|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.8.2008 8:11:31   
spps
ooooo,ancica,ti pa verjetno pakiraš 100na uro-kako gre čas...
nimam,nič kaj več apetita,ampak se mi je že vse na rit začelo obešat,kar pojem-bo zgleda tako kot v prvi user posted image ,ko sem imela rit večjo,ko trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pridelala že 1,5kg,tako,da bomo videli,kaj bo-mogoč,pa ne bi bilo slabo,če bi mi postalo občasno mal slabouser posted image user posted image user posted image user posted image no,pa zdaj sem bila 14 doma,pa sem jedla in spalauser posted image user posted image user posted image sem včeraj začela v službo hodit,tk,da upam,da bo šlo s kilogrami navzgor malo bolj počasuser posted image user posted image user posted image user posted image
do pregleda pa imam dobrih 14 dniuser posted image ,komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
sončnica,kako se pa počutiš?še malo ,pa se bodo začele polne priprave na novega članauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
12.8.2008 17:36:20   
_ancica_
ojla punce...jaz pa bom zdajle zacela pridno pakirat za jutrisnji odhod! user posted image user posted image user posted image Moram prej se cunje dat prat, da bo moj dragi ostal cist hahaha user posted image user posted image user posted image Komi cakam da pridem v slo! Mami mi je ze kupila Cokolino, ker ga ful pogresam user posted image

soncnica...ja oktober bo kmalu tu user posted image res gre hitro! Potem pa se tany in spps bo tudi kmalu na vrsti user posted image Jaz pa se ne vem kdaj bo moj dan...upam, da tudi kmalu.

spps...kaj mas sreco, da ti ni nic slabo! Glede kil pa se nimas kej sekirat...sej bojo sle dol, pa tud ce jih kaj ostane user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
12.8.2008 17:54:27   
tany83
ojla dekleta

kako te kaj?

Jaz sem ok... na pregledu mi je G rekla, da se je moje stanje popravilo in, da če bom mela tak tempo naprej, počivala in seveda nič dvigovala, da bom lepo user posted image  pripeljala do konca user posted image ... sem bila prav veselauser posted image

se bolj malo oglašam, ker nimam velik časa, sva se z mojim user posted image  odloćla, da bom rodila v sloveniji, tako da rihtam si tle stvari in pol sem utrujena in popoldan bolj počivam in ni časa... ma saj ko bo zima se bom potrudila in se bom več oglašalauser posted image

No mal na hitro... lepo se mejte se tipkamo še kaj...user posted image

čaočaouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8378
13.8.2008 7:54:13   
spps
Dobro jutro!
ancica,lepo potujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kar se kilogramov tiče,se  ne obremenjujem,samo,da bo naša pikica zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image

tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela,da se ti je stanje izboljšalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar drži nasveta zdravniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ostale?kje ste?

< Sporočilo je popravil spps -- 13.8.2008 7:55:11 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8379
15.8.2008 21:56:37   
_ancica_
Ojla punce moje...zdaj pa po doooolgem času spet lahko pišem s šumniki in sičniki!!! user posted image user posted image  ČČČŠŠŠŽŽŽ

Let je bil kar naporen ampak sem preživela. Sem pa čist zmešana zarad časovne razlike. Fuuul zmatrana! Drugac pa res vesela. da sem lahko z mojo familijo. user posted image

Kako ste kaj? Danes se še nobena ni oglasila!

se še jutri kaj javim, lep vikend!

cau user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8380
16.8.2008 9:03:02   
spps
ojla ancica!
ti kr uživaj in se pusti razvajat med domačimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje se pa spet ostale skrivate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8381
17.8.2008 16:02:36   
mayci
Lep pozdravček!
Po dooolgem času sespet malo oglašam, no, mogoče se me sploh ne spomnite več...
To je pa super, Tany, da boš kar v Sloveniji rodila.user posted image Potem boš kar tukaj ta čas, ali greš še kaj vmes nazaj v Dominikano?
Ančica, dobrodošla med nami! Si se že najedla čokolina?user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8382
18.8.2008 10:22:42   
tany83
dobro jutro

