|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
11.8.2008 14:46:24   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven user posted image  no, pa tud nimam nekih trajnih posledic user posted image

moram se mal pohecat....si ziher, da jih nimaš ?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  hmmmm .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
11.8.2008 15:18:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj user posted image user posted image user posted image

zna bit, da bova... zakaj ne??

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.8.2008 15:24:13   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj user posted image user posted image user posted image

zna bit, da bova... zakaj ne??

Ah, mal heca....sem mislila, da se resno in 100% pripravljaš na user posted image  drugo leto user posted image  No sej vem....če bo, bo, če ne, pa gremo tekat, ne?! Sicer pa glede na tvojo kondicijo, te pomoje niti ujela nebi user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
11.8.2008 15:30:48   
misar
hmmm jaz že razmišljam resno o user posted image naslednje leto...sam če ne bom dobila user posted image ne bo nič iz tega. pa itak moram vse še fejst fejst premislit preden se resno lotimo tega projekta o drugem user posted image .
jaz da mam kej kondicije?user posted image user posted image user posted image user posted image a ti to resno?? mislim, da niti 10 m ne bi trenutno prelaufala brez hoje vmes...ne sej se spravljam že kak mesec teč, sammotivacije še nisem našlauser posted image ...ti že kaj treniraš?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.8.2008 15:44:14   
larisa
Misar, pa sej si že ful cajta nazaj pisla o kolesarjenju, ki se je meni takrat zdelo čisti maratonuser posted image  Pa sem mislila, da ful športaš in da si na ful s kondicijouser posted image  
Kar se pa mojega teka tiče, je pa nič od nič.  Ker mam skos mal težav z dojenjem, pa ne vem če je dost mleka, pa te monade in si ne upam. Čeprav sem prej govorila da septembra začnem, pa zdej še ne kaže, da bi naš mali tolk GH jedel, da bi blo glede mleka vseen user posted image , tko da slabo kaže.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
11.8.2008 15:46:58   
Februarka08
Uuuuu, misar user posted image za ˝premišljevanje˝ o še enemuser posted image jest tud kdaj pa kdaj premišljujem, ampak zaenkrat je samo še na temuser posted image bova pa začela resno vadit na user posted image nekje drugo letouser posted image

Evo, naša princess spi popoldansko spanjeuser posted image jest pa laufam ven od tašče cune pobrat k so vsi na travniku...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
11.8.2008 15:50:35   
srečka nosečka
dan, user posted image

Lana spi, pa imam sekundo pa dvajset časa, da skočim na RR. user posted image  Več kot pol ure tako ne spi. user posted image
Sem vas že dopoldan želela pozdravit, ko sta moja dva pikeca šla ven, pa me je moj direktor zmotil, ko se je oglasil v MB na kavici. user posted image  Kar malo pogrešam službo - mater sem butasta.  user posted image  user posted image

mala pikica - Makarska je zakon, kajne? user posted image  Lepo, da ste uživali, sedaj pa se lahko za kakšno kavico zmenimo. user posted image
februarka - luštna oblačila za tvojo Lariso. user posted image

janey - ti kar poteraj te dolenjske, gorenjske, ljubljanske, primorske, ..... čvekice, da se dobimo v Celju user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ker mariborske bomo takoj za! user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 11.8.2008 15:51:22 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
11.8.2008 18:10:22   
ella79
evo naju iz ekskurzije user posted image dolenjka plačilo tegale super abonmaja dobiš na TRR user posted image hvala vama z carico user posted image
zdej grem pa mal za nazaj prebrat, kaj je kej dogajal user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.8.2008 18:51:46   
Februarka08
Pop***** bom doblauser posted image user posted image user posted image user posted image tamala je tolk prekl** fibrčna da noče joške zagrabt, lačna pa kot volkuser posted image valda ne priteče takoj in pol je cel anduuser posted image sem jo dala v kuhno na tla in vrata zaprla da jo ne slišm ker drugač jo bom še po rit nasekalauser posted image matr, me to v slabo volo sprav... firbec babjiuser posted image

grem se še matrat, zdej sem že mal jeze skurla

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.8.2008 19:49:14   
ELMA
februarka hvala za navodila zdej bom probala kaj zalimat gor upam da mi bo ratal ...
Če je Larisa lačna dej ji kaj na žličko, mogoći bi rada drug ukus user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.8.2008 19:56:32   
ELMA
ne gre

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 20:00:32 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.8.2008 19:58:13   
ELMA
.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.8.2008 21:46:51 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.8.2008 20:02:33   
ELMA
zakaj je tko velika slikauser posted image
se sem jo zmanjšala ....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.8.2008 20:02:40   
Februarka08
Elma, kako je luštnauser posted image user posted image
Samo drugič pomanjšaj slikico, ok?user posted image

Tud pol ni hotla joške, kašico je pa zmazalauser posted image user posted image mah... greva zdaj v pižamo

