|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
11.8.2008 20:32:37   
buči
zoja, tara: user posted image user posted image user posted image , zdaj pa še našega naučita zelenjavo jest, če vaju bosta že vajini materi maltretirali s tem!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.8.2008 20:33:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Mi smo pa bili v zoo, je bilo ful fajn, v 2 letih kar me ni bilo, so ful preuredili, sem prvič videla, kao piščanec prebije jajčno lupino. Zanimivo. OK, zdaj pa eno vprašanje: Zakaj so eni pioščanci rumeni, drugi pa črni? A je to odvisno od sorte ali je kaj drugega v igri? Sem pač mestno dete ... user posted image

Zakaj pa nisi tam vprašala? Ko izveš mi povej, da bom bolj vaško izobražena user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.8.2008 20:33:18   
larisa
Ah Ella, pa tak roman sem spesnila, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image . Zdej se mi pa ne da še 1krat user posted image
V glavnem, sadje mu je zdej potegnilo in kr papca dokler mu dajem user posted image  Riževo kašico je pa dons tud 1. dobil in jo je kr fajn malcal, pomoje bi jo kr ornk dozo pojedu, pa sem mu dala sam polovično, pa pol vseen ni hotu več zize, pa je blo kašice sam 60ml user posted image  Od kje je tak bajsi, če tolk mal poje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

A pol je bil abonma uspešen in prijeten?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.8.2008 20:34:23   
dolenjka

zoja, tara: user posted image user posted image user posted image , zdaj pa še našega naučita zelenjavo jest, če vaju bosta že vajini materi maltretirali s tem!

Buči, jaz sem razmišljala, da bi ji potem, ko ji jabolko, hruška in podobno čist zalaufa, v npr. jabolčni Hipp vmešala malo bučke, pa pol mal korenčka, res čist mal, pol pa povečevala dozo. Si kaj takega probala? Pali? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.8.2008 20:34:56   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mlavla, a ste ok?

larisa, ko ugotoviš, kako jih nafutrat  z zelenjavo, se javi. Naš sicer noče nič domačega, frutke oz. še raje hippe zmaše, surovo banano in lubenico itak. Bomo že.

Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti".

podpišem se pod vse, še posebej pod zadnji odstavek. Še dobr, da ga nisem jaz napisala, da ne bodo spet surle na pohodu user posted image

ne brez zamere, ampak .. Vem, da v obupu marsikaj narediš, ker je zajebano, ko si nemočen, neprespan, zbega, hočeš najbolje otroku, sebi egoistično le nekaj ur spanca, pa ga res lahko na hitro močno pihneš. Zato res - ne ga srat. Časi so se žal spremenili, naši otroci so generacijsko pametnejši, ampak žal bolj občutljivi na druge stvari (beri hrana, alergije).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.8.2008 20:35:11   
larisa

Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.8.2008 20:35:22   
ella79
dolenjka jaz sem tudi še balon user posted image sem sam žejna, jedla pa nisem še nič user posted image user posted image pa ne da je sam uno kašco lepo jedla, sem ji prej sadno žitno naredila, k je prej tudi od blizu ni mogla vidt, pa jo je sigurno ene 50 ml zmazala in itak zravn godla in noro usta odpirala user posted image sem kar ponosna user posted image user posted image user posted image
no, si jo grem pa še jaz umit, Zoja ravno zaspala v momentu oz. točno kot vedno user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.8.2008 20:35:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image  mengeški user posted image  Maš čisto? user posted image

Greš naslednjič zraven? MMMMMkaka picaaaaa, pa sladoledddddd mmmmmmm

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.8.2008 20:37:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka jaz sem tudi še balon user posted image sem sam žejna, jedla pa nisem še nič user posted image user posted image pa ne da je sam uno kašco lepo jedla, sem ji prej sadno žitno naredila, k je prej tudi od blizu ni mogla vidt, pa jo je sigurno ene 50 ml zmazala in itak zravn godla in noro usta odpirala user posted image sem kar ponosna user posted image user posted image user posted image
no, si jo grem pa še jaz umit, Zoja ravno zaspala v momentu oz. točno kot vedno user posted image

go Zoja, go Zoja, go Zoja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naša je pa samo po pici godla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.8.2008 20:38:35   
buči
Dolenjka, jaz sem začela z jabolkom, potem riž, koruza in banana, nato bučke - ki še sedaj nekako grejo (z rižem - to mislim kosmiči), krompir zbruha, korenje mu je ok, ampak ga zapira, cvetača mu je bljeki. Sem dala korenje in jabolko - domače - skupaj - bljeeeeeeeeeeeeeeeki. Ne vem, bom druh teden poskusila kolerabo ali pa brokoli. Samo to je zanič samo na vodi, sa j vem, samo ne bom mu pa kupovala zelenjavnih hippov, ker tega nisem delala niti pri Aljažu. Bo pa pač sadjar. Bomo privarčevali - enden sadje, drugi zelenjavo, midva s fotrom pa pivouser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.8.2008 20:39:23   
buči
pridem nazaj, samo Tilnu dam za jest in ga dam spat, da ne bi kam šle!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.8.2008 20:39:52   
ella79