Kako ste kaj?
jaz sem v redu, pogrešam mojega user posted image ... je še dolgo preden se bova zopet videla... ma bo že, saj čas hitro beži...user posted image

ancica super, da si v sloveniji in da te domači razvajajo, men je tud zakon ko mi nič ni treba, še posebaj zdaj ko morem počivat... uživaj in se pusti razvajat...

spps kako si pa ti kaj??? a buši že kaj rase?? priprave na poroko kako potekajo??

mayci ne jaz bom kar tukaj zdaj do poroda, ker se mi ne splača nazaj tja hodit in pol spet sem, ker itak je sam še 3 mesece in pol, pa tud priporočljivo ni lih in tud se ne počutim, da bi se zdaj podajala na tko dolgo pot...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
18.8.2008 11:18:54   
_ancica_
ojla punce user posted image
zdej smo pa vse v istem časovnem pasu user posted image user posted image

jaz se mam kar fajn tukaj v slo. Tko kot pravi tany, tudi meni ni treba nič delat. user posted image  Se pustim razvajat.
Še tolk enih ljudi moram obiskat, da sploh ne vem, če bo dost časa za vse. user posted image

mayci...čokolina sem se že najedla! Jooooj kok je dober!!! user posted image

spps...sej res...se ti že kaj pozna???

tany... jaz tud že pogrešam svojga user posted image  pa sem tukaj šele par dni user posted image  no jaz bom hitreje šla nazaj. Kako se pa vidva kaj slišita zdaj? Mene moj vsak dan lepo pokliče, ker je ful poceni če kličeš od tam, tko da ni take panike. No sej tri mesece bo tudi kmalu minilo...čas kar beži mimo nas. Potem bosta pa dobila najlepše darilo user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8384
18.8.2008 14:51:40   
citrončica
O,tany, lepo da si še vedno tu in da boš svojegauser posted image  kar tu rodila,upam, da ne pogrešaš prevečuser posted image ,a kot praviš,res gre hitro čas!!
A ste doma imeli kaj neurja-po TV sem videla,da divja en orkan tam okrog,pa si mi bila na misel..

user posted image ja,da pozdravim še ostale, jaz občasno kar takole vpadem vmes...sory!!

Ancica, vidim, da tudi ti uživaš domauser posted image ,uživaj in izkoristi obisk.....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8385
18.8.2008 21:19:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...sej res...se ti že kaj pozna???

trebuh bolj mal,rit boljuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8386
18.8.2008 21:22:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

spps kako si pa ti kaj??? a buši že kaj rase?? priprave na poroko kako potekajo??
ma gužvo mam kakorkoli se obrnešuser posted image user posted image user posted image user posted image bo žeuser posted image user posted image user posted image

ancica,tany vidve se kr pustita razvajat domačimuser posted image user posted image user posted image jaz bi se tud,pa me nočejouser posted image user posted image user posted image user posted image

no njegovi meuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8387
19.8.2008 8:33:35   
sončnica24
Hojla jaz pa imam tako slabe dneve za sabo da se že čudim da še nisem rodila.
No s user posted image je vse vredu, samo nama je v petek toča tri okna in tri luči na avtu razbila, da o pločevini ne govorim, ker je katastrofa. Včeraj pa sem še user posted image v bolnico vozla ker so ga ledvice začele tako bolet da je mislo da bo omedlel, tako da je zdaj v bolnici.

Upam samo da se zdaj stvari postavijo na boljše ker če ne bom res prej rodila.

Upam da ostale uživate in se imate lepo.

