli kot ponavadi pred M, pa kr noče se vlit. Mi je ful čudno. Je pa možno, da zarad tistih neumnih tabletov k jih morm jest. Sem nekje že prebrala, da punce niso mele M po več mesecev, al pa da je bla taka zlo čudna in neredna ko so jedle te iste anti-depresive Me je moj vprašu, če mislim da sem spet noseča, pa sem rekla, da ne verjamem. Sicer možnost je, ampak pomoje je to prej od tabletov.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.8.2008 19:05:41
|
|
|
|
spps
|
ojla punce! tany,jaz sem ok,čez dan nimam apetita,proti večeru bi pa lahk pojedla vse,kar imam pred nosom (vidiš,to je ena od slabosti,ker nisem imela slabosti,pa se kilogramčki pridno nabirajo ) ancica,ja poroka bo kmal tu-dober mesec še manjka,pol se bom pa morala navadit na nov priimek in kaj ste danes počele?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.8.2008 11:18:03
|
|
|
|
citrončica
|
citrončica tam pr nas pa ni blo dost z nevihto, je po večini sam deževalo, vsaj v puerto plati, tko da res ni blo panike... super, malo dežka se je pa najbrž prav prileglo, je bila konec julija kolegica tam, v istem hotelu...je prišla ful navdušena nazaj no, ti pa kar lepo počivaj, pazi nase in ,pa bo vse OK,pa upam, da tvoj res pride,da boste skupaj uživali v novi sreči!!! ancica, tud ti se pusti razvajat,in uživaj,izkoristi,dokler si tu!! pozdravček!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.8.2008 8:53:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, ne čvekice, kje ste se te vse zgubile. No saj jaz tudi nisem nič kaj pridna, sem še dokaj dobra in posledično zelo delovna. No mojga lubija so v torek že spustili domov, je bil zgleda kriv za bolečine ledvični kamen oz. pesek. Zdaj mora it še na ultrazvok da vidijo če je vse ok. Midva z bebijom se počutima dobro in sva pridna pa lepo brcava. Avto pa je tudi danes odšel na popravilo tako da se stvari normalizirajo in upam da tako tudi ostanejo. Lepo se mejte pa javite se kaj zdaj smo vse v istem časovnem pasu. pa pa
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.