Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.8.2008 7:36:23
|
|
|
|
spps
|
ojla! ja zadnje ćase je zatišje na internacionalkah sej bo boljš sončnica,počas boš pa začela nabavljat stvari za novega člana al si že kaj nabavila? ancica,tany kako sta kaj?zadnje čase sta bolj malo prisotne pa najboljša,se tud ničkaj ne javlja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.8.2008 9:06:12
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, ja samo res je tukaj zatišje popolno. Spps - jaz še nima nič za dojenčka doma samo voziček, se še kar ne spravim nič skup spravljat se mi zdi da še imam toliko časa . No saj bom počasi začela ker drugače bom prepozna. Sem pa danes bla že prav pridna zjutraj sem bla pri zobozdravniku mu je nekaj zob začel bolet pa sem kar takoj šla da ne bi še bolj začel. Pa še na socialni sem bila tako da dobim 15. denar nakazan, ker ne bom paketa jemala .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.8.2008 12:20:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, ja samo res je tukaj zatišje popolno. Spps - jaz še nima nič za dojenčka doma samo voziček, se še kar ne spravim nič skup spravljat se mi zdi da še imam toliko časa . No saj bom počasi začela ker drugače bom prepozna. Sem pa danes bla že prav pridna zjutraj sem bla pri zobozdravniku mu je nekaj zob začel bolet pa sem kar takoj šla da ne bi še bolj začel. Pa še na socialni sem bila tako da dobim 15. denar nakazan, ker ne bom paketa jemala . si pa pridna jaz se že celo dopoldan spravljam pospravljat,pa je zdajle zadnji čas,da začnem migat,da mi čas prej mine.Imam danes nuhalno pa mi živčki delajo sto na uro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.8.2008 9:25:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, bom pa imela samogovore . Spps upam da ej bilo na nuhalni vse v najlepšem redu in da lepo raste. Jaz imam tudi drug petek pregled pa upam da bo vse ok, potem pa so pregledi vedno bolj pogosti tako da bom počasi res začela verjet da bom rodila . Ancica in Tany pa očitno uživata. Ne vem pa kam se je Gantar skrila se je nekaj časa oglašala zdaj pa spet nič . Najboljše pa tudi že dolgo ni bilo na spregled pa še ostalih. Punce malo se javite.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.8.2008 11:50:12
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Jaz sem danes ponovno pokonci, sem imela angino... Sem še na antibiotiku, da bom lohk šla jutri ponoči na potovanje... Se moram potrudit, pa še sama sem se tko veselila...No, saj bo šlo-upam. Drugače je pri nas vse po starem, otroci nič ne ubogajo, mož še manj-se je nalezel od njih....tko, da komaj čakam tale dopust in nato šolo.Pa še mala bo šla prvo leto v vrtec...A bo mir dopoldne.. Kako ste ve, kdaj imate sedaj roke za rodit?...A se veselite? Lep pozdravček, se mogoče oglasim še jutri, če ne pa po dopustu. N.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.8.2008 22:17:50
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce... uf, se že res dolgo nisem oglasila tukaj. Sem čist zaposlena tukaj v slo kar naprej me vozijo naokoli. Smo šli na Veliko Planino, Bled, Piran, Portorož, jutri gremo v Kranjsko Goro, pa na Vršič, potem v soboto na piknik s familijo, pa na bowlingu sem bla s prijatelji, pa včeraj v Peklu pri Borovnici, v nedeljo gremo pa še malo na morje preden odpotujem nazaj v Toronto. Sem že čist zmatrana, noge me fuuul bolijo od plezanja včeraj...ampak sem pa res vesela! Slo je zakon!!! sončnica... še malo, pa bo res gre hitro!!!potem nam boš pa lahko pokazala malo/ega spps... kako je blo na nuhalni? Aja pa še to, sem hotla pogledat tvoje albumčke, pa so zaklenjeni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.8.2008 8:33:43
