Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:46:24
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven no, pa tud nimam nekih trajnih posledic moram se mal pohecat....si ziher, da jih nimaš ????? hmmmm .... ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:18:38
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj zna bit, da bova... zakaj ne??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:24:13
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: larisa Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj zna bit, da bova... zakaj ne?? Ah, mal heca....sem mislila, da se resno in 100% pripravljaš na drugo leto No sej vem....če bo, bo, če ne, pa gremo tekat, ne?! Sicer pa glede na tvojo kondicijo, te pomoje niti ujela nebi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:30:48
|
|
|
|
misar
|
hmmm jaz že razmišljam resno o naslednje leto...sam če ne bom dobila ne bo nič iz tega. pa itak moram vse še fejst fejst premislit preden se resno lotimo tega projekta o drugem . jaz da mam kej kondicije? a ti to resno?? mislim, da niti 10 m ne bi trenutno prelaufala brez hoje vmes...ne sej se spravljam že kak mesec teč, sammotivacije še nisem našla ...ti že kaj treniraš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:44:14
|
|
|
|
larisa
|
Misar, pa sej si že ful cajta nazaj pisla o kolesarjenju, ki se je meni takrat zdelo čisti maraton Pa sem mislila, da ful športaš in da si na ful s kondicijo Kar se pa mojega teka tiče, je pa nič od nič. Ker mam skos mal težav z dojenjem, pa ne vem če je dost mleka, pa te monade in si ne upam. Čeprav sem prej govorila da septembra začnem, pa zdej še ne kaže, da bi naš mali tolk GH jedel, da bi blo glede mleka vseen , tko da slabo kaže.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:46:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Uuuuu, misar za ˝premišljevanje˝ o še enem jest tud kdaj pa kdaj premišljujem, ampak zaenkrat je samo še na tem bova pa začela resno vadit na nekje drugo leto Evo, naša princess spi popoldansko spanje jest pa laufam ven od tašče cune pobrat k so vsi na travniku...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 15:50:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, Lana spi, pa imam sekundo pa dvajset časa, da skočim na RR. Več kot pol ure tako ne spi. Sem vas že dopoldan želela pozdravit, ko sta moja dva pikeca šla ven, pa me je moj direktor zmotil, ko se je oglasil v MB na kavici. Kar malo pogrešam službo - mater sem butasta. mala pikica - Makarska je zakon, kajne? Lepo, da ste uživali, sedaj pa se lahko za kakšno kavico zmenimo. februarka - luštna oblačila za tvojo Lariso. janey - ti kar poteraj te dolenjske, gorenjske, ljubljanske, primorske, ..... čvekice, da se dobimo v Celju Ker mariborske bomo takoj za!
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 11.8.2008 15:51:22 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 18:10:22
|
|
|
|
ella79
|
evo naju iz ekskurzije dolenjka plačilo tegale super abonmaja dobiš na TRR hvala vama z carico zdej grem pa mal za nazaj prebrat, kaj je kej dogajal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 18:51:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Pop***** bom dobla tamala je tolk prekl** fibrčna da noče joške zagrabt, lačna pa kot volk valda ne priteče takoj in pol je cel andu sem jo dala v kuhno na tla in vrata zaprla da jo ne slišm ker drugač jo bom še po rit nasekala matr, me to v slabo volo sprav... firbec babji grem se še matrat, zdej sem že mal jeze skurla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 19:49:14
|
|
|
|
ELMA
|
februarka hvala za navodila zdej bom probala kaj zalimat gor upam da mi bo ratal ... Če je Larisa lačna dej ji kaj na žličko, mogoći bi rada drug ukus
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 19:56:32
|
|
|
|
ELMA
|
ne gre
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 20:00:32 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 19:58:13
|
|
|
|
ELMA
|
.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.8.2008 21:46:51 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:02:33
|
|
|
|
ELMA
|
zakaj je tko velika slika se sem jo zmanjšala ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:02:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Elma, kako je luštna Samo drugič pomanjšaj slikico, ok? Tud pol ni hotla joške, kašico je pa zmazala mah... greva zdaj v pižamo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:13:58
|
|
|
|
ella79
|
februarka naša včeraj na vsak način ni hotla zize potem sem si pa rekla, da bo že lačna in bo že zagrabla in seveda potem je sem pa skoz neki probavala, pa se je sam jezit hotla danes pa je brez problema, tudi kašico, k je prej nikol ni hotla potem pa bodi pameten pri teh naših škratkih larisa a ni Nejc sprva tudi se neki branil GH kako si ga prepričala da sedaj je
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:22:14
|
|
|
|
Janey
|
