![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:39:44
|
|
|
|
spps
|
ja,najboljša,danes je pravo olajšanje,ko je vročina in sparina mal popustila-celo stanovanje sem po ta večjem pospravila pa za večerjo sem imela porcijo sladoleda-kaj češ boljšega tanchi,a ti si pa nahod fasala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:46:04
|
|
|
|
Šarki
|
jap, nahod zdej sm že pri koncu . krizo sm mela včerej in predvčerejšnim.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:48:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla ancica-kako si kaj?kako si se imela v montrealu? ojla spps Montreal je zakon! haha sem imela tist intervju na soli in sem sprejeta. Zdej mam pa ''sam'' se problem dnar dobit (je 10.000 dolarjev...se pravi okoli 7.000 evrov). Se morm mal okol pozanimat, kako bi blo najlazje. Drugac se pa zacne 20. oktobra, ce mi pa do takrat slucajno ne rata zrihtat vsega, pa potem februarja. Tko, da zgleda, da bova obe solarki!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:49:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jap, nahod zdej sm že pri koncu . krizo sm mela včerej in predvčerejšnim. tebe se pa hiter vse prime,če ne tebe,pa koga od družinskih članov a ostali so zdravi?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:50:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jap, nahod zdej sm že pri koncu . krizo sm mela včerej in predvčerejšnim. jst sm se tud prehladila...me neki v levem usesu srbi, pa grlu se morm pozdravt do druzga tedna, da ne bom potem pol slovencev nalezla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 19:54:11
|
|
|
|
spps
|
ja ancica,si že kaj nestrpna?In kaj novega pri tebi,zdaj ,ko te kar nekaj časa ni bilo na RR?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:05:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ja ancica,si že kaj nestrpna?In kaj novega pri tebi,zdaj ,ko te kar nekaj časa ni bilo na RR? a nestrpna glede sole? ja, mal sem pa res Drugace pa nic novega pri meni. Pocutje je boljse, tko da sem ful vesela, da se mi ni treba se s tem ubadat. Glede delanja na novi pa si se nisva cist na jasnem. Moj bi rad pocakal se nekaj casa, ker ga je strah, da bi zanosila preden zacnem s solo...ga je strah da jo bom potem pustila jst bi pa ze kr takoj zacela...sem mu rekla, da itak nikol ne ves kdaj bo ratal...lahko da bo spet treba cakat pol leta oz se vec. Tko, da nimam pojma kako se bova odlocla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:06:15
|
|
|
|
_ancica_
|
aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:10:15
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...haha..ne morem verjet, da mas ze tok postov
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:19:41
|
|
|
|
spps
|
kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod preveč tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008 ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulim mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:20:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja? ne,moja pikica je še pa kr naprej pridna me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačiji
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:22:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja? ne,moja pikica je še pa kr naprej pridna me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačiji kje sta ga pa poslusala? a mata tisto napravco?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:22:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...haha..ne morem verjet, da mas ze tok postov se zgodi,se spomnim kolk časa sem bila za vama s Tany,zdaj pa mislim,da bosta morale bit zeeelo pridne ,da me dobita pa saj zdaj ni več tolk efekta,ker ni več zvezdic ,niti nisem pozorna kolk jih je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:23:16
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod preveč tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008 ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulim mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo? ja, res si pridna jst sm pa zadnej dni kr zaposlena z drugimi stvarmi, pa me je bolj mal kle gor.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:24:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja? ne,moja pikica je še pa kr naprej pridna me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačiji kje sta ga pa poslusala? a mata tisto napravco? jp,angelsounds sem nabavla.jaz sem mislila,da se komaj po 12 tednih sliši,pa berem punce,da se že prej in sem poskusla in slišala srček naše pikice