|
|
|
|
spps
|
spps... kako je blo na nuhalni? Aja pa še to, sem hotla pogledat tvoje albumčke, pa so zaklenjeni ojla punce! na nuhalni je bilo suuuper vse v mejah normale. moje geslo za albume je spps82 in ančica,kako si ti?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.8.2008 8:37:39
|
|
|
|
spps
|
Spps upam da ej bilo na nuhalni vse v najlepšem redu in da lepo raste. Jaz imam tudi drug petek pregled pa upam da bo vse ok, potem pa so pregledi vedno bolj pogosti tako da bom počasi res začela verjet da bom rodila . na NS je bilo vse ok,pikec lepo raste,je že velik skor 8cm sta bila mala in moj poleg-ati se je topil od ponosa,nasploh po tem,ko je zdravnica rekla,da je po vsej verjetnosti fant mala si je pa sestrico želela,pa je bila mal razočarana,sam se bo že sprijaznila sam jaz pa jemljem za rezervo kar se spola tiče,marca bomo vse 100% izvedeli sem mojmu rekla,da ne bo slučajno v porodnišnici galamil,da so otroka zamenjali,če se slučajno potem punčka rodi
< Sporočilo je popravil spps -- 29.8.2008 8:38:03 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.8.2008 0:21:00
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...hvala za geslo...ful ste lepa družinca! Še malo pa boste še lepša. jsz sem super, samo fuuuul zmatrana. Komi čakam morje, ko mi ne bo treba nč delat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.8.2008 8:46:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...hvala za geslo...ful ste lepa družinca! Še malo pa boste še lepša. jsz sem super, samo fuuuul zmatrana. Komi čakam morje, ko mi ne bo treba nč delat. hvala ancica in kako si ti drugače?kaj počneš? kdaj greš na morje?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.9.2008 10:21:38
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta kako ste kaj??? se morem po dolgem času spet malo oglasit... jaz sem ok, danes mam pregled pr G ob 5ih popldan in upam, da mi naredi UZ, da vidim mojega ... drugače pa če mi ne bo UZ delala pa sem itak 16. septembra naročena na 3D tko da bom pa tam videla lepo podrobno mojega .... spps četitam za NS, da je vse v redu s tvojim in seveda za spol... men se noče pokazat in tko rada bi vedela spol, moj dragi je pa še bolj nestrpen kot jaz slikce sem tud pogledala v album ste fuul lepi vsi... a si že kaj nastrpna, poroka se bliža ???? sončnica a ti pa pe nič nimaš za ? jaz bom počas začela napravljat stvari... sam ti maš pa sam še 2 mesca časa, niti ne... a si že kaj nastrpna? ancica super, da uživaš v sloveniji in, da pohajaš.... sem prav vesela... ti kar uživaj in mej se čim lepše na morju...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.9.2008 10:51:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sedaj pa lahko grem rodit . Imam vse doma. No razen kozmetike, me je od lubija sestrična zasipala s cotikami tako da se ven ne vidim. Pa previjalna in postlica sta že na svojem mestu in sestavljeni. Zdaj še mi samo ostane da vse operem in polikam pa bo. Tany upam da na pregledu vse lepo porihtaš danes in da boš videla spet svojo malo pikico jaz pa grem v petek na kontrolo in že tudi komaj čakam. Res pa imam srečo da me nič ne boli in da nič ne zatekam ter kolikor toliko normalno funkcioniram, sem prav srečna upam da bo še to dolgo trajalo. Tako sedaj pa grem res oblekce sortirat pa malo pospravit ker je doma kot v džungli. Lepo se mejte še pridem kaj pogledat če se bo katera kaj javila. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.9.2008 13:14:17