čr evo naju doma sma bla na kavi in šetnji z lano in srečko in smo se načvekali, nasmejali in uživali. jaka je v avtu zaspal, tak da sem ga kar v posteljico dala. se boma pa jutri zjutraj malo bolj umila. pomoje bo kar nočno potegil, upam samo da nebo spet kake budnice ob 3h. atija še ni doma, upam da čimprej pride, je pa najavil neki obisk malo sem neprespana in res mi ni zdaj nekih pirov za nosit in o skejtanju poslušat, bom kar tu visela pomoje dokler nebom šla nina nana oni pa kar naj bodo na balkonu aja srečka sem razmišljala, da bi lahko vi ko imate zdaj ta tedn atija doma, če bote seveda našli kako urco (sej vem da ste natrpani) pa dokler so še spodnji na morju prišli na neki pir k nam kaki popoldan...sej se kaj vidimo pa se zmenimo. grem zložit v hladilnik kaj smo nakupli danes pa pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:24:32
|
|
|
|
buči
|
ne bom še enkrat pisala! me je vrglo ven!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:26:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ne bom še enkrat pisala! me je vrglo ven! prov, če si se ti tko odločla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:28:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čr evo naju doma sma bla na kavi in šetnji z lano in srečko in smo se načvekali, nasmejali in uživali. jaka je v avtu zaspal, tak da sem ga kar v posteljico dala. se boma pa jutri zjutraj malo bolj umila. pomoje bo kar nočno potegil, upam samo da nebo spet kake budnice ob 3h. atija še ni doma, upam da čimprej pride, je pa najavil neki obisk malo sem neprespana in res mi ni zdaj nekih pirov za nosit in o skejtanju poslušat, bom kar tu visela pomoje dokler nebom šla nina nana oni pa kar naj bodo na balkonu aja srečka sem razmišljala, da bi lahko vi ko imate zdaj ta tedn atija doma, če bote seveda našli kako urco (sej vem da ste natrpani) pa dokler so še spodnji na morju prišli na neki pir k nam kaki popoldan...sej se kaj vidimo pa se zmenimo. grem zložit v hladilnik kaj smo nakupli danes pa pridem nazaj. verjetno pivo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:28:42
|
|
|
|
buči
|
mlavla, a ste ok? larisa, ko ugotoviš, kako jih nafutrat z zelenjavo, se javi. Naš sicer noče nič domačega, frutke oz. še raje hippe zmaše, surovo banano in lubenico itak. Bomo že. Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti".
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:29:12
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči ne bom še enkrat pisala! me je vrglo ven! prov, če si se ti tko odločla sem že, ampak sem pustila lep ton doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:30:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, drugač pa dober večer Naša že spančka, je dobila tko dobro večerjo - pico popaj Jp, abonma je bil res lušten, definitivno za ponovit. Ella, jaz sem še zdaj sita Je pa res, da sem prej 2 malinova sorbeta vase stresla Naj vam povem, da je danes tudi Zoja lepo jabolčno kašico papcala in to že kar s tapravo žlico! Itak, za prave babe prava žlica Carica se je sicer trudila nekaj za njo ponavlja, sam ji je sam polovično ratalm je pa pol še doma nekaj žličk pojedla in res lepo napreduje Sam valda se je zainatila in če je mama rekla zelenjava, pol to ziher ne bo. Prav, jo bo pa kasneje tolk več Tko, zdej si jo grem pa mal umit, če se mi bo slučajno hotla katera posvetit, da bo friška
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:30:58
|
|
|
|
buči
|
Mi smo pa bili v zoo, je bilo ful fajn, v 2 letih kar me ni bilo, so ful preuredili, sem prvič videla, kao piščanec prebije jajčno lupino. Zanimivo. OK, zdaj pa eno vprašanje: Zakaj so eni pioščanci rumeni, drugi pa črni? A je to odvisno od sorte ali je kaj drugega v igri? Sem pač mestno dete ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:31:45
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey čr evo naju doma sma bla na kavi in šetnji z lano in srečko in smo se načvekali, nasmejali in uživali. jaka je v avtu zaspal, tak da sem ga kar v posteljico dala. se boma pa jutri zjutraj malo bolj umila. pomoje bo kar nočno potegil, upam samo da nebo spet kake budnice ob 3h. atija še ni doma, upam da čimprej pride, je pa najavil neki obisk malo sem neprespana in res mi ni zdaj nekih pirov za nosit in o skejtanju poslušat, bom kar tu visela pomoje dokler nebom šla nina nana oni pa kar naj bodo na balkonu aja srečka sem razmišljala, da bi lahko vi ko imate zdaj ta tedn atija doma, če bote seveda našli kako urco (sej vem da ste natrpani) pa dokler so še spodnji na morju prišli na neki pir k nam kaki popoldan...sej se kaj vidimo pa se zmenimo. grem zložit v hladilnik kaj smo nakupli danes pa pridem nazaj. verjetno pivo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:32:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, a ste ok? larisa, ko ugotoviš, kako jih nafutrat z zelenjavo, se javi. Naš sicer noče nič domačega, frutke oz. še raje hippe zmaše, surovo banano in lubenico itak. Bomo že. Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti". podpišem se pod vse, še posebej pod zadnji odstavek. Še dobr, da ga nisem jaz napisala, da ne bodo spet surle na pohodu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?