Pa pa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8388
19.8.2008 14:36:01   
sončika84
končno mam spet mal časa. mali mi ne pusti kej dost dihat, je čez dan skor vedno pokonci. spi sam tko po obrokih,po pol urcce,včasih zaspicelo za 1,2urce,ampak to je redko in še to sam 1krat na dan. krčki pa so že milejši. ne zvija ga več tko močno. tko d v bistvu sploh ne vem zakaj nočespat. evo,me kliče

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
19.8.2008 14:44:10   
sončika84
al je tel ja,sam tolk d sliši a sem tukaj z njim. hjoo,kolk je razcartan.  ker smo ga meli cel cajt po rokah,kadar je imel krčke,ker edin tko se je vsaj za nekaj minut umiril. zdej pa mam. ja no,se j ko bo mal večji ga bom kr pustila jokat,lče bom vedla da mu nč ne fali. drgač pa je zdej že mesc in pol mimo in je že lepo zrastu in ima 3790g. požrešn je pa za dva,sej zato se pa tko hitro  redi. no ja sej hvala bogu.

in čokolešnica(ancica) kako je kaj v sloveniji? so t že čist razcartali al si še  ok? hehe

sončnica,kako pa ti kaj? kej boljše volje? se že pozabila,kdaj imaš rok,ampak če se ne motim enkrat okobra ali ne' no,sej bo kr hitr. pa se mi zdi,da si ravnokar sporočila in da sem bla še jst nekje na začetku. hjo,čas teče!
spps,kako je zdej z ritjo pa trebuhom? še zmre sam rit napreduje,al jo je treuh že ujel? hehhe

bodit  fajn,se še kaj oglasim. papa

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
20.8.2008 12:27:19   
_ancica_
ojla punce user posted image  ja mene pa kar lepo razvajajo doma...so res pridni! user posted image  Čas pa kar tečein bo kmalu en teden že mimo.

sončnica...joj vidva pa mata enih problemov, najprej toča, potem pa še ledvica. Vem kako boli, ker sem tudi sama mela enkrat probleme s tem user posted image  upam, da bo tvoj dragi kmalu doma. Ti se pa le pazi, da ne bo mali prehitro hotel ven. user posted image user posted image

citrončica...pozdravljena! user posted image

spps...hehe rit raste, buši jo bo pa kmal dohitel user posted image user posted image  Kako je pa pol s poroko? mata že določen datum?

sončika...sej bo boljše user posted image  slo je itak zakon! sem res vesela, da sem končno prišla malo na obisk. Sem pogrešala naravo in pa seveda familijo. Je pa res, da pogrešam svojega user posted image  Bi blo boljše če bi bla oba tukaj.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 8391
20.8.2008 16:47:29   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj?

ancica ja moj dragi me tud vsak dan poklice pa smse pošilja pa četava prek msnja skor vsak dan, sva skoz na vezi... zdaj se neki odločava da bi on prišel decembra dol, ko rodim za 1 mesec jaz pa pol itak enkrat marca grem nazaj, morem najorej počakat da se malo otopli tukaj in pa da bo mal večji user posted image  za na letalo... ma bo že, vsaj da bi moj pršel decembra...

sončnica joj bogica, umiri se mal, da se ti res ne sporoži kak porod... upam, da bo tvoj dragi kmalu boljše user posted image user posted image user posted image

spps a tebi pa sam rit raste user posted image user posted image user posted image  men pa rit ni nič. sam trbuh se zmer bolj ven bočiuser posted image

citrončica tam pr nas pa ni blo dost z nevihto, je po večini sam deževalo, vsaj v puerto plati, tko da res ni blo panike...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8392
20.8.2008 18:03:42   
spps
ojla!
sončika,kako kaj ponoči spite?user posted image
sončnica,ti počivaj kolk se da,da bo tvoj sonček,čim dlje na toplemuser posted image
ancica,sem trebuh tud mojo ta zadnjo dohaja,sam bolj počasuser posted image user posted image user posted image poroka pa bo 27.9.
tany-fajn,da se ti na ta zadnjo ne obeša,daj kakšno  fotko od tvojga bušija v albumuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.8.2008 18:04:38 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
20.8.2008 19:42:52   
tany83
spps saj bi dala slikce bušija v album, sam ne morem, ne morem dodajat novih in nić poravljat, mi skoz piše da je neka napakauser posted image

bom mogla pisat na RR pomoč, da mi jjih zbrišejo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8394
20.8.2008 19:56:15   
spps

spps saj bi dala slikce bušija v album, sam ne morem, ne morem dodajat novih in nić poravljat, mi skoz piše da je neka napakauser posted image

sej pa lahk po mailu tuduser posted image
in kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8395
20.8.2008 23:48:14   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sej pa lahk po mailu tuduser posted image
in kako se počutiš?