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta jaz sem vceraj bila na pregledu in moj je Ok, smo sam srček poslušali, drugič mi pa UZ naredi... jaz se še kar odpiram kar ni dobro, me je naročila na pregled zopet 19. da bo videla kako je drugače mi bodo začel dajat inekcije za dozorevanje pljuč pr ker je nevarno da se prezgodi rodi...pa še v labaratorij moram... sončnica ja super, da maš že vse pripravljeno za jaz se bom tud kmal lotila ker itak morem počivat skoz in bolj kot gre prot koncu bolj bom mogla ležat ma sej ni važno sam da bo z vse ok. No lepo se mejte in uživajte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.9.2008 8:25:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, ja res nismo več čisto nič zgovorne. Spps in ancica pa še marsikatera se sploh več ne oglas . Dajte punce malo no napisat kako ste kaj. Jaz trenutno super, imam že skoraj vse oblekice doma nekaj še mi sestrična prinese tako da bo potem treba samo v nabavo kozmetike. Si že seznam pišem kaj vse rabim da ne bom česa pozabla, no če pa bom ker sem full pozabljiva pa bo že šel iskat ko bova videla da kaj manjka . Uspelo mi je še lepo oprat en rabljen voziček tako da gre ta k tašči da ne bomo denarja po nepotrebnem zapravljali pa je zdaj skraj tak kot nov. Tany upam da se to odpiranje pri tebi zaključi pa da se dojenček lepo razvije, pa tolko vseeno glej da ne boš šla kje pred mano rodit. Moramo se lepo vrste držat. Tako nekaj sem vam napisala upam da se katera kaj javi jaz pa grem zdaj malo nekaj delat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.9.2008 17:30:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce, da se vam se jaz malo oglasim po dolgem casu. Zdaj sem spet doma v Torontu. Vceraj zvecer sem se vrnila. Je blo pa tko lepo v slo, da mi je kr mal hudo ker je tok hitro minilo. Sem pa vesela, ker sem spet pri mojem Ko sem bla v slo, sem vidla toook majhnih otrok, da sva se odlocila, da bova spet zacela delat na Sicer je ta mesec ze prepozno, ker sem po mojem mela O ravno pred parimi dnevi...bova pa drug mesec zacela resno, ta mesec bo pa samo tako za rekreacijo soncnica...super, da si dobila tolk stvari za malo/ega Joj sploh ne morem verjet, kako cas hitro mineva...se mesec in pol pa bosta dobila druzbo! tany...na morju smo se meli super...sem se koncno naplavala po dolgem casu. z nasim srecanjem pa na zalost ni blo nic jaz sem mela kar naprej zasedeno, se premalo casa da bi nardila kar sem hotla.Skoda. Kako ste pa kaj ostale??? Spps...?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.9.2008 17:31:52
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sej bo vse vredu s tvojim ti samo lepo pocivaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.9.2008 0:27:40
|
|
|
|
tany83
|
Ojla ancica lepo da si spet doma pr tvojemu dragemu... da je bilo v sloveniji lepo pa ti vrjamem... men je tudi žal. da se nismo dobile, ma saj jaz tud ne smem okol hodit ker moram več ali manj počivat... super, da sta se s tvojim odločla, da gresta v akcijo za ... bom navijala zate jaz pa počivam ja in govorim mojemu , da ne sme še ven, da aj kar lepo počaka in naj bo noter ker je tam lepše sončnica ja jaz se bom provala vrste držat veš da, upam da se je bo moj tud kje so pa ostale klepetulje... se mi zdi da so kar vse nekam pobegnile... spps se pa res že dolgo ni nič oglasila... kje si???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.9.2008 11:55:27
|
|
|
|
spps
|
ojla! z menoj je vse ok,sam comp mi je 1.9. crknal je disk šel,tako,da do konc tedna bom spet prisotna. tany,ti le glej,da boš dost počivala,pa bo ok ancica-me veseli,da bosta zopet začela na bebici delat,sem full vesela naj vama čimprej uspe in kako ste kaj?jaz sem drugač ok,spet sem bolj utrujena,mal nervozna,drugač pa ni kaj posebnega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.9.2008 11:58:21