kaj pa družba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larisa a sadje in zelenjavo sama pripravljaš user posted image k naša očitno sam na tujo kuhno pada user posted image sej 60 ml kašice je pomoje za prvič čist ok. Itak ni navajen, da je taka teža v želodčku user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.8.2008 20:39:55   
jencili
dolenjka....kaj pa piknik....???

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.8.2008 20:40:47   
larisa

Sej sem že pozdravla, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image ...pa nehi mi težit!!! Jasn?!user posted image
O ja drugič pa grem, dons sem bla prepozna, ko sem vidla vajin plan....sej hvala k si me povabla, bivša prjatlca user posted image user posted image user posted image  Umite pa ŠE nimam...sem na poti k temu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.8.2008 20:41:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

oooo g. jencili user posted image
kako user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.8.2008 20:42:25   
jencili
gre ella gre....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.8.2008 20:45:21   
dolenjka

kva, a je tastara spet na žuru al kako? user posted image

Ne ti mene to sprašvat, ti povej, k si reku da boš zorganiziral user posted image

Aja, kako pa je z vašo, neki se je javljala da bo ju3 s Tajsonom do naju s carico prišla in da jo bomo v hrib posopihali user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.8.2008 20:46:02   
dolenjka

pridem nazaj, samo Tilnu dam za jest in ga dam spat, da ne bi kam šle!

ne, za dons smo se že dost okrog vlačle user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.8.2008 20:47:51   
dolenjka

Sej sem že pozdravla, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image ...pa nehi mi težit!!! Jasn?!user posted image
O ja drugič pa grem, dons sem bla prepozna, ko sem vidla vajin plan....sej hvala k si me povabla, bivša prjatlca user posted image user posted image user posted image  Umite pa ŠE nimam...sem na poti k temu user posted image

In jaz naj voham te pozdrave al kako? user posted image

Pozno ni nikoli prepozno, sva bili do 16h user posted image  user posted image  user posted image  Sej vem da svojga princa za kako fensi mengšanko sparaš, pa ga nočeš preveč Zoji in carici kazat. Ni panike, naša ma itak par let starejše rajš, tko k mami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.8.2008 20:48:19   
jencili
...piknik 12.8.08 ob 14.00 na bregu ob savi.....deal ? dolenjka,,,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.8.2008 20:50:24   
Janey
u ti mater ste načvekale. jaka se je zbudil in se smeji z nama, končno se malo z atijem cartauser posted image user posted image user posted image sta tako lepa da se kar topim.

buči jaz ti dam za to kar si napisala lahko samo roko. bolše nebi mogla povedat. jaz sem sicer res s kvasom poskusla ker res slabo spimo in ker sem  ga tut sama pila...pač načeloma nima kaj bit, ampak ko sem mi je blo žal in škoda da nisi prej tega napisala, ker potem bi se ziher zamislila.

zdaj ko nas je tolko tukaj se lahko zmenimo za celjeuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.8.2008 20:50:42   
larisa
Ah no spet me je ven vrglo, ko sem Elli pisala user posted image user posted image user posted image
Na kratko Ella. Sama pripravljam, če sem doma, drugač bom dajala tud Hipp, pa Frutek itd...ne bom komlicirala. Hrana mu je potegnila glih po tem, ko sem mu dala Hippovo kašico in pol je tud domačo začel jest user posted image  Zelenjave tud pogledat noče, kaj šele da bi usta odpru. Bom tud v sadje začela mal uturavat, pa da vidim, če me bo pogruntov user posted image user posted image user posted image  A misliš, da je 60ml žitne kašice dost kot samostojen obrok user posted image , pa da zato noše zize potem user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.8.2008 20:51:50   
Janey
larisa naš je najprej pojedel 30 kašice pa mu je blo dovolj, potem je povečal na 60, malo več, zdaj skor 100 včasih poje...sej vedno več rabijo

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.8.2008 20:52:26   
dolenjka

...piknik 12.8.08 ob 14.00 na bregu ob savi.....deal ? dolenjka,,,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

a si se me mal sposodu dans, a? user posted image  gorenjski user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.8.2008 20:53:06   
dolenjka
Celje predlagam septembra user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?