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:26:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod preveč tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008 ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulim mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo? ja, res si pridna jst sm pa zadnej dni kr zaposlena z drugimi stvarmi, pa me je bolj mal kle gor. sej je prav,nekdo mora delat,ko drugi zabušavamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:30:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja, kako pa kaj tvoja pikica...ti ze kej nagaja? ne,moja pikica je še pa kr naprej pridna me ničkaj ne matra.prej sva z mojim srčka poslušala,pa reče moj-se pa čuje tako,kot,da bi bil v kovačiji kje sta ga pa poslusala? a mata tisto napravco? jp,angelsounds sem nabavla.jaz sem mislila,da se komaj po 12 tednih sliši,pa berem punce,da se že prej in sem poskusla in slišala srček naše pikice super! More bit ful lepo slisat srcka!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:30:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kako naj ne bi imela toliko postov,če me je pa vsepovsod preveč tud na zanositvi sem še občasno,na nosečnosti,po novem na poroki2008 ,pa še na internacionalkah,pa tu pa tam,se še kam vštulim mislila,sem če si kaj nervozna zarad prihoda v Slo? ja, res si pridna jst sm pa zadnej dni kr zaposlena z drugimi stvarmi, pa me je bolj mal kle gor. sej je prav,nekdo mora delat,ko drugi zabušavamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:32:28
|
|
|
|
spps
|
ja,tak je to,pa počas ne bom več koruznica in kaj dogaja ancica pri teb?kaj novega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:32:59
|
|
|
|
_ancica_
|
zdele morm pa razpakirat, potem pa v trgovino ker nimava nc v hladilniku, pa skuhat kaj, potem pa se morm spet zacet mal francosk ucit. Sem kr nehala, vceri me je pa spet prijel ko sem bla tam. se se kaj kasneje oglasim, ti pa kar mirne duse naprej zabusavaj...eden more zabusavat, ko drugi delamo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:36:53
|
|
|
|
Šarki
|
spps, jest že dolgo nisem bla ornk bolna knak knak ja, otroc pa kr. sam kokr se pogovarjamo še z drugim mamicam smo čist v mejah normale tamala je bla zdele mal slabokrvna, sva doble sirup. pa dokler so sam viroze je čist ok. sam da ni kej hujšega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:51:28
|
|
|
|
spps
|
otroci so pa poglavje zase-prve dve leti je bilo kar pestro,potem pa so stvari normalizirale kar se pa nas tiče,je menda najslabše,da te neki po malem skoz zaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.8.2008 20:54:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ zdele morm pa razpakirat, potem pa v trgovino ker nimava nc v hladilniku, pa skuhat kaj, potem pa se morm spet zacet mal francosk ucit. Sem kr nehala, vceri me je pa spet prijel ko sem bla tam. se se kaj kasneje oglasim, ti pa kar mirne duse naprej zabusavaj...eden more zabusavat, ko drugi delamo... pa ne bit preveč pridna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.8.2008 8:07:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, se še me kaj spomnite? Sem doma polno zasedena z delom in sploh do računalnika ne pridem, zdaj imam namen še kopalnico in dnevno sobo barvat tako da bo kar pestro. Vidim da ste ostale pridne samo Tany se bolj po redko oglaša. Spps iskrene čestitke za poroko. Očitno bom jaz zdaj edina koruznica , bo treba nekaj naredit . No saj enkrat že bo ko bo samo ni še v kratkoročnem planu . Moj pa je očitno le začel brcat ampak atija samo v rit brca drugače pa se čisto umiri ko da roko na trebuh je prav smešen. Čakam pa na petek ko imam spet pregled da vidim kaj bo novega. Tako toliko za sedaj upam da bom v kratkem imela malo več časa za vas ker drugače me boste res pozable Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.8.2008 15:42:47
|
|
|
|
sončika84
|
Helou! Kva j zdj babe? Vidm,d se kr neki na eliko poročavaste. Prvo noseče pol pa poroka. a ni blo ponavad obratno?hahacČestitke! Midva se pa še ne misliva poročit-vsaj e eno leto ne. no dnara,ni volje ni nč. sploh pa men poroka ni tolk pomembna. važn d se mava rada. Je pa res,da je pol zrd priimka mal lažje,tut kar se otroka tiče. ampak to se da tut brez ohceti. +No ja,midva še nimava zdej filinga za se poročt,tko al drgač. smo tut preveč dnara dal v druge stvari(stanovanje,študj,avto oziroma avti..),. Tut jaz se kuham v vročini. Najhujš je ko dojim,hjo kr teče od mene. si bom mogla kako klimo alp a ventilator kupt. haha drgač pa sem v redu. Mali je tut ok,zredil se je že kar lepo.zdaj ima 3200g. sva ravno danes s patronažno tehtale. tko da drug tedn ga bova kopale. KONĆNO!!! v pondelk pa mava posvetovalnico. me ful zanima kolk je zrastu.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.