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.8.2008 20:13:58   
ella79
februarka naša včeraj na vsak način ni hotla zize user posted image potem sem si pa rekla, da bo že lačna in bo že zagrabla in seveda potem je user posted image sem pa skoz neki probavala, pa se je sam jezit hotla user posted image danes pa je brez problema, tudi kašico, k je prej nikol ni hotla user posted image potem pa bodi pameten pri teh naših škratkih user posted image
larisa a ni Nejc sprva tudi se neki branil GH user posted image kako si ga prepričala da sedaj je user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.8.2008 20:22:14   
Janey
čr
evo naju doma
sma bla na kavi in šetnji z lano in srečko in smo se načvekali, nasmejali in uživali.
jaka je v avtu zaspal, tak da sem ga kar v posteljico dala. se boma pa jutri zjutraj malo bolj umila. pomoje bo kar nočno potegil, upam samo da nebo spet kake budnice ob 3h.

atija še ni doma, upam da čimprej pride, je pa najavil neki obiskuser posted image malo sem neprespana in res mi ni zdaj nekih pirov za nosit in o skejtanju poslušat, bom kar tu visela pomoje dokler nebom šla nina nana oni pa kar naj bodo na balkonuuser posted image user posted image
aja srečka sem razmišljala, da bi lahko vi ko imate zdaj ta tedn atija doma, če bote seveda našli kako urco (sej vem da ste natrpani) pa dokler so še spodnji na morju prišli na neki pir k nam kaki popoldan...sej se kaj vidimo pa se zmenimo.

grem zložit v hladilnik kaj smo nakupli danes pa pridem nazaj.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.8.2008 20:24:32   
buči
ne bom še enkrat pisala! me je vrglo ven!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.8.2008 20:26:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

prov, če si se ti tko odločla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.8.2008 20:28:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čr
evo naju doma
sma bla na kavi in šetnji z lano in srečko in smo se načvekali, nasmejali in uživali.
jaka je v avtu zaspal, tak da sem ga kar v posteljico dala. se boma pa jutri zjutraj malo bolj umila. pomoje bo kar nočno potegil, upam samo da nebo spet kake budnice ob 3h.

atija še ni doma, upam da čimprej pride, je pa najavil neki obiskuser posted image malo sem neprespana in res mi ni zdaj nekih pirov za nosit in o skejtanju poslušat, bom kar tu visela pomoje dokler nebom šla nina nana oni pa kar naj bodo na balkonuuser posted image user posted image
aja srečka sem razmišljala, da bi lahko vi ko imate zdaj ta tedn atija doma, če bote seveda našli kako urco (sej vem da ste natrpani) pa dokler so še spodnji na morju prišli na neki pir k nam kaki popoldan...sej se kaj vidimo pa se zmenimo.

verjetno pivo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.8.2008 20:28:42   
buči
mlavla, a ste ok?

larisa, ko ugotoviš, kako jih nafutrat  z zelenjavo, se javi. Naš sicer noče nič domačega, frutke oz. še raje hippe zmaše, surovo banano in lubenico itak. Bomo že.

Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti".

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.8.2008 20:29:12   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

prov, če si se ti tko odločla user posted image  user posted image  user posted image

sem že, ampak sem pustila lep ton doma.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.8.2008 20:30:05   
dolenjka
Aja, drugač pa dober večer user posted image

Naša že spančka, je dobila tko dobro večerjo - pico popaj user posted image  user posted image
Jp, abonma je bil res lušten, definitivno za ponovit. Ella, jaz sem še zdaj sita user posted image  Je pa res, da sem prej 2 malinova sorbeta vase stresla user posted image  user posted image  user posted image

Naj vam povem, da je danes tudi Zoja lepo jabolčno kašico papcala in to že kar s tapravo žlico! user posted image  Itak, za prave babe prava žlica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Carica se je sicer trudila nekaj za njo ponavlja, sam ji je sam polovično ratalm je pa pol še doma nekaj žličk pojedla in res lepo napreduje user posted image  Sam valda se je zainatila in če je mama rekla zelenjava, pol to ziher ne bo. Prav, jo bo pa kasneje tolk več user posted image
Tko, zdej si jo grem pa mal umit, če se mi bo slučajno hotla katera posvetit, da bo friška user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.8.2008 20:30:58   
buči
Mi smo pa bili v zoo, je bilo ful fajn, v 2 letih kar me ni bilo, so ful preuredili, sem prvič videla, kao piščanec prebije jajčno lupino. Zanimivo. OK, zdaj pa eno vprašanje: Zakaj so eni pioščanci rumeni, drugi pa črni? A je to odvisno od sorte ali je kaj drugega v igri? Sem pač mestno dete ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.8.2008 20:31:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čr
evo naju doma

verjetno pivo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.8.2008 20:32:06   
dolenjka

mlavla, a ste ok?

larisa, ko ugotoviš, kako jih nafutrat  z zelenjavo, se javi. Naš sicer noče nič domačega, frutke oz. še raje hippe zmaše, surovo banano in lubenico itak. Bomo že.

Ne bom zdaj pisla, ker sem prej cel roman napisala: ne ga srat z vinom, kvasom in ostalimi lari-fari-zgodbicami-starih-mam! Brez zamere, ampak res ne, ker lahko zelo zaserjete mulčke. Pustite času čas in dajte malim čas, vse prerastejo, zobje grejo ven, enrat začnejo spat, in v nekaj letih (pri nas je to v 3 letih - govorim za Aljaža) pozabiš vse " nevšečnosti".

podpišem se pod vse, še posebej pod zadnji odstavek. Še dobr, da ga nisem jaz napisala, da ne bodo spet surle na pohodu user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?