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro, ja res nismo več čisto nič zgovorne. Spps in ancica pa še marsikatera se sploh več ne oglas . Dajte punce malo no napisat kako ste kaj. se trudim,da drugač kaj napišem danes sem pri tašči na obisku pa sem si prišla do neta in ti?si vredu?dober mesec še....komaj čakam,da bom lahko jaz tako rekla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.9.2008 22:17:26
|
|
|
|
sončika84
|
dober večer! evo,da vam mal javim. prebrodli smo že 2 meseca in nam gre skoz bolje. krčkov je skozi manj,spimo skozi več,raste se redi. v albumu mate nekaj slikic si lahko ogledate. drugače smo ok. zdej mi spi. ponoč že tri dni spi po 7ur,upam da bo zdej to vsak dan. ker se morm res spočit. mi paše spet spat tolk dolg. sončnica, kmalu boš tut ti zibala. že kaj komaj čakaš? kako pa kej sppskdaj imaš ti rok? ancica me veseli,da ti je lepo doma v Slo. vidim,da te kar razvajajo in pelejejo naokrog.lepo! upam,da si tut kej slikala,da boš pol doma lahko obujala spomine in tolažla domotožje kadar bo. lepo vas pozdravljam! bodite fajn in čuvajte se in vaše bebice. papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.9.2008 9:20:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla no nekaj pa ste le napisale . Jaz pa zdaj že res komaj čakam da pride ta naš mali na svet, čeprav se zna zgodit da bo prišel komaj novembra tako da malo podaljšal bivanje . Drugače pa se jaz počutim še vedno super vse še gre koliko toliko edino malo manj energije imam pa no saj cel dan pa tudi ne morem biti na nogah, čeprav sem težko na miru. Ancica upam da si res uživala in da si prišla domov polna lepih vtisov, za vnaprej pa močno močno držim pesti da čim prej uspe. Tany ti se lepo čuvaj, pa bo prišel tvoj lubi decembra v slovenijo? Spps ti pa tudi uživaj boš videla kako hitro dnevi minejo. Pa še to tiste ki se spomnite KAHLO je rodila punčko Ronjo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.9.2008 9:53:13
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hej. Kako ste kaj? Mi smo v soboto prijadrali domov, iz Črne gore, danes pa smo imeli prvič vrtec, pa šolo.Ja, sem imela že pestro jutro. Sedaj pa se moram spravt pospravljat, imamo tako bajto, da me je kar slabo pršlo... Moje nosečke, kako gre?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.9.2008 16:46:18
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce Veste kaj sva z dragim dobila??? DVA MUCKA!!! Jupi!!! Sta bratca in sta ful nagajiva. Zdajle trenutno spita, tko da mam mal casa kaj napisat tukaj. Hehe...ze vadim za No, sicer ga bo treba se pridelat, ampak bo ze ko bo. Se bom pa mogla pazit toxe ko bom enkrat nosecka. Bo pa moj dragi pucal za tamalima dvema. soncika...bom pogledala tvoje slikice v albumu, ker me res ful zanima kak je tvoj mali srcek Super, da mu gre na boljse soncnica...ce ne bo oktobra, bo pa novembra hehe...drugace ti pa verjamem, da ne mores vec cakat da pride na svet tany... ja res skoda ker ni blo dost casa za srecanje...no sej ve ga mate se zmeri lahko...samo kako fotko mi pa le poslite spps... sej bo, zdej si ze v 15 tednu, se malo pa bo Upam, da kmalu zrihatate racunalnik, da bomo spet lahko mal vec klepetale. Zdaj mam se cas, potem oktobra se bova pa ze selila, pa se v solo bom zacela hodit, tko, da se bom mal bolj po redko oglasala. NAJBOLJSA... ojla konec pocitnic, zdaj pa spet sola in vrtec
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.9.2008 16:53:38
|
|
|
|
_ancica_
|
soncika...joooooj...tvoj mali je pa tak cukrcek hehe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.9.2008 15:58:38
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kaj je zdej, punce?????? A bomo zaprli temo?... Nč ne dogaja? Kam ste šle? N.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.