aja to pa res ja... bom poslala oz. se bom trudila poslat, sam prej se morem mal slikat user posted image

ma jaz se počutim še kar.. mal težavice tisto kar k nosečnosti spada, ma drgač sem ok.

In ti???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8396
21.8.2008 14:51:52   
_ancica_
ojla punce moje user posted image  da se še malo tukaj oglasim. Zdaj sem polno zaposlena odkar sem v slo user posted image  

spps...vajina poroka bo pa kmal!!! user posted image user posted image user posted image  superca! Boš potem mogla mal fotke pokazat user posted image

tany...to je pa super, da tvoj pride decembra ko bo mali prišel na svet. Sej res, se že kaj ve kaj bo??? Me res zanima user posted image  Pa le hitro se slikaj, da vidmo tvojga bušija!!! user posted image

jaz mam pa neko čudno M ta mesec user posted image  Že ene 3-4 dni je mal obarvanga (rjavo-krvavega) izcedka, pa nič  me ne boli kot ponavadi pred M, pa kr noče se vlit. Mi je ful čudno. Je pa možno, da zarad tistih neumnih tabletov k jih morm jest. Sem nekje že prebrala, da punce niso mele M po več mesecev, al pa da je bla taka zlo čudna in neredna ko so jedle te iste anti-depresive user posted image  Me je moj vprašu, če mislim da sem spet noseča, pa sem rekla, da ne verjamem. Sicer možnost je, ampak pomoje je to prej od tabletov.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8397
21.8.2008 19:05:41   
spps
user posted image user posted image user posted image
ojla punce!
tany,jaz sem ok,čez dan nimam apetita,proti večeru bi pa lahk pojedla vse,kar imam pred nosomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (vidiš,to je ena od slabosti,ker nisem imela slabosti,pa se kilogramčki pridno nabirajouser posted image user posted image user posted image )
ancica,ja poroka bo kmal tu-dober mesec še manjka,pol se bom pa morala navadit na nov priimekuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj ste danes počele?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8398
24.8.2008 11:18:03   
citrončica
citrončica tam pr nas pa ni blo dost z nevihto, je po večini sam deževalo, vsaj v puerto plati, tko da res ni blo panike...

super, malo dežka se je pa najbrž prav prileglo,
je bila konec julija kolegica tam, v istem hotelu...je prišla ful navdušena nazajuser posted image

no, ti pa kar lepo počivaj, pazi nase in user posted image ,pa bo vse OK,pa upam, da tvoj res pride,da boste skupaj uživali v novi sreči!!!

ancica,
tud ti se pusti razvajat,in uživaj,izkoristi,dokler si tu!!

pozdravček!!user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8399
26.8.2008 8:53:39   
sončnica24
Hojla, ne čvekice, kje ste se te vse zgubile. No saj jaz tudi nisem nič kaj pridna, sem še dokaj dobra in posledično zelo delovna. No mojga lubija so v torek že spustili domov, je bil zgleda kriv za bolečine ledvični kamen oz. pesek. Zdaj mora it še na ultrazvok da vidijo če je vse ok.

Midva z bebijom se počutima dobro in sva pridna pa lepo brcava. Avto pa je tudi danes odšel na popravilo tako da se stvari normalizirajo in upam da tako tudi ostanejo.

Lepo se mejte pa javite se kaj zdaj smo vse v istem časovnem pasu.

pa